EUR

Putkikassit ja urheilukassit

Garrampa tarjoamme valikoiman räätälöityjä urheilukasseja, jotka ovat ihanteellisia esineiden kuljettamiseen kun urheilet tai menet kuntosalille. On tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten kestävyys, muotoilu, kapasiteetti ja mukavuus ennen ostamista. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa: PVC-laukut ovat vedenkestäviä, kestäviä mutta vähemmän hengittäviä. Puuvillaiset urheilukassit ovat ekologisia, pehmeitä ja joustavia, mutta eivät välttämättä ole yhtä kestäviä. Nailonlaukut ovat kevyitä, vahvoja ja vedenkestäviä, mutta eivät välttämättä ole ympäristöystävällisiä. Polyesterilaukut ovat kestäviä, veden- ja kulutuksenkestäviä, mutta voivat olla vähemmän hengittäviä. Pitkäkahvainen urheilukassi on täydellinen olkapäälle ripustamiseen, se tarjoaa mukavuutta, mutta voi rajoittaa kantokykyä. Olkalaukku tarjoaa suuremman turvallisuuden ja painon jakautumisen, se on ihanteellinen pidempiä matkoja varten, mutta se voi olla vähemmän saatavilla. Laukut, joissa on kenkälokero, antavat sinun erottaa kengät muista esineistä, pitäen kaiken järjestäytyneenä, mutta voivat olla hieman isompia. Merkin sijainnin suhteen, taskussa oleva painatus on hienovarainen ja tyylikäs, mutta voi olla vähemmän näkyvä. Taskun sivulla oleva painatus antaa näkyvyyttä ilman, että se on liian hallitseva, mutta se voi olla rajoitettu kooltaan. Keskellä oleva painatus on hyvin näkyvä ja mahdollistaa suuret suunnitelmat, vaikka se voi vaikuttaa laukun yleiseen tekstuurin. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa: PVC-laukut ovat vedenkestäviä, kestäviä mutta vähemmän hengittäviä. Puuvillaiset urheilukassit ovat ekologisia, pehmeitä ja joustavia, mutta eivät välttämättä ole yhtä kestäviä. Nailonlaukut ovat kevyitä, vahvoja ja vedenkestäviä, mutta eivät välttämättä ole ympäristöystävällisiä. Polyesterilaukut ovat kestäviä, veden- ja kulutuksenkestäviä, mutta voivat olla vähemmän hengittäviä. Pitkäkahvainen urheilukassi on täydellinen olkapäälle ripustamiseen, se tarjoaa mukavuutta, mutta voi rajoittaa kantokykyä. Olkalaukku tarjoaa suuremman turvallisuuden ja painon jakautumisen, se on ihanteellinen pidempiä matkoja varten, mutta se voi olla vähemmän saatavilla. Laukut, joissa on kenkälokero, antavat sinun erottaa kengät muista esineistä, pitäen kaiken järjestäytyneenä, mutta voivat olla hieman isompia. Merkin sijainnin suhteen, taskussa oleva painatus on hienovarainen ja tyylikäs, mutta voi olla vähemmän näkyvä. Taskun sivulla oleva painatus antaa näkyvyyttä ilman, että se on liian hallitseva, mutta se voi olla rajoitettu kooltaan. Keskellä oleva painatus on hyvin näkyvä ja mahdollistaa suuret suunnitelmat, vaikka se voi vaikuttaa laukun yleiseen tekstuurin.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Merkki  
 1. Ki-mood 9
 2. Proact 7
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Merkki
 1. Ki-mood 9
 2. Proact 7
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

24 tuotetta

 1. Vintage pvc urheilukassit
  Mattapintaisesta PVC:stä valmistettu messenger-laukku, jossa valkoinen reunus, etutasku vaakasuoralla vetoketjulla ja säädettävä hihna.
  Hinta alkaen 3,31 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Bolsas deporte vintage bowling de pvc con impresión vista 2
  Vintage keilailu pvc urheilukassit
  PVC:stä valmistettu vintage-tyylinen urheilulaukku, jossa on mattapintainen viimeistely ja valkoinen koriste. Etutasku vaakasuoralla vetoketjulla. Säädettävä olkahihna.
  Hinta alkaen 8,28 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  INDICO BAG Huopainen viikonloppulaukku
  RPET-huopaviikonloppu/urheilulaukku. Edessä vetoketjullinen tasku, kanvaskahvat ja irrotettava säädettävä olkahihna.
  Hinta alkaen 8,51 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. 600d urheilukassi
  Värillinen urheilukassi 600D polyesteriä etutaskulla ja verkkotaskulla. Säädettävä ja irrotettava olkahihna.
  Hinta alkaen 8,78 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Ekologiset
  TERRA + Urheilulaukku 600D RPET
  Urheilu- tai matkalaukku 600D RPET, vetoketjullinen etu- ja sisätasku sekä säädettävä ja irrotettava olkahihna.
  Hinta alkaen 10,40 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 6. Bolsas deporte leis de poliéster con logo vista 2
  Polyesteri leis urheilukassit
  Urheilulaukku 600D polyesteriä, jossa 2 vetoketjullista sivutaskua ja 1 vetoketjullinen etutasku kuulokkeiden ulostulolla. Irrotettava ja säädettävä olkahihna.
  Hinta alkaen 11,36 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. Urheilulaukku etutaskulla
  Urheilulaukku, jossa etutasku ja säädettävä ja irrotettava olkahihna. 600D polyesteri.
  Hinta alkaen 8,42 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. KESKIPÄÄINEN URHEILUSAUSI - 40L
  Keskikokoinen urheilukassi urheiluvälineille - 55 cm pitkä 600D polyesteriä. 2 sivutaskua, yksi kengille ja yksi verkkotasku. Säädettävä ja irrotettava olkahihna.
  Hinta alkaen 13,26 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 9. SUURI URHEILUKAUSI - 54L
  Suuri urheilukassi urheiluvälineille - 61 cm pitkä 600D polyesteriä. 2 sivutaskua, yksi kengille ja yksi verkkotasku. Säädettävä ja irrotettava olkahihna.
  Hinta alkaen 14,20 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 10. Urheilulaukku jäykällä pohjalla - 60 litraa
  Urheilulaukku 600D polyesteriä - 60 litraa. Irrotettava jäykkä polypropeenijalusta muovijaloilla. Edessä vetoketjullinen tasku, joka on ihanteellinen mukauttamiseen. Korttipidike ja irrotettava olkahihna silikonipehmusteella. Jäykkä pohja sisältyy pussiin.
  Hinta alkaen 14,95 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 11. Urheilulaukku - 55 litraa
  Urheilu-/varustekassi 600D polyesteriä. Kaksi taskua sivuilla ja lokero kenkien säilyttämiseen, pehmustettu ja irrotettava olkahihna. Läpinäkyvä etiketin pidike parempaa tunnistamista varten. Keskikokoinen malli: 55 litraa.
  Hinta alkaen 16,29 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 12. Urheilulaukku jäykällä pohjalla - 90 litraa
  Urheilulaukku 600D polyesteriä - 90 litraa. Irrotettava jäykkä polypropeenijalusta muovijaloilla. Edessä vetoketjullinen tasku, joka on ihanteellinen mukauttamiseen. Korttipidike ja irrotettava olkahihna silikonipehmusteella. Jäykkä pohja sisältyy pussiin.
  Hinta alkaen 17,03 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 13. Urheilulaukku - 85 litraa
  Urheilu-/varustekassi 600D polyesteriä. Kaksi taskua sivuilla ja lokero kenkien säilyttämiseen, pehmustettu ja irrotettava olkahihna. Läpinäkyvä etiketin pidike parempaa tunnistamista varten. Suuri malli: 85 litraa.
  Hinta alkaen 20,01 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 14. SUURI URHEILUVAUNUT - 65L
  Suuri urheilulaukku urheiluvälineille 600D polyesteriä. Leveä yläaukko. Sivussa kenkätasku. 5 cm korkeatiheyksiset vahvistetut kudotut kahvat koko pussin ääriviivalla.
  Hinta alkaen 28,37 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 15. Ekologiset
  Laukku vuorattu puuvillakankaalla
  Canvas puuvillavuorattu laukku, polycotton olkaimet ja vetoketju. STANDARD 100 -sertifikaatti, OEKO-TEX® No. CQ 1164/1 IFTH.
  Hinta alkaen 5,69 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 16. Putkimainen laukku - tynnyrityyppinen
  600D polyesterilaukku. putken muoto. Sivussa vetoketjullinen tasku. Säädettävä olkahihna.
  Hinta alkaen 6,88 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 17. URHEILUKASSI
  Urheilulaukku 600D polyesteriä ja ripstop. 2 kahvaa Säädettävä hihna Edessä verkkotasku. Sivuilla suuret taskut.
  Hinta alkaen 7,65 € /yksikkö
  8 saatavilla olevat värit
 18. Urheilukassi
  Moniurheilulaukku 600D polyesteriä. 2 sivutaskua, joista yksi verkkotasku ja yksi kengille. Irrotettava pehmustettu hihna.
  Hinta alkaen 10,69 € /yksikkö
  7 saatavilla olevat värit
 19. Putkimainen urheilukassi erillisellä kenkälokerolla
  100% polyesteriä. 600D polyesteriputkimainen urheilukassi. Siinä on vetoketjulla suljettava lokero kenkien säilyttämistä varten erikseen. Irrotettava olkahihna.Voidaan käyttää reppuna kahden pitkän olkahihnan ansiosta, jotka voivat toimia kahvana.
  Hinta alkaen 15,44 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 20. Suuri urheilulaukku sivutaskulla
  100% polyesteriä. Monikäyttöinen urheilulaukku. Suuri yläaukko ja sivutasku, joka tarjoaa hyvän mukauttamispinnan. Iso erillinen lokero kengille. Säädettävä olkahihna.
  Hinta alkaen 15,60 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 21. vedenpitävä urheilulaukku
  100 % PVC. Suuri, täysin vedenpitävä polyvinyylikloridi-urheilukassi. Sen etutasku on 100 % vedenpitävä ja olkahihna on irrotettava. Tämä laukku on täydellinen vesiurheilun harjoitteluun, veneilyyn tai moottoripyöräilyyn.
  Hinta alkaen 18,78 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 22. URHEILUVARUSTEPUSSI
  Joukkueurheilukassi 600D polyesteriä, jäykkä pohja. Useita vetoketjuja, vahvistettu ja irrotettava hihna, suuret sivutaskut, yksi verkko.
  Hinta alkaen 19,78 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 23. Vaihdettava urheilukassi/reppu
  Urheilulaukku muunnettavissa 900D polyesterirepuksi säädettävillä olkaimillä. Leveä aukko yläosassa. 2 vetoketjullista sivutaskua ja edessä. Kantokahva.
  Hinta alkaen 21,57 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 24. Ekologiset
  MILL RPET 600D padel laukku
  Padel-mailalaukku pehmustetusta 600D RPET:stä. Sisältää säädettävän olkahihnan. Edessä vetoketjullinen lisätasku.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

24 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Urheilukassit

Milloin saan räätälöidyn laukkuni?

Räätälöidyn laukkusi toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitusvaihtoehdosta. Meillä on useita vaihtoehtoja saatavilla: perus, joka on edullisin, kiireellinen ja pikatoimitus. Kun olet tuotesivulla ja lasket hinnan, näet toimituspäivät kunkin vaihtoehdon yhteydessä.

Mitkä urheilukassit ovat suositeltavimpia kuntosalille menoa varten?

Urheilukassin valinta kuntosalille riippuu paljon henkilökohtaisista mieltymyksistäja tarpeista. Kuitenkin yleisesti ottaen useilla osastoilla varustetut laukut ovat suosittuja kuntosalitarvikkeiden järjestämiseen. Verkkosivustollamme Garrampa löydät erilaisia räätälöityjä urheilukasseja, eri kokoja ja ominaisuuksia.

Onko laukuissa kenkä- tai padel-mailaosastoja?

Kyllä, monissa urheilukasseissamme on erityisiä osastoja kenkiä tai padel-mailoja varten. Jokaisen tuotteen verkkosivuillamme on yksityiskohtainen kuvaus, josta voit tarkistaa nämä ominaisuudet.

Minkä kapasiteetin urheilukassit ovat?

Urheilukassien kapasiteetti vaihtelee mallista riippuen. Jokaisen laukun tuotesivulta löydät tämän tiedon. Jos sinulla on lisäkysymyksiä laukkujen kapasiteetista, kauppamme henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Urheilukassit
Laukut ja reputLaukut ja reput
UrheilureputUrheilureput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
ReputReput
Tekniset neulepaidatTekniset neulepaidat
VerryttelypuvutVerryttelypuvut
OstoskassitOstoskassit