EUR

Käyntikorttikotelot

Korttikotelot useista materiaaleista, mahdollisuus räätälöidä yrityksesi logoa Korttikotelot ovat klassikko personoitujen mainostuotteiden markkinoilla. Mallistostamme löydät kahden tyyppisiä mainoskorttitelineitä, jotka eroavat toisistaan ​​käyttötarkoituksensa mukaan. Ensinnäkin meillä on klassiset korttikotelot, joissa on erittäin houkutteleva muotoilu, yleensä metallista, joissa yrityksen logo on laserkaiverrettu tai silkkipainettu värillisesti ja joita käytetään säilyttämään käyntikorttejasi, jotka työntekijäsi antavat asiakkaalle. sinä esität. Meillä on myös muovisten matkapuhelimien takaosaan kiinnitettäviä, logollasi personoitavia silikonisia korttitelineitä, joita voit antaa asiakkaillesi, jotta he voivat laittaa luottokorttinsa tai useita kortteja.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

 1. silikoninen korttiteline
  Yksinkertainen silikoninen korttiteline matkapuhelimeen. Sisältää sisäänrakennetun teipin, jolla se kiinnitetään puhelimen takaosaan.
  Hinta alkaen 0,30 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. CUSTOS RFID-kortti
  RFID-kortti. Sähkömagneettista kenttää käyttämällä se suojaa kaikki 13,56 MHz:n kortit (junat, bussit, pankki- tai luottokortit) 2–3 cm:n etäisyydeltä tämän kortin ympäriltä. (0,9 mm).
  Hinta alkaen 1,15 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  CUSTOS + RFID-kortti bambukotelo
  RFID-kortti bambukuorella. Sähkömagneettista kenttää käyttämällä se suojaa kaikki 13,56 MHz:n kortit (junat, bussit, pankki- tai luottokortit) 2–3 cm:n etäisyydeltä tämän kortin ympäriltä. (1,3 mm).
  Hinta alkaen 1,63 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. EPSOM-alumiininen korttikotelo
  Alumiininen korttiteline.
  Hinta alkaen 0,56 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Matta hopea kromi korttiteline
  Kromimetalli korttiteline.
  Hinta alkaen 1,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. PROTECTOR Luottokortin suoja
  Suoja RFID-luottokorteille PS:ssä, jossa alumiini sisäpuolella väärinkäytön estämiseksi.
  0 saatavilla olevat värit
 7. Korttiteline, jossa muistilehtiö ja tarralaput
  Korttiteline, jossa muistilehtiö ja tarralaput 5 värin valikoimassa.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Käyntikorttikotelot

Mikä on henkilökohtainen kortin haltija?

Korttikotelolompakko on pieni ja kompakti lompakko, joka on suunniteltu pitämään korttejasi, olivatpa ne pankki-, luotto- tai käyntikortteja, lahjakortteja jne. Toimivaan lompakkoon mahtuu käteistä, käyttämäsi kortit ja se sujahtaa helposti taskuusi.

Millaisia yksilöllisiä kortinhaltijoita teillä on?

Metalliset korttitelineet. Ne voivat vaihdella erittäin edullisista ja perusmetallikoteloista tyylikkäämpiin ja hienostuneempiin kullasta, rodiumista tai useista muista jalometalleista valmistettuihin koteloihin. Halvimpiinkin kauppakeskusten kioskeissa myytäviin koteloihin on usein mahdollisuus kaivertaa ainakin perusmonogrammi tai omistajan koko nimi. Nahkaiset korttitelineet. Nahkakotelot ovat pitkään olleet suosikkilaukkuni. Mielestäni ne ovat yleensä paljon tyylikkäämpi ulkonäkö kuin kulta-, rodium- tai hopeakorttikotelot, lopulta muoviset korttikotelot.

Millä tavoin voin personoida tukkukortinhaltijani?

Alumiiniset tai metalliset korttipidikkeet voidaan leimata laserilla, värillisinä tai hartsipisaralla. Myös tampopainatuksella yhdessä, kahdessa tai useammassa värissä, riippuen valitusta edullisesta korttikotelomallista tai yksilöllisestä korttitelineestä. Meillä on valikoima parhaita kortinhaltijoita.

Mistä materiaaleista kortinhaltijat on valmistettu?

Alkuperäiset yksilölliset korttikotelot ovat ihanteellisia, koska ne ovat käytännöllinen ja edullinen lahja, jossa on personointialue, jonka avulla voit korostaa yrityksesi kuvaa. Meillä on laaja valikoima edullisia korttikoteloita tai -kortteja. Ne on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten metalli-, muovi- tai alumiinikorttikotelot, keinonaha, PVC ja silikoni. Myös ekologisesti laminoituja on mm. Kaikissa on yksi tai useampi lokero yritys-, luotto- tai minkä tahansa muun tyyppisen kortin säilyttämistä varten.

Onko hyödyllistä antaa lahjaksi logolla varustettuja henkilökohtaisia kortinpidikkeitä?

Korttikotelot ovat loistava mainostuote, jota voit muokata logollasi. Ne sopivat erinomaisesti tarjottavaksi yrityksesi markkinointikampanjoissa sekä tapahtumissa, messuissa ja kampanjoissa. Myös mainonnan tai yrityksen työntekijöiden käyntikortteja on erittäin käytännöllistä kuljettaa mukana matkalla. Halvat yksilölliset korttikotelot ovat loistava lahja asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, sillä ne ovat tyypillinen edullinen, käytännöllinen ja erittäin hyödyllinen lahja jokapäiväiseen käyttöön. Tarjoamamme yksilölliset korttikotelot sopivat sekä miehille että naisille.

Mikä on käyntikorttitelineiden vähimmäistilausmäärä?

Verkko näyttää määrien skaalauksen, alin on minimitilaus, joka vaihtelee valitun kortinhaltijan mallin mukaan. Yritys- tai tapahtumakorttien haltijan hinta määräytyy vahvasti räätälöintikustannusten perusteella, joten mitä suurempi määrä, sitä alhaisempi yksikköhinta.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Käyntikorttikotelot
ReputReput
Kansiot ja portfoliotKansiot ja portfoliot
Lompakot ja kukkarotLompakot ja kukkarot
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat