EUR

Edulliset räätälöidyt mainoslaukut

Henkilökohtaiset kylpytuotepussit matkustamiseen ja hygieniatarvikkeiden säilyttämiseen, miehille ja naisille, eri väreissä. Henkilökohtaiset kauneuslaukut ovat mainoslahjoja matkatoimistoille tai kosmetiikkaalan yrityksille, koska niitä käytetään usein kauneustuotteiden säilyttämiseen matkoilla. Ilmeisesti mikä tahansa yritys voi tarjota asiakkailleen yksilöllisiä kauneuspakkauksia, jos he pitävät sitä markkinointikampanjansa mukaisena. Nämä myynninedistämistarpeet ovat täydellisiä yrityslahjoja matkamessuilla, mutta niitä käytetään usein myös tervetuliaispakkauksina hotelleissa tai joissakin kosmetiikka- tai alusvaateliikkeissä.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

13 tuotetta

 1. MOONLIGHT Läpinäkyvä kylpytuotepussi
  PVC:stä valmistettu läpinäkyvä wc-laukku vetoketjulla.
  Hinta alkaen 0,71 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 2. KLEUREN Kaksivärinen puuvillainen hygienialaukku
  Puuvillainen hygienialaukku, jossa yhteensopiva värillinen pohja ja vetoketju. 340g/m².
  Hinta alkaen 1,29 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 3. Kaksinkertainen vetoketjukassi 600D polyesteriä ja PP-vahviketta
  Toalettilaukku kaksinkertaisella vetoketjulla 600D polyesteriä ja PPE-vahvike.
  Hinta alkaen 1,37 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 4. TRAVEL 3 Läpinäkyvä matkalaukku
  Läpinäkyvä PEVA-matkalaukku, jossa on 3 tyhjää PE-säiliötä. Tilavuus 60 ml per säiliö.
  Hinta alkaen 1,50 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Mikrokuitupussi nauhalla
  Toalettipussi mikrokuitua ja PVC:tä ilman 6 ftalaattia.
  Hinta alkaen 1,81 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 6. Ekologiset
  BETTER & SMART Toalettilaukku 600D RPET
  Kaksinkertainen vetoketjullinen hygienialaukku 600D RPET- ja PPE-vahvikkeella.
  Hinta alkaen 1,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. PORTO BAG Puuvillainen hygienialaukku
  Puuvillakassi, korkkipohjainen. 220 g/m².
  Hinta alkaen 2,05 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 8. COTE BAG Matkalaukku-kylpytuotelaukku
  Matkalaukku 600D ja 300D polyesteriä kahdella verkko- ja PEVA-osastolla.
  Hinta alkaen 3,99 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 9. BAGOMATIC monitoimilaukku
  Toalettilaukku, jossa on useita lokeroja ja verkkotasku, valmistettu tiheästä polyesterista. Ihanteellinen matkalaukuksi.
  Hinta alkaen 4,74 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. Matkalaukku, jossa 6 tyhjää konttia
  Matkalaukku, jossa 6 tyhjää konttia.
  Hinta alkaen 1,33 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 11. Ekologiset
  ZÜRICH COSMETIC Bag 450g/m²
  Vetoketjullinen hygienialaukku laadukkaasta 450 g/m² pestystä kankaasta. Vuori on RPET 210D. Sivukahva ja pohja kierrätettyä PU:ta.
  0 saatavilla olevat värit
 12. Matkalaukku vetoketjulla
  Läpinäkyvä PVC-laukku ZIP-suljuksella.
  0 saatavilla olevat värit
 13. Ekologiset
  STYLE POUCH Kierrätetty farkkukassi
  Farkkulaukku 50 % kierrätettyä puuvillaa ja 50 % puuvillaa, vetoketju. 250 g/m².
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

13 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Toalettilaukut

Miksi henkilökohtainen pyyhepussi on tarpeen?

Kylpytuotepussin käyttäminen voi auttaa sinua säästämään paljon aikaa, kun valitset suosikkishampoota tai -naamiota ilman, että sinun tarvitsee selata matkalaukkua. Sinulla on enemmän aikaa nauttia matkastasi ja päästä eroon tyhmistä kysymyksistä, kuten onko minulla tarpeeksi shampoota 5 päivän matkalle? tai missä on siivoojani, kun olet riisunut kaikki vaatteesi kylpyhuoneessa? Lisäksi hygienialaukun omistaminen voi säästää oikilta tilanteilta, kuten kaikkien kosmeettisten tuotteiden pilaantumisen ja tavaroiden sekaan kiipeämisen pitkän lentopäivän jälkeen. Sinun ei pitäisi haluta tämän tapahtuvan, luota minuun. Joten kun ajattelet pakkaamista matkaa varten, muista pitää kylpytuotepussi rinnallasi.

Minkä kokoisia ovat yksilölliset toalettilaukut?

Pohjimmiltaan matkustajat uskovat aina, että pieni kylpytuotepussi on täydellinen heidän matkoilleen. Tämä konsepti ei kuitenkaan joskus toimi hyvin. Jos olet pitkällä päiväretkellä tai matkustat perheesi kanssa, pienessä kylpytuotepussissa ei välttämättä kulje tarvitsemasi tavarat. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta ja epämukavia tunteita lomien aikana. Siksi sinun tulee valita kylpytuotepussi, jonka koko vastaa matkustuspäiviä tai mukanasi olevien ihmisten määrää. Perheen koko: Suurikokoinen kylpytuotepussi perheelle. Siinä voit säilyttää perheesi kylpyhuonetarvikkeita yhdessä paikassa. Näin perheesi voi matkustaa ilman, että sinun tarvitsee kantaa liikaa kylpytuotepusseja. Mitat ovat ennen kaikkea 30x15x21 cm tai 25x15x17 cm. Tyypillisessä perhelaukussa on noin 5 lokeroa ja taskut, jotka on suunniteltu erilaisille pulloille, putkille tai laatikoille, minkä tahansa jäsenen henkilökohtainen koko: Peruskassi niille, joilla on suunnitelma matkustaa yksin ja vain perusasioita. Voit valita Dopp-sarjan tai monitaskuisen laukun, kunhan siinä on tarpeeksi reikiä hygieniatuotteiden säilyttämiseen. Yksi vinkki suosikkituotteiden kuljettamiseen ilman suuria purkkeja on käyttää matkakokoisia purkkeja. Joten sinulla on enemmän tilaa toalettilaukussasi.

Millaisia henkilökohtaisia toalettilaukkuja sinulla on?

Kuten suunnittelukriteerit, myös materiaali on tärkeä seikka, joka on otettava huomioon hygieniapussia valittaessa. Mitä tulee matkustamiseen, suosittelen ostamaan kylpytuotepusseja, joiden materiaaleilla on seuraavat ominaisuudet: kestävä, vedenpitävä ja helppo puhdistaa. Jotkut näistä materiaaleista voivat olla muovia, vedenpitävää kangasta, nahkaa ja kangasta. Mikään ei kuitenkaan ole täydellistä, jokaisella niistä on etuja ja haittoja, joten se riippuu tavoitteistasi. Muovi: Muovipussi on helppo puhdistaa, vedenpitävä ja läpinäkyvä. Se sopii erinomaisesti ulkomaille matkustamiseen. Se on kuitenkin helppo värjäytyä, jos kannat pussia suorassa auringonpaisteessa. Toisin sanoen laukkua pitää huoltaa säännöllisesti, jotta se näyttää hyvältä. Muovia käytetään enimmäkseen TSA:n hyväksymän matkapakkauksen valmistukseen, koska se on läpinäkyvää. TSA voi tarkistaa helposti ulkopuolelta. Vedenkestävä kangas: Suosituin materiaali pussin valmistukseen. Se on kestävä, vedenpitävä, lukemattomissa väreissä ja tyyleissä. Joissakin on jopa hienoja kuvioita, jotka saavat laukut näyttämään nykyaikaisemmilta. Se voi kuitenkin hajota ajan myötä, pidän siitä erityisesti eniten. Paras valintani, suoraan sanottuna. Ilmeisesti voit ottaa sen helposti mukaan minne tahansa huolehtimatta siitä, että vesi vahingoittaa sitä Nahka: Nahkainen kylpytuotepussi on erittäin kestävä, helppo puhdistaa ja sillä on myös moderni ulkonäkö. Se voi kuitenkin vaurioitua, jos se kastuu - luota minuun, minäkin pidän tästä tavarasta. Minulla on jopa pieni kauppa, joka tekee nahkatavaroita käsin. Et kuitenkaan välttämättä halua viedä sitä paikkaan, jossa on paljon vettä. Se on helpompi vahingoittaa. Joudut vaihtamaan aika monta pussia, jos teet.. Kangas: Tätä materiaalia pidetään luultavasti muiden toalettipussien valmistusmateriaalien kuningattarena, koska sitä myydään kaikkialla missä tahansa tyylissä, värissä ja hinnassa. Monissa tästä kangasmateriaalista valmistetuissa kylpytuotepusseissa on kuvia tai jopa valokuvia painettuina kankaaseen, mutta kangaskassi on kuitenkin pidettävä poissa nesteistä, kuten vesiväreistä, ketsuppista, soijakastikkeesta jne. , ellet halua päästä eroon suosikkistasi. .

Kuka voi antaa lahjaksi yksilöllisiä kauneuskoteloita?

Tämäntyyppiset myynninedistämistuotteet sopivat epäilemättä henkilökohtaiseen hygieniaan keskittyneille yrityksille ja matkailuun liittyville yrityksille, koska niitä käytetään yleensä kauneustuotteiden säilytykseen matkoilla ja siksi kauneuslaukkuja voidaan helposti yhdistää mainoslahjaksi. näiden yritysten myymien tuotteiden tai palveluiden kanssa esimerkiksi hotellit voivat jättää ne huoneisiin tervetuliaispakkauksena; tai kosmetiikkaliikkeet voivat käyttää niitä lahjana asiakkaille, jotka ylittävät tietyn kulutuskynnyksen. Asiakkaamme ostavat kuitenkin nämä promootiot, joihin on painettu logo, kun he haluavat luoda yrityksen myynninedistämistuotteita työntekijöilleen tai haluavat varustaa heidät paitsi univormuilla tai työvaatteilla, myös tarjota heille muita. Yrityksen lahjat, kuten henkilökohtaiset vaunut, kynät, henkilökohtaiset toimistotarvikkeet ja paljon muuta, ollaksesi brändin lähettiläitä kaikkialla.

Sisältävätkö yksilölliset kauneustuotteet sisällä olevia injektiopulloja?

Yleensä mainospakkaukset eivät sisällä injektiopulloja tai pulloja, ellei tuotekuvauksessa ole erikseen mainittu. Tästä syystä suosittelemme, että luet aina ostettavan hygieniapussin sivun tiedot varmistaaksesi, että valitsemasi mainosmalli sisältää lisävarusteita vai ei. Joka tapauksessa voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot mallistomme yksilöllisistä mainonnan kauneuskoteloista.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Toalettilaukut
MatkatyynytMatkatyynyt
Laukun tunnisteetLaukun tunnisteet
MatkasovittimetMatkasovittimet
ReputReput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
Henkilökohtaiset matkalaukutHenkilökohtaiset matkalaukut