EUR

Edulliset henkilökohtaiset yrityssalkut ja -salkut

Ota salkkusi ja asiakirjateline mukaan tuotemerkilläsi, jotta olet aina hyvin varusteltu. Salkut ovat oikea lahja messuille, tapahtumiin, kongresseihin ja myös koulutuksiin, koska niissä on kätevä säilyttää luetteloita, asiakirjoja ja kirjoja vahingoittamatta niitä. Nämä persoonalliset laukut, joissa on yrityksesi logo, antavat sinulle paljon näkyvyyttä ja saavat kaikki osallistujat tuntemaan olevansa osa ryhmää ja yhdistää tämä yhteinen nimittäjä. Mallistostamme löydät sekä edullisia malleja messuilla jaettavaksi että tyylikkäimmät ja eksklusiiviset mallit ammatti- tai yrityskongresseihin. Vaikka niissä ei olekaan erillistä taskua PC:n säilyttämistä varten, ne ovat riittävän tilavia ja kestäviä kantaakseen sen ilman ongelmia.Asiakkaat ja työntekijät arvostavat sen klassista makua, kun on tarjolla yrityslahjoja, joilla he voivat matkustaa tyylikkäästi. Yksi näistä lahjoista on mainosasiakirjatelineet ja henkilökohtaiset salkut. Executive-salkut ovat ihanteellisia matkoille ja konferensseille, joissa logosi näkyy monille ihmisille. Salkut ovat loistavia yrityslahjoina tai työntekijöiden kannustimina. Mainosasiakirjateline antaa työntekijällesi ammattimaisen ilmeen ja vankan yrityskuvan sekä pitää kaikki asiakirjasi järjestyksessä. Mainosasiakirjatelineemme on valmistettu säädettävillä olkahihnoilla, ja niitä on saatavana useissa eri materiaaleissa ja väreissä. Se on mainostuote, jossa on suuri painoalue, joka tekee logostasi helposti luettavan. Opiskelijat, insinöörit, opettajat... kuka tahansa on iloinen saadessaan yhden Garrampan myynninedistämisasiakirjojen haltijoista. Kansiot, tietokoneet, ipad: niihin mahtuu loputtomasti kohteita.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

16 tuotetta

 1. Paperiteline polyesteriä
  600D polyesteri asiakirjalaukku yhdellä päälokerolla.
  Hinta alkaen 1,30 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Suositeltu
  POUCHLO Pehmopaperiteline
  2 mm paksu muhkea asiakirjalaukku, jossa etutasku ja yläkahva. Sitä voidaan käyttää myös enintään 15-vuotiaalle kannettavalle tietokoneelle.
  Hinta alkaen 1,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Suuritiheyksinen vaahtomuovikansi 13" kannettavalle tietokoneelle
  Tietokonekotelo 13 korkeatiheyksistä vaahtomuovia. (2,5 mm).
  Hinta alkaen 2,76 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Salkku polyesteriolkahihnalla
  Asiakirjateline säädettävällä olkahihnalla. 600D polyesteri.
  Hinta alkaen 5,79 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 5. Neopreeni kannettavan tietokoneen laukku kahvoilla 14\'
  14 tuuman neopreenilaukku kannettavalle tietokoneelle, jossa lyhyet kahvat ja säädettävä olkahihna.
  Hinta alkaen 6,85 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Uusi tuote Suositeltu
  Notes perusasiakirjapussi polyesteriä
  A4-pilkullinen polyesteri-asiakirjateline vetoketjulla. Sisätaskut, kynäteline ja 20-rivinen muistilehtiö.
  Hinta alkaen 10,77 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. Keinonahkainen vetoketjullinen asiakirjalaukku
  Asiakirjalaukku nahkaisella vetoketjulla, PU-sisustus, sisäosastot ja kynäpidike. Sisältää 25 tyhjää sivua.
  Hinta alkaen 10,99 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Suositeltu
  Tietokonekotelo 360d 2 sävyä 15\'
  Tietokonesalkku 2-sävyistä 360D polyesteriä, jossa päälokero 15\" kannettavalle tietokoneelle ja vetoketjullinen etutasku. Sisältää säädettävän ja irrotettavan olkahihnan.
  Hinta alkaen 17,58 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 9. A5 asiakirjateline 4000 MAH:n varavirtalähteellä
  A5 PU-asiakirjateline magneettisuljuksella ja 4000 mAh:n varavirtalähteellä. Liitäntä mikro-USB:sta Type C:hen ja taittuva tuki tableteille. Sisältää 20 arkkia ja useita lokeroita.
  Hinta alkaen 20,77 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. Macaon vaunujen polyesterilaukut kannettavalle tietokoneelle
  1680D polyesterista valmistettu Executive vaunu, jossa on useita lokeroja. Sisältää 17 tuuman taskun kannettavalle tietokoneelle ja 10 tuuman tablettitaskun.
  Hinta alkaen 65,87 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 11. Tyylikäs muistikirja metallikynällä
  A5-kokoinen portfolio, sisältää 120 sivun alustan ja metallisen kuulakärkikynän. PU materiaalia. musta muste
  Hinta alkaen 8,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 12. Asiakirjakansio vetoketjulla ja pehmusteella
  A4-paperiteline vetoketjulla, 4 lokeroa ja korttiteline. Mukana 20 arkin muistilehtiö. Materiaali 600D polyesteri, 210T vuori.
  Hinta alkaen 10,53 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 13. Paperilaukku polyesteriä
  Asiakirjateline, jossa suljin 600D polyesteriä.
  0 saatavilla olevat värit
 14. Suositeltu
  Neuvottelukassi/asiakirjateline 600D polyesteriä
  Kongressilaukku tai asiakirjateline vetoketjulla. 70D polyesteri.
  0 saatavilla olevat värit
 15. Ekologiset
  DAEGU RPET 600D kannettavan tietokoneen laukku
  Olkalaukku pilkullista 600D RPET:tä, jossa on useita vetoketjullisia taskuja ja pehmustettu lokero 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Säädettävä ja irrotettava olkahihna.
  0 saatavilla olevat värit
 16. Ekologiset Suositeltu
  BAGLO Tietokonelaukku 15" RPET
  RPET-huopalaukku tarranauhalla. 15 tuuman kannettavan tietokoneen kapasiteetti.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

16 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Räätälöidyt salkut

Miksi antaa lahjaksi persoonallisia salkkuja ja yrityskasseja?

Yrityksen logolla personoidut bisneskassit ja salkut ovat erittäin suosittuja yrityslahjoja, sillä asiakkaat käyttävät niitä säännöllisesti päivittäisessä työympäristössään. Lisäksi ne ovat erittäin monipuolisia ja visuaalisesti personoituja promootiotuotteita, jotka auttavat edistämään yrityksen brändiä sekä asiakkaille että kolmansille osapuolille, joiden kanssa he ovat yhteydessä. Joten jos haluat antaa yrityslahjan B2B-ympäristössä, nämä mainostuotteet ovat paras tapa mainostaa brändiäsi henkilökohtaisten yrityslahjojen avulla.

Miten valita yksilölliset asiakirjapidikkeet?

Garrampan verkkoluetteloon tutustuminen henkilökohtaisissa kansioissa on kuin aloittaisit pitkän ja kauniin matkan. Koska on todella lukemattomia ehdotuksia, joita tarjotaan yrityksille, jotka aikovat osoittaa kunnioitusta yleisölle, asiakkaille tai heidän työntekijöilleen henkilökohtaisilla asiakirjanhaltimilla. Puhutaanpa materiaaleista: ne ovat tehokkaimpia ja kestävimpiä tämän tyyppisille tuotteille. Osoitteesta superpromos.es löydät personoidut asiakirjatelineet PVC:stä tai kuitukangasmateriaalista 80 g/m2 tarrakiinnitetyllä tai keinonahalla (ja ekologisille on eko-nahka, joka edustaa nykyaikaista ja kiehtovaa vaihtoehtoa); 600D-kankaiset asiakirjatelineet ovat suosittuja, samoin kuin pehmustetut kumimateriaalipidikkeet tai polyesterikankaiset matkustusasiakirjatelineet, jotka ovat todellinen herkku laatua ja elegantteja viimeistelyjä arvostaville. On myös niitä, jotka pitävät parempana salkkuja hyödyllisillä lisävarusteilla.

Voiko kansioita tai asiakirjapusseja olla erikokoisia?

Superpromos.es:n tarjoamat laajat vaihtoehdot henkilökohtaisille asiakirjapusseille on sertifioitu tarkasti kunkin asiakirjanhaltijan mittojen moninaisuuden perusteella. Löytyy personoidut vetoketjulliset asiakirjatelineet ja käytännölliset 29x16,5 cm kahvat tai polyuretaaniset RFID-suojauksella 8,2x11,7x1,5 tai yllättävät kaksiväriset polyesterisalkut mielenkiintoisilla mitoilla (33x40x10) tulostusalueelle. Ja miten voimme olla puhumatta 600D polyesterisalkuista, joissa on 12 lokeroa, 8-numeroinen laskin, kynäpidike ja 4-rengaskansio? Yleiset neuvot ovat kuitenkin aina samat: arvioi tarpeitasi, mieti, kuka saa henkilökohtaisen asiakirjapidikkeen ja tutki sitten Garrampan mahdollisuuksia löytääksesi paras ratkaisu brändisi levittämiseen.

Miten asiakirjapidikkeet voidaan personoida?

Painopinta ja sen sijainti asiakirjanpitimessä ovat elementtejä, jotka lisäävät mainossalkkujen mainontapotentiaalia. On esimerkiksi laukkuja, joissa metalliset etiketit voidaan myös personoida, mikä antaa lahjalle nykyaikaisen ja tyylikkään vaikutelman. Jokaisen Garrampassa olevan asiakirjan haltijan kohdalla ilmoitetaan tulostusalue ja sen sijainti. Jos harkitset salkkua, jonka takana on läpinäkyvä tasku, logon tai tarvittavan tekstin voi tulostaa suoraan sinne, tai personoinnit ovat keskeisellä paikalla alhaalla kuitukangaspidikkeillä, joiden tulostuspinta-ala on 20x7 cm. Mahdollisuuksia on monia: sinun on noudatettava tuoteselosteissa olevia ohjeita ja, kuten aina, epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä stampasi.it:n henkilökuntaan, joka on valmis auttamaan sinua.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Räätälöidyt salkut
Laukut ja reputLaukut ja reput
UrheilukassitUrheilukassit
Räätälöidyt salkutRäätälöidyt salkut
Mukautetut laukutMukautetut laukut
Kansiot ja portfoliotKansiot ja portfoliot
ReputReput
NarureputNarureput
OstoskassitOstoskassit