EUR

Halvat yksilölliset hiirimatot

Kuinka monta kertaa työsi tekeminen on kestänyt kaksi kertaa kauemmin, koska tietokoneen hiiri ei toiminut hyvin pöydälläsi? Henkilökohtaiset hiirimatot ovat työkalu, jota et voi missata päivittäisessä toimistossasi. Valitse edullisista hiirimatoista täältä.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

 1. SULIMPAD Polyesterihiirimatto
  Polyesterihiirimatto sublimaatiotulostukseen ja kumi takana. Mitat 18cm x 22cm.
  Hinta alkaen 0,43 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Ekologiset
  MATTY Cork hiirimatto
  Korkki hiirimatto. 3mm paksuus. Koko 18cm x 22cm.
  Hinta alkaen 0,71 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. ERGOPAD Neopreeninen hiirimatto
  Hiirimatto, jossa ergonominen neopreeninen rannetuki.
  Hinta alkaen 1,26 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Ekologiset
  WIRELESS MATTY 10W laturi korkkimatto
  Korkkihiirimatto 10 W langattomalla laturilla. Lähtö: DC 9V/1.1A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa. Koko 23cm x 20cm.
  Hinta alkaen 9,22 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Ekologiset
  SUPERPAD RPET 10W latausalusta
  Monitoiminen 300D lämmitetty RPET-hiirimatto 10 W:n langattomalla laturilla ja puhelintelineellä. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Hiirimatot

Miksi ostaa yksilöllisiä hiirimattoja?

Etsitkö ihanteellista tuotetta yrityksesi, tapahtumasi tai asian edistämiseen? Tai kenties hyödyllinen ja yhtenäinen työpöytätarvike oman toimistosi ihmisille? Vastaus on todennäköisesti sormiesi ulottuvilla, juuri nyt! Elämme tietokoneiden aikakautta; tietokoneen mukana tulee hiiri, ja hiiren mukana tulee hiirimatto, todellinen mainosjuliste, joka istuu lukemattomilla työpöydillä katseltavaksi ja käytettäväksi yhä uudelleen ja uudelleen joka päivä. Kun hiiri oli pohjimmiltaan kahvallinen ohjauspallo, hiirimattoja valmistettiin yksinomaan kankaalla peitetyistä sienimäisistä kumeista, mutta optisten hiirten myötä hiirimattoja on nyt saatavilla eri materiaaleista, kokoista, paksuuksista ja erilaisista käyttötarkoituksista, ja Garrampa on laaja valikoima tarpeisiisi. Mikä tahansa kuva, jonka ajattelet, voidaan siirtää hiirimatolle, mikä tekee siitä ihanteellisen kankaan mainostamiseen.

Millaisia yksilöllisiä hiirimattoja teillä on?

Promotional Mouse Pads Perinteinen mainoshiirimatto on hyvin edustettuna sivustollamme. Nämä tyynyt on valmistettu kankaalla päällystetystä pehmeästä kumista, joka tekee ihanan persoonallisen vaikutelman. Nämä tyynyt ovat saatavilla vakiomuotoisina suorakaiteen muotoisina Kovapintaiset hiirimatot. Suosittu vaihtoehto kumille on Vynex, kova muovilaminaatti, joka suojaa kuvaa ja tarjoaa Just kitkaa. hiiri on mukavampi. Vihreät hiirimatot Garrampalla pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monia vihreitä vaihtoehtoja, eikä meidän hiirimattovalikoimamme ole poikkeus.

Miten ostaa yksilöllisiä hiirimattoja?

Hienoa räätälöityjen hiirimattojen käyttämisessä mainostamiseen on se, että koristelumahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat – mikä tahansa logo- ja kuvituskokoonpano, jonka voit kuvitella, voidaan toistaa uskollisesti ja eloisasti hiirimatolla, ja korkealaatuinen grafiikkatiimimme on sinua varten. . valmis auttamaan sinua mainostaideteoksen tekemisessä. Rajoittamaton valikoima voi kuitenkin olla myös pelottavaa, joten tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa hiirimattoja: Loppukäyttäjän tarpeet Lähes jokainen, joka työskentelee pöydän ääressä, työskenteleepä sitten laskentataulukoiden parissa tai arvioi perheen budjettia, käyttää hiirimatto, mutta kaikki työpöydät eivät ole samanlaisia. Jos asiakkaasi tai työntekijäsi ovat ammattilaisia, jotka pitävät ylellisestä sisustuksesta, he ovat vastaanottavaisempia kohokuvioidulle nahkamatollemme tai Vynex-mattolle, joka istuu huomaamattomasti pöydällä. Korkean teknologian pöytä hyötyisi USB-portista - USB-portteja ei ole koskaan liikaa!

Mikä on yksilöllisten hiirimattojen painatusalue?

Taivas voi olla rajana sille, minkä tyyppisiä kuvia ja grafiikkaa voidaan tulostaa mukautetulle hiirimatolle, mutta tässä tila ei ole ääretön. Jokaisella verkkosivustollamme olevalla hiirimattolla on tarkat mitat, joten jos taideteos on monimutkainen, sinun kannattaa valita suurempi hiirimatto, jotta et menetä mitään yksityiskohtia. Usein kuva toimii parhaiten pyöreällä hiirimatolla, ja pyöreät tyynyt ovat katseenvangitsija ja mielenkiintoisia.Jos olet kiinnostunut ikkuna-/valokuvakehyshiirimatoistamme, suosittelemme valitsemaan mahdollisimman suuren ikkunan, mutta Säilytä grafiikkasi eheys: Tarjoamalla asiakkaillesi tai työntekijöillesi mahdollisuuden muokata hiirimattojaan valokuvilla, tyynyt – ja tuotemerkkisi – pysyvät heidän työpöydällään pitkään.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Hiirimatot
Lahjat pelaajilleLahjat pelaajille
KaiuttimetKaiuttimet
TietokonetarvikkeetTietokonetarvikkeet