EUR

Räätälöidyt kuulokkeet ja mainoskypärät

Henkilökohtaiset kuulokkeet ja mainoskuulokkeet ovat paras tapa kuunnella musiikkia. Meillä on koko valikoima yksilöllisiä kuulokkeita ja kuulokkeita, jotta voit antaa asiakkaillesi: ihanteellinen lahja, koska kaikki pitävät siitä, että se on ympäröity musiikin mukaan. Tutustu Garrampassa edullisiin yksilöllisiin kuulokkeihimme: taitettavat kuulokkeet, kotelolla ja laukulla, mikrofonilla, ladattavalla akulla, mikrofonilla, ripustettavat ja sisään vedettävät. Samoin meillä on eri malleja personoiduista Bluetooth-kuulokkeista , jotka sopivat ihanteellisesti urheiluun: viittaamme urheilulliseen sankaamme tai urheiluhattuun Bluetooth-yhteydellä. Kampanjakuulokkeistamme kannattaa nostaa esiin koko ekosarja : vehnäruo'osta tai bambusta valmistetut mainoskuulokkeet. Hyödynnä tämä tilaisuus nyt ja hanki langattomat kuulokkeet ja kypärät Garrampanta , jotka sopivat täydellisesti kuntosalille käymiseen, kadulla kävelemiseen, musiikin kuunteluun bussissa tai töihin.  Mukauta musiikki- ja kuulokkeitasi Garrampan avulla.
...
Suodata  
Värit  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

12 tuotetta

 1. MUSIPLUG-kuulokkeet PS-kotelossa
  Kuulokkeet kolmion muotoisessa PS-kotelossa. 120cm kaapeli.
  Hinta alkaen 0,64 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. MUSIOFT-silikonikuulokkeet
  Silikoniset kuulokkeet. Äänieristetty ulkoinen melu parantaa äänenlaatua. 120 cm kaapeli, toimitetaan muovilaatikossa. Sisältää kaksi paria erikokoisia silikonisuojuksia.
  Hinta alkaen 1,22 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. JAZZ Set 2 kuulokkeet (TWS) 5.0
  2 langattoman 5.0 stereokuulokkeen (TWS) setti 30 mAh akulla. Se tulee laatikossa, joka toimii myös 185 mAh:n latausalustana. Mukana micro USB latauskaapeli. Arvioitu toistoaika: 3 tuntia.
  Hinta alkaen 7,65 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. EARTUBE-kuulokkeet 5.0
  True Wireless Stereo (TWS) 5.0 langattomat kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu 35 mAh ladattava akku. Arvioitu toistoaika: 3 tuntia. Sisältää micro USB -latauskaapelin ja 250 mAh latausalustan. Mukana avaimenperä ja puhelinteline.
  Hinta alkaen 7,95 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. TWINS TWS -kuulokkeet lataustelineellä
  2 kpl TWS-stereokuulokkeita Bluetooth 5.0 -liitännällä ja 45 mAh akulla. Peliaika: n. 3 tuntia. Sisältää mikro-USB-kaapelin. Toimitetaan laatikossa, joka toimii myös latausalustana 250 mAh:n ladattavalla Li-ion akulla.
  Hinta alkaen 9,29 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 6. FOLK-kuulokesarja (TWS)
  Kuulokesarja (TWS) latausalustalla.
  Hinta alkaen 10,22 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. RWING kuulokkeet 5.0
  True Wireless Stereo (TWS) 5.0 langattomat stereokuulokkeet, jotka on valmistettu kierrätetystä ABS:stä, sisäänrakennetulla 40 mAh akulla. Arvioitu toistoaika: 4 tuntia. Sisältää micro USB -latauskaapelin ja 300 mAh latausaseman.
  Hinta alkaen 11,83 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Langattomat CLEVELAND-kuulokkeet 4.2
  Langattomat 5.0 taitettavat ABS-kuulokkeet. Toimitetaan 140 g/m2 puuvillapussissa. 200 mAh Li-Pol ladattava akku. Handsfree-toiminto ja sisäänrakennettu mikrofoni. Peliaika n. 4 tuntia. Mukana micro USB latauskaapeli. Toimintasäde: 10m.
  Hinta alkaen 17,70 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 9. Langattomat bluetooth 4.2 kuulokkeet ABS
  Bluetooth 4.2 kuulokkeet ABS. Arvioitu toiston kesto: 6 tuntia. 300 mAh Li-Po ladattava akku. Sisältää jakkikaapelin ja microUSB-latauskaapelin.
  Hinta alkaen 20,18 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. SINGAPORE ANC -kuulokkeet kotelolla
  Taitettavat langattomat kuulokkeet, joissa aktiivinen melunvaimennus (ANC) ABS-materiaalista. 500 mAh ladattava litiumakku. Handsfree-toiminto ja integroitu mikrofoni. Peliaika n. 17 tuntia. Sisältää mikro-USB-latauskaapelin ja PU-kotelon. Toimintasäde: 10m.
  Hinta alkaen 31,56 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 11. BATBUD yksi nappikuuloke
  Yksittäiset Bluetooth 5.0 -kuulokkeet mikrofonilla. Ladattava Li-ion 50 mAh akku. Toimitetaan PU/EVA-kotelossa. Peliaika: noin 4 tuntia.
  0 saatavilla olevat värit
 12. FUNK 2 stereokuulokkeen setti
  2 Bluetooth 5.0 stereokuulokkeen (TWS) setti 35 mAh akulla. Se tulee laatikossa, joka toimii myös 300 mAh:n latausalustana. Mukana micro USB latauskaapeli. Arvioitu toistoaika: 2 tuntia.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

12 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kuulokkeet

Milloin kannattaa antaa myynninedistämiseen tarkoitettuja kuulokkeita ja kuulokkeita?

Kuulokkeet ovat sellainen mainoslahja, joka ei varmasti jää käyttämättä kodin laatikossa. Ja se sopii niin lapsille kuin aikuisille : yksilölliset kypärät ja kuulokkeet ovat käytännöllisiä kaikenlaisiin tilanteisiin. musiikin tai radion kuuntelusta; vaikka elokuva tai tv-sarja. Ja kaikki tämä matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi! Unohtamatta henkilökohtaiset pelikuulokkeet; hieno pelata tietokoneella tai pelikonsolilla . Kyllä, henkilökohtaiset mainoskuulokkeet ja -kuulokkeet ovat hyödyllinen, käytännöllinen ja tehokas lahja, ja henkilökohtaiset mainoskuulokkeet logollasi ovat täydellinen lahja asiakkaillesi. Mainoslahjaksi vaaditaan potentiaalisia asiakkaita tai luo linkki heidän kanssaan.  Mukautetut kuulokkeet ovat täydellisiä mainostuotteita.  Maksimaalista laatua erittäin alhaisilla hinnoilla! Garrampalla laatu on kaiken edelle.  Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan ja luomaan parhaan mallin mukautettuja kuulokkeita tai mukautettuja kuulokkeita.

Mitä yksilöllisten kuulokkeiden ja mainoskypärämallien malleja löydän Garrampan verkkoluettelosta?

Mallistostamme löydät laajan valikoiman eri värejä myytäviä kypärä- ja kuulokkeita . Ne mukautuvat budjettiisi ja makuusi! Meillä on mukautetut langalliset kuulokkeet, langattomat Bluetooth-kuulokkeet logolla; sekä urheiluun ja promootioon.  Garrampalla on myös persoonalliset kuulokkeet klassisilla ja ylellisillä muodoilla, taitettavat tai koteloidut.

Miten voin personoida mainoskuulokkeet ja -kypärät?

Kuten muissakin Garrampan kampanjatuotteissa, kaikki riippuu kuulokkeiden tai kypärän mallista. Jos esimerkiksi haluat personoida kuulokkeiden mukana tulevaa laatikkoa, käytämme tampotulostuksen tai digitaalisen etiketin tekniikkaa digitaalisen tulostuksen avulla. Tarjousbluetooth-kuulokkeemme voidaan räätälöidä samassa luurissa.  Vaikka tulostusalue ei tietenkään ole kovin suuri. Siksi pieniä logoja suositellaan kuvaamaan ne pystysuunnassa. Myös lyhyt iskulause on mahdollinen. Samoin Garrampa-verkkokaupassa räätälöimme langattomat tai langalliset kuulokkeet joko tampopainatuksesta tai hartsipainatuksesta ulkopuolelta. 

Voinko ostaa myynninedistämistarkoituksessa bluetooth-kuulokkeet yksittäiselle henkilölle?

Tietysti on! Monet ihmiset haluavat eri syistä ostaa henkilökohtaiset langattomat kuulokkeet, joissa on kuva tai kirjaimet tai yksinkertaisesti ilman tulostusta.  Garrampa tarjoaa sinulle saman laadukkaan palvelun ja ennen kaikkea samoilla hinnoilla, jotka vaihtelevat vain pyytämäsi määrän ja valitsemasi painotekniikan mukaan.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Kuulokkeet
HiirimatotHiirimatot
Kuulokkeiden painikeKuulokkeiden painike
SankakuulokkeetSankakuulokkeet
DigikameratDigikamerat
KaiuttimetKaiuttimet
Akut VirtapankkiAkut Virtapankki
Lahjat pelaajilleLahjat pelaajille