EUR

Lahjat pelaajille

Astu verkkokauppaamme ja löydä kaikki lahjat pelaajille, jotka meidän on personoitava. Jos videopelien pelaajille on ominaista jokin, se on heidän innostustaan ​​teknologisista lahjoista. Jos haluat saada lahjan pelaajalle, etkä tiedä mitä lahjoittaisit tai sinulla ei ole aavistustakaan videopeleistä, on parasta tarkistaa lahjalistamme, jossa on lukemattomia tuotteita, jotta saat sen oikein tietämättäsi videopeleistä. Mikä tahansa tekninen lisävaruste on aina loistava lahjaidea videopelien ystäville. Loistava idea voivat olla Power Bankit tai laturit, kuten aurinkolaturi, jossa on aurinkopaneeli, jolla voi ladata kaikkia tarvittavia laitteita videopelien pelaamiseen tuntikausia ja tunteja. Lokeroiset reput ovat myös erittäin suosittuja kaikkien teknisten tarvikkeiden, kuten tablettien ja kannettavien tietokoneiden, kuljettamiseen. Jos etsimäsi on halpa ja edullinen lahja pelaajille, USB-liittimet tai -keskittimet ovat loistava idea lahjoittaa ilman paljon rahaa. Jos tarvitset lahjan tapahtumaan, johon monet pelaajat ovat menossa, kuten e-urheilun mestaruuskilpailuihin, meillä on paljon edullisia yllätyslahjoja, kuten USB-muistitikkuja tai kyniä lisävarusteineen matkapuhelimiin ja tabletteihin.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

 1. Ekologiset
  Ympäristöystävälliset bambu cleandesk langattomat laturit
  Bambuinen pöytälaatikko langattomalla laturilla. Sisältää 80 cm:n USB-latauskaapelin. Lähtö: DC 5V/1A. Yhteensopiva kaikkien Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Android, iPhone® 8, 8S, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 9,02 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Ekologiset
  Langaton BAICOI Double Bob -laturi
  Kaksikelainen langaton laturi yhdelle laitteelle bambukuorella ja teline- ja kynätelinetoiminnolla. Lähtö: DC5V/1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 10,96 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  VIANA DESK pöytäsetti
  Bambu- ja kalkkikivisementtipöytäsetti langattomalla laturilla. Mukana 100 cm USB-kaapeli. DC 5V/1A lähtö. Yhteensopiva kaikkien QI-yhteensopivien laitteiden kanssa, uusimpien Android-, iPhone® 8-, X- ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 12,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. tyypin c langaton virtapankki
  Powerbank 8000 mAh:n langattomaan lataukseen ABS- ja kumipinnoitteella. Latauksen merkkivalolla. Aseta älypuhelimesi virtapankkiin ja anna sen latautua. Type-C kaapeli mukana. Lähtö: DC5V/2.1A. Langaton lähtö: DC5V/1A. Langaton tulo: DC5V/0.75A Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8, X ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 15,65 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Ekologiset
  MORO Bamboo Langaton laturi
  Langaton laturi bambukuorella. Sisältää herätyskellon sinisellä LED-näytöllä ja lämpötilan. AC-DC sovitinpistoke. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Ei sovellu Isossa-Britanniassa.
  Hinta alkaen 19,12 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Uusi tuote
  Eri materiaaleista langattomat taitettavat drone dronie -digitaalikamerat
  Langaton taitettava drone, joka sisältää kameran kuvien ja videoiden ottamista varten. Toimitetaan kaukosäätimen kanssa ja on ladattava. Voit ohjata dronia myös mobiililaitteella ja tarvittavalla sovelluksella. 2 AAA-paristoa ohjaimeen ei sisälly. 200 mAh ladattava Li-ion akku.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Lahjat pelaajille
KuulokkeetKuulokkeet
Lahjat matkailijoilleLahjat matkailijoille
Lahjat korkeakouluopiskelijoilleLahjat korkeakouluopiskelijoille
Lahjat vuorikiipeilijöilleLahjat vuorikiipeilijöille
Kuntosali lahjatKuntosali lahjat
Lahjat insinööreilleLahjat insinööreille