EUR

Laturit ja pistokkeet räätälöityjä matkapuhelimeesi

Mukautetut laturit ja pistokkeet matkapuhelimeesi voivat säästää useita kertoja akun loppumiselta. Itse asiassa se on elementti, jota kaikki ihmiset käyttävät päivittäin. Tästä syystä Garrampan tiedämme, että laturi ja henkilökohtainen pistoke matkapuhelimeesi ovat paras tapa mainostaa brändiäsi . Yrityksesi on synonyymi ehdottoman käytännöllisyydelle. Siksi online-luettelostamme tarjoamme sinulle kaikki nopeat matkapuhelinlaturimme ja koristepistokkeet ; ihanteellinen kaikenlaisiin tilanteisiin. Ja esimerkiksi matkapuhelimen laturi on välttämätön esine matkoilla tai festivaaleilla. Tutustu ladattuihin johtoihimme, pyöreisiin johtoihimme, tablet-laturiimme tai autolaturiimme. Jälkimmäiset sopivat täydellisesti matkapuhelimen kuljettamiseen akun kanssa, kun käytät sitä GPS:nä. Meillä on myös malleja kotelolla.  Löydä Garrampasta henkilökohtainen laturisi tai mainospistoke matkapuhelimeesi.
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

36 tuotetta

 1. Uusi tuote
  WIRELESS PLATO Langaton laturi
  Pieni pyöreä langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Latauksen aikana se syttyy. Lähtö: DC 5V/0,8A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8-, 8S- ja X- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 1,76 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. Ekologiset
  CLAUER avaimenperä bambukuorella
  Avaimenperä bambukuorella, USB-A - micro-B (2 in 1) ja tyypin C kaapeli Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 2,65 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  PLATO+ vehnänoljen langaton laturi
  Langaton laturi vehnän oljesta (35%) ja ABS:stä (65%). Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V/0.8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 2,69 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. POWER MATE Slim Power Bank 2200 mAh
  Power Bank 2200 mAh, sisältää avaimenperän. Tarkoitettu älypuhelimille. Lähtö DC5V/1A.
  Hinta alkaen 2,99 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. LIGO CABLE Adapteri 3 in 1 -kaapelilla
  3 in 1 -latauskaapeli 3 eri liittimellä: micro-USB, tyyppi c ja kaksipuolinen liitin. Sopii iOS- ja Android-laitteille. Ihanteellinen täyden värin mukauttamiseen.
  Hinta alkaen 3,34 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. FLAKE CHARGER Langaton laturi
  Langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin sen päälle ja anna sen latautua. lähtö: DC5V / 1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-mallien kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Ihanteellinen täyden värin mukauttamiseen.
  Hinta alkaen 3,46 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. POWERALU Alumiininen tehopankki
  Alumiiniset tehopankit. Kapasiteetti 2200 mAh älypuhelimille. Lähtövirta DC5V/1A. Sisältää kaapelin USB-liitännällä ja mini-USB-sovittimen.
  Hinta alkaen 3,52 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 8. Ekologiset Suositeltu
  TISPAD pyöreä langaton laturi
  Langaton ABS-laturi, jonka päällä on bambun ilme. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin siihen ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V/1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 3,97 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 9. Ekologiset
  Rundo ekologiset bambu-langattomat laturit
  Langaton bambu laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Latauksen aikana sininen valo syttyy. Lähtö: DC 5V/1.0A. Yhteensopiva kaikkien Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Android, iPhone® 8, 8S ja X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. Myynnissä Ekologiset
  UNIPAD+ Tri-straw langaton latausalusta
  Vehnäolki (35%) ja ABS (65%) langaton latausalusta 2 USB 2.0 -latausporttia. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V/0.8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 4,02 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 11. Ekologiset
  DESPAD Nopea langaton laturi
  Langaton pikalaturi bambusta ja alumiinista. Latauksen aikana sininen merkkivalo syttyy. Lähtö: DC9V/1.1A. Yhteensopiva kaikkien QI-yhteensopivien laitteiden, uusimpien Android-mallien, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 4,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 12. POWERFLAT Litteä virtapankki 4000 mAh
  4000 mAh litteä alumiininen virtapankki. Yhteensopiva älypuhelimien kanssa Lähtövirta DC5V/1A. 2 tuloporttia. Sisältää mikro-USB-kaapelin.
  Hinta alkaen 4,94 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 13. Ekologiset
  POWERBAM Virtapankki 2200 mAh
  Virtapankki 2200 mAh bambukotelossa. Älypuhelimen kapasiteetin käyttö, lähtö: DC5V / 1A. Merkkivalo ja USB-kaapeli mikro-USB-liittimellä. Sisältää liittimen tyypin C. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 5,21 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 14. Ekologiset
  KERALA Bamboo langaton laturi,
  Langaton bambulaturi, USB-liitin ja älypuhelimen pidike. USB-lähtö: DC5V / 1A. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Sisältää tyypin C kaapelin. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 6,30 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 15. Ekologiset
  LAYABACK Straw langaton laturi
  Kaksikelainen langaton laturi, vehnänoljesta (35%) ja ABS:stä (65%). Aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC 5V/2.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8-, 8S- ja X- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 7,68 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 16. THINNY WIRELESS Ultraohut pyöreä laturi
  Erittäin ohut pyöreä langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC 5V/2A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8-, 8S- ja X- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 7,79 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 17. Ekologiset
  MALABAR Bambu pöytäsetti
  Bambu-pöytäsetti langattomalla laturilla, USB-portilla ja puhelintelineellä. USB-lähtö: DC5V / 1A. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Sisältää tyypin C kaapelin. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 7,79 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 18. Ekologiset
  WIRE&STAND Langaton laturi
  Kaksikelainen langaton laturi yhdelle laitteelle, bambukuorella ja jalustalla. Aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V / 1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Bambu on luonnonmateriaali, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 8,47 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 19. Suositeltu
  WIRELESS PLATO SET Langaton ABS-laturisarja
  Langaton ABS-laturisarja. Toimitetaan EVA/PU-kotelossa. Sisältää EU-liittimen ja USB-A-micro B -kaapelin Lähtö: DC5V/1.0A.
  Hinta alkaen 8,90 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 20. Ekologiset
  Ympäristöystävälliset bambu cleandesk langattomat laturit
  Bambuinen pöytälaatikko langattomalla laturilla. Sisältää 80 cm:n USB-latauskaapelin. Lähtö: DC 5V/1A. Yhteensopiva kaikkien Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Android, iPhone® 8, 8S, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 9,02 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 21. Powerflat8 metalliset power bank -akut
  8000 mAh Power Bank alumiinia. Yhteensopiva älypuhelimen kanssa, lähtö DC5V/1A ja DC5V/2A. Varustettu merkkivalolla ja mikro-USB-kaapelilla.
  Hinta alkaen 9,35 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 22. Ekologiset
  ARENAPOWER Power bank 4000 mAh bambu
  Virtapankki 4000 mAh bambukotelolla. Kapasiteetin käyttö älypuhelimelle, lähtö DC5V / 1A. Sisältää merkkivalon ja USB-kaapelin mikro-USB-liittimellä. Sisältää liittimen tyypin C. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 9,74 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 23. Langaton laturi 4000 MAH
  4000 mAh alumiininen virtapankki langattomaan lataukseen. Sisältää tyypin C liittimen Lähtö DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 10,25 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 24. 4000 MAH:n tehopankki alumiinisella aurinkopaneelilla
  4000 mAh alumiininen aurinkovoimapankki. Yhteensopiva älypuhelimien kanssa. Lähtö DC5V/1A. Sisältää latauksen merkkivalon ja USB-kaapelin mikro-USB-liitännällä. Aurinkolataus on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteessa. Aurinkoenergian lataus on vähemmän tehokasta kuin USB-kaapelin lataus.
  Hinta alkaen 10,36 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 25. Ekologiset
  Langaton BAICOI Double Bob -laturi
  Kaksikelainen langaton laturi yhdelle laitteelle bambukuorella ja teline- ja kynätelinetoiminnolla. Lähtö: DC5V/1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 10,96 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 26. Ekologiset
  VIANA DESK pöytäsetti
  Bambu- ja kalkkikivisementtipöytäsetti langattomalla laturilla. Mukana 100 cm USB-kaapeli. DC 5V/1A lähtö. Yhteensopiva kaikkien QI-yhteensopivien laitteiden kanssa, uusimpien Android-, iPhone® 8-, X- ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 12,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 27. 8000 MAH:n tehopankki alumiinisella aurinkopaneelilla
  8000 mAh alumiininen aurinkovoimapankki. Älypuhelin yhteensopiva Lähtö DC5V/1A ja DC5V/2A. Sisältää merkkivalon ja mikro-USB-kaapelin. Aurinkolataus on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteessa. Aurinkoenergian lataus on vähemmän tehokasta kuin USB-kaapelin lataus.
  Hinta alkaen 13,60 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 28. Ekologiset
  ARENA Power bank bambu
  6000 mAh langaton latausvirtalähde bambukotelolla. Sisältää tyypin C liittimen Tehopankin lähtö DC5V / 2A. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Bambu on luonnonmateriaali, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 14,97 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 29. tyypin c langaton virtapankki
  Powerbank 8000 mAh:n langattomaan lataukseen ABS- ja kumipinnoitteella. Latauksen merkkivalolla. Aseta älypuhelimesi virtapankkiin ja anna sen latautua. Type-C kaapeli mukana. Lähtö: DC5V/2.1A. Langaton lähtö: DC5V/1A. Langaton tulo: DC5V/0.75A Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8, X ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 15,65 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 30. SIUR POWER POWERBANK 10000 mAh
  Alumiinivirtalähde 10 000 mAh:n langattomaan lataukseen imukupeilla helpon otteen saamiseksi matkoilla. Ulostulo 2A langaton laturi nopeaan lataukseen. PD (virtalähde) -tekniikka, kaapeli ei sisälly toimitukseen.
  Hinta alkaen 17,78 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 31. Ekologiset
  MORO Bamboo Langaton laturi
  Langaton laturi bambukuorella. Sisältää herätyskellon sinisellä LED-näytöllä ja lämpötilan. AC-DC sovitinpistoke. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Ei sovellu Isossa-Britanniassa.
  Hinta alkaen 19,12 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 32. Cargadores de coche charge vista 1
  LATA. Auton laturi
  USB-autosovitin 5V/1A ulostulolla ja 12-24V jännitetulolla. Tämä tuote soveltuu matkapuhelimien lataamiseen.ø25 x 45 mm
  0 saatavilla olevat värit
 33. DUO Power bank langaton lataus
  Virtapankki 5000 mAh:n langattomaan lataukseen ABS-kotelossa. Sisältää C-tyypin liittimen Lähtö: DC5V / 0,8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  0 saatavilla olevat värit
 34. OFFI POWERBANK Power bank langaton lataus
  10 000 mAh ABS-virtapankki langattomaan lataukseen. Siinä on lataustuki virtapankille. Lähtö 2 - USB-A DC5V/2A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  0 saatavilla olevat värit
 35. LANCE USB-laturi
  USB-autolaturi ABS kahdella sisääntulolla älypuhelimille. Sinisen valon merkkivalo. 2100mAh
  0 saatavilla olevat värit
 36. laukku matkatarvikkeet
  Laukku matkatarvikkeille 600D polyesteriä, jossa on useita lokeroja.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

36 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Laturit ja pistokkeet
HiirimatotHiirimatot
LatauskaapelitLatauskaapelit
Auton laturitAuton laturit
Langattomat laturitLangattomat laturit