EUR
Oikeudellinen varoitus

Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen suojasta annetun lain nro 15/1.1999, 13. joulukuuta 1999, mukaisesti Grupo Garrampa SL ilmoittaa, että sen asiakkaiden syöttämät henkilötiedot tallennetaan ja käsitellään automatisoidulla tiedostolla, jonka Grupo Garrampa on luonut ja sitä varten. SL Mainittuja tietoja tarvitaan kaikkien verkkosivuillamme tehtyjen ostosten suorittamiseen ja lähettämiseen sekä sen tarjousten tai uutisten edistämiseen vain, jos asiakas sen nimenomaisesti sallii. Grupo Garrampa SL ei luovuta asiakkaidensa tietoja kolmansille osapuolille eikä käytä niitä muihin kuin ilmoitettuihin tarkoituksiin. Asiakas voi milloin tahansa käyttää oikeuttaan oikaista, peruuttaa ja vastustaa tietojaan.

Yleiset ehdot

Garrampa kuuluu Grupo Garrampa SL:lle, jonka CIF B99080061, jonka rekisteröity kotipaikka on C/Previsión Social, Nº 22, Local, 50008 Zaragoza, rekisteröity Zaragozan Mercantile Registry, Volume 3295, Folio 182, Sheet 39524 ja jonka yhteystiedot ovat 976. 499 206 ja sähköposti: info (at) garrampa.com. Verkkosivustomme käyttäminen merkitsee, että käyttäjä hyväksyy seuraavat ehdot, jotka säätelevät Garrampassa tarjottavien tuotteiden myyntiä. Näitä yleisiä ehtoja säätelee Espanjan laki.

Grupo Garrampa SL ei ole vastuussa Internetin käyttäjien palvelun tietojen tai sisällön virheellisestä käytöstä, sillä se on yksinomaan sitä käyttävän tai käyttävän käyttäjän vastuulla.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään verkkosivustoa lain, näiden yleisten ehtojen, moraalin, yleisesti hyväksyttyjen hyvien tapojen ja yleisen järjestyksen mukaisesti. Käyttäjän tulee käyttää tätä palvelua joutumatta toimiin, joita voidaan pitää laittomana tai laittomana, toisin kuin näissä yleisissä ehdoissa on määritelty, jotka loukkaavat Grupo Garrampa SL:n tai kolmansien osapuolien oikeuksia tai jotka voivat loukata moraalia ja/tai sääntöjä. etiketti ja/tai Grupo Garrampa SL:n tai kolmansien osapuolten edut.

Grupo Garrampa SL varaa oikeuden harkintansa mukaan, milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta, evätä keneltä tahansa käyttäjältä pääsyn tälle sivulle tai mille tahansa sen osalle, kun tässä ehdossa kuvatut olosuhteet täyttyvät.

Verkkosisällön omistusoikeus

Kaikki piirrokset, mallit, kuvakkeet, grafiikat, valokuvat, kuvat ja kaikki muut verkkoon kuuluvat elementit ovat Grupo Garrampa SL:n yksinomaista omaisuutta. Tämän verkon elementit on suunniteltu tuotteidemme myynnin tarjoamiseen. Näiden osien kopioiminen tai käyttö ei merkitse niihin liittyvien oikeuksien siirtoa.

Tietoja Euroopan komission verkkovälitteisestä riidanratkaisualustasta (ODR – Online Dispute Resolution)

Uuden EU:n asetuksen N:o 524/203, päivätty 1.9.2016, nimeltään ODR, (online-riitojenratkaisusta), mukaisesti ilmoitamme asiakkaillemme mahdollisuudesta ottaa yhteyttä tähän alustaan, joka on omistettu ratkaisemaan kaikenlaisia ​​alan riita-asioita. sähköisen kaupankäynnin alalla. Voit tehdä sen seuraavan linkin kautta: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Online Dispute Resolution (ODR)