EUR

Lahjat korkeakouluopiskelijoille

Jos sinulla on epäilyksiä etkä tiedä mitä lahjoittaisit yliopistotutkinnon aikana, tule verkkokauppaamme ja tutustu kaikkiin yliopiston valmistumislahjoihin alkuperäisillä ideoilla niin miehille kuin naisille. Ennen yliopistosyklin alkua ja sen lopussa yliopisto-opiskelijoille on tavallista saada yksityiskohtia ja pieniä motivaatiolahjoja läpi lukuvuoden. Verkkosivuiltamme löydät hauskoja alkuperäisiä lahjoja sekä muita käytännöllisempiä ja hyödyllisempiä yliopisto-opiskelijalle. Nuoret yliopisto-opiskelijat arvostavat suuresti teknisiä lahjoja, kuten tablettien ja matkapuhelimien lisävarusteita. Muistikirjat, portfoliot ja reput ovat erittäin hyödyllisiä, sillä niitä voi hyödyntää yliopistolla koko päivän ajan. Nykyään monien yliopisto-opiskelijoiden ekologinen omatunto saa alumiinisten vesipullojen antamisen heille hyvin vastaan. Jos päinvastoin tarvitset halpoja lahjoja yliopisto-opiskelijoille, joko messuille tai koulutuskongressille, meillä on erittäin halpoja yliopistolahjoja ja myytävänä vähittäismyyntitasolla korkeampi. Kaikki yliopistolahjamme voidaan räätälöidä korkeakoulun tai koulutuskeskuksen logolla tai designilla. Jokaisen yliopiston tai kauppakorkeakoulun on mainostettava itseään mainoslahjoilla saavuttaakseen suuren visuaalisen vaikutuksen, kun yliopisto-opiskelijat käyttävät tuotteitaan.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

 1. Ekologiset
  TUANUI tablettijalusta
  Taitettava bambujalusta tabletille tai puhelimelle.
  Hinta alkaen 4,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. CHIN SET Setti termospulloa ja mukeja
  750 ml kaksiseinämäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu pullosarja, jossa on 2 x 350 ml kaksiseinämäistä ruostumatonta terästä olevaa mukia. Anti vuoto.
  Hinta alkaen 14,53 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. HELO Ring 26 cm kolmijalka
  26 cm LED-rengasvalo jalustalla (160 cm) ja puhelintelineellä. Ihanteellinen tik-tok®:iin, suoratoistoon, valokuviin ja jakamiseen. Sisältää kaapeliluukun. Lämmin valkoinen valo (120 LEDiä) ja 10 kirkkaustasoa.
  Hinta alkaen 15,76 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Lahjat korkeakouluopiskelijoille
LaskimetLaskimet
ReputReput
Lahjat sairaanhoitajilleLahjat sairaanhoitajille
Lahjat pyöräilijöilleLahjat pyöräilijöille
Lahjat pelaajilleLahjat pelaajille
Lahjat arkkitehdeilleLahjat arkkitehdeille
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
Lahjat insinööreilleLahjat insinööreille