EUR

ERITYISTUONNIN TOIMITUSAIKAT


Toimitukselle vahvistetut määräajat vaihtelevat noin 15 - 90 päivää siitä hetkestä, kun asiakas hyväksyy virtuaalinäytteen pyytämänsä mainoslahjoista, kaikki tämä aina riippuen pyydetyn tavaran tyypistä, lähetysmuodosta sekä kussakin tapauksessa käytettävä merkintätekniikka.


Nämä toimitusajat eivät sisällä loma-aikoja tai vapaapäiviä eivätkä mahdollisia viivästyksiä, jotka johtuvat yrityksestämme riippumattomista syistä.


TUON MUKAUTETTUA SUUNNITTELUA HENKILÖKOHTAISISTA LAHJOISTASI


Jos haluamaasi tuotetta ei ole luettelossamme, suunnittelemme yrityslahjat täysin mittojen mukaan.


Voit ilmoittaa PANTONE-värin, joka on lähimpänä yritysväriäsi, jolloin voimme räätälöidä koteloa ja/tai tuotteen tiettyjä osia ja tehdä siitä ainutlaatuisen ja eksklusiivisen persoonallisen lahjan. Tämän lisäksi meillä on tavanomaiset leimaustekniikat, joilla voit merkitä logosi artikkeliin.


Paino- ja leimaustekniikan tyyppi riippuu aina kussakin tapauksessa valitusta tuotteesta.


ERITTÄIN KILPAILUKYKYISET TUONTIHINNAT


Suurin etu erikoistuontipalvelumme kanssa työskentelyssä on se, että saat henkilökohtaiset lahjasi suuriin mainoskampanjoihin erittäin kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.


Hallitsemme koko tuonti- ja tuotantoprosessin suoraan, ilman välittäjiä. Siksi lopullista hintaa muutetaan huomattavasti.


VÄHIMMÄISTILAUSMÄÄRÄ TUONNISSA


Riippuen toimittajan tyypistä ja valitsemastasi tuotteesta, vähimmäistilausmäärä asetetaan. Sillä tavalla, että mitä suurempi tilausmäärä, sitä paremman laatu-hinta-päivämääräsuhteen saamme.


TOSIAIKAINEN SEURANTA KOKO TUONTIPROSESSILLE


Koska meillä on oma leimauspaja ja saamme kaikki tuotteemme suoraan tehtaalta, takaamme sinulle hetken tilauksesi ja pakettisi tilan seurannan aina.


Kansainväliset kumppanimme lähettävät meille tuotteen, räätälöimme sen ja lopuksi lähetämme sen kotiovellesi.


Koko prosessin ajan olet yhteydessä myyntiedustajiimme, jotka kertovat yrityslahjojesi tuotannon tilasta. Kun lähetys tapahtuu, annamme sinulle seurantanumeron, josta tiedät missä vaiheessa pakettisi on, mikä takaa sen oikean vastaanoton, päivämäärän ja paikan.


FYYSILISET NÄYTTEET TUONTIMAINOSLAHJOISTA


Vertaaksemme tuotteidemme laatua tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata fyysinen näyte pyytämiesi henkilökohtaisten lahjojen leimaamalla tai ilman. Jos valitset näytteen merkinnällä, on maksettava summa, joka palautetaan tilauksen vahvistamisen jälkeen.


Näiden fyysisten näytteiden hinta riippuu valitusta tuotteesta, aina toimittajiemme olosuhteiden mukaan.