EUR

Mukautetut virtapankkien akut

Suodata  
Kategoria  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
 2. Ekston 3
 3. XD Collection 48
 4. XD Xclusive 4
 5. Swiss Peak 2
Envio  
0
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 142

Sivu
 1. POWERALU Alumiininen tehopankki
  Hinta alkaen 2,42 € /yksikkö
 2. POWERFLAT Litteä virtapankki 4000 mAh
  Hinta alkaen 4,02 € /yksikkö
 3. Baterias power bank arenapower de varios materiales ecológico con publicidad vista 1
  Ekologiset
  ARENAPOWER Power bank 4000 mAh bambu
  Hinta alkaen 7,85 € /yksikkö
 4. Powerflat8 metalliset power bank -akut
  Hinta alkaen 8,72 € /yksikkö
 5. 8000 MAH:n tehopankki alumiinisella aurinkopaneelilla
  Hinta alkaen 11,04 € /yksikkö
 6. OFFI POWERBANK Power bank langaton lataus
  Hinta alkaen 16,15 € /yksikkö
 7. POWEREIGHT 8000 mAh aurinkolaturi
  Hinta alkaen 16,92 € /yksikkö
 8. Boltok power bank akut
  Hinta alkaen 0,67 € /yksikkö
 9. Power bank youter akut
  Hinta alkaen 0,72 € /yksikkö
 10. Kanlep power bank akut
  Hinta alkaen 0,90 € /yksikkö
 11. Akut Power Bank khatim
  Hinta alkaen 1,41 € /yksikkö
 12. Tradak Power Bank -akut
  Hinta alkaen 1,41 € /yksikkö
 13. Power Bank Privek
  Hinta alkaen 1,61 € /yksikkö
 14. Metalliset thazer power bank -akut
  Hinta alkaen 1,98 € /yksikkö
 15. Vilek Power Bank
  Hinta alkaen 2,05 € /yksikkö
 16. Cufton-metalliset power bank -akut
  Hinta alkaen 2,26 € /yksikkö
 17. Akut power bank nacorap
  Hinta alkaen 2,34 € /yksikkö
 18. Metalliset slatham selfiekepit
  Hinta alkaen 2,35 € /yksikkö
 19. Solius metalliset kosketuskynät
  Hinta alkaen 2,45 € /yksikkö
 20. Matkasetti, 2000 MAH akku kotelolla
  Hinta alkaen 2,55 € /yksikkö
 21. Metalliset villex power bank -akut
  Hinta alkaen 2,61 € /yksikkö
 22. Baterias power bank telstan de metal vista 1
  Telstan metalliset power bank -akut
  Hinta alkaen 2,91 € /yksikkö
 23. Colians Power Bank -akut
  Hinta alkaen 3,05 € /yksikkö
 24. Simmon power bank akut
  Hinta alkaen 3,38 € /yksikkö
 25. Wilkes-metalliset power bank -akut
  Hinta alkaen 3,53 € /yksikkö
 26. Tilmix metalliset power bank -akut
  Hinta alkaen 3,61 € /yksikkö
 27. Paristot virtapankki antonio miro tormund
  Hinta alkaen 4,65 € /yksikkö
 28. Power Bank Vendrel
  Hinta alkaen 4,76 € /yksikkö
 29. Hargol power bank akut
  Hinta alkaen 4,88 € /yksikkö
 30. Akkuvirtapankki spencer usb
  Hinta alkaen 4,92 € /yksikkö
 31. Antonio miro torlem keinonahkainen power bank akut
  Hinta alkaen 4,92 € /yksikkö
 32. Lenard Power Bank -akut
  Hinta alkaen 5,61 € /yksikkö
 33. Ekologiset
  Ekologiset vehnäruoko shielden power bank -akut
  Hinta alkaen 5,68 € /yksikkö
 34. zenon langattomat laturit
  Hinta alkaen 5,75 € /yksikkö
 35. Kaprin Power Bank
  Hinta alkaen 6,02 € /yksikkö
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 142

Sivu
Jos etsit teknistä tuotetta, johon voit leimata yrityksesi brändin suunnittelun, Garrampan henkilökohtaiset tehopankit ovat lahja, jota olet niin kaivannut. Tutustu koko valikoimaamme ulkoisissa mainosakuissa matkapuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen lataamiseen . Verkkokaupassamme on ulkoisia tehopankkiakkuja laajassa värivalikoimassa: sininen, musta, punainen, vihreä, oranssi, valkoinen, keltainen ... valitse itsellesi mieluisin! Mukaudumme sinuun ja logoosi sekä tarpeisiin, joita saattaa syntyä matkallasi tai retkelläsi, jolle otat kannettavan virtapankin. Tutustu kaikkiin toimiviin virtapankkimalleihin: vaaka, taskulamppu, kuulokkeet, avaimenperä, kynä, reppu, laturilompakko, jne. Meillä on myös erilaisia ​​ekologisia tehopankkeja kestävistä materiaaleista, kuten bambukuoresta tai aurinkoparistoista.  Moderneja malleja, eri tehoja, kokoja ja värejä. Tutustu Garrampan henkilökohtaisiin akkuihin.

Ulkoiset akut mainospuhelimiin


XXI-luvulla matkapuhelimien tai kannettavien tietokoneiden akkujen lataaminen on osa jokapäiväistä elämäämme. Vietämme useita tunteja näiden laitteiden parissa, joko vapaa-ajan tai työn vuoksi, tällä tavalla Garrampalla haluamme tyydyttää työntekijöiden tarpeet. Ja niille, jotka viettävät 8 tuntia työaikansa tekniikan parissa, tiedämme, että ulkoiset akut mainospuhelimiin ovat ihanteellisia. Henkilökohtaiset yrityksesi logolla varustetut virtapankkiakut sopivat täydellisesti personointiin. Meillä on loistava tarjous räätälöitävissä olevasta virtapankista eri latauskapasiteeteilla , joka sopii ihanteellisesti kaikkiin tilanteisiin. Anna ulkoisia virtapankkiakkuja ottaaksesi ne mukaan kaikkialle. Toimistosta käsin. kotiin ja päinvastoin. Laukussa, autossa (meillä on ajoneuvoihin mukautetut tuet) tai henkilökohtaisessa repussasi. Hyödynnä tämä tilaisuus ja yllätä asiakkaasi ja työntekijäsi personoiduilla virtapankkiakuilla Garrampan verkkoluettelosta.

Ladattavat paristot lahjaksi


Garrampalla haluamme tehdä matkoistasi siedettävämpiä.  Että yhteysongelmat eivät ole sinun ongelmasi. Menitpä sitten telttailemaan tai festivaaleille, voit ladata matkapuhelimesi esteettä. Näin verkkokaupassamme näet laajan valikoiman ulkoiset akut ja ennen kaikkea ympäristöä kunnioittaen! Kyllä, kuten kuulet, Garrampalla lataamme matkapuhelimesi tai kannettavasi, luontoa säästäen.  Olemme kestäviä aurinkovoimapankkivalikoimamme ansiosta. Tämän tyyppiset mukautettavat tehopankkiakut palauttavat latauskapasiteetin auringonsäteiden kautta. Ne ovat todellakin aurinkoparistoja, ja meillä on valikoima erikokoisia ekoakkuja, jotka on valmistettu kestävistä raaka-aineista , kuten bambukuorella. Etsi power bank -akku, josta pidät eniten. Akkusarjassa, kotelolla tai valmistettu karkaistusta lasista; huippuluokan mallistomme.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Akut Virtapankki

Miksi tilata yksilöllisiä powerbankeja Garrampalta?

Olemme sähköpankkiakkujen verkkokauppasi. Olemme räätälöityjen tehopankkiakkujen toimittajat ja tukkumyyjät, jotka lähetämme sinulle suoraan tehtaalta uskomattomin hinnoin. Garrampalla valmistamme räätälöityjä virtapankkeja, latureita, ulkoisia akkuja jne. Lyhyesti sanottuna tarjoamme sinulle erilaisia ​​räätälöityjä tekniikkatuotteita halvemmalla kuin muissa verkkokaupoissa.  Erittäin kilpailukykyiset hinnat akuille ja akkupankeille! Tutustu koko ekologiseen yksilöllisten tehopankkiakkuvalikoimaamme : ne latautuvat aurinkoenergian ansiosta, meillä on myös kierrätettyjä virtapankkeja . Tämäntyyppiset ulkoiset laturit sopivat täydellisesti ekologiseen viestintään, joten nyt tiedät, mikä olisikaan parempi tapa kuin ladata näitä teknisiä laitteita uusiutuvan energian ratkaisuilla. Henkilökohtaiset tehopankkiakut sopivat ihanteellisesti yrityksille, yhdistyksille, opiskelukeskuksille ... Tee tilauksesi pieniä tai suuria määriä.

Mikä teho minun pitäisi valita henkilökohtaiseen virtalähteeseen?

Jotta voit valita virtapankin tehon, sinun on ensin tiedettävä, minkä tyyppistä käyttöä tai laitetta varten sinun on ladattava . Mitä suurempi laitteesi sisäisen akun tallennuskapasiteetti on, sitä suurempi on ulkoisen laturin kapasiteetin oltava. Tällä tavalla voit valita 1200 mAh - 3000 mAh tehopankit, jotka sopivat täydellisesti varalataukseen, tai tehokkaampia matkapuhelinlatureita 4000 mAh:sta 6000 mAh:iin, jotka ovat ihanteellisia tabletin virransyöttöön. Valitse suuren kapasiteetin 10 000 mAh, 15 000 mAh tai 20 000 mAh virtapankki kannettaville elektronisille laitteille, kuten tietokoneille.

Miten käytän Garrampa Power Bankia?

Koska tiedät jo, mikä tehopankki on, sinun on nyt tiedettävä, miten se toimii.  Tiedätkö kuinka virtapankki toimii? Kerromme sinulle heti! Jos haluat käyttää power bank -akkulaturia mobiililaitteellesi, yhdistä Power Bank alkuperäiseen USB-liitäntään kaapeli haluamaasi laitteeseen . Siten liität sen virtalähteeseen: käytä yleistä USB-kaapelia tai tietokoneen USB-porttia.

Mitkä ovat yksilöllisten virtalähteiden toimitusajat?

Jos ostat tehopankkeja stampasi.it-sivuston kautta, saat tuotteet 10-12 päivän sisällä. Ja jos tarvitset sitä kiireellisemmin, maksamalla pienen lisämaksun voit nopeuttaa toimitusta entisestään.

Mitä muokattavien virtapankkien malleja suosittelet?

Sivustolla garrampa.es on laaja valikoima myynninedistämis- ja mainonnan tehopankkeja eri muodoilla, väreillä ja hinnoilla. Ne vaihtelevat 1200 mAh:sta, pienemmästä ja mukavammasta kuljettaa mukanasi, suurempiin 10 000 mAh:iin, jotka sopivat paremmin niille, joiden on kolminkertaistettava älypuhelimensa akun kesto. Mukana on myös matkapaketteja, jotka sisältävät myös verkkolaturin ja kotelon, tai imukupeilla varustettuja malleja, jotka ovat mukavia, koska ne kiinnittyvät täydellisesti matkapuhelimeesi ja ovat helpompia pitää. Viimeisimmän sukupolven älypuhelimiin osoitteessa superpromos.es löytyy myös langattomat lataustelineet, joilla matkapuhelin on mahdollista ladata jopa ilman kaapelia, vaan yksinkertaisesti asettamalla se päälle. Ympäristöystävällisemmät löytävät myös aurinkolatauksella varustetun mallin, joka sopii tilanteisiin, joissa tehopankin lataaminen ei ole mahdollista. Ei vain älypuhelimille ja tableteille! Powerbankin avulla voit ladata älypuhelimien ja tablettien lisäksi useita teknisiä tuotteita, kuten bluetooth-kuulokkeita, kannettavat kaiuttimet, älykellot, minipöytätuulettimet tai pienet musiikkilaitteet, jotka käyttävät USB-liitäntää ja joista on tulossa enemmän ja enemmän plussaa. nuorten käytössä.