EUR

Yksilöllisiä ja alkuperäisiä lahjoja messuihin ja tapahtumiin

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 5
 2. Hello Kitty 1
 3. Keya 3
 4. ROLY 2
 5. XD Collection 1
 6. Proact 1
Envio  
Talla  
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
0
Top Kategoria Tuotteet
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-paita ATOMIC 150 Mies
  Hinta alkaen 1,50 € /yksikkö
 2. Cocktail fizzz metallicocktailsetti
  Hinta alkaen 10,63 € /yksikkö
 3. Frinly Cupin pidikenauha
  Hinta alkaen 0,30 € /yksikkö

Garrampalla osaamme mainostaa brändiäsi, siksi tuomme sinulle tämän laajan valikoiman yksilöllisiä ja omaperäisiä lahjoja messuihin ja tapahtumiin.  Kaikenlaisia ​​personoituja tuotteita, joissa voit ilmentää brändisi logoa, iskulausetta tai inspiroivaa lausetta missä tahansa tilanteessa. Näin älä menetä henkilökohtaisia ​​makeisiamme, koko mallistoa merchandising tapahtumia ja kongresseja varten, artikkeleita häitä ja polttareita varten, esineitä mielenosoituksiin ja vaalikampanjoihin, tuotteita, joita ei voi puuttua tapahtumien animaatioista, artikkeleita urheilutapahtumiin, vuosipäiviin ... kuten näet, voit juhlia julkista ja yksityistä tapahtumaasi Garrampan kanssa. Älä unohda katsoa tätä verkkolahjoja messuille ja henkilökohtaisille ja alkuperäisille tapahtumille.

Kampanjatuotteet messuosastoille


Kilpailu on erittäin tärkeää teemamessuilla. Itse asiassa se on yksi tärkeimmistä hetkistä toimittajille, kilpailijoille ja kaikentyyppisille asiakkaille. Viimeisimmät uutiset ovat paikalla, joten persoonalliset ja omaperäiset lahjat messuihin ja tapahtumiin eivät voi jättää välinpitämättömäksi. Jos haluat asemoida itsesi erilaisella, laadukkaalla, henkilökohtaisella merchandisingilla ja ennen kaikkea halpa hinta ... olet saapunut sivustollesi! Garrampa on synonyymi laadulle ja hyvälle hinnalle, joten meillä on parhaat lahjat yritystilaisuuksiin, joissa voit ilmentää logoasi tai brändisi iskulausetta. Mutta ei jää mitään: jos haluat parantaa brändisi brändäystä ja että yrityksestäsi tulee urheilun synonyymi, muista nähdä kaikki artikkelimme urheilutapahtumien animaatiosta. Meillä on monia, joiden kanssa voit pukeutua tiimisi ja yrityksesi väreihin! Myös kongressien merchandising-linja on erittäin mielenkiintoinen asemoida itsesi ammattibrändiksi. Tämä on hetkesi Garrampan kanssa!

Messuilla lahjoitettavat tavarat


Lahjojen personointi alkuperäisiin messuihin ja tapahtumiin on tehtaallamme erittäin helppoa. Olemme asiantuntijoita erilaisissa personointitekniikoissa, kuten silkkipainatuksessa, leimaamisessa, digitaalisessa merkinnässä tai kaiverruksessa. Suosittelemme ostamaan jonkin seuraavista: henkilökohtaiset ja omaperäiset lahjamme messuille ja tapahtumille ja lisää nimesi, tuotemerkkisi tai jopa tapahtuman hashtag. Mikä tahansa alkuperäinen ilmaus, jonka voit ajatella! Lisäksi, koska sinulla on valtava määrä yksilöllisiä ja omaperäisiä lahjoja messuihin ja tapahtumiin, voit luoda erittäin täydellisen henkilökohtaisen paketin . Tee tilauksesi verkossa nyt, ja jos sinulla on epäilyksiä, olemme täällä ratkaisemassa sen.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Messuja ja tapahtumia

Mitä etuja tapahtumien ja messujen edistämisestä on, ja miksi niitä kannattaa edistää?

Tapahtumat, kuten messut, ovat mahtavia kokoontumisia, joissa tuottajat voivat olla yhteydessä kuluttajiin. Tapahtumia on erilaisia: yritystapahtumat tuotelanseerauksia varten; tapahtumia työntekijöille tai asiakkaille; yritysten, yhdistysten tai riippumattomien taiteilijoiden järjestämät tapahtumat, kuten konsertit ja esitykset; urheilutapahtumat; hyväntekeväisyystapahtumiin tai varainkeruutapahtumiin. Tapahtuman sponsoroimiseen ja järjestämiseen on monia syitä. Jos olet keskisuuri yritys, et voi lopettaa tapahtumien käyttöä ulkoisena markkinoinnin työkaluna ja sisäisenä viestintävälineenä. Esimerkiksi yritysten koulutustilaisuudet ovat erittäin tuottavia, koska työntekijöiden kouluttamisen lisäksi on aikaa myös lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja samaistumista yrityksen brändiin ja arvoihin. Jos toisaalta olet pieni yritys, se ei tarkoita, että et voisi olla kiinnostunut tapahtumien edistämisestä. Ehdottomasti väärä! Voit järjestää ennen lomaa yritystilaisuuksia, esimerkiksi joulu- tai kesätapahtuman, jossa voit esitellä yrityksesi tuloksia, palkita parhaita työntekijöitä ja tuottaa sisäistä mielihyvää. Älä unohda, että tapahtumat ovat todellinen osa markkinointia. Oikean lähestymistavan antaminen vaikuttaa uskottavuuteen, luotettavuuteen ja sitoutumiseen.

Mitkä ovat kiinnostavimmat tapahtuman lahjatuotteet ja miten ne valitaan?

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, minkä kampanjatuotteen antaisit pois kussakin tapahtumassa. Yrityslahjat edustavat yritystäsi – materiaali, väri, muoto ja jopa pakkaus edustavat yrityksesi arvoja. Siksi siitä tulee elintärkeä markkinointisi kannalta. Ennen jokaista tapahtumaa sinun on laadittava jäsennelty markkinointisuunnitelma päättääksesi: - mitä haluat viestiä, minkä viestin haluat jättää ja mikä artikkeli voisi olla ainutlaatuinen kyseisessä tilaisuudessa ja luonnollisesti varattava budjetti. Toinen erittäin tärkeä vaihe on mukauttaa koko jalustasi. Jokaisella osastosi tapahtuman työntekijällä tulee olla persoonalliset vaatteet ja työvälineet logolla. Nämä yksityiskohdat viestivät yrityksesi ammattitaidosta, joten niihin kiinnittäminen vaikuttaa imagoon. Yleensä mielenkiintoisimmat tapahtumalahjat ovat: - Huipputekniset tuotteet: Henkilökohtainen USB; Mukautetut sovittimet; Mukautetut laturit; Mukautetut kuulokkeet; Mobile tarvikkeet; ja tarvikkeet tableteille. - Toimisto- ja yritystarvikkeet: henkilökohtaiset kynät; Muistilehtiöt ja lohkot; Henkilökohtaisten kynien ja henkilökohtaisten kansioiden sarjat.- Vaatteet: Henkilökohtaiset ostoskassit; Custom hatut; Henkilökohtaiset käsineet ja huivit; Mittatilaustyönä tehdyt paidat. - Päivittäisen käytön tarvikkeet: henkilökohtaiset vesipullot; Henkilökohtaiset mukit; Henkilökohtaiset avaimenperät ja henkilökohtaiset kaulanauhat; Räätälöidyt hammasharjat ja mukautetut stressipallot.

Miksi antaa mainostuotteita asiakkaillesi tapahtumien aikana?

Tapahtumaan osallistuminen ei riitä muistamaan. Omaperäiset ja johdonmukaiset tapahtumat vaikuttavat voimakkaasti asiakkaisiin ja auttavat työntekijöitäsi muistamaan sinut pitkään. Hyvin järjestetyssä tapahtumassa persoonallisia esineitä ei voi puuttua. Jos etsit järkyttävää tapahtumaa, sinun on järjestettävä se jokaisessa yksityiskohdassa. Lahjakkuus saa meidät tuntemaan itsemme arvostetuiksi ja tämä toimii kaikissa suhteissa, myös myyjien ja asiakkaiden välillä. Vuonna 2019 kansainvälinen promootiotuoteyhdistys PPAI julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan 90 % tapahtuman aikana lahjan saaneista muistaa, miltä yritykseltä ne saivat. Lisäksi 80 % näistä ihmisistä on valmis ostamaan samasta yrityksestä. Jos olet järjestämässä työntekijöillesi yritystapahtumaa, yksilöllisen lahjan ajattelu tekee siitä unohtumattoman tapahtuman. Ja sen jälkeenkin mainostuotteitasi käytetään muistuttamaan työntekijöitäsi tapahtumasta ja esittelemään brändiäsi kaikkialla, missä he liikkuvat. Jos osallistut hyväntekeväisyystapahtumaan ja jaat mainostuotteita, et vain tee hyvää työtä hyvästä syystä, vaan viestit myös arvoistasi, missiosta ja siten imagostasi. Tapahtumiin osallistuminen ja niiden järjestäminen on välttämätöntä yrityksesi tarinan rakentamisen kannalta. Sen tekeminen mukautetuilla työkaluilla kertoo paljon yrityksestäsi.

Miten ostaa logolla varustettuja yrityslahjoja Garrampan tapahtumiin?

Henkilökohtaisten tuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: - Valitse haluamasi tuote ilmoittamalla väri, määrä ja painotekniikka ja lähetä meille tilaus. Ja nyt se on meistä kiinni! Henkilökuntamme luo virtuaalisen näytteen, joka näyttää sinulle logollasi tehtyjen tuotteiden simulaation. Hyväksynnän jälkeen jatkamme tuotantoa. Saat henkilökohtaiset tuotteet keskimäärin 8-10 päivässä. Entä jos etsin innovatiivista artikkelia, jota en löydä verkosta? Ei ongelmaa. Ota yhteyttä puhelimitse, chatilla, whatsappilla tai yhteydenottolomakkeella, niin hoidamme asian. Palvelemme asiakkaitamme erittäin nopeasti.