EUR

Räätälöidyt mainokset

Käytännölliset ja monipuoliset sipulipakkaukset henkilökohtaisten tavaroidesi kuljettamiseen persoonallisessa muodossa brändisi kanssa. Henkilökohtaiset fannypakkaukset ovat erittäin vintage-markkinointivaihtoehto, muistat, että tämä lahja oli 90-luvun alun ikoninen lisävaruste. Nyt se on taas muodissa innovatiivisilla materiaaleilla ja houkuttelevilla malleilla, jotka sopivat kaikille sukupolville ja kaikille tyyleille. Erittäin mukavasta pienestä ja ohuesta laukusta, johon voit laittaa puhelimen, avaimet puistossa juoksemiseen ja välttämättömät tavarat aina mukanasi tilavimpiin laukkuihin, joihin mahtuu esineitäsi tapahtumien, kuten konserttien, aikana. , festivaaleja, tapahtumia tai miksi ei, matkustaessasi kiireisiin kaupunkeihin, joissa puhelin ja lompakko ovat aina käsillä. Mitä sitten odotat tehdäksesi yrityksesi laitteesi yksilöllisiksi ja tehdäksesi hyödyllisen ja trendikkään lahjan?
...
Suodata  
Värit  
Suodattimet
Värit
0
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

 1. Riñoneras parkbag de poliéster para personalizar vista 2
  Uusi tuote
  Parkbag polyesterivyölaukut
  210D polyesterivyötärölaukku, jossa vetoketjullinen pääosasto ja säädettävä hihna.
  Hinta alkaen 1,45 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 2. VISIWAIST Heijastava vyötärölaukku
  Fanny-reppu erittäin heijastavalla polyesterietulla, säädettävällä polyesterihihnalla. EN13356 sertifikaatti.
  Hinta alkaen 2,09 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. FESTIBAX® BASIC Festibax® Basic
  Festibax® Basic. 300D 2-sävyinen kationinen polyesterikangas, YKK vedenpitävä vetoketju. Irrotettava ja säädettävä hihna. Sisältää varkaudenestotilan edessä ja takana. Täydellinen festivaalilaukku.
  Hinta alkaen 11,35 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 4. Frubi polyesterivyölaukut
  Vyölaukku, jossa lokero korteille ja kynille. 600D polyesteri.
  Hinta alkaen 4,11 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Vyötäröpakkaukset

Minkä yksilöllisten vyölaukkujen mallin valitsisin?

Mallistostamme löydät erilaisia ​​​​fannyreppumalleja, joita voit muokata logollasi: klassisista kolmiomalleista ihanteelliseen urheiluvihanreppuun, jolla voit laittaa kännykkäsi lenkille. Sinun tulee valita malli sen mukaan, miten asiakkaasi käyttävät sitä. Jos olet matkatoimisto, käytännöllinen ja tilava klassinen malli on ihanteellinen lomamatkailijoille. Jos asiakkaasi ovat enimmäkseen juoksijoita, urheilumallit ovat sinua varten

Mitkä ovat tärkeimmät painotekniikat henkilökohtaisten vyölaukkujen painamisessa?

Tärkeimmät painotekniikat, joita käytetään mainoskassien personointiin, ovat silkkipainatus ja siirtopainatus. Kuten kaikki saatavilla olevat tuotteemme, painotekniikka riippuu räätälöitävästä kankaasta. Tarvittaessa älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Miten voin ostaa mainosvyölaukkuja?

Henkilökohtaisten fanny-pakettien ostaminen on hyvin yksinkertaista. Valitse haluamasi räätälöity mainoslaukkumalli, valitse väri, painotekniikka, määrä ja lopuksi lähetä meille tiedosto mukauttaaksemme sitä. Luomme ilmaisen alustavan näytteen, sinun on vain tarkistettava, että ehdotuksemme vastaa ideasi. Aloitamme tuotannon vasta hyväksynnän jälkeen. Yhdistä fanny-pakkauksiasi hyödyllisiin ulkoiluun tarkoitettuihin tuotteisiin, kuten henkilökohtaisiin vesipulloihin, ja luo näin täydellinen paketti lahjaksi tapahtuman aikana tai hyödylliseksi ja omaperäiseksi yrityslahjaksi. Mitä odotat? Tutustu tuotteisiimme ja vieraile koko verkkokatalogissamme.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Vyötäröpakkaukset
OlkareputOlkareput
UrheilureputUrheilureput
ReputReput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
NarureputNarureput
KenkätelineKenkäteline
ToalettilaukutToalettilaukut