EUR

Räätälöidyt vieraanvaraisuusasut

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. B&C 4
  2. Fruit of the Loom 4
  3. ROLY 16
  4. Russell 46
  5. Velilla 48
  6. WORKTEAM 62
  7. Premier 64
  8. Kariban 94
  9. K-up 2
Envio  
Talla  
KID
SR
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Jos olet harkinnut ravintola-alan päivittämistä, emme voi kuvitella parempaa tapaa kuin henkilökohtaiset vieraanvaraisuusasumme.  Varustaa tiimisi tarjoamalla mukavuutta ja läsnäoloa; samalla kun uudistat yrityksesi yrityskuvaa. Tällä tavalla meillä on Garrampalla erilaisia ​​edullisia vieraanvaraisuusasuja, kuten koko valikoimamme yksilöllisiä keittiövaatteita tai tarjoilijapukuja.  Haluamme tarjota sinulle yhtäläisesti tyyliä ja toimivuutta. Käytä henkilökohtaisia ​​vieraanvaraisvaatteitamme ravintolassasi, kahvilassasi, baarissasi tai "gourmandissasi". Voit valita Garrampan kanssa. Meillä on paitoja, housuja, liivejä sekä muita asusteita, kuten solmioita tai huiveja, jotka täydentävät henkilökohtaisen vieraanvaraisuuden univormuasi. Samoin sivustoltamme tarjoamme sinulle erilaisia ​​esiliinomalleja tarjoilijoille ja kokkeille, keittiöhattuja sekä alkuperäisiä keittiötakkeja (kaikki eivät ole valkoisia!).  Täältä löydät henkilökohtaiset vieraanvaraisuustyövaatteet laajasta kokin ja tarjoilijan univormuvalikoimastamme. Ravintolasektorin naiset ja miehet ovat muotia Garrampan kanssa.

Hospitality-vaatteet ravintoloihin ja baareihin


Haluatko perustaa modernin laitoksen edulliseen hintaan? Meillä Garrampalla on halpoja keittiöpukuja sekä edullisia tarjoilijavaatteita.  Logollasi tai tekstilläsi personoidut vieraanvaraisuusasut , joilla parannat yrityksesi yrityskuvaa ja luot siten lisäarvoa. Olemme online-vieraanvaraisuusvaatekauppasi. Garrampassa me ovat erikoistuneet räätälöitävissä olevien vieraanvaraisuusasujen valmistukseen. Jakelemme baareihin, ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin. Ja me tarjoamme sinulle parasta laatua parhaaseen hintaan. Vieraanvaraisuusasujen ostaminen tukkumyyntinä on erittäin helppoa Garrampan avulla : meiltä löytyy muun muassa erilaisia ​​keittiöesiliinoita, edullisia tarjoilijaliivejä, keittiömestarin housuja, takkeja vaihtoehtoja. Tutustu laajaan mallivalikoimaamme, unisex, uros ja nainen, sekä eri värejä ja viimeistelyjä, vieraile verkkosivuillamme nyt!

Vieraanvaraisuusvaatteet kokeille ja tarjoilijoille


Meillä on Garrampalla yksilölliset vieraanvaraisuusasut sekä kokkeille ja kokkeille että tarjoilijoille ja maîtreille. Tutustu koko ravintolatyövaatevalikoimaamme ja pue kaikki työntekijäsi sopivaksi. Jos me Garrampalla tiedämme jotain , sen yksimielisyyden tunteen välittäminen vieraanvaraisissa työvaatteissa antaa asiakkaalle luottamusta ja hyvän kuvan paikastasi. Näin ollen verkkokaupassamme luotamme vain parhaisiin vieraanvaraisiin vaatteisiin erikoistuneisiin brändeihin.  Valento, Roly, Velilla… löydä parasta laatua Garrampasta. Meillä on koko valikoima moderneja kokkitakkeja eri väreissä, housuja keittiössä työskentelyyn sekä ammattimaiset keittiöesiliinat ja kaikki mukautettuja keittiöhattuja.  Hanki halvat keittiövaatteesi Garrampasta! Toisaalta meiltä löytyy tarjoilijaliivejä, solmioita, henkselia, paitoja ja koko valikoima tarjoilijahousuja.  Garrampa on online-vieraanvaraisuusasukauppasi.

Tarjoilija- ja keittiöpuvut ravintoloihin


Majoitusasut ovat yhdessä tilojen suunnittelun kanssa yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita asiakas havaitsee saapuessaan baariin tai ravintolaan, jopa ennen ruoan tai vastaanotetun palvelun laatua. Ja se on, että ensivaikutelma, jonka asiakkaalla on yrityksestä, on ratkaiseva tekijä. Tästä syystä yhä useammat laitokset päättävät käyttää persoonallisia keittiövaatteita (tyylikkäitä vieraanvaraisuuden univormuja, alkuperäisiä ja hauskoja keittiövaatteita...). Nykyään voimme nähdä paljon halpoja keittiövaatteita vieraanvaraisuuteen liittyville yrityksille. Tällä tavalla löydämme tyylikkäimmistä keittiövaatteista moderneihin keittiövaatteisiin. Vaikka muoti kuitenkin muuttuu, yksilöllisissä keittiövaatteissa meillä on edelleen perusvaatteita.  Olemme Garrampassa halpojen vieraanvaraisuusvaatteiden asiantuntijoita verkossa. Yhdistä keittiöpuku johonkin alkuperäisistä vieraanvaraisesiliinoistamme ja suorita työsi upeissa olosuhteissa. Vaatteemme on valittu suojaasi ja mukavuuttasi varten työpäivä. Garrampa tarjoaa täydellisen valikoiman sisäpalvelutarjoilijoille. Olitpa mies tai nainen, löydät tarjoilijapuvun, josta pidät eniten. Univormumme on valittu valmistuslaadun ja erittäin hyvän hinta-laatusuhteen perusteella.  Tutustu vieraanvaraisuusasuihimme, jotka ovat täydellinen yhdistelmä eleganssia, toimivuutta ja mukavuutta. Tavoitteena on siisti ulkonäkö palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin ja välittää hyvää ammattimaista imagoa.

Tutustu yksilöllisiin kokin puvuihin


Eniten käytetyistä keittiövaatteista erottuvat kokin eriväriset takit. Epäilemättä he ovat yksi henkilökohtaisten keittiöpukujen päähenkilöistä. Perinteisesti ne ovat olleet valkoisia, vaikka pikkuhiljaa tulee uusia värejä tai omaperäisempiä kuvioita.  Löydä Garrampasta designkeittiötakkemme sekä persoonalliset esiliinat. Tiesitkö, että kokin puku koostuu kahdesta osasta? Tällä tavoin löydämme yksilöllisistä keittiöpuvuistamme muita vieraanvaraisuusvaatteita, kuten yksilöllisiä keittiöhattuja tai -housuja . Valikoimastamme voit valita kokin takkeja ja housuja! Keittiöpuku on välttämätön osa tätä työtä , mutta se on myös erottuva merkki keittiön ammattilaisen tunnistamisesta. Keittiön vaatekaappi suojaa kiukaan lämmöltä ja kaikenlaisilta roiskeilta. Lisäksi se on kappale, jonka eleganssi heijastaa yrityskuvaa, joka huolehtii kaikista yksityiskohdista.  Ravintola osoittaa identiteettinsä henkilökunnan henkilökohtaisen vieraanvaraisuusasun kautta. Vaatteiden kangas, väri ja leikkaus on valittu huolellisesti vahvistamaan tätä aitoutta.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Vieraanvaraisuuden univormut

Mistä materiaaleista keittiövaatteet on valmistettu?

Modernit vieraanvaraisuusasut etsivät uusia hengittäviä materiaaleja ja kankaita, jotka on helppo pestä ja silittää . Tästä syystä valitsimme Garrampassa ensin cool max -kuituihin , jotka mahdollistavat paremman hengittävyyden ja siten kokkien mukavuuden. Toisaalta puuvilla ja polyesteri mahdollistaa keittiön liinavaatteiden olevan kestävämpiä ja ne voidaan pestä koneessa ilman ongelmia.

Mitä seikkoja minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen pitopalvelupukuja?

Keittiöpuku ja vaatekaappi eivät enää ole vain toiminnallisia, vaan niistä tulee oma viestintäväline. Siksi Garrampassa suosittelemme personoimaan keittiömestarin takit tai tarjoilijan vaatekaappi ravintolasi logolla . Ja se on, että avokeittiöiden kehittyessä asiakkaalle näkyvät vaatekeittiöstä tulee vaatekeittiö kuva. Joten tutustu alkuperäiseen vieraanvaraisuusvaatemallistoomme , jolla ruokalistan esittelyn lisäksi vahvistetaan ravintolan brändipersoonallisuutta.

Miltä catering-vaatteet näyttävät nykyään?

Räätälöidyt vieraanvaraisuusasut ovat kehittyneet ajan myötä. Itse asiassa valitsimme Garrampalla käytännölliset ja mukavat mallit kokin vaatteisiin tai tarjoilijapaidaasi. Esimerkiksi perinteinen napillinen 4-reikäinen takki on väistynyt painonapeilla ja The Classic white -takkeilla. chef-takki on muutettu muihin sävyihin, kuten mustaan, beigeen tai jopa vihreään. Samoin kaksirivisista takeista on tullut nykyaikaisempia epäsymmetrisiä sulkuja. Mitä tulee keittiöhousuihin, klassiset houndstooth-kokin housut eivät ole enää suosittu valinta. Nyt kokit etsivät alkuperäisiä kokkihousuja mustissa tai denimin sävyissä . Keittiö- ja vieraanvaraiset univormut on keksitty uudelleen.  Garrampa tarjoaa sinulle täysin päivitetyt, yksilölliset vieraanvaraisuusasut.

Miksi ostaa yksilölliset catering-univormut Garrampalta?

Garrampa-myymälästä löydät laajan valikoimamme online-vieraanvaraisuusvaatteita. Meiltä löytyy kaikenlaisia ​​vaatteita, kuten tarjoilijavaatteita tai kokkeille tai kokkeille suunniteltuja. Sopeudumme pienempiin budjetteihin halpojen keittiöpukujen ansiosta. Tällä tavalla, jos olet ammattilainen tai oppipoika keittokoulussa tai myös opiskelija vieraanvaraisuuskoulussa, voit varustaa itsesi uskomattoman laadukkailla vaatteilla edulliseen hintaan. Puvumme täyttävät täydellisesti nykyiset hygieniavaatimukset. Meillä on laaja valikoima malleja, muotoilua, kankaita ja värejä.  Garrampa tarjoaa sinulle parhaita vieraanvaraisuusvaatemerkkejä.

Koko valikoimamme kokin ja tarjoilijan univormut vieraanvaraisuusvaatteet tässä videossa

Garrampa tarjoaa erilaisia ​​vieraanvaraisuusasuja. Kokin ja tarjoilijan vaatteet voidaan yhdistää eri väreissä. Vieraanvaraisuusvaatekaappi voidaan personoida ravintolasi, hotellisi, baarisi tai kahvilasi logolla. Tutustu hintaan verkkokaupastamme.