EUR

Brändillesi räätälöityjä teknisiä lahjoja

Suodata  
Kategoria  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Antonio Miro 12
  2. Ekston 8
  3. XD Collection 176
  4. XD Design 4
  5. XD Xclusive 31
  6. Swiss Peak 16
Envio  
Haluamme Garrampalla päästä teknologian kelkkaan. Siksi esittelemme tämän koko valikoiman yksilöllisiä teknisiä lahjoja suosikkibrändillesi tai -mallillesi . Löydä kaikki nämä täydelliset lahjat tekniikan ystäville, joissa voit varmasti menestyä. Kaikenlaisia ​​vempaimia ja uutisia, joissa voit vangita logosi ja yllättää vaativimmatkin asiakkaat. Tutustu henkilökohtaisiin kuulokkeihimme ja yhdistä ne muihin tietokonetarvikkeisiin, kuten hiirimatto tai johonkin henkilökohtaisista USB-korteistamme . Lisäksi meillä on Garrampalla kannettavat akut, langattomat laturit tai supertoimivat pistokkeet. Tee messujen parhaat lahjat yhdellä matkapuhelimien tai tablettien lisävarusteista sekä kaiuttimilla tai jopa mainoslaserosoittimilla. Jos mietit mitä antaa tietokoneinsinöörille, Garrampalla voimme myös auttaa sinua: meiltä löytyy virtuaalitodellisuuslasit , digikameroita sekä nykyaikaisia ​​yrityskelloja.  Täältä löydät epäilemättä parhaat tietokonelahjat naisille ja miehille.

Tekniset tuotteet jaettavaksi


Etsitkö teknologisia lahjoja naisille ja miehille? Garrampalla on tekniikan omaperäisimpiä lahjoja! Sen lisäksi, että henkilökohtaiset teknologiset lahjamme brändillesi ovat loistava ja ajankohtainen mainosväline, ne voivat olla myös paras lahja lähempiin juhliin perheen tai ystävien kanssa. Kuvittele häät, joissa morsiamen ja sulhanen yksityiskohdat ovat hänelle yksilöllisiä hiiriä. tietokone tai jotkin kellot, joissa on peña de amigos -logo. Se olisi hieno yksityiskohta, eikö? Ja teknologiset tuotteemme eivät ole vain uskomattomia lahjaideoita ohjelmoijille , vaan he pitävät kaikista.  Tutustu teknisiin ja tietokoneisiin liittyviin lahjoihimme nyt : yksi kysytyimmistä kategorioistamme Garrampa-verkkosivustolla.

Teknisiä artikkeleita yrityksille


Löydä ihanteellinen lahjasi Garrampan teknologiaosastosta! Täältä näet loputtomasti yrityksellesi räätälöityjä laitteita tai pieniä elektroniikkatuotteita asiakkaille, tavarantoimittajille tai työntekijöille annettavaksi ja käytettäväksi heidän arjessaan Tekniikka on läsnä kaikenlaisissa työpaikalla, siksi Garrampalta emme voi kuvitella parempaa ideaa kuin nämä yritysartikkelit . Meillä on kaiken tyyppisiä ja kapasiteettia USB-muistitikkuja, mainoskuulokkeita, jotka voidaan säilyttää mukavasti koteloissaan, yrityskelloja ja erikoistuneita työaloihin... Garrampalla on kaikenlaisia ​​yksilöllisiä teknisiä lahjoja brändillesi! Itse asiassa suosittelemme että nämä tuotteet ovat seuraavat henkilökohtaiset joululahjasi yrityksessäsi . Ja yllätä työntekijäsi tälle 2000-luvulle tyypillisellä lahjalla.