EUR

Henkilökohtaiset juhla- ja Peñas-huivit

Valikoima huiveja, huiveja, foulardeja ja huivia, joita voit muokata logosi tai suosikkiaiheesi mukaan. Meillä on laaja valikoima huiveja kaupunkisi tärkeimpiin festivaaleihin. Niihin voit laittaa kaupunkisi, kallion tai kaupunkisi kilven ja liittää siihen sinua edustavan lauseen tai iskulauseen. Huiveissa on erilaisia ​​materiaaleja, puuvillaa, polyesteriä ja eri kokoja, jotta voit laittaa ne sellaiseen malliin, josta pidät eniten ja haluamaasi paikkaan.
...
Suodata  
Sukupuoli  
Värit  
Merkki  
 1. Premier 1
 2. K-up 1
Toimitus  
Suodattimet
Sukupuoli
Värit
Merkki
 1. Premier 1
 2. K-up 1
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

2 tuotetta

 1. musliinihuivi
  100% polyesteriä. Kirkas huivi. Käsinpestävä.
  Hinta alkaen 8,14 € /yksikkö
  22 saatavilla olevat värit
 2. Juhlat - Bandana
  80% polyesteri 20% puuvilla. Pieni helman viimeistely. 83 x 62 x 62 cm. STANDARD 100 -sertifikaatti, OEKO-TEX® No. CQ 1007/8, IFTH.
  Hinta alkaen 1,32 € /yksikkö
  15 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

2 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Henkilökohtaiset huivit

Onko räätälöidyillä juhlahuiveilla vähimmäistilausmäärä?

Kyllä, jokaiselle henkilökohtaiselle huiville on vähimmäisostomäärä alkaen 10 kappaletta, mutta suuria tilauksia ei tarvita. Voit myös ostaa värillisiä huiveja tilaamalla erivärisiä tuotteita luodaksesi entistäkin huomiota herättävämmän ja kiehtovamman markkinointikampanjan. Kaikki erittäin edulliseen hintaan, mikä tekee henkilökohtaisista huiveista pienemmillekin yrityksille saatavilla ja niitä voidaan jakaa vempaimina tiettyihin tapahtumiin, kuten messuihin tai juhliin.

Miten voin ostaa yksilöllisiä kolmiohuiveja?

Kolmiohuivit voidaan muokata lähes koko pinnalta, valitse vain huivin väri, haluamasi painotekniikka ja määrä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa tuotetta verkosta, voit lähettää asiakaspalveluumme sähköpostin, jossa kerrotaan tarvittavien kudosten määrä, niin lähetämme sinulle tarjouksen.

Mitkä ovat yksilöllisten huivien toimitusajat?

Vakiotoimitusajat ovat erittäin nopeita, tavallisesti 7-10 päivää tilaushetkestä. Kuitenkin, jos tarvitset tavaraa kiireellisemmin maksamalla pienen lisämaksun, voit ennakoida lähetyksen. Jos tarvitset apua tilauksesi valmistelussa, sinulla on yksi operaattoreistamme valmiina antamaan sinulle kaikki haluamasi tiedot chatissa.

Mitkä ovat yksilöllisten logohuivien painotekniikat?

Nenäliinat voivat olla silkkipainattuja tai digitaalisella siirrolla. Silkkipainojärjestelmällä voit tulostaa yhden tai kaksi väriä, kun taas digitaalista siirtoa eli väritulostusta käytettäessä voit tulostaa myös vivahteita sisältäviä kuvia tai logoja. Joka tapauksessa ennen tilauksen vahvistamista voit aina pyytää sähköpostilla virtuaalisen näytteen personoidusta tuotteesta ja lopulta pyytää muutoksia.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Henkilökohtaiset huivit
TalvihousutTalvihousut
HuivitHuivit
Tavalliset nenäliinatTavalliset nenäliinat
Henkilökohtaiset huivitHenkilökohtaiset huivit
Takit ja tuulitakitTakit ja tuulitakit