EUR

Halvat henkilökohtaiset renkaattomat muistikirjat

Halvat henkilökohtaiset renkaattomat muistikirjat ovat uskomaton myyntivaihtoehto. Saatavana eri väreissä ja materiaaleissa, se on tyylikäs henkilökohtainen muistikirja, jolla voit tehdä muistiinpanoja missä tahansa. Tutustu malleihimme yksilöllisistä renkaattomista muistikirjoista, joissa on merkit, matkapuhelinkotelot, yhteensopivat kynät ja jopa kotelo ja kansi. Erityisesti meillä on malleja, joissa voit jättää matkapuhelimesi ja ladata sen langattomien latauslevyjen tai sen USB-porttien ansiosta.  Huipputäydellinen, käytännöllinen ja erittäin mielenkiintoinen lahja. Löydä kaikki uutuudet muistikirjoista ilman muokattavia sormuksia Garrampasta. Meillä on pahvista ja kierrätyspaperista valmistettuja ekologisia muistivihkoja. Kierrätetty ja kierrätettävä lahja.
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

 1. Ekologiset
  NOTECORK A5 muistikirja korkkikansi
  Kansillinen A5-muistivihko ja 96 viirallista sivua 60 g/m² korkkia.
  Hinta alkaen 1,77 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Ekologiset
  MINI PAPERIKIRJA A6-kannen muistikirja
  Muistikirja pahvikannella (250 gr/m²) A6, jossa 40 arkkia kierrätyspaperia, 70 g.
  Hinta alkaen 0,47 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  Kierrätetty taskumuistivihko kynällä 11x8,5 cm
  Taskuvihko kierrätysmateriaalista ja 80 arkkia. Sisältää pienen kynän sinisellä musteella
  Hinta alkaen 0,64 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 4. Ekologiset
  KESKIPAPERIKIRJA A5-kokoinen muistikirja, jossa paperikansi
  Muistikirja pahvikannella (250 gr/m²) A5, jossa 40 arkkia kierrätyspaperia, 70 g.
  Hinta alkaen 0,75 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Ekologiset
  Ekologinen kierrätyspaperi muistivihko tarralapuilla 10x14 cm
  Kierrätyspaperista valmistettu muistivihko, jossa on 70 vuorattua arkkia tarralapuilla. Sisältää kuminauhan ja kynän pahvirungolla ja ABS-kärjellä. musta muste
  Hinta alkaen 1,42 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 6. Ekologiset
  SUBER SET A5 muistikirja ja kynäsetti
  A5-muistivihko korkkikansi, vuorattu paperi ja kynä korkisella rungolla ja pidikkeellä, kärjellä ja painonapilla 50 % vehnän oljesta ja 50 % PP:stä, toimitetaan lahjapakkauksessa.
  Hinta alkaen 3,14 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Muistilehtiöt ilman renkaita

Miksi teknologian aikakaudella ostaisit edelleen muistikirjoja ilman henkilökohtaisia renkaita?

Vaikka älypuhelinten tai tablettien tekniikkaa käytetään yhä enemmän muistiinpanojen tekemiseen tai viestien lähettämiseen;  muistikirjat ja sormuksettomat vihkot ovat edelleen erittäin hyödyllisiä , olennainen esine ja kaikkien arvostama. Niille kirjoittajille, vintagen ystäville, henkilökohtaiset muistikirjat ovat mitä he etsivät.  Kestävä tuki ajan mittaan , jossa ajatuksesi ja ideasi pysyvät vuosista huolimatta. Eikä käsin kirjoittaminen ole sama asia kuin näppäimistön käyttäminen.Teknologia loppuu, muistikirjat ja kannettavat jäävät sinne kaikesta huolimatta. Siksi muistikirjamme ilman henkilökohtaisia ​​sormuksia ovat erittäin kysytty lahja konferensseihin, koulutustilaisuuksiin, liikkeisiin tai työkeskuksiin.  Sensaatiomainen lahja asiakkaille, tavarantoimittajille tai opiskelijoille. Voit yhdistää ne kyniimme tai kyniimme ja tehdä täysin yksilöllisiä yhdistelmiä , koska meillä on uskomattoman paljon vaihtoehtoja: tutustu sormuksettomat vihkot, joissa on tyylikkäämpi ja hienostuneempi muotoilu tai rennon ja urheilullisempien linjojen linjat.Meillä on myös koko valikoima kierrätyspaperista tai korkista valmistettuja muistikirjoja, värillisiä tai mustia vihkoja, jotka on valmistettu erittäin modernista eko-nahasta jne. Lukuisia vaihtoehtoja, joita elektronisessa laitteessa ei ole. Ajantasainen lahja, jonka voit muokata logollasi tai mainosviestilläsi. Valitse Garrampasta se, josta pidät eniten! Sinulla ei ole enää tekosyitä!

Miksi ostaa Garrampalta yksilöllisiä muistikirjoja ilman renkaita?

Tunnetko meidät? Ei? Ei ongelmaa! Seuraavaksi kerromme sinulle jopa kolme eri syytä, miksi sinun kannattaa ostaa kannettavat tietokoneesi ilman henkilökohtaisia ​​sormuksia Garrampa-verkkokaupastamme. Ensinnäkin hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Notebookimme ovat halpoja ja niitä on saatavilla irtotavarana, joten niiden hinta on paljon halvempi. Samoin luettelomme on valtava : meillä on muun muassa halpoja yksilöllisiä muistikirjoja, ammattimaisia ​​A4- ja A5-muistikirjoja, henkilökohtaisia ​​spiraalivihkoja, ekologisia mainosvihkoja, nahkaisia ​​vihkoja ja muistikirjoja. Lopuksi, olemme Garrampalla alan ammattilaisia ​​. Meillä on vuosikymmenten kokemus kaikenlaisten mainoslahjojen tulostamisesta, kuten halpoja mukautettuja renkaattomia muistikirjoja. Asiakaspalvelumme on aina käytettävissäsi auttamaan sinua milloin tahansa.  Luota meihin, olemme asiantuntijoita tekemään muistikirjoja ilman henkilökohtaisia ​​sormuksia. Siirry verkkosivustollemme nyt.

Minkälainen personointi voidaan tehdä yrityskirjoihin?

Voit muokata muistikirjasi kannet ilman renkaita molemmilla puolilla ja lisäämällä kynän tai kynän, joita voit myös muokata. Selitä painotekniikoista, että ne vaihtelevat materiaalityypin mukaan . Esimerkiksi suurimmassa osassa voit tehdä väritulostuksen. Näissä korkkimalleissa personointisi suoritetaan kuitenkin laserkaiverruksella. Mukautat muistikirjasi todella ainutlaatuisella tehosteella. Toisaalta toinen erityinen ja hienostunut tekniikka on bareljeef: sitä käytetään laajalti nahkaisten muistikirjojen mainontaan , koska logo on muotoiltu voimakkaalla paineella. joka luo erityisen kolmiulotteisen vaikutelman. Pyydä budjettiasi nyt ja pyydä ilmainen virtuaalinen näyte. Mitä odotat nähdäksesi muistikirjasi ilman halpoja yksilöllisiä sormuksia?

Lähetättekö yksilöllisiä rengastamattomia muistikirjoja ja rengasmuistiinpanovihkoja vain Espanjaan?

Toimitamme muistikirjasi ja muistikirjasi ilman henkilökohtaisia ​​renkaita koko Espanjan alueelle : jos asut pikkukaupungissa tai jossakin suurkaupungista, sillä ei ole väliä. tuotteet ovat täysin ilmaisia. Tavoitteemme on tarjota palvelu, jonka avulla kampanjatuotteet tavoittavat niitä tarvitsevat. Jos aiot lähettää mukautettuja muistikirjoja Espanjan ulkopuolelle, sinun on ilmoitettava siitä etukäteen. Voimme toimittaa valtaosaan Euroopan unionin maista. Lisäämme vain pienen lisäkulun. Tee tilauksesi nyt Espanjaan, Ranskaan, Saksaan tai Itävaltaan ja anna edullisia henkilökohtaisia ​​muistikirjoja ilman sormuksia rajojemme ulkopuolella.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Muistilehtiöt ilman renkaita
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
KynätKynät
Pienet muistikirjatPienet muistikirjat
Kansiot ja portfoliotKansiot ja portfoliot