EUR

Langattomat laturit

Meidän kaltaisena jatkuvan yhteyden aikakaudella emme voi kuvitella parempaa mainoslahjaa kuin nämä halvat langattomat mainoslatturit . Ne ovat erittäin mukavia, koska sinun tarvitsee vain jättää laite latausaseman päälle ja se latautuu magnetismin avulla mahdollisimman lyhyessä ajassa.  Meillä on Garrampalla markkinoiden parhaat langattomat laturit : niiden monikäyttöinen muotoilu yllättää sinut ja samalla niistä tulee toimiston hyödyllinen huippu. Tutustu erilaisiin yksilöllisiin langattomiin latureihimme , joissa on ympyrän muotoinen kotelo, hiirimatto (kun työskentelet tietokoneen kanssa, voit ladata matkapuhelimesi), kynäteline, Järjestäjänä ja muistilehtikönä, autotelineellä, valokuvakehyksenä, avaimenperänä, herätyskelloksi tai pöytävalaisimeksi. Garrampalla on ekologisia malleja , jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten bambusta, vehnäruo'osta tai korkista.  Löydä langaton yleislaturisi tästä osiosta.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 39

 1. Uusi tuote
  WIRELESS PLATO Langaton laturi
  Pieni pyöreä langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Latauksen aikana se syttyy. Lähtö: DC 5V/0,8A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8-, 8S- ja X- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 1,76 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. Ekologiset
  PLATO+ vehnänoljen langaton laturi
  Langaton laturi vehnän oljesta (35%) ja ABS:stä (65%). Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V/0.8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 2,69 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. UVE CHARGING Langaton laturi
  Langaton lataustuki älypuhelimelle. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin sen päälle ja anna sen latautua. Sininen valo osoittaa, että se latautuu. Yhteensopiva uusimpien Android-mallien kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Lähtö: DC5V/1.0A.
  Hinta alkaen 2,72 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 4. UVE CHARGING + Pyöreä langaton laturi
  Pieni pyöreä langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Latauksen aikana se syttyy. Lähtö: DC5V/1A (10W). Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 2,76 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. FLAKE CHARGER Langaton laturi
  Langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin sen päälle ja anna sen latautua. lähtö: DC5V / 1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-mallien kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Ihanteellinen täyden värin mukauttamiseen.
  Hinta alkaen 3,46 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. UNIPAD Langaton latausalusta
  Langaton latausalusta älypuhelimelle ja keskittimelle kahdella USB-portilla. Lähtö DC 5V/1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-mallien kanssa, iPhone® 8, 8S, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 3,58 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. LANGATON PLATO + Pieni langaton laturi
  Langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin sen päälle aloittaaksesi latauksen. Syttyy latauksen aikana. Lähtö: DC5V/1A (10W). Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 3,62 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Ekologiset
  KOKE pyöreä langaton laturi
  Langaton, pyöreä korkista valmistettu laturi. Lähtö: DC 9V/1.1A. Yhteensopiva iPhone® 8:n ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 3,86 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 9. Ekologiset
  Rundo ekologiset bambu-langattomat laturit
  Langaton bambu laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Latauksen aikana sininen valo syttyy. Lähtö: DC 5V/1.0A. Yhteensopiva kaikkien Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Android, iPhone® 8, 8S ja X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. Myynnissä Ekologiset
  UNIPAD+ Tri-straw langaton latausalusta
  Vehnäolki (35%) ja ABS (65%) langaton latausalusta 2 USB 2.0 -latausporttia. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V/0.8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 4,02 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 11. Ekologiset
  RUNDO + Bamboo Langaton laturi
  Langaton bambu laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin sen päälle ja anna sen latautua. Sininen valo syttyy latauksen aikana. Lähtö: DC9V/1.1A (10W). Yhteensopiva kaikkien QI-yhteensopivien laitteiden, kuten uusimman Androidin, iPhone® 8:n ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 4,60 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 12. Ekologiset
  DESPAD Nopea langaton laturi
  Langaton pikalaturi bambusta ja alumiinista. Latauksen aikana sininen merkkivalo syttyy. Lähtö: DC9V/1.1A. Yhteensopiva kaikkien QI-yhteensopivien laitteiden, uusimpien Android-mallien, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 4,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 13. Ekologiset Suositeltu
  TISPAD pyöreä langaton laturi
  Langaton ABS-laturi, jonka päällä on bambun ilme. Liitä laite tietokoneeseen, aseta älypuhelin siihen ja anna sen latautua. Lähtö: DC5V/1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 5,29 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 14. Ekologiset
  HINTOIS Magneettinen laturi 10W
  Langaton bambusta valmistettu magneettinen latausteline. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W). Yhteensopiva iPhone® 12:n ja uudempien kanssa. Sisältää ylimääräisen magneettisen metallirenkaan, joka tukee muiden puhelimien lataamista ei-magneettisella langattomalla latauksella.
  Hinta alkaen 5,91 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 15. Ekologiset
  TWING Langaton laturi
  Kierrätetty ABS langaton laturi. Liitä se tietokoneeseen, aseta älypuhelin laitteeseen aloittaaksesi latauksen. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 6,10 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 16. Ekologiset
  KERALA Bamboo langaton laturi,
  Langaton bambulaturi, USB-liitin ja älypuhelimen pidike. USB-lähtö: DC5V / 1A. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Sisältää tyypin C kaapelin. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 6,30 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 17. Ekologiset
  ODOS Bamboo langaton laturi 10W
  10 W bambusta valmistettu langaton laturi jalustalla. Lähtö: DC 9V/1.1A sopii pikalataukseen. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 6,67 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 18. FLAKE MAG Langaton laturi
  Magneettinen langaton ABS-laturi. Lähtö: DC 9V / 1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva iPhone® 12:n ja uudempien kanssa. Sisältää ylimääräisen magneettisen metallirenkaan, joka tukee muiden ei-magneettisten ladattavien langattomien puhelimien lataamista.
  Hinta alkaen 7,05 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 19. Ekologiset
  RUNDO MAG Langaton laturi
  Magneettinen bambusta valmistettu langaton laturi. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva iPhone® 12:n ja uudempien kanssa. Sisältää ylimääräisen magneettisen metallirenkaan, joka tukee muiden puhelimien lataamista ei-magneettisella langattomalla latauksella.
  Hinta alkaen 7,29 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 20. Ekologiset
  LAYABACK Straw langaton laturi
  Kaksikelainen langaton laturi, vehnänoljesta (35%) ja ABS:stä (65%). Aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC 5V/2.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8-, 8S- ja X- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 7,68 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 21. Ekologiset
  MALABAR Bambu pöytäsetti
  Bambu-pöytäsetti langattomalla laturilla, USB-portilla ja puhelintelineellä. USB-lähtö: DC5V / 1A. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat. Sisältää tyypin C kaapelin. Bambu on luonnonmateriaalia, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 7,79 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 22. THINNY WIRELESS Ultraohut pyöreä laturi
  Erittäin ohut pyöreä langaton laturi. Liitä laite tietokoneeseen, aseta puhelin päälle ja anna sen latautua. Lähtö: DC 5V/2A. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8-, 8S- ja X- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 7,79 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 23. Suositeltu
  WIRELESS PLATO SET Langaton ABS-laturisarja
  Langaton ABS-laturisarja. Toimitetaan EVA/PU-kotelossa. Sisältää EU-liittimen ja USB-A-micro B -kaapelin Lähtö: DC5V/1.0A.
  Hinta alkaen 8,90 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 24. Ekologiset
  Ympäristöystävälliset bambu cleandesk langattomat laturit
  Bambuinen pöytälaatikko langattomalla laturilla. Sisältää 80 cm:n USB-latauskaapelin. Lähtö: DC 5V/1A. Yhteensopiva kaikkien Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa, mukaan lukien uusimmat Android, iPhone® 8, 8S, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 9,02 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 25. JUPITER Kevyt ja langaton laturi 10W
  Kokoontaittuva ABS-pöytä- tai yölamppu, jossa 30 LED-valoa, 3 valovoimakkuutta, 10 W langaton laturi ja puhelinteline. Kosketusnäyttö. Lähtö: 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 9,10 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 26. ADIA Langaton laturi mag. 10W
  10 W langaton autolaturi verkkotuella. Kytke laite pistorasiaan ja aseta älypuhelin siihen aloittaaksesi latauksen. Latauksen aikana syttyy sininen valo. Lähtö: DC 9V/1.1A. Sisältää ylimääräisen magneettisen metallirenkaan, joka tukee muiden ei-magneettisten langattomien latauspuhelimien lataamista. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 12- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 9,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 27. SATURN Pöytävalon laturi 10W
  ABS-pöytävalaisin 10 LED-valolla ja 10 W langattomalla laturilla. Kosketuskytkin. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 10,14 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 28. Langaton laturi 4000 MAH
  4000 mAh alumiininen virtapankki langattomaan lataukseen. Sisältää tyypin C liittimen Lähtö DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 10,25 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 29. Ekologiset
  Langaton BAICOI Double Bob -laturi
  Kaksikelainen langaton laturi yhdelle laitteelle bambukuorella ja teline- ja kynätelinetoiminnolla. Lähtö: DC5V/1.0A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 10,96 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 30. Ekologiset
  VIANA DESK pöytäsetti
  Bambu- ja kalkkikivisementtipöytäsetti langattomalla laturilla. Mukana 100 cm USB-kaapeli. DC 5V/1A lähtö. Yhteensopiva kaikkien QI-yhteensopivien laitteiden kanssa, uusimpien Android-, iPhone® 8-, X- ja uudempien kanssa. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 12,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 31. Ekologiset
  GROOVY Pöytälaturisarja 10W
  Bambuinen pöytäkone, jossa on kynäteline ja 10 W:n langaton latauspuhelinteline. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 14,40 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 32. MELIS Magneettilaturi 15W
  15W alumiininen magneettinen langaton laturi puhelintelineellä. Sisältää ylimääräisen magneettisen metallirenkaan muiden puhelimien lataamiseen ei-magneettisella langattomalla latauksella. Lähtö: 9V/1.67A (15W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 12- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 15,52 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 33. tyypin c langaton virtapankki
  Powerbank 8000 mAh:n langattomaan lataukseen ABS- ja kumipinnoitteella. Latauksen merkkivalolla. Aseta älypuhelimesi virtapankkiin ja anna sen latautua. Type-C kaapeli mukana. Lähtö: DC5V/2.1A. Langaton lähtö: DC5V/1A. Langaton tulo: DC5V/0.75A Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8, X ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 15,65 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 34. CAPUSLA Kaiutin toimistovalaisin
  Toimistolamppu langattomalla lataustoiminnolla ja 4.2 bluetooth-kaiuttimella. Siinä on 3 säädettävää valon voimakkuutta: päivänvalo, kylmä valo ja luonnonvalo. Lähtö: DC 5V / 0,8A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden kanssa, iPhone® 8, X ja uudemmat.
  Hinta alkaen 18,55 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 35. Ekologiset
  MORO Bamboo Langaton laturi
  Langaton laturi bambukuorella. Sisältää herätyskellon sinisellä LED-näytöllä ja lämpötilan. AC-DC sovitinpistoke. Langaton lähtö: DC5V / 1A. Yhteensopiva uusimpien Android-laitteiden, iPhone® 8:n, X:n ja uudempien kanssa. Ei sovellu Isossa-Britanniassa.
  Hinta alkaen 19,12 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 36. Ekologiset
  NEAT LIGHT Pöytävalon laturi 10 W
  Taitettava bambupöytävalaisin, jossa 48 LED-valoa, 10 W:n langaton laturi ja 2 USB-porttia. Kosketuskytkin. Lähtö: DC 9V/1.1A (10W) nopeaa latausta varten. Yhteensopiva uusimpien Android-, iPhone® 8- ja uudempien kanssa.
  Hinta alkaen 23,83 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 39

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Langattomat laturit
HiirimatotHiirimatot
LatauskaapelitLatauskaapelit
Auton laturitAuton laturit
Laturit ja pistokkeetLaturit ja pistokkeet
Akut VirtapankkiAkut Virtapankki