EUR

Edulliset räätälöidyt hatut

Räätälöidyt olki- ja kangashatut ovat halutuimpia ulkona niin rannalla kuin pellollakin. Suojaa itseäsi auringolta räätälöityillä hatuillamme, joissa on logosi. Tutustu hattuvalikoimaamme verkossa värien, merkkien ja tyyppien mukaan järjestetyn mallistomme ansiosta. Mikäli etsit mainoksilla varustettuja hattuja juhliin ja tapahtumiin, suosittelemme valitsemaan edulliset olkihattumme, joissa on nauha, johon painamme logosi silkkipainatuksella. Jos valitset mieluummin kestävämmät hatut, meillä on mainoshatut vahvemmasta puuvillakankaasta, pienellä visiirillä ja tyylikkäällä muotoilulla. Rantahattumme ovat klassinen malli, jonka voit taittaa ja säilyttää laukussasi, ja niitä on saatavana useissa väreissä. Meillä on jopa lasten hattuja kirkkaissa väreissä tai hattuja, joissa on persoonallinen nauha. Etsitkö juhla-cowboy-hattua? Katso Osdel-malliamme, jossa on verkkotyyppinen kangas. Ja meillä on myös edullisia polyesterihattuja, joissa on etsivätyyppinen suunnittelu, pukuusi tai erikoisempiin tapahtumiin.
Suodata  
Sukupuoli  
Värit  
Merkki  
 1. Beechfield 1
 2. K-up 8
Suodattimet
Sukupuoli
Värit
Merkki
 1. Beechfield 1
 2. K-up 8
0
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

 1. MONTEVIDEO Luonnollinen olkihattu
  Luonnollinen olkihattu polyesterinauhalla. Ilman painatusta tilauksissa nauhat tarjoillaan löysänä ja erotettuna hatusta.
  Hinta alkaen 2,64 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. Leveälierinen Marbellan kesähattu
  100 % olkia. 100% polyesteri hikinauha. Irrotettava TearAway-tarra helpottaa uudelleen etiketöintiä. Leveälierinen muotoilu. Yksi koko.
  Hinta alkaen 6,26 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 3. KEVYT PUUVILLINEN HATU
  100 % kevyttä puuvillatvilliä. Suuri alue mukauttamiseen.
  Hinta alkaen 1,33 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 4. PANAMA - HATU
  100 % kasvikuitua. Punottu hattu 7 cm:n reunalla. Värillinen nauha ei tule hatun mukana ja se on tilattava erikseen, katso KP066B - koko 66cm, joka sopii kaikkiin tämän Panama-hatun kokoihin.
  Hinta alkaen 2,59 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. klassinen olkihattu
  Borsalino-tyylinen kasviskuituhattu, jossa 7 cm pitkät reunat. Myydään ilman teippiä. KP609 hihna voidaan muokata tilaamalla se erikseen vastaavaan kokoon.
  Hinta alkaen 3,70 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. PANAMAHATTU
  100 % paperikuitua. 6 cm hatun reuna. Mukana musta nauha.
  Hinta alkaen 4,32 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. OLKIHATTU
  100 % kasvikuitua. 7 cm hatun reuna. Se ei tule teipin mukana, mutta sen voi tilata erikseen. Nauhan viite on: KP066B, saatavana 2 eri kokoa, jotka mukautuvat hatun kahteen kokoon.
  Hinta alkaen 4,48 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Panaman tyylinen olkihattu
  Olki/juhlahattu kasvikuitua ja pienet reunat. Myydään ilman teippiä. KP609 hihna voidaan muokata tilaamalla se erikseen vastaavaan kokoon.
  Hinta alkaen 5,16 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 9. Leveälierinen hattu
  100 % polyamidia. Polyesteriverkko. Leveälierinen hattu, joka on ihanteellinen ulkoiluun. Sisäinen kiharanauha. Saatavana kahdessa koossa.
  Hinta alkaen 11,41 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 10. Outdoor / Outdoor Hattu
  100 % polyamidia. Ihanteellinen hattu ulkoiluun kalastajan ilmeellä.Sivut on mikrorei\'itetty hengittävyyden parantamiseksi. Käytännöllinen, se taittuu ja säilyy sisätaskussa.
  Hinta alkaen 11,41 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Hatut

Miksi ostaa yksilöllisiä hattuja Garrampasta?

Garrampa tarjoaa sinulle räätälöityjä olkihattuja valitsemillasi logoilla, valokuvilla tai teksteillä. Meillä on laaja valikoima juhlia, tapahtumia, panama-, borsalino-, olki- ja huopamalleilla. Meillä on myös mainoshattuja suurilla alennuksilla. Räätälöimme hattuja pienissä tai suurissa määrissä. tarpeidesi mukaan yrityksille, yhdistyksille, yksityishenkilöille tai kouluille. Tutustu tuotteisiimme parhaaseen hintaan verkkokaupastamme myyntikampanjoihisi

Millaisia hattuja voin muokata?

Esittääksemme brändisi kuvan oikein, meillä on saatavilla useita hattumalleja, mutta mikä niistä valita? Meillä on laaja valikoima hattuja, joista voimme tarjota sinulle laajan valikoiman yksilöllisiä mainoshattuja erittäin kilpailukykyiseen ja edulliseen hintaan, kuten Panama-hatut, olkihatut, borsaliinihatut, cowboy-hatut, erimuotoiset suuret klassikot. Kaikki räätälöity silkkipainotekniikalla. Löydät luettelon verkkokaupastamme.

Mainoshatut, miksi tilata niitä?

Hattu on muodikas asuste, joka suojaa auringolta, se on ihanteellinen välittämään yrityksesi brändiä, yhteisöjä, yhdistyksiä, julkisia laitoksia, kouluja, urheiluseuroja tai yksityishenkilöitä. Se sopii erinomaisesti tapahtumiin tai muihin kokoontumisiin, kuten karnevaaliin tai musiikkifestivaaliin, festivaaleihin tai häihin. Kaikkiin malleihin voit sisällyttää yrityksesi logon leimauksen ja samalla kun suojaat asiakkaitasi, vieraasi jne. auringolta, mainostat yritystäsi.

Miten voin personoida mainoshattuja?

Kampanjahatut voidaan räätälöidä silkkipainatussiirrolla, joka on edullinen painotekniikka, jos logossasi on 1-4 väriä. Jos haluat sen sijaan tulostaa kuvan, jossa on useita värejä kansiin, suosittelemme digitaalista siirtoa. Molemmat tekniikat kestävät ajan mittaan myös hatun käsinpesun jälkeen. Sitten on joitain mainoslippien malleja, joihin voidaan brodeerata brändisi tai logosi. Kirjonta ei ole halpa painotekniikka, mutta se on paras tekniikka mainoshattujen lisäarvon lisäämiseen.

Miten voin ostaa yksilöllisiä olkihattuja?

Olkihattuja voi muokata vain joissakin malleissa mukana tulevalla nauhalla. Muissa malleissa nauha myydään erikseen. Tämä ero riippuu tehtaasta, jossa ne on valmistettu. Original-hatun mukana tulee jo mukana tuleva nauha, joten sinun tarvitsee vain valita nauhan väri, haluttu painotekniikka ja määrä. Toisaalta, jos haluat yksilöidä kesähatun, sinun tulee lähettää asiakaspalveluumme sähköpostiviesti, jossa kerrotaan hattujen määrä ja päänauhan väri, jota haluat personoida siirron yhteydessä, niin lähetämme sinulle tarjouksen.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Hatut
PipotPipot
Lippikset painatuksellaLippikset painatuksella
TermospulloTermospullo
Mukautetut alumiinipullotMukautetut alumiinipullot
RantalaukutRantalaukut
Mukautetut pullotMukautetut pullot