EUR

Muokattavat USB-muistitikut

Jos etsit teknistä tapaa mainostaa brändiäsi, mukautettavat edulliset USB-tikumme ovat loistava idea. Ja henkilökohtaiset kynäasemat ovat erittäin arvostettuja mainoslahjoja. Tästä syystä Garrrampalta meillä on erittäin monipuolinen kokoelma USB-muistitikkuja, joissa on logo, valokuva, teksti, iskulause jne. Mukautetut USB-tikut! Tutustu kaikkiin esimerkkeihimme, eri väreissä (sininen, vaaleanpunainen, vihreä, keltainen, punainen, violetti ...) ja malleissamme. Meillä on mikro-SD-kortteja, joissa on kotelo ja kansi, avaimen ja kynän muotoisia, alumiinia, metallia tai akryylia; sekä eri ominaisuuksissa ... löydä omasi tästä luokasta. Emme myöskään voi unohtaa Garrampan ekologisia kynäasemia : ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten kierrätyspahvista, vehnäruo'osta tai bambusta.  Mukauta USB-muistiasi verkkotilauksellasi.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

1 tuote

  1. Ekologiset
    CREDITCARD PLUS USB-muistitikku 16 Gt bambukotelo
    16GB USB-muistitikku bambukuorella. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
    Hinta alkaen 4,89 € /yksikkö
    1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

1 tuote

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä USB-muistitikut

Miksi ostaa yksilöllisiä USB-muistitikkuja Garrampalta?

Olemme Garrampalla yksilöllisellä logolla varustettujen USB-muistitikkujen toimittajia, valmistajia ja tukkumyyjiä. Lisäksi voit lisätä valokuvasi tai tekstisi muistitikullesi tai USB-kortille. Tutustu nyt räätälöitävissä olevien halpojen USB-tikkujemme uskomattomiin hintoihin, eikä sinun tarvitse enää ihmetellä paljonko henkilökohtainen pendrive maksaa?. Tämän halvan räätälöintitekniikan avulla voimme tarjota räätälöityjä USB-tikkuja erittäin alhaisilla hinnoilla , koska huolehdimme halpojen räätälöitävissä olevien USB-tikkujen valmistuskustannusten, niiden laadun sekä toimitusaikojen hallinnasta. odotatko? Siirry Garrampa-verkkosivustolle ja tilaa henkilökohtaiset muistitikut. Yksi omaperäisimmistä mainoslahjoista ja saatavilla pieninä tai suuria määriä. Tutustu verkkoluetteloomme ja hanki tämä teknologialahja, joka on niin hyödyllinen ja kaikkien arvostama.  Halvat henkilökohtaiset USB-muistitikumme sopivat täydellisesti yrityksille, yhdistyksille, kouluille tai organisaatioille. Hyödynnä ja tee tilauksesi.

Miten valita halpa myynninedistämiseen tarkoitettu USB-muistitikku?

Jotta voit valita mukautettavan edullisen USB:n, sinun on osattava vastata useisiin kysymyksiin, kuten: Tarvitsenko jotain näistä mainos-USB-tikuista tapahtumaan? tai Haluanko antaa työntekijöilleni henkilökohtaisia ​​alkuperäisiä USB-tikuja? Myös muut ominaisuudet, kuten tallennustila (1 Gt, 2 Gt, 4 Gt, 8 Gt, 16 Gt, 32 Gt ...) ovat myös erittäin tärkeitä. Tutustu koko valikoimaan mukautettavia edullisia USB-liitäntöjä, jotka olemme Garrampan verkkosivuilla ja löydämme tarpeisiisi parhaiten sopivan.  Meillä on laaja valikoima värejä, muotoja ja muistikapasiteettia. Löydä muun muassa ekologinen mallisi tai henkilökohtainen USB-muisti korttimuodossa.

Mikä muistikapasiteetti USB-muistiin tulisi valita: 1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB vai 64GB?

Näiden alkuperäisten kynäasemien muistikapasiteetin valitsemiseksi sinun on mietittävä niiden käyttöä. Garrampassa sinulla on mahdollisuus valita eri muistikapasiteetilla. Esimerkiksi 128 Mt, 256 Mt, 515 Mt tai 1 Gt:n USB-tikuissa on vähän tilaa. Siksi ne sopivat erinomaisesti kevyiden asiakirjojen tai tiedostojen lataamiseen. Samoin 2 Gt:n, 4 Gt:n tai 8 Gt:n pendrive on yleisin ja halutuin malli . Nämä muokattavat USB-tikut ovat ihanteellisia yritysten esittelyvideoiden, PDF-luetteloiden lataamiseen... Lopuksi, 16 Gt, 32 Gt tai 64 Gt:n mukautettavat USB-asemat ovat ihanteellisia elokuvien ja raskaampien tiedostojen tallentamiseen . Väliaikainen tallennustila, jolla voit kopioida tiedostoja, videoita, valokuvia, esitteitä tai luetteloita ja pitää ne turvassa.Persoonallisen pendriven ostaminen Garrampasta on erittäin helppoa: valitse sen käyttö, malli, räätälöintitekniikka ja tee tilauksesi. Ja pidä tiedostosi turvassa!

Kuinka kauan henkilökohtaisten mainos-USB-tikkujen toimittaminen kestää?

Meillä Garrampalla on laaja valikoima halpoja räätälöityjä USB-liittimiä, jotka toimitamme myös nopeasti ja luotettavasti. Siitä hetkestä lähtien, kun olemme vahvistaneet tilauksesi, lähetämme sinulle logolla varustetut USB-muistitikkusi muutamassa päivässä. Kaikki riippuu mallista ja pyydetystä määrästä. Muista, että meillä on myös pika- ja premium-tuotantopalvelu kiireellisemmin vaativiin tilauksiin. Tule nyt!

Mitä eroa on yksilöllisten 2.0-USB-muistitikkujen ja mukautettavien 3.0-USB-muistitikkujen välillä?

Suurin ero 2.0- ja 3.0-tekniikan välillä on tiedonsiirtonopeus. Mainos-USB 3.0:lla voit kopioida, tallentaa tai jakaa tiedostoja 10 kertaa nopeammin kuin tavallinen mainonta-USB 2.0. Se voi siirtää tietoja ylös 480 Mbps. Siksi 3.0-tekniikka tarjoaa konkreettisia suorituskykyetuja ilman yhteensopivuusongelmia, koska ne ovat käytettävissä myös USB 2.0 -porttien kautta. Mukautettujen 3.0-kynäasemien siirtonopeus on kuitenkin taattu vain, jos laitteen tuloportti, johon se on kytketty, tukee 3.0-tekniikkaa.

Miten mainos-USB-tikkuja voidaan personoida Garrampassa?

Garrampalla annamme sinulle mahdollisuuden personoida promootiokynäasemat logollasi käyttämällä kolmea eri tulostustekniikkaa . Tällä tavalla, jos haluat vaikutelman, joka kestää pitkään, sinun on valittava tyylikäs laserkaiverrus , jossa ei ole väriä tai logosi on metallinharmaa, koska laser kaivertaa pohjan. mainos-usb. Toisaalta, jos etsit väritulostusta, silkkipainatus tai digitaalinen painatus on saatavilla: silkkipainatus on taloudellinen tulostustekniikka, jonka avulla voit värittää logosi vain neljällä spottivärillä. Digitaalisella painatuksella voit personoida kynäasemia logolla ilman värirajoituksia, jotka voidaan varjostaa mm. Garrampalta suosittelemme, että jos olet valinnut korttikynäaseman, digitaalinen tulostus on täydellinen, jotta voit personoida se on erittäin korkea imago, houkutteleva, luova ja omaperäinen, joka vangitsee asiakkaiden huomion ja yllättää heidät. Toisaalta, jos valitset puiset USB-tikut, suosittelemme laserkaiverrustusta, jolla on samanlainen vaikutus kuin bareljeefillä. Joka tapauksessa, tarjoamme verkkosivustoltamme asiakaspalvelun, johon voit ottaa yhteyttä milloin tahansa (maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00) ja olemme iloisia auttamaan epäilyksiäsi ja neuvomaan sinua parhaasta tekniikasta logosi tai mallisi tallentamiseen.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät USB-muistitikut
HiirimatotHiirimatot
Kannettavan tietokoneen hihatKannettavan tietokoneen hihat
TietokonetarvikkeetTietokonetarvikkeet