EUR

Henkilökohtaiset muistikirjat ja muistikirjat yrityksesi logolla

Garrampa-verkkokaupassamme on kaikenlaisia ​​laadukkaita muistikirjoja ja muistivihkoja, joita voit muokata yksilöllisellä logollasi. Tutustu kaikkiin malleihimme: personoidut muistikirjat, muistivihkot, kynien mukana, alkuperäiset muistivihkot, esityslistat postitetuilla , asiakirjatelineet ... Henkilökohtaiset muistikirjamme ja yrityksesi logolla varustetut muistivihkot ovat täydellinen lahja messuille, kongresseille ja kaikenlaisiin tapahtumiin. Lisäksi voit antaa nämä yrityksen muistikirjat työntekijöillesi kokouskäyttöön tai myös asiakkaille tervetuliaislahjaksi. Tästä yksilöllisten muistikirjojen valikoimasta löydät myös kaikenlaisia ​​värejä, kokoja ja materiaaleja.  Muista nähdä henkilökohtaiset ekologiset muistikirjamme , jotka on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, kuten pahvista. Tutustu yksilöllisten muistikirjojen ja yrityksille suunnattujen muistikirjojen valikoimaamme.  Uskomattomien malliemme avulla voit tehdä muistiinpanoja missä tahansa. Käytännöllinen ja muokattavissa oleva lahja.
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Henkilökohtaiset muistikirjat

Mitä käyttötarkoituksia henkilökohtaisilla muistikirjoilla on?

Henkilökohtaiset muistikirjat ovat eräänlainen myynninedistämistuote, joka on hieno lahjoittaa messuilla.  Hyödyllinen, henkilökohtainen lahja uskomattomaan hintaan. Asia on, että henkilökohtaisella logolla varustetut muistikirjat ovat yleensä melko halpoja , joten voit jakaa niitä suuria määriä kaikenlaisiin esimerkiksi yritystapahtumiin. Anna muistikirjasi ja henkilökohtaiset yrityksesi logolla varustetut muistikirjat kaikille osallistujille. Unohtamatta tietysti asiakkaitasi, jakelijoitasi ja tavarantoimittajiasi, vaikka meillä Garrampalla on myös räätälöityjä muistikirjoja lapsille . Upea yksityiskohta kurssin alkuun ja loppuun tai lahjaksi siirtokuntien tai leirien aikana. Itse asiassa koulutarvikkeina ne ovat loistava idea; Koska kaikilla pojilla ja tytöillä on samat henkilökohtaiset muistikirjat, toisaalta mainosvihkot ja -vihkot sopivat ihanteellisesti opintokeskuksiin , kuten yliopistoihin, ammatillisiin koulutuskeskuksiin tai yksityisiin kouluihin. Heidät toivotetaan parhaalla mahdollisella tavalla tervetulleeksi muistikirjojen ja henkilökohtaisten muistikirjojen ansiosta.

Miten voit personoida muistikirjat ja muistilehdet yrityksesi logolla?

Suosittelemme ensin tampotulostustekniikkaa , jotta voit muokata muistikirjojasi ja muistikirjojasi. Tätä koristelutekniikkaa käytetään laajalti muistikirjoissa, päiväkirjoissa ja muissa vastaavissa esineissä. Sinulla on myös muistikirjan kohokuviointi tai kuumaleimaus. Käytettävissäsi on myös folioleimaus, ainutlaatuinen menetelmä, joka suoritetaan henkilökohtaisissa muistikirjoissa.

Minkä tyylisiä yksilöllisiä muistikirjoja ja muistilehtiöitä teillä on?

Ensinnäkin meillä on räätälöityjä kovakantisia muistikirjoja. Ne ovat yleensä yritysten suosikkivaihtoehto, koska ne eivät ole hauraita ja ovat kestäviä. Toisaalta jos etsit joustavampaa mallia, sinulla on käden ulottuvilla erilaisia ​​yksilöllisiä pehmeäkantisia muistikirjoja. Nämä henkilökohtaiset, pehmeäkantiset muistikirjat ovat luultavasti tyyli, johon olet eniten tottunut. Meillä on myös muistivihkoja, joissa on yksilölliset kierrerenkaat, mikä on tyypillinen kouluissa tai oppilaitoksissa käytettävä vihko. Siksi ihanteellinen opintokeskuksiin. Henkilökohtaiset luonnoskirjat ovat kuitenkin myös loistava idea taide- tai taidetunneille. Tuo esiin heidän luova puolinsa. Ja sinä, millaista muistikirjaa etsit? Oli miten oli, Garrampassa voit luoda räätälöityjä muistikirjoja verkossa ja käyttää niitä tarpeen mukaan.

Kierre- vai kovakantiset muistikirjat: kumpi on parempi?

Kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset. Olemme täällä neuvomassa sinua. Toisaalta Garrampan henkilökohtaiset kovakantiset muistikirjat ja muistikirjat ovat toimivia, käytännöllisiä ja kestäviä, koska niissä on kestävä kansi, joka kestää kuukausia tai jopa vuosia käytössä. Toisaalta käytämme spiraalisidontaa, joten muistikirjat ja vihkot ovat tasaisesti ja niille on helppo kirjoittaa. Kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä. Esimerkiksi joissakin malleissa löydät taskun asiakirjoille; sekä kuminauhat tai kynäpidikkeet.

Miksi antaa lahjaksi henkilökohtaisia muistikirjoja?

Muistikirjat ja muistivihkot ovat edelleen erittäin hyödyllinen työväline muistiinpanojen tekemiseen, ideoiden keräämiseen, tapaamisten kirjaamiseen ja tärkeiden tapahtumien muistamiseen.  Haluatko räätälöidä omat muistikirjasi ja muistikirjasi yrityksesi logolla? Tutustu nyt kaikkiin yrityksesi logolla tai iskulauseella mukautettuihin muistivihoihin ja tarjoa niitä asiakkaillesi. Nämä kampanjatuotteet tekevät mainonnastasi viestiä kaikenlaisissa tilanteissa.  Henkilökohtaisten muistikirjojen antaminen yrityksille on aina hieno idea.

Onko parempi antaa lahjaksi muistikirja vai henkilökohtainen asiakirjapidike?

Kuten aiemmin sanoimme: kaikki riippuu omista tarpeistasi. Jos esimerkiksi järjestät konferenssin, kokouksen tai kurssin;  suosittelemme, että ostat mukautettuja muistikirjoja , jotka yhdessä kuulakärkikynän tai mustekynän kanssa muodostavat osan upeaa tervetuliaispakkausta. Toisaalta, jos haluat tehdä yksityiskohdan myynnin aikana, henkilökohtaiset asiakirjapidikkeet, joissa on yrityksen logo, sopivat sinulle täydellisesti . Heillä on muistilehtiö, lokerot kynille ja käyntikorteille ja joissain tapauksissa jopa laskennalliset tai energiapisteet matkapuhelimelle Ja sinä, mitä sinä odotat?  Meillä on Garrampalla kaikenlaisia ​​muistikirjoja ja mainosmuistikirjoja. Anna asiakkaillesi hyvä ammattimainen imago.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Henkilökohtaiset muistikirjat
Kirjoitus- ja toimistotarvikkeetKirjoitus- ja toimistotarvikkeet
Liimaiset muistiinpanotLiimaiset muistiinpanot
Lyijykynät ja mekaaniset lyijykynätLyijykynät ja mekaaniset lyijykynät
Kansiot ja portfoliotKansiot ja portfoliot
ToimistomateriaaliToimistomateriaali
KynätKynät