EUR

Räätälöidyt vesipullot tapahtumiin

Suodata  
Kategoria  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Antonio Miro 1
  2. XD Collection 54
  3. XD Design 13
  4. XD Xclusive 6
  5. Swiss Peak 8
  6. Ki-mood 2
  7. Proact 2
Envio  
0
Garrampa personoidut vesipullot ovat loistava idea lahjaksi ystävillesi, työkavereillesi tai jopa faneillesi. Monipuolisin, hyödyllisin ja muodikkain astia juomallesi. Itse asiassa tarjouspullomme ovat täydellisiä niille kuntosalin ystäville tai urheilijoille, jotka ovat osa joukkuetta tai vain menevät lenkille. Vesi on synonyymi terveille elämäntapoille; Tästä syystä yritykset valitsevat yhä useammin oman vesipullonsa räätälöinnin . Henkilökohtaiset vesipullot ovat erittäin suosittu ja arvostettu mainoslahja väestön keskuudessa. Yritykset, jotka hyödyntävät tätä trendiä ja jakavat persoonallisia pulloja logollaan lisäävät varmasti näkyvyyttään suuren yleisön keskuudessa. Älä mieti kahdesti ja löydä kaikki mallimme.  Meillä on tölkkejä urheilijoille, pulloja kuntosalille kaikissa väreissä ja materiaaleissa , termospulloja toimistoon tai laseja mukaan lomalle. Lisäksi tilauskohtaiset vesipullomme sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Tutustu niihin konsertissa, jalkapallo-ottelussa tai häissä; ne antavat aina loistavan tuloksen.

Lasiset mainospullot


Vihreille ihmisille, jotka ovat päättäneet lopettaa muovin käytön , lasivesipullomme ovat sopivimmat. Meillä Garrampalla on suuri määrä näitä uudelleenkäytettäviä vesipulloja; Vaikka niitä voidaan käyttää myös muiden nesteiden kuljettamiseen. Nauti juomasi tämäntyyppisellä uudelleenkäytettävällä pullolla : mehua, kahvia, vettä, infuusiota ja ota vaikka viileä gazpacho mukaasi kesän ajaksi. Nyt juot miten tykkäät: planeettaa kunnioittaen ja omassa pullossasi. Toisaalta on huomioitava, että alkuperäisissä vesipulloissa on erilaisia ​​malleja esim.: bambulla tai metallilla puinen kansi , eri sävyissä, kuten vihreä tai sininen, neopreenipussilla pitoa varten sekä teehakusäiliöllä ja lämpömittarilla, joka saa juoman haluamaasi lämpötilaan. Lisäksi on huomioitava, että vesipullot räätälöidään lasitapahtumat ovat täysin hermeettisiä . Pulloissamme on tippumisen ja vuotamisen estojärjestelmä. Hanki kaunis, käytännöllinen ja tehokas matkamuistosi.

Räätälöidyt ruostumattomasta teräksestä valmistetut pullot


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vesipullo on epäilemättä eleganssin ja käytännöllisyyden synonyymi. Vuoristomatkasta asiakkaiden tapaamiseen; käydään läpi iltapäivän opiskelua kirjastossa; Tämäntyyppinen henkilökohtainen vesipullo tapahtumiin on erittäin käytännöllinen. Paras laatu ja viimeistely vesipullosi räätälöinnissa.Erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistetut pullot on laserkaiverrettu. Tällä tavalla näytämme logosi kohokuvioituna; Parhaan tuloksen takaamiseksi. Tutustu kaikkiin Garrampan ruostumattomien teräspullojen malleihin : oljilla, ei vuotoja, silikonikahvalla, suojakorkilla ja myös USB-liitännällä . Valitse mallisi!

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Mukautetut pullot

Onko teillä pikatoimitus henkilökohtaisille pulloille?

Meillä on vakioaika 10-15 arkipäivää.  Kiireellisimmille tilauksille meillä on pikatuotantokausi ja premium-tuotantokausi lisämaksusta. Suurimmassa osassa tilauskohtaisia ​​vesipullotilauksia normaali toimitusaika on riittävän pitkä toimituspäivämäärään asti . Tarvittaessa voimme kuitenkin nopealla määräajalla olla nopeampia.

Miksi ostaa personoituja pulloja?

Haluatko yllättää toimistossa, tiimissä tai messuilla?  Garrampan personoidut pullot kantavat logosi kaikissa tilaisuuksissa. Henkilökohtaiset tapahtumavesipullomme ovat uudelleenkäytettäviä, joten ne voidaan täyttää mistä tahansa lähteestä, hanasta, vesiautomaatista tai kivennäisvesikannusta . Lisäksi tilaisuuksiin räätälöidyt vesipullomme ovat ympäristön kannalta hyviä , koska niistä ei synny jätettä. Löydä tyylikkäimmät mallit häikäisemään toimistossa tai käytännöllisempiä ja kevyempiä malleja, kuten urheilupullot tai retkeilyyn.Nesteytys on erittäin helppoa silkkipainettujen vesipullojemme avulla: terveytesi kiittää sinua.  Siirry Garrampaan nyt ja tutustu eri malleihin. Varmasti löytyy yksi, joka mukautuu tarpeisiisi ja budjettiisi.

Millaisia yksilöllisiä pulloja teillä on?

Garrampalla valmistamme tilaisuuksiin räätälöidyt vesipullot eri materiaaleista : muovista, ruostumattomasta teräksestä, lasista, ekologisista bambupulloista jne. Kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset, meillä on varmasti täydellinen vaihtoehto siihen! Esimerkiksi muovipullot ovat yksinkertaisempia ja halvempia ja metallipullot pitävät veden tai sisällä olevan nesteen lämpötilan paljon paremmin. Ekologiset on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Valitse se, joka vakuuttaa sinut eniten!

Kuinka monta erilaista materiaalia yksilöllisten pullojen koostumuksessa on?

Jotkut personoiduista vesipulloistamme on valmistettu kierrätettävästä muovista. Se on eräänlainen vesipullo yksinkertaisemmille yrityksille, joten ne ovat halvempia. Lisäksi ne ovat Food Safen akkreditoimia, koska ne eivät sisällä BPA:ta . Tällä tavalla ne eivät vaikuta terveyteen tai ympäristöön. Jos yrityksesi on mielestäsi kestävä, vedonlyönti ekologisiin toimenpiteisiin: nämä pullot ovat erinomainen vaihtoehto mainostaa ja antaa totuutta brändillesi. Toisaalta sinulla on käden ulottuvilla erilaisia ​​alumiinipulloja, jotka eivät sisällä BPA:ta tai muita keholle haitallisia aineita.  Alumiinipullojen tärkein etu on, että ne kestävät täydellisesti kylmää tai lämpöä termodynaamisesta rakenteestaan ​​riippuen. Hyvä antaa merkittäville asiakkaille, koska ne ovat erittäin käytännöllisiä ja kevyitä.

Onko mahdollista ostaa yksilöllisiä pulloja irtotavarana?

Kyllä, siinä se: Garrampalta voit tilata yksilöllisiä vesipulloja tukkutapahtumiin . Verkkosivuiltamme löydät erilaisia ​​promootiopullomalleja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.  Suorita vesipullojesi räätälöinti verkkosivustomme kautta. Tee tilauksesi verkossa ja ilmoita pullon väri, tarvitsemasi yksilöllisten pullojen määrä ja merkintätyyppi; sekä värivalikoima ja aika, jolloin tilauksesi tulee saapua. Lopuksi sinun on valittava maksutapa. Garrampalla teemme sen sinulle helpoksi: kortti, Paypal, pankkisiirto ja bizum.

Milloin voin toimittaa henkilökohtaisia pulloja työntekijäasiakkailleni?

Garrampalla on laaja valikoima pulloja, jotta ne voidaan personoida logolla, kuviolla tai lauseella. Mitä odotat valitaksesi omasi? Nykyään pulloja voidaan käyttää lahjana asiakkaita.  Henkilökohtaiset pullosi ovat osa yrityksesi brändiä , joten niistä on paljon hyötyä markkinoinnissa. Logon laittaminen pulloon tekee brändistäsi suuren vaikutuksen.  Vieraile yksilöllisten pullojen luettelossamme ja tee tilauksesi nyt. Odotamme sinua!

Katso tästä videosta, miksi sinun kannattaa ostaa yksilölliset pullot garrampasta

Seuraavalla videolla näytämme sinulle kaikki syyt, miksi sinun kannattaa ostaa yksilölliset vesipullot garrampasta. Vesipulloillamme on erinomainen vastine rahalle ja kaupallinen palvelumme on erinomaista.