EUR

Räätälöidyt terveysasut

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Marca  
  1. ROLY 7
  2. Velilla 26
  3. WORKTEAM 41
  4. Premier 6
Envio  
Talla  
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
0
Tiedämme, että terveys on etusijalla, joten yksilölliset terveysasumme on valmistettu parhaista materiaaleista, jotta ne voivat suorittaa ammattinsa optimaalisella tavalla. Meillä on malleja virkapukuista sekä terveydenhuollon työntekijöille (kuten laboratoriotakit tai hammaslääkärivaatteet) että sairaaloiden ja terveyskeskusten siivoushenkilöstölle. Olemme sitoutuneet mukaviin ja mittojen mukaan valmistettuihin työvaatteisiin Healthissa. Terveysasut ja pyjamat ovat välttämättömiä sairaaloiden, apteekkien, hammasklinikoiden tai eläinlääkäreiden työntekijöiden jokapäiväisessä elämässä. Saniteettivaatteet voivat olla sekä palasia että kokovartaloisia.  Meillä on housuja, takkeja, terveystakkeja sekä yksilöllisiä takkeja. Terveyshenkilöstön univormumme ovat mukavuuden synonyymejä. Meillä Garrampalla on laaja valikoima vaatteita halpojen terveysasujen luomiseen.  Löydä lääkintäpuvut markkinoiden parhailta merkeiltä.

Tilausvaatteet klinikoille ja sairaaloille


Tutustu kaikkiin muokattavissa oleviin terveysasuihimme: takit, takit, täyspuvut, hatut, pyjamat ja paljon muuta! Pyrimme vastaamaan sekä miehille että naisille näiden sairaala-alan ja henkilökohtaisten palvelujen ammattilaisten tarpeisiin. Tutustu yksilöllisiin vaatteisiimme klinikoille ja sairaaloille , jossa korostuvat sairaanhoitajat, lääkärit, hoitoavustajat, kätilöt ja kosmetologit , siivoushenkilöstö ... vaihtoehtoja on monia! Etsimme Garrampalla aina korkeinta laatua kilpailukykyiseen hintaan. Tee hammaslääkäristäsi yhtenäinen tai sairaanhoitajatakistasi mukava, miellyttävä ja toimiva, mutta samalla taloudellinen. Ja suurin osa saniteettivaatteistamme koostuu luonnollisista kuiduista, jotka antavat hengittävyyttä ja on helppo merkitä logollasi, mikä tekee sairaanhoitajien puvuista tai sairaanhoitajista persoonallisen, mikä mahdollistaa ammattilaisen ja hänen suorituksensa tunnistamisen. Garrampalla pukeudumme siivous- ja terveydenhuollon ammattilaiset laadukkaisiin vaatteisiin . Tässä takaamme sinulle mukavuuden.

Univormut sairaanhoitajille ja lääkäreille


Tiedämme, että hygienia on synonyymi terveydelle, ja siksi erityisten hygieniapukujen käyttäminen on välttämätöntä näille terveydenhuollon ammattilaisille . Puhumme terveydenhuollon työntekijöistä, kuten proviisoreista, laboratorioteknikoista, hammaslääkäreistä, fysioterapeuteista, lääkäreistä, sairaanhoitajista... Ja asia on, että meillä Garrampalla on laaja valikoima yksilöllisiä terveysasuja kaikenlaisia: apteekkihenkilöstöä. univormut, terveystakit hätäpalveluihin, hammaslääkärivaatteet, valkoiset laboratoriotakit, sairaanhoitajavaatteet jne. Joten nyt tiedät, jos etsit työvaatteet mukavat työpäiväsi sairaalassa, Garrampasta löydät kaikenlaisia ​​vaatteita.  Tarjoamme sinulle räätälöityjä neuvoja , jotta voit valita ajankohtaisen ja optimaalisen univormun klinikasi ja erottaa sen logollasi.

Lääkärin vaatteet ja apteekkipuvut


Terveysasut suojaavat ammattilaisia ​​ ja siten potilaita mahdollisilta työpaikalla ilmeneviltä infektioilta. Saniteettipyjamat tulee pitää puhtaina ja pestä ne niin monta kertaa kuin on tarpeen. Lisäksi yksilölliset hygieniavaatteet antavat potilaille mahdollisuuden erottaa jokainen ammattilainen nopeasti hätätilanteessa. Henkilökohtaisten terveyspukujemme käytön tärkeimmät edut ovat: turvallisuus, mukavuus ja ammattimaisuus. Ensinnäkin turvallisuus sekä potilaille että lääkäreille infektioiden välttämisessä. Myös mukavuus, jonka se tarjoaa kaikille ammattilaisille suorittaakseen työnsä oikein. Lopuksi, vakavuus ja ammattimaisuus, jonka he välittävät potilaille ja antavat heille luottamusta.  Sairaanhoitajien tai muiden terveydenhuollon työntekijöiden hygieniavaatteiden räätälöinti voi antaa potilaasta läheisemmän kuvan. Joskus olemme nähneet, kuinka kirurgit käyttävät henkilökohtaisia, erittäin kirkkaita värejä olevia terveysasuja, kun he menevät hoitamaan lapsia, esimerkiksi. Sairaalan ammattilaisten nopea eriyttäminen tarvittaessa.  Halpoja terveysasuja , jotka täyttävät kaikki ominaisuudet, joita niin tärkeä vaate vaatii.

Vaatteet lääkäreille ja vaatteet klinikoille ja sairaaloille


Riippuen työtilasta tai sen kategoriasta, meidän on käytettävä erilaisia ​​​​hygieniapukuja töissä. Garrampan avulla voit pukea sairaalasi tai klinikasi henkilökunnan lääkintävaatteisiin, joilla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde . Meillä on laaja valikoima lääkäreiden vaatteita parhaaseen hintaan, useita malleja, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. odotuksia. Vaatteet on modernisoitu ja leikkauksia kehitetty yhdistämään mukavuus ja estetiikka.  Saniteettivaatteemme sopivat täydellisesti lääkäreille, potilaille, apteekkihenkilökunnalle ja jopa siivoushenkilöstölle. Saniteettipyjamat ovat yksinkertaisin vaihtoehto sairaalahenkilöstölle: sairaanhoitajista avustajiin; kulkee vartijoiden läpi. Voit ostaa nämä saniteettivaatteet Velilla-brändiltä ja muilta merkeiltä erikseen tai ostaa koko univormun. Meillä on myös lisävarusteita henkilökohtaisiin terveysasuihin, jotka tarjoavat väriä.  Saniteettikaappimme on mukava ja sovitettu ammattiisi. Lääkärinvaatteissamme ja -housuissamme suosimme polyesterin ja puuvillan sekoitusta, joka helpottaa sairaanhoitovaatteesi hoitoa ja säilyttää sen ulkonäön koko päivän.  Lääketieteellisiä vaatteita on saatavana eri väreissä, joita voit yhdistää haluamallasi tavalla.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Terveys

Mitä materiaaleja käytetään terveyspyjamissa?

Imetysvaatteiden kangas on suunniteltu maksimaaliseen mukavuuteen, kestävyyteen ja tasaiseen ylläpitoon.  Saniteettipyjamat on valmistettu laadukkaista kankaista, kuten 100 % puuvillasta, joten ne ovat helppoja pestä ja kestävät erittäin hyvin teollista huoltoa. Henkilökohtaisissa saniteettipukuissamme suosimme polyesterin ja puuvillan sekoitusta, joka helpottaa sinua. hoitovaatteistasi huolehtiminen. Suurin osa Terveydenhuollon työvaatteistamme on valmistettu poly/puuvillasta, poly/raionista, poly/spandexista ja poly/viskoosista. Näin Garrampalla saamme parhaat puolet luonnollisesta raaka-aineesta ja synteettiset kankaat , jotka ovat helppohoitoisia, ovat yleensä rypistymättömiä ja niiden värit kestävät paljon pidempään.

Mitä hoito- ja huoltotoimenpiteitä terveyspuvut edellyttävät?

Saniteettipuvumme on helppo huoltaa. Garrampalla tiedämme hygienian tärkeyden ja etenkin saniteettitilojen kaltaisissa työpaikoissa. Siksi voit pestä ja kuivata korkeassa lämpötilassa vahingoittamatta henkilökohtaisia ​​​​hygieniapukujamme. Kuitenkin, jotta voit desinfioida esimerkiksi hammastakkisi onnistuneesti, sinun on otettava huomioon seuraavat asiat: pesulämpötila, pesutapa (teollisuus tai koti) ja pesutiheys.

Miten yksilölliset terveydenhuollon virkapuvut valmistetaan mittatilaustyönä?

Garrampalla toteutamme räätälöityjä makeisia, koska tiedämme, että se on ihanteellinen tapa personoida lääkärin univormut tai halvat laboratoriotakit klinikalle, sairaalalle, lääkärin vastaanotolle tai terveyspalveluille. Tällä tavalla Garrampa-tiimissä räätälöimme hygieniapyjamasi Zaragozassa käyttämällä erilaisia ​​painotekniikoita: painatus ja kirjonta nimen tai henkilökohtaisten tarrojen avulla. Tutustu univormuihin verkkokatalogissamme alkuperäiset wc:t ja mukauta ne omalla tai tiimisi, osastosi tai erikoisalojesi nimellä.

Miksi ostaa yksilöllisiä kuorintapukuja Garrampasta?

Garrampa verkkokaupastamme voit ostaa täydellisen saniteettikaappisi suoraan. Laajan saniteettivaatevalikoimamme ansiosta voit hankkia edullisia ja laadukkaita saniteettipyjamat naisille tai miehille. Olemme valinneet jokaisen referenssimme tarkasti, jotta ne voivat vastata ammatillisiin tarpeisiisi . Tällä tavalla alkuperäisillä terveysasuillamme voit hankkia parhaat ammattimaiset lääketieteelliset vaatteet, jotka sopivat ihanteellisesti erilaisiin tilanteisiin: sairaalat, apteekit, klinikat... Joten nyt tiedät, että meillä on Garrampalla laaja valikoima pyjama-wc- tai -pukuja.  Henkilökohtaisia ​​terveysasujamme on eri kankaina, leikkauksina, merkeinä ja väreinä.

Onko teillä eri malleja halpoja kuorintapukuja miehille ja naisille?

Kyllä, meiltä löytyy kaikenlaisia ​​alkuperäisiä saniteettipyjamoja tai lääkintätakkeja – muun muassa – miehille ja naisille.  Hanki sairaanhoitajapuku tai sairaanhoitajapuku, molemmat mukautuvat täydellisesti kunkin vartalon morfologiaan.  Terveystyövaatteemme ovat erittäin mukavia, tarjoavat suuren liikkumisvapauden ja on suunniteltu ammattiin täydellisesti. Löydä muun muassa lääketieteelliset takit, jotka mukautuvat kaikentyyppisiin vartaloihin ja ovat erittäin käytännöllisiä ja miellyttäviä. Lisäksi Garrampa-verkkosivustolla tarjoamme sinulle unisex-hygieniavaatteita kaikentyyppisille hoitohenkilökunnalle terveydenhuoltolaitoksessasi.

Kuinka paljon terveyspyjamat maksavat?

Selitä ensinnäkin, että meillä on laaja valikoima halpoja saniteettipyjamoja , jotka sopivat kaikenlaisiin budjetteihin. Löydä hoitajasi tai lääkärisi pyjamat sekä hammaslääkäreiden pyjamat muun muassa. Verkkoluettelostamme voit ostaa pyjaman osat yhdessä tai erikseen , valitset, haluatko yhdistää niitä eri väreissä! Kerro, että jos ostat setin, ne ovat halvempia. Mitä odotat päästäksesi katsomaan näitä yksilöllisiä terveysasuja? Valitse yksi ja yhdistä se terveyshousut valintasi mukaan ja poistumatta budjettisi! Garrampa tarjoaa sinulle uskomattoman vastineen rahalle. Tutustu halpojen saniteettivaatteiden ja erittäin halpojen valkoisten sairaanhousujen valikoimaamme. Halutessasi voit täydentää ammattimaista sairaalapukuasi muilla asusteilla ja asusteilla.

Seuraavalla videolla esittelemme sinulle erilaisia ​​terveysasuja lääkäreille, sairaanhoitajille ja apteekeille

Garrampasta löydät pyjamat ja terveysasut lääkäreille, sairaanhoitajille ja sairaalan henkilökunnalle. Tarjoamme kaikenlaisia ​​vaatteita apteekeille ja eläinlääkäriasemille. Tutustu lääketieteellisten vaatteiden verkkokauppamme hintaan.