EUR

Myyntiehdot

Takuu

Sinulla on 15 päivää aikaa tarkistaa toimitettujen tuotteiden mahdolliset viat. Tarkista tuotteesi tämän tilauksen aikana, jotta voit tehdä palautuksen määräajan sisällä. On suositeltavaa avata tavarasi ja tarkistaa sen laatu, jos et aio käyttää sitä heti. Määräajan jälkeen emme voi taata, että palautus tulee voimaan. Tarjoamme myös kaikki valmistajan tarjoamat takuut käyttöösi. Garrampa ei anna nimenomaista takuuta eikä erityistä, epäsuoraa takuuta myyntikelpoisuudesta tai tarkoituksenmukaisuudesta.

Verkkokaupassa tarjottavat tuotteet on suunnattu luonnollisille henkilöille tai oikeushenkilöille, jotka toimivat liike- tai ammattitoimintansa puitteissa, olivatpa ne sitten julkisia tai yksityisiä.

Pyynnön hylkääminen

Tilaus voidaan palauttaa, jos varastoa ei ole tarpeeksi vaadittuun ehtojen kysyntään tai tietokannassa on ollut hintoihin liittyvä perusteltu virhe.

Tilauksen variaatiot

Suurissa määrissä tehdyissä tilauksissa saattaa esiintyä pieniä eroja tilatun määrän ja toimitetun määrän välillä. Garrampa ohjaa valmistusprosessia niin, että jos se ei ole tarkka, määrä on suurempi. Joissakin harvoissa tapauksissa pyydetty summa voi olla pienempi. Ylituotantoa ei näytetä loppulaskussa.

Teemme likimääräisiä virtuaalisia näytteitä, jotta asiakas voi tarkistaa, miltä hänen tuotteensa näyttää personoituna. Näytön värikalibrointi, kirkkaus ja kontrastiasetukset voivat vaikuttaa näytteen näyttötilaan muuttamalla todellisia värejä. Tästä syystä liitämme likimääräiset Pantone-värit yhdessä virtuaalisen näytteen kanssa. Pantone on yleinen värintunnistusjärjestelmä, jota käytetään graafisessa taiteessa. Jos sinulla ei ole Pantone-kaaviota, voit löytää ne graafisista muokkausohjelmista, kuten Photoshop ja Illustrator.

Tilauksen hyväksyminen ja peruuttaminen

Tilauksen hyväksyminen sekä sähköpostitse että allekirjoitettuna merkitsee myyntiehtojemme hyväksymistä ja sitoumusta maksaa sovituilla lomakkeilla. Kun tilausvahvistus on hyväksytty, emme voi taata kykyämme tehdä muutoksia tai peruutuksia. Jo käsitellyn tilauksen peruuttaminen aiheuttaa kuluja, jotka siirrämme tällaisessa tapauksessa asiakkaalle. Asiakas on velvollinen maksamaan sovitun hinnan kaikista suorittamistamme töistä niiden peruuttamiseen asti. Kustannuksiin voi sisältyä muun muassa tilauksen valmistelu, materiaalin tilaus, digitaalinen suunnittelu ja vaihtokulut. Mikäli Garrampalle ei ole aiheutunut kuluja, asiakasta ei veloiteta lainkaan.

Garrampa takaa pitävänsä tilaustarjouksen voimassa, kun lopullinen budjetti on vahvistettu.

Verot

Kaikista tuotteista veloitetaan vastaava ALV. Garrampa on velvollinen perimään kaikki verot myydyistä tuotteista ja suoritetuista palveluista. Veroista vapautettuja yrityksiä ja yksityishenkilöitä ei veloiteta. Näissä tapauksissa asiakkaan on toimitettava pyydetyt asiakirjat myöhempää tarkastelua ja hyväksyntää varten.

Verkkosivustojen hinnat

Garrampa tekee kaikkensa pitääkseen kaikki hinnat ajan tasalla. Hinnat voivat muuttua päivästä toiseen, mutta jos tilaus on tehty, emme voi muuttaa osto- ja maksuprosessin aikana nautittua hintaa.

toimitusviiveet

Asiakas hyväksyy, että Garrampa ei ole vastuussa lähetysten viivästymisestä, joka johtuu ylivoimaisesta esteestä tai muista olosuhteista, joihin emme voi suoraan vaikuttaa. Tehdyt lähetykset tehdään riittävän ajoissa, jotta sovitut toimitusajat täyttyvät. Garrampa ei vastaa merkittävistä syistä johtuvan viivästyksen aiheuttamista mahdollisista taloudellisista vahingoista.

tulostuskoko

Budjeteissamme mainitun vedoksen koko on enintään A4 (21x30 cm). Suurempia kokoja varten katso mainoksiamme.

web-kuvat

Garrampa yrittää tarjota kuvia, joissa tuote näyttää mahdollisimman todelliselta. Jokainen voi kuitenkin tulkita moniselitteisesti yksityiskohtia, kuten mittakaava ja väri, jotka eivät vastaa todellisuutta. Voit tarkistaa tuotteen laadun, värin ja koon pyytämällä näytteen ja tarkistaa, millainen tuote todella on. Jos päätät olla arvioimatta fyysistä näytettä, emme ole vastuussa mahdollisista tulkintavirheistä, joita on voinut ilmetä kuvaa katsottaessa. Suosittelemme myös tarkistamaan kaikki tuoteselosteessa antamamme tiedot, kuten koon, materiaalin jne. Nämä tiedot voivat auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, millainen kohde todella on.

myynninedistämiskuponkeja

Garrampa tarjoaa asiakkailleen kuponkeja ja kampanjatarjouksia. Nämä tarjoukset eivät ole kumulatiivisia, vaan ne voidaan käyttää vain kerran per asiakas. Kupongit ovat lunastettavissa vain verkossa tehtyihin tilauksiin. Pidätämme oikeuden olla soveltamatta tarjouksia joihinkin tuotteisiimme.

Tilauksen palautus

Sinulla on oikeus saada rahat takaisin 14 kalenteripäivän kuluessa ilman perusteluja. Palautusaika päättyy 14 kalenteripäivän kuluttua siitä päivästä, jolloin sinä tai ilmoittamasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut viimeiset tavarat haltuunsa. Käyttääksesi palautusoikeutta sinun tulee ilmoittaa palautuspäätöksestäsi Grupo Garrampalle ([email protected], Previsión Social 22, 50008, Zaragoza, tai millä tahansa yhteydenottotavasta, jonka löydät kaikkien sivujen alalaidasta). yksiselitteisellä lausunnolla (esimerkiksi postitse, faksilla tai sähköpostitse lähetetyllä kirjeellä). Voit käyttää alla olevaa mallipalautuslomaketta, vaikka sen käyttö ei ole pakollista.

Palautusajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus tämän oikeuden käyttämisestä lähetetään ennen vastaavan määräajan umpeutumista.

Palautuksen seuraukset

Mikäli palautat tuotteen, hyvitämme kaikki sinulta saamasi maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta ylimääräisiä kustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimitustavan kuin edullisimman toimitustavan). tarpeettoman viivästyksen vuoksi ja joka tapauksessa viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa siitä päivästä, jona olemme saaneet tiedon palautuspäätöksestäsi.

Jatkamme mainitun hyvityksen suorittamista käyttämällä samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisessä tapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti toisin määrännyt; joka tapauksessa sinulle ei aiheudu kuluja takaisinmaksun seurauksena.

Voimme pidättää palautuksen, kunnes olemme vastaanottaneet tavarat tai kunnes olet toimittanut todisteen tavaroiden palautuksesta riippuen siitä, mikä edellytys täyttyy ensin.

Sinun on palautettava tai toimitettava tavarat suoraan meille tai osoitteeseen Grupo Garrampa, Centro Logístico, Santa Ana 3, Cuarte de Huerva, Zaragoza ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa päivästä, jona olet ilmoita meille päätöksestäsi palata. Määräaika katsotaan täytetyksi, jos palautat tavarat ennen määräajan umpeutumista. Sinun tulee maksaa välittömät palautuskustannukset.

Olet vastuussa vain tavaroiden arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi tarpeellisesta käsittelystä.

Palautuslomakemalli

(Täytä ja lähetä tämä lomake vain, jos haluat hyvityksen)

- Grupo Garrampa SL, C/Previsión Social, 22, 50008 Zaragoza, info#[email protected]

- Ilmoitan/ilmoitamme sinulle (*), että palautan tilauksen ________

- Tilattu/vastaanotettu (*)

- Asiakkaan nimi

- Asiakkaan osoite

- Asiakkaan allekirjoitus (vain jos tämä lomake toimitetaan paperilla)

- Päivämäärä

(*) Tarpeeton yliviivataan.

Palautusoikeus ei koske sopimuksia, jotka koskevat:

  • a) Tavaroiden toimittaminen asiakkaan ja käyttäjän ohjeiden mukaan tai selkeästi yksilöitynä.
  • b) Sellaisten tavaroiden toimittaminen, jotka saattavat huonontua tai vanhentua nopeasti.
  • c) Sellaisten sinetöityjen tavaroiden toimittaminen, joita ei voida palauttaa terveydensuojelu- tai hygieniasyistä ja jotka on avattu toimituksen jälkeen.
  • d) Sinetöityjen ääni- tai videotallenteiden tai sinetöityjen tietokoneohjelmien toimittaminen, jotka asiakas ja käyttäjä ovat purkaneet toimituksen jälkeen.

Selitys: Tuotteita, joihin on painettu personointi, ei voi palauttaa (paitsi vialliset tuotteet). Emme voi palauttaa tehtaalla merkittyjä tuotteita. Siksi suosittelemme, että pyydät tuotteesta fyysisen näytteen ennen sen painamista, jotta voit arvioida ja nähdä, millainen tuote on, mitat, laatu jne. Voit myös tutustua mainoksiimme, jos sinulla on kysyttävää tietystä tuotteesta.

Tilauksen palautus

Osapuolet suostuvat valintansa mukaan ratkaisemaan ristiriidat ja luopumaan kaikesta muusta toimivallasta,

käyttäjän kotipaikan tuomioistuimille ja tuomioistuimille. Samoin Confianza Onlineen liitettynä kokonaisuutena ja in sen eettisten sääntöjen ehtoja, jos työhönottoon ja verkkomainonnasta ilmenee kiistoja, tietosuoja ja alaikäisten suojelu, käyttäjä voi turvautua oikeuden ulkopuoliseen ratkaisujärjestelmään Confidence Online-kiistat.