EUR

Laukut ja mukautetut matkalaukut

Räätälöidyt matka- ja tukkukäsilaukut, jotka räätälöimme kaikentyyppisten matkojen tarpeisiin Urheilulaukut ja henkilökohtaiset matkalaukut, kuten vaunut, matkalaukut, hygienialaukut, fanny- ja lämpökassit, ovat erittäin tehokkaita mainostavaroita mainontaan. Kun työntekijäsi tai asiakkaasi käyttävät niitä, kantavat niitä harteillaan tai raahaavat niitä kahvasta, brändisi näkyvyys on maksimaalinen, koska kuka tahansa näkee logosi niissä. Henkilökohtaiset matkakassit ovat erityisen suosittuja matkailualan yritysten keskuudessa, kun taas urheilukasseja suositellaan kuntosaleille ja urheiluseuroille, urheilualalla ylipäätään toimiville yrityksille sekä terveellistä elämää edistäville yrityksille.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Suodattimet
Värit
Eco
0
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

 1. Reppulaukku paksu ja kaksisävyinen puuvilla
  Kaksivärinen laivastonsininen puuvillalaukku valkoisilla raidoilla. 200g/m² puuvillatvilli.
  Hinta alkaen 3,39 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. MONACO Viikonloppulaukku 340g/m²
  Viikonloppulaukku 340 g/m² kankaasta kierrätetyillä PU-yksityiskohdilla. Vuori on RPET 210D. Sisältää tukevat, säädettävät ja irrotettavat olkaimet. Täydellinen koko käsimatkatavaroille.
  Hinta alkaen 20,64 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  ZÜRICH Viikonloppukassi 450g/m²
  Viikonloppulaukku laadukkaasta 450 g/m² pestystä kankaasta kierrätetyillä PU-yksityiskohdilla. Vuori on RPET 210D. Sisältää tukevat, säädettävät ja irrotettavat olkaimet. Täydellisen kokoinen käsimatkatavaraksi.
  Hinta alkaen 25,92 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Mukautettu matkalaukku

Mitkä ovat yksilöllisten matkalaukkujen edut?

Jos haluat joustavuutta, räätälöidyt matkalaukut ovat oikea tapa. Räätälöidyt matkalaukut ovat yleisempiä kuin kovat, erityisesti käsimatkatavaroihin, ja ne on helpompi sujauttaa kapeisiin ylätaskuihin. Nämä mukautetut matkalaukut voivat myös vaimentaa iskuja paremmin kuin valettu kollegansa. Nämä räätälöidyt matkalaukut ovat kevyitä - yleensä kevyempiä kuin jäykät - mikä tekee niistä helpommin liukumisen yläpuolisiin lokeroihin ja vastaaviin. Kankaiden suhteen on kuitenkin oltava nirso. Etsi ballistisesta nylonista (tai muusta vahvasta nylonista) valmistettu laukku, joka tarjoaa parhaan suojan kulumista vastaan. Ja varmista, että kangas on vedenpitävä ja tahraa hylkivä.Mukautettuja matkalaukkuja on saatavana monenlaisina malleina; Voit esimerkiksi ostaa käsimatkatavaroita, joissa on vetoketjullinen reppu, tai kassilaukun, joka voidaan kiinnittää selkään tai kuljettaa pyörillä lentokentällä. Jos haluat ulkotaskuista tavaroita, kuten kirjaa tai kirkas muovipussi nesteille ja geeleille, löydät ne paljon todennäköisemmin pehmeästä matkalaukusta. Myös räätälöidyissä matkalaukuissa on yleensä yksi iso sisälokero, jossa matkalaukun etuosa toimii eräänlaisena kanteena, kun taas useimmat jäykät laukut on suunniteltu kuoren muotoisiksi, kahdella puolikkaalla.sama kuin taitto.

Mikä on paras väri yksilöllisille matkalaukuille?

Räätälöityjä matkalaukkuja on saatavana lähes kaikissa kuviteltavissa olevissa väreissä ja kuvioissa, metalliväristä leopardikuvioiseen. Klassinen musta on yleensä vähiten kulunut, mutta se on myös yleisin matkakassien väri, mistä todistaa loputon mustien matkalaukkujen meri, joka kulkee matkatavarakarusellin läpi lähes jokaisen lennon jälkeen. Valitsemalla kirkkaamman värin ruumaan menevälle matkalaukullesi on paljon helpompi havaita se.

Minkä kokoisen henkilökohtaisen matkalaukun tarvitsen?

Tarkista lentoyhtiöiden verkkosivustoilta, joille lennät useimmin, kuinka paljon matkalaukkuja voit kirjata sisään tai kuljettaa mukanasi, ja muista, että monilla lentoyhtiöillä on erilaiset kokovaatimukset kansainvälisille lennoille ja lentoyhtiöille. Jos uusi matkalaukkusi ylittää lentoyhtiön kokorajoitukset, joudut kantamaan seuraukset (lue: maksut). Goldilocks-periaate tiivistää sen, mitä matkalaukusta haluat: matkalaukun, joka ei ole liian suuri eikä liian pieni, vaan juuri oikea (sinulle).

Mitä lisäominaisuuksia minun pitäisi ottaa huomioon ostaessani henkilökohtaisia matkalaukkuja?

Vertaa räätälöityjen matkalaukkujen erilaisia ​​sisä- ja ulkopuolia nähdäksesi, mikä sopii tyyliisi. Useat lokerot ja taskut sopivat hyvin järjestäytyneille pakkaajille, ja ominaisuudet, kuten vedenpitävä muovipussi, voivat pitää sisällään märät uimapuvut tai vuotavat shampoopullot. Mieti, minne ja miten matkustat ja mitä yleensä pakkaat, kun harkitset näitä matkalaukun ominaisuuksia Kahvat Etsi tukeva kahva, joka on mukava ja ergonomisesti suunniteltu. Kotelon sisällä oleva integroitu kahvajärjestelmä on paras, koska kahva on suojattu vaurioilta. Kokeile kahvaa: Pidennä sitä koko pituudeltaan, varmista, että se lukittuu (ja pysyy lukittuna), ja vie matkalaukku pyöräilemään. Jos räätälöity matkalaukku puristaa sinua jalkojesi takaosaan, se tarkoittaa, että kahva ei ole tarpeeksi pitkä pituuteesi nähden. Räätälöidyt matkalaukut irrotettavalla pidikkeellä, silmukan muotoisella pidikkeellä kotelon yläosassa, kahvan lähellä, mahdollistavat toisen matkalaukun kiinnittämisen isompaan. Kun noudat kirjattavan mukautetun matkalaukkusi, kiinnitä käsimatkatavarasi tai henkilökohtaiset tavarasi ja kätesi on vapaa VetoketjutMitä suurempi ja vahvempi vetoketju, sitä pidempään se kestää ja sitä paremmin se kestää matkustamisen väärinkäyttöä. Valitse muovisen sijasta metallivetoketju ja etsi itsekorjautuvia vetoketjuja, jotka on nimetty siten, koska vetoketjun hampaissa juuttuessa sen vetäminen alas ja koukun yli ratkaisee ongelman. hampaat sulkeutuvat taas.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Mukautettu matkalaukku
KangaspussitKangaspussit
ReputReput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
Henkilökohtaiset matkalaukutHenkilökohtaiset matkalaukut
ToalettilaukutToalettilaukut