EUR

Räätälöidyt mukit tukkumyyntitapahtumien mainostamiseen

Suodata  
Kategoria  
  1. Koti 775
  2. Mukeja muokattavissa 178
  1. Klassinen Muki 89
  2. Thermo muki 51
  3. Kupit kannella 53
  4. Liitutaulun kupit 4
Colores  
Eco  
Marca  
  1. XD Collection 27
  2. XD Design 6
  3. XD Xclusive 4
Envio  
0
Garrampa-myymälässämme on laaja valikoima yksilöllisiä mukeja, paras lahja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Emme tarkoita vain henkilökohtaisia ​​häämukeja tai henkilökohtaisia ​​mukeja ehtoollisille, vaan nämä kodin tuotteet ovat ihanteellinen mainonnan välineeksi. Itse asiassa voit suunnitella klassiset mukisi ja mukesi yrityksesi logolla täällä.  Yritysmukeja yllättääksesi asiakkaat tai piristääksesi aamujasi hyvällä kahvilla työntekijöillesi. Valitse itsellesi parhaiten sopiva malli: eri väreissä, koossa, materiaaleissa ja muodoissa. Jos olet klassikko, persoonalliset kahvikupit , kuten teekannumme, jossa on sisäänrakennettu kuppi, jotka on valmistettu keraamisesta, ovat sinua varten; Meillä on myös muokattavia lasikuppeja, jotka ovat ihanteellisia infuusioille ja teelle. Vuorikiipeilijöille meillä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu linja, joka sopii täydellisesti mihin tahansa pakopaikkaan; Ja jälkeenjääneille, mikä olisi parempaa kuin termoskupit, jotka pitävät juomasi lämpimänä. Unohtamatta kestävät mallimme: ekologiset kupit ja bambupuuta.  Tutustu nyt kaikkiin ravintoloihin ja kahviloihin sopiviin yksilöllisiin mukeihin tukkumyyntitapahtumien mainostamiseen.

Alkuperäiset mukit, joihin on painettu logosi


Garrampan halvat persoonalliset mukit erottuvat hintansa lisäksi alkuperäisillä ja luovilla muotoiluillaan . Ja onko se, että kaikilla ei ole omia henkilökohtaisia ​​mukeja yrityksesi nimellä. Se on välttämätön, kun halutaan vaikuttaa kilpailijoihin. Lisäksi tarjousmukemme ovat mitä monipuolisimpia. Voit esimerkiksi hankkia yksilöllisiä mukeja valokuvilla , jotka voivat olla loistava muisto asiakkaillesi heidän oleskelustaan ​​hotellissa tai ravintolassa. Myös yksilölliset mukimme tukkumyyntitapahtumien mainostamiseen sopivat mainiosti lasten lahjaksi . Syntymäpäivät, leirit, koulut ... pojat ja tytöt ovat supertyytyväisiä omaan alkuperäiseen mukiinsa. Heille suosittelemme valitsemaan joitain henkilökohtaisia ​​muovikuppejamme, koska ne ovat paljon kestävämpiä mahdollisia putoamista vastaan ​​tai meillä on myös kuppeja maalattavaksi. Ja heitä viihdytetään aamiaisaikaan!Meillä Garrampalla on erittäin kilpailukykyiset hinnat. Tehdashinnat ostaa mukesi mainoksilla, parhaalla mahdollisella tavalla. Kuluttaa vähiten!  Tutustu yksilöllisten mukien luetteloomme verkossa. Halpoja yksilöllisiä mukeja logolla Zaragozassa, Barcelonassa, Madridissa tai Valenciassa pikatoimituksilla Nykyään on hyvin yleistä räätälöidä halpoja logollisia mukeja työntekijöille tai asiakkaille yrityksestä. Se on yksi tehokkaimmista merchandising-tuotteista, koska yrityksen työntekijä saa paljon näyttökertoja. Personoidut mukit ovat käytössä joka päivä, jos ne ovat toimistoissa, työntekijöiden pöydillä, he saavat jatkuvaa vaikutelmaa brändistä. Samoin jos työntekijä tai asiakas vie persoonallisen logolla varustetun mukin kotiin, on se näkyvissä joka aamu, aamiaisaikaan tai joka iltapäivä. Toisaalta mainosmukit ovat hyvin myyty markkinointikampanjoiden kauppatavara, koska ne ovat erittäin halpoja tuotteita, halpoja mukeja voidaan räätälöidä alkaen 0,62 € per yksikkö. Yleensä edullisia mainosmukeja käytetään lahjoittamaan asiakkaille konferensseissa tai tapahtumissa. Toinen käyttötarkoitus halvoille henkilökohtaisille mukeille on häälahja. Yhä useammat häät, joissa morsian ja sulhanen antavat henkilökohtaisia ​​edullisia mukeja suuren päivän muistoksi. Tärkeintä on, että saat mukisi silkkipainatuksi Zaragoza Madridissa, Barcelonassa tai Valenciassa tarvitsemassasi ajassa. Missä ja milloin tarvitset edullisia yksilöllisiä mukejasi.

Keraamisten mukien myynti


Myynti- ja mainosmukit kulkevat käsi kädessä monta kertaa. Eikä ihme: personoidut mukimme tukkumainontatapahtumiin ovat loistava tilaisuus jättää jälkesi konferensseihin, messuihin, kongresseihin tai festivaaleihin. Yrityskuvasi heijastuu yhtenä päivän parhaista hetkistä : kuten aamukahvissa toimistossa. Tästä syystä meillä on Garrampalla kaikenlaisia ​​alkuperäisiä, yksilöityjä mukeja, joita voit käyttää mainosvälineenä kaikissa tilanteissa.  Erittäin hyödyllinen lahja, jonka kanssa et jätä ketään välinpitämättömäksi. Tästä osiosta löydät termoskuppeja, mukeja sublimoitavaksi, klassiset mukit , liuskekivellä, keraamista ja paljon muuta. Anna asiakkaillesi hyvä alku päivälle jollakin teräs-, posliini-, muovi-, lasi- tai puumukeistamme. Löydä tästä kategoriasta markkinoiden parhaat personoidut mukit tukkumyyntimainostapahtumiin.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Mukeja muokattavissa

Miksi ostaa yksilöllisiä mukeja Garrampalta?

Garrampa tarjoaa logolla, valokuvalla tai tekstillä personoitavia mukeja ja kannuja edulliseen hintaan. Olemme useiden vuosien ajan räätälöineet mukeja sublimaatio-, silkki- tai tampopainotekniikalla ; Kaikki riippuu mukin tyypistä. Työpajoissamme erittäin pätevä ja kokenut tuotantotiimimme suorittaa innovatiivisimmat leimaustekniikat ; Näin voimme hallita kustannuksia, yksilöllisten mukien laatua ja toimitusaikoja. Siksi tuhannet asiakkaat luottavat meihin ostamaan heidän myynninedistämismukejaan . Nämä yksilölliset mukit sopivat ihanteellisesti matkoille tai piknikille ilman, että mennään pidemmälle. Ensimmäisessä tapauksessa ne sopivat täydellisesti mihin tahansa laukkuun, reppuun tai matkalaukkuun.  Tarjoamme laajan valikoiman yksilöllisiä mukeja yrityksille, yhdistyksille ja kouluille. Nämä yksilölliset mukit tukkumyyntitapahtumien mainostamiseen ovat ihanteellisia pöydälle asetettavaksi tai lahjaksi asiakkaillesi. Älä epäröi! Mukauta mukesi logollasi tai mainosviestilläsi ja tee omaperäinen yrityslahja. Älä epäröi tutustua verkkosivuillamme olevaan luetteloon.

Miten valita halpa personoitu muki?

Voit valita yksilöllisen mukin tai kulhon Garrampassa laajan valikoiman alkuperäisiä mukeja : fantasia-, posliini-, vintage-, keraamisia mukeja, lämpömukeja, ruostumatonta terästä ja jopa karabiinimukeja retkeilyyn. Lyhyesti sanottuna mukeja, joita voit muokata useissa eri väreissä ja muodoissa. Henkilökohtaiset mukit ovat korkealuokkaisia ​​mainosesineitä edullisin hinnoin, jotka sopivat täydellisesti yrityksesi tai yrityksesi yritysviestintään. Tutustu nyt uskomattomaan henkilökohtaisten mukien kokoelmaamme tukkumainontatapahtumia varten ja mainosta brändiäsi sensaatiomaisella lahjalla. Käytössäsi on kokoelma mukeja, jotka voidaan yksilöidä unelmahinnoilla . Hanki mainosmukisi, noin 40 sentistä yksikkö. Verkkosivuillamme on laaja valikoima muotoja, kokoja ja malleja.

Minkä merkintätekniikan valita mainosmukiin?

Jotta voit valita oikean painatustekniikan henkilökohtaiselle mukille , sinun on ensin tiedettävä haluamasi leiman koko. jos se on esimerkiksi yksinkertainen tai täysvärinen logo tai jos se on lause. Lisäksi on tarpeen tietää, mitä tekniikkaa käytetään: sublimaatiota, silkkipainatusta vai tammupainoa. Toinen vaihtoehto on lasermerkintä. Mutta tätä varten personoitavan mukin tulee aina olla metallia.. Omalta osaltaan silkkipainatus on edullinen painotekniikka . Toisaalta siirtotulostus on tarkoitettu pienille määrille. Sublimaatiomerkintä on tarkoitettu neliväristen mukien personointiin. Näiden yksinkertaisten kysymysten avulla voit määrittää budjettisi personoitujen mainosmukien ostamiseen edulliseen hintaan.  Valitse henkilökohtainen mukisi yrityslahjaksi työntekijöillesi tai asiakkaillesi.

Mikä on mainosmukien ja -kuppien toimitusaika?

Garrampalla voimme tarjota sinulle laajan valikoiman räätälöityjä mukeja, laseja ja kulhoja edullisin hinnoin, ja ne toimitetaan 10-12 arkipäivän kuluessa virtuaalisen näytteen vahvistamisesta. Mukien tilaukset, lasit ja mainoskulhot Espanjan ulkopuolella, termi riippuu kohdemaasta ja kuljetuksen kestosta. Toisaalta kiireellisille tilauksille Espanjassa voimme tarjota 4-5 arkipäivän toimitusajan. Jälkimmäisessä tapauksessa valitaan kupit, lasit ja kulhot.  Ja sinä, tiedätkö jo, miksi suunnitella yksilölliset mukit tukkumainontatapahtumia varten? Älä epäröi tutustua laajaan verkkoluetteloon.

Minkä mallin mainosmukit minun pitäisi valita?

Mallistostamme löydät suuren määrän halpoja tarjousmukeja.  Sinulla on käden ulottuvilla erilaisia ​​tyylejä ja värejä, joita voit muokata mieleiseksesi ja ammattitaidollamme. Valitse mallisi kaikista tuotteistamme: kahvikupit, teekupit tai jopa cappuccino-kupit. klassisista keraamisista mukeista löydät valikoiman bambu-, metalli- ja muovimukeja. Henkilökohtainen mukisi on todellisuutta! Hyödynnä logosi muokkaamisen lisäksi valitse lasin taustaväri , hanki läpinäkymätön tai kiiltävä tehoste ja löydä tarkka pantone-värisi yrityksesi sävyyn. Kirjoita meille ja pyydä budjettiasi nyt. Henkilökohtaiset mukisi odottavat sinua.

Olen yksityishenkilö, voinko ostaa henkilökohtaisia mukeja?

Kyllä, yksilöllisiä mukeja voivat ostaa sekä yritykset että yksityishenkilöt. Klassisen tuotetta tai brändiä edistävän yrityslahjan lisäksi mukeja voidaan antaa myös esimerkiksi vieraille syntymäpäivä- tai valmistujaisissa. Ne ovat luultavasti hyödyllisimpiä ja omaperäisimpiä lahjoja, joita voit antaa ystävillesi ja perheellesi.

Tutustu laajaan yksilöllisten mukien valikoimaamme, jolla yllätät kahvin ystävät

Tutustu tällä videolla alkuperäisiin yksilöllisiin mukeihimme, meillä on laaja valikoima värejä, malleja ja logoasi parhaiten sopivalla räätälöinnillä. Paras mainoslahja sen jälkeen, kun olet jatkuvasti asiakkaidesi pöydässä, olipa kyseessä sitten klassinen käyttö, kynäteline.