EUR

Mukautetut virtapankkien akut

Jos etsit teknistä tuotetta, johon voit leimata yrityksesi brändin suunnittelun, Garrampan henkilökohtaiset tehopankit ovat lahja, jota olet niin kaivannut. Tutustu koko valikoimaamme ulkoisissa mainosakuissa matkapuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen lataamiseen . Verkkokaupassamme on ulkoisia tehopankkiakkuja laajassa värivalikoimassa: sininen, musta, punainen, vihreä, oranssi, valkoinen, keltainen ... valitse itsellesi mieluisin! Mukaudumme sinuun ja logoosi sekä tarpeisiin, joita saattaa syntyä matkallasi tai retkelläsi, jolle otat kannettavan virtapankin. Tutustu kaikkiin toimiviin virtapankkimalleihin: vaaka, taskulamppu, kuulokkeet, avaimenperä, kynä, reppu, laturilompakko, jne. Meillä on myös erilaisia ​​ekologisia tehopankkeja kestävistä materiaaleista, kuten bambukuoresta tai aurinkoparistoista.  Moderneja malleja, eri tehoja, kokoja ja värejä. Tutustu Garrampan henkilökohtaisiin akkuihin.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

13 tuotetta

 1. POWERALU Alumiininen tehopankki
  Alumiiniset tehopankit. Kapasiteetti 2200 mAh älypuhelimille. Lähtövirta DC5V/1A. Sisältää kaapelin USB-liitännällä ja mini-USB-sovittimen.
  Hinta alkaen 3,52 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. POWERFLAT Litteä virtapankki 4000 mAh
  4000 mAh litteä alumiininen virtapankki. Yhteensopiva älypuhelimien kanssa Lähtövirta DC5V/1A. 2 tuloporttia. Sisältää mikro-USB-kaapelin.
  Hinta alkaen 4,94 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 3. Ekologiset
  POWERBAM Virtapankki 2200 mAh
  Virtapankki 2200 mAh bambukotelossa. Älypuhelimen kapasiteetin käyttö, lähtö: DC5V / 1A. Merkkivalo ja USB-kaapeli mikro-USB-liittimellä. Sisältää liittimen tyypin C. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 5,21 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Powerflat8 metalliset power bank -akut
  8000 mAh Power Bank alumiinia. Yhteensopiva älypuhelimen kanssa, lähtö DC5V/1A ja DC5V/2A. Varustettu merkkivalolla ja mikro-USB-kaapelilla.
  Hinta alkaen 9,35 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 5. Ekologiset
  ARENAPOWER Power bank 4000 mAh bambu
  Virtapankki 4000 mAh bambukotelolla. Kapasiteetin käyttö älypuhelimelle, lähtö DC5V / 1A. Sisältää merkkivalon ja USB-kaapelin mikro-USB-liittimellä. Sisältää liittimen tyypin C. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 9,74 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. 4000 MAH:n tehopankki alumiinisella aurinkopaneelilla
  4000 mAh alumiininen aurinkovoimapankki. Yhteensopiva älypuhelimien kanssa. Lähtö DC5V/1A. Sisältää latauksen merkkivalon ja USB-kaapelin mikro-USB-liitännällä. Aurinkolataus on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteessa. Aurinkoenergian lataus on vähemmän tehokasta kuin USB-kaapelin lataus.
  Hinta alkaen 10,36 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. Ekologiset
  SAND SOLAR 4000 mAh aurinkovoimapankki
  Virtapankki bambukotelolla ja 4000 mAh aurinkopaneelilla. Yhteensopiva älypuhelimien kanssa, 2 DC5V/1A USB-lähtöä. Sisältää merkkivalon ja USB-kaapelin mikro-USB-liittimellä.
  Hinta alkaen 14,16 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Ekologiset
  ARENA Power bank bambu
  6000 mAh langaton latausvirtalähde bambukotelolla. Sisältää tyypin C liittimen Tehopankin lähtö DC5V / 2A. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Bambu on luonnonmateriaali, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 14,97 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 9. SIUR POWER POWERBANK 10000 mAh
  Alumiinivirtalähde 10 000 mAh:n langattomaan lataukseen imukupeilla helpon otteen saamiseksi matkoilla. Ulostulo 2A langaton laturi nopeaan lataukseen. PD (virtalähde) -tekniikka, kaapeli ei sisälly toimitukseen.
  Hinta alkaen 17,78 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. POWEREIGHT 8000 mAh aurinkolaturi
  8000 mAh ulkokäyttöinen aurinkolaturi valotoiminnolla. Sisältää 21 LED-valoa ja USB-kaapelin mikro-USB-liittimellä.
  Hinta alkaen 20,14 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 11. DUO Power bank langaton lataus
  Virtapankki 5000 mAh:n langattomaan lataukseen ABS-kotelossa. Sisältää C-tyypin liittimen Lähtö: DC5V / 0,8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  0 saatavilla olevat värit
 12. OFFI POWERBANK Power bank langaton lataus
  10 000 mAh ABS-virtapankki langattomaan lataukseen. Siinä on lataustuki virtapankille. Lähtö 2 - USB-A DC5V/2A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  0 saatavilla olevat värit
 13. 8000 MAH:n tehopankki alumiinisella aurinkopaneelilla
  8000 mAh alumiininen aurinkovoimapankki. Älypuhelin yhteensopiva Lähtö DC5V/1A ja DC5V/2A. Sisältää merkkivalon ja mikro-USB-kaapelin. Aurinkolataus on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteessa. Aurinkoenergian lataus on vähemmän tehokasta kuin USB-kaapelin lataus.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

13 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Akut Virtapankki

Miksi tilata yksilöllisiä powerbankeja Garrampalta?

Olemme sähköpankkiakkujen verkkokauppasi. Olemme räätälöityjen tehopankkiakkujen toimittajat ja tukkumyyjät, jotka lähetämme sinulle suoraan tehtaalta uskomattomin hinnoin. Garrampalla valmistamme räätälöityjä virtapankkeja, latureita, ulkoisia akkuja jne. Lyhyesti sanottuna tarjoamme sinulle erilaisia ​​räätälöityjä tekniikkatuotteita halvemmalla kuin muissa verkkokaupoissa.  Erittäin kilpailukykyiset hinnat akuille ja akkupankeille! Tutustu koko ekologiseen yksilöllisten tehopankkiakkuvalikoimaamme : ne latautuvat aurinkoenergian ansiosta, meillä on myös kierrätettyjä virtapankkeja . Tämäntyyppiset ulkoiset laturit sopivat täydellisesti ekologiseen viestintään, joten nyt tiedät, mikä olisikaan parempi tapa kuin ladata näitä teknisiä laitteita uusiutuvan energian ratkaisuilla. Henkilökohtaiset tehopankkiakut sopivat ihanteellisesti yrityksille, yhdistyksille, opiskelukeskuksille ... Tee tilauksesi pieniä tai suuria määriä.

Mikä teho minun pitäisi valita henkilökohtaiseen virtalähteeseen?

Jotta voit valita virtapankin tehon, sinun on ensin tiedettävä, minkä tyyppistä käyttöä tai laitetta varten sinun on ladattava . Mitä suurempi laitteesi sisäisen akun tallennuskapasiteetti on, sitä suurempi on ulkoisen laturin kapasiteetin oltava. Tällä tavalla voit valita 1200 mAh - 3000 mAh tehopankit, jotka sopivat täydellisesti varalataukseen, tai tehokkaampia matkapuhelinlatureita 4000 mAh:sta 6000 mAh:iin, jotka ovat ihanteellisia tabletin virransyöttöön. Valitse suuren kapasiteetin 10 000 mAh, 15 000 mAh tai 20 000 mAh virtapankki kannettaville elektronisille laitteille, kuten tietokoneille.

Miten käytän Garrampa Power Bankia?

Koska tiedät jo, mikä tehopankki on, sinun on nyt tiedettävä, miten se toimii.  Tiedätkö kuinka virtapankki toimii? Kerromme sinulle heti! Jos haluat käyttää power bank -akkulaturia mobiililaitteellesi, yhdistä Power Bank alkuperäiseen USB-liitäntään kaapeli haluamaasi laitteeseen . Siten liität sen virtalähteeseen: käytä yleistä USB-kaapelia tai tietokoneen USB-porttia.

Mitkä ovat yksilöllisten virtalähteiden toimitusajat?

Jos ostat tehopankkeja stampasi.it-sivuston kautta, saat tuotteet 10-12 päivän sisällä. Ja jos tarvitset sitä kiireellisemmin, maksamalla pienen lisämaksun voit nopeuttaa toimitusta entisestään.

Mitä muokattavien virtapankkien malleja suosittelet?

Sivustolla garrampa.es on laaja valikoima myynninedistämis- ja mainonnan tehopankkeja eri muodoilla, väreillä ja hinnoilla. Ne vaihtelevat 1200 mAh:sta, pienemmästä ja mukavammasta kuljettaa mukanasi, suurempiin 10 000 mAh:iin, jotka sopivat paremmin niille, joiden on kolminkertaistettava älypuhelimensa akun kesto. Mukana on myös matkapaketteja, jotka sisältävät myös verkkolaturin ja kotelon, tai imukupeilla varustettuja malleja, jotka ovat mukavia, koska ne kiinnittyvät täydellisesti matkapuhelimeesi ja ovat helpompia pitää. Viimeisimmän sukupolven älypuhelimiin osoitteessa superpromos.es löytyy myös langattomat lataustelineet, joilla matkapuhelin on mahdollista ladata jopa ilman kaapelia, vaan yksinkertaisesti asettamalla se päälle. Ympäristöystävällisemmät löytävät myös aurinkolatauksella varustetun mallin, joka sopii tilanteisiin, joissa tehopankin lataaminen ei ole mahdollista. Ei vain älypuhelimille ja tableteille! Powerbankin avulla voit ladata älypuhelimien ja tablettien lisäksi useita teknisiä tuotteita, kuten bluetooth-kuulokkeita, kannettavat kaiuttimet, älykellot, minipöytätuulettimet tai pienet musiikkilaitteet, jotka käyttävät USB-liitäntää ja joista on tulossa enemmän ja enemmän plussaa. nuorten käytössä.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Akut Virtapankki
HiirimatotHiirimatot
LatauskaapelitLatauskaapelit
Auton laturitAuton laturit
Langattomat laturitLangattomat laturit
Laturit ja pistokkeetLaturit ja pistokkeet
ReputReput