EUR

Edullinen mukautettu laserosoitin

Suodata  
Kategoria  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. XD Collection 1
Envio  
0
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

 1. TRIOLUX Laser- ja stylus-kynä
  Hinta alkaen 1,80 € /yksikkö
 2. Punteros láser alaska láser de varios materiales vista 1
  Ekologiset
  Laser-osoittimet alaska laser eri materiaaleista
  Hinta alkaen 1,94 € /yksikkö
 3. Metalliset Snarry-laserkynät
  Hinta alkaen 1,85 € /yksikkö
 4. laserosoittimien raportti
  Hinta alkaen 4,77 € /yksikkö
 5. haslam laserosoittimet
  Hinta alkaen 6,89 € /yksikkö
 6. 4 in 1 kynä
  Hinta alkaen 2,72 € /yksikkö
 7. Bolígrafos multifunción lapoint de metal vista 8
  LAPOINT. Kuulakärki
  Hinta alkaen 1,84 € /yksikkö
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

Tutustu koko valikoimaamme edullisia yksilöllisiä laserosoittimia, jotka ovat ihanteellisia henkilökohtaiseksi lahjaksi ammattilaisille. Garrampalta esittelemme laajan valikoiman monitoimisia yksilöllisiä laserosoittimia, joissa voit mainostaa yritystäsi logollasi tai tuotemerkin slogan. Tällä tavoin halvat tehokkaat laserosoittimemme ovat ihanteellisia lahjaksi konferensseihin, kongresseihin tai tärkeisiin kokouksiin sekä työntekijöille että ammattiasiakkaille. He voivat käyttää niitä kokouksissaan diaesityksiä varten. Lisäksi mukautetuilla laserosoittimillamme on suuri kysyntä opettajien keskuudessa. Tutustu kaikkiin malleihimme: laserosoitinkynät, laserosoittimet kotelon kanssa, avainnipun laserosoittimet, USB-liitännällä, kaukosäätimellä... Liity tähän Garrampa online -luokkaan nyt.

Laserosoittimet power point -esityksiin


Meillä on Garrampalla laaja valikoima edullisia yksilöllisiä laserosoittimia , jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisten graafisten esitysten tekemiseen yritykselle. Siksi se on yksi käytännöllisimmistä asiakkaille ja työntekijöille suunnatuista lahjoista. Kilpailuetu, kun on kyse yrityksen kohteiden räätälöimisestä yritystasolla. Tällä tavalla kokoelmassamme on eri muotoisia ja toiminnallisia lasermainontaosoittimia . Erittäin omaperäinen ja hauska lahja teknologiayritykseltä, jota asiakkaasi varmasti arvostavat. On huomattava, että valikoimamme tehokkaita laserosoittimia on kysytty mainostapahtumiin tai promootiomarkkinointikampanjoihin. Itse asiassa monitoimiset laserosoitinmallit ovat yritysten halutuimpia , henkilökohtainen lahja, joka ei koskaan petä. Muista: asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä tai ehdotuksissa.  Siirry Garrampa-verkkosivustolle . Halvan henkilökohtaisen laserosoittimen ostaminen on erittäin helppoa.

Laserosoittimien mainostaminen asiakkaille


Todellakin, ammattiasiakkaille, jotka pitävät päivä kerrallaan kokouksia ja konferensseja... Emme voi kuvitella omaperäisempää lahjaa . Mainoslaserosoittimiamme käytetään esitelmien kohdistimina, jotka ovat ihanteellisia liikemiehille tai luennoitsijoille. Itse asiassa Garrampan suosituimmat laserosoitinmallit ovat niin sanotut "monitoimiset" -mallit, joissa on kynä. mukana. Verkkoluettelostamme löytyy kuitenkin myös halpa yksilöllinen laserosoitin, jossa on 4 toimintoa: lasertyökalut, antaa led-valoa, diatoistojärjestelmä (jolla voit ohittaa jokaisen) ja tarkasti pehmustettu osoitin näytöissä, kuten esim. kosketuskynät .