EUR

Räätälöidyt paidat silkkipainatuksella

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 36
 2. Fruit of the Loom 23
 3. Gildan 20
 4. Keya 18
 5. ROLY 74
 6. Russell 4
 7. Stanley Stella 63
 8. Premier 5
 9. Kariban 55
 10. Proact 37
 11. Sol's 24
Envio  
Talla  
1-2
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Bebe
0
Top Kategoria Tuotteet
 1. Camisetas técnicas roly camimera de poliéster con logo vista 1
  T-paita CAMERA Mies
  Hinta alkaen 1,49 € /yksikkö
 2. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-paita ATOMIC 150 Mies
  Hinta alkaen 1,50 € /yksikkö

Hanki Garrampasta yksi persoonallisista silkkipainatuista t-paidoistamme, unisex-t-paidoista, joita voit muokata logollasi.  Olemme yksi parhaista online-t-paitamyymälöistä: halvoilla online-t-paidoillamme pyrimme tarjoamaan sinulle erinomaista laatua, mutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Ja mainospaidoista on tullut olennainen lahja suoramarkkinointikampanjoissa. Tutustu johonkin malleistamme jalkapallo-otteluissa, konserteissa tai jälleenmyyjissä;  T-paidat ovat paras mainonnan väline. Ne eivät myöskään voi olla poissa järjestöjen tai yhdistysten toiminnasta: persoonallisen paidan kanssa kanna arvosi mukanasi. Unohtamatta kyläjuhlien tai polttarien paitoja: hauska muisto, joka on aina mukanasi. Meillä on kaikenlaisia ​​t-paitamalleja räätälöitynä. Löydä paitasi ilman pitkiä tai lyhyitä hihoja, urheilutekniikoita tai tyylikkäitä viimeistelyjä päivittäiseen käyttöön.  Garrampalla voit suunnitella persoonallisia t-paitojasi silkkipainatuksella, vinyylillä, brodeerauksella tai digitaalisella siirrolla.

Mainost-paidat, joihin on leimattu suunnittelusi


Jos etsit yhtä niistä paikoista, joissa he personoivat t-paitoja, olet tullut oikealle verkkosivustolle!  Garrampalla tiedämme, että persoonallinen silkkipainattu t-paita on aina loistava lahja. Raaka-aineista, kuten puuvillasta tai polyesterista, kampanja-t-paidamme sopivat täydellisesti urheiluun tai yksinkertaisesti menossa muotiin.  Voit käyttää niitä myös viihtymiseen kotona, kannustaaksesi joukkuettasi katsomilta tai pukeutuaksesi tiedekuntasi väreihin henkilökohtaisten yliopistopaidoiden ansiosta. Se on tarkoitettu Garrampan muokattavissa oleville paidoille! Vaadimme, että suunnittelullasi leimatut mainospaidamme ovat ihanteellisia kaikkiin tilaisuuksiin. Kauppasi mainostamisesta; kunnes työntekijäsi pukeutuvat univormuun näiden henkilökohtaisten lyhyiden t-paitojen kautta, jotka sopivat täydellisesti kaupunkisi juhliin. Lisäksi jos sinulla on kaveriporukka urheilemassa, yksilölliset juoksu t-paidamme sopivat sinulle. Lopuksi meillä on malleja yksilöllisistä lasten t-paidoista : persoonalliset t-paidat lapsille ja vauvoja. Lapset ovat myös muodissa Garrampan kanssa. Hyödynnä ja osta persoonalliset t-paidat silkkipainatuksella. Meillä on kaikenlaisia ​​kokoja!Räätälöidyt t-paidat Zaragozassa, Barcelonassa, Madridissa tai Valenciassa pikatoimituksella Halvat mainost-paidat on suunniteltu leimaamaan yrityksesi logo. Nämä halvat mainost-paidat toimivat vaatimuksena muille ihmisille, koska heidän tehtävänsä on saavuttaa suuri kattavuus ja luoda suurempi vaikutus. Halvat mainost-paidamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niissä on poikkeuksellinen viimeistely. Sinulla on nämä edulliset t-paidat erilaisilla leikkauksilla, jotka mukautuvat asiakkaidemme vaatimuksiin. Garrampasta löydät laajan valikoiman värejä, jotka sopivat yrityksesi väriin. Halpojen t-paitojen räätälöiminen mainontaan on loistava idea, sillä sen avulla pääset mainostamaan ja visualisoimaan brändiäsi ja saamaan mainetta markkinoilla yrityksesi. Kun tulee räätälöidä edullisia t-paitoja mainontaa varten, voimme valita jonkin seuraavista tekniikoista riippuen logosi ja tulostettavien t-paitojen ominaisuuksista. Tekniikat ovat seuraavat: Silkkipainatus: Se on taloudellinen ja kestävä ratkaisu, joka sopii erinomaisesti keskipitkille ja pitkille pinnoille, se on miellyttävä koskettaa, koska se painaa musteen suoraan materiaalille ja kestää erittäin hyvin pesua. Digitaalinen siirto: Voit leimata kuvioita täysvärisinä ja eri sävyin ja gradientein, mikä sopii ihanteellisesti lyhyisiin matkoihin. Kirjonta: Siinä on korkealaatuinen ja tyylikäs viimeistely, se on pitkäkestoinen painatus, hyvä pesunkesto ja sopii keskipitkille ja pitkille lennoille.

T-paidat, joissa logo on painettu


Tiedätkö kaikki persoonalliset silkkipainatusmallimme? Valikoimamme on monipuolisin! Kaikenvärisiä ja -muotoisia T-paitoja pyöristetyllä ja V-pääntiellä, leveillä ja taitetuilla hihoilla ... mikä tahansa tyylisi, täältä löydät täydellisen paitasi. Siksi meillä ei ole epäilystäkään siitä, että parantaaksesi brändäystäsi , Henkilökohtainen paita silkkipainatuksella on loistava valinta. Etsitkö yrityskuvaa, joka ilmaisee hyvinvointia tai jotain tyylikkäämpää ja hienostuneempaa? Meillä on kaikenlaisia ​​t-paitoja, jotka sopivat kaikenlaisiin tyyleihin Leimaamme logosi tai suunnittelusi käyttämällä erilaisia ​​menetelmiämme, kuten silkkipainatusta, vinyyliä, digitaalista siirtoa tai kirjontaa.  Suosittelemme kuitenkin, että käytät suurten määrien tilauksissa henkilökohtaisia ​​silkkipainattuja t-paitojamme. Ne tarjoavat täydellisen viimeistelyn ja mahdollisuuden tarkkaan toistoon ja eri väreihin. Tutustu Garrampa-verkkoluetteloomme ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva paita. Meillä on laaja valikoima värejä ja panostaa aina laatuun: teemme yhteistyötä parhaiden tekstiilitoimittajien kanssa ja ennen kaikkea erittäin edullisin hinnoin.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Mittatilaustyönä tehdyt paidat

Miksi ostaa yksilöllisiä t-paitoja Garrampalta?

Toimitamme yksilöllisiä t-paitoja naisille, miehille ja pojille tai tytöille. Olemme Garrampalla painaneet mainospaitojasi suoraan tehtaaltamme yli 15 vuoden ajan seulapajoissamme. painatus, siirto, digitaalinen painatus ja kirjonta. Tästä syystä suosittelemme tutustumaan laajaan muokattavien t-paitojen valikoimaamme, josta löydät uskomattomat hinnat.  Räätälöidyt t-paidamme ovat korkealaatuisia ja niitä on saatavana eri malleina.  Tarjouksemme t-paidoista, joissa on alkuperäinen leikkaus, kaksisävyinen t-paita tai yksilöllinen V-kaula-aukkoinen t-paita, on valtava. Voit myös vilkaista muun muassa biohajoavia tai hengittäviä t-paitojamme. Valitset Garrampan kanssa! Olemme ammattilaisia, henkilökuntamme on erittäin pätevää innovatiivisimmissa merkintätekniikoissa ympäristöä kunnioittaen.  Huipputeknisten koneidemme avulla voimme hallita kustannuksia, laatua ja määräaikoja tarjotaksemme sinulle parhaat halvat yksilölliset t-paidat. Garrampan kokemus on suuri takuumme, joten tuhannet asiakkaat ovat jo luottaneet meihin. Epäilemättä persoonalliset silkkipainatut t-paidamme ovat osa henkilökohtaisten tekstiilituotteiden top 5:tä. Ylhäällä lippiksistä, poolopaidoista, paidoista tai mainoshuppareista </ vahva.  Siirry luetteloomme ja hanki t-paidasi myytäväksi. Ja Garrampassa tiedämme, että mainost-paitasi on ihanteellinen tekstiilituote yrityksesi, yhdistyksesi tai koulutuskeskuksesi viestintään .

Miten valita halpa henkilökohtainen t-paita?

Tiesitkö, että sinulla on monia vaihtoehtoja yksilöllisen silkkipainatuspaidan laatuun? Meillä on todellakin erilaisia ​​painoja mainospaidalle, joka mitataan painona neliömetriä kohti. muutamia vinkkejä: T-paidat, jotka painavat 120 g/m² - 140 g/m², sopivat paremmin silkkipainatukseen ja halvalle massalevitettävälle tavaralle. Aivan oikein: persoonalliset silkkipainatut t-paidamme sopivat ihanteellisesti tukkujakeluun. Toisaalta on huomioitava, että 150grs/m² ja 160grs/m² painavat t-paidat voidaan personoida silkkipainatuksella, mutta myös digitaalisella siirrolla tai kirjontalla. Ja sama tapahtuu t-paitojen kanssa, joiden neliömassa on yli 170 gr/m²: saatavana silkkipainattuna, digitaalisena siirtona tai brodeerattuina. Joten nyt tiedät, halpojen yksilöllisten t-paitojen ostaminen verkosta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Valitse paino- ja räätälöintitekniikka, joka sopii parhaiten haluamasi mainospaidan tyyppiin. Henkilökohtaiset t-paidamme silkkipainatuksella, digitaalisella siirrolla tai brodeerauksella odottavat sinua!

Minkälainen painatus minun pitäisi valita henkilökohtaiseen t-paitaan?

Ennen kuin valitset paitasi personoitavaksi, sinun on kysyttävä itseltäsi tilauksesi valinnassa: mikä painotekniikka valita paitasi personoimiseksi. Tätä varten Garrampalla ehdotamme seuraavaa: valitse merkintä, joka voidaan brodeerata, digitaalinen siirto tai silkkipaino. Millaista mainospaitaa etsit? Haluatko ilmentää logoasi vai etsit t-paitaa, jossa on teksti? Henkilökohtaiset silkkipainatuksella varustetut t-paidamme valmistetaan suorapainatuksella t-paitaan musteella, ihanteellinen suurille määrille. Siirtosilkkipainatus painetaan musteella paperille ja siirretään sitten paitaan kuumapuristimella. kirjonta on merkintä langalla, joka tehdään langan massaan paita , se on korkeatasoinen räätälöinti. Myös digitaalinen siirto tulostetaan koneella (DTG, MIMAKI tai EPSON) ja leikataan sitten muotoon ja siirretään paitaan kuumapuristimella. Meillä on myös joustava merkintä , joka leikataan vinyyliksi ja kiinnitetään paitaan kuumapuristimella.  Täydellinen tekniikka pienten määrien merkitsemiseen. MSO on ihanteellinen nelivärinen prosessi suurten määrien persoonallisten t-paitojen valmistukseen edullisin hinnoin. Tällä tavalla sinulla on saatavilla erilaisia ​​tekniikoita halpojen mainospaitojen painamiseen, joista voit valita merkintätyypin tyylisi ja budjettisi mukaan.

Mikä on halvalla silkkipainatuksella räätälöidyn t-paidan toimitusaika?

Paidan tyypin ja merkinnän jälkeen tulee muistaa toimitusaika. On syytä huomata, että tämä vaikuttaa hintaan. Räätälöidyt pikapaidamme , joiden valmistus on nopeampaa kuin muut, ovat kalliimpia kuin perinteisen valmistuksen. Perinteinen tilaus halvoista, silkkipainatuista t-paidoista tehdään noin 10 arkipäivässä, mutta nopeat räätälöidyt t-paitatilaukset; Meillä on eräänlainen viime hetken kiireellinen tilaus. Tämän tyyppinen tilaus vie hyvin vähän aikaa, kaikki riippuu paidan mallista, määrästä tai tyypistä. Syötä Garrampa nyt ja valitse tilauksesi halvat myyntit-paidat.

Miksi käyttää silkkipainatusta mainos t-paidassa?

Silkkipainatuksen käyttö on tekniikka, jota käytetään silkkipainettujen mainospaitojen valmistukseen suuria määriä ja sen etuna, että se ei ole kallista.  Silkkipainatus on taloudellinen painotekniikka , sillä sitä käytetään tukkukaupan tekstiilien merkintään. Siksi se on ihanteellinen kaikentyyppisille muokattavissa oleville t-paidille, kuten yksilöllisille lasten t-paidille. Tämä tulostusmenetelmä koostuu logon tai tekstin leimaamisesta käyttämällä musteen ja tuen väliin asetettuja malleja. Silkkipainatuksen etuna on, että se kestää pitkään, sen läpinäkymätön pinta on laadukas ja halpa.  Mukautettavan silkkipainatuspaidan neuvo on, että sitä ei saa pestä yli 40 asteessa.

Miksi käyttää kirjontaa yksilöllisissä t-paidoissa?

T-paidan brodeerausta käytetään mukautetuissa T-paidoissa, jotka on brodeerattu raskaasti.  Se on laadukas räätälöintitekniikka huippuluokan palvelua varten. Toisin sanoen: yksilölliset painetut t-paidat, jotka ovat laadukkaita ja koskettavia. Tämä menetelmä koostuu kohokuvioidun vaikutelman lisäämisestä yhdestä useampaan sävyiseen lankojen ansiosta. Tämän räätälöintimenetelmän suorittaa kone, jota kutsutaan brodeeraajaksi, jotta saadaan täydellinen kirjailtu logo.  Räätälöitävän mainospaidan tärkein etu brodeerauksessa on sen esteettisyys. Logo ommeltuna kestää pitkään. Sen värivaihtoehdot vaihtelevat kevyesti ja tyylikkäästi. Neuvomme tilaustyönä brodeerattujen paitojen tekemiseen?  Vältä liian hienoja tekstejä tai logoja, joissa on liian paljon yksityiskohtia. Siirry Garrampa-verkkosivustolle ja suunnittele logosi mukautettuja t-paitoja varten.

Tutustu tällä videolla kaikkiin etuihin, joita saat persoonallisten t-paitojen ostamisesta garrampasta

Garrampa tarjoaa lukuisia etuja ostaessasi persoonallisia t-paitojasi. Löydä halpoja yksilöllisiä t-paitojamme, joissa on paras vastine rahalle ja henkilökohtainen huomiomme, ja kaikki tämä erittäin nopeilla toimitusajoilla.