EUR

Edulliset mainosesiliinat

Mainosesiliinat brändisi mainostamiseksi keittiövaatteissa, aina Garrampan kanssa. Henkilökohtaisia ​​esiliinojamme käytetään kaikissa tehtävissä, kuten grillauksessa, keittiössä, puutarhassa tai työpajassa. Kun asiakas käyttää mainosesiliinaasi, muut perheenjäsenet, naapurit tai ystävät näkevät logosi painettuina. Se on loistava markkinointituote, sillä painatusalue logon leimaamiseksi johonkin näistä mukautetuista esiliinoista on erittäin suuri, joten se on helppo nähdä ja paljastaa. Meillä on laaja valikoima esiliinoja ravintola-alalle, tarjoilijoille, kokkeille ja muille ammattilaisille.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Merkki  
 1. ROLY 1
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Merkki
 1. ROLY 1
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

 1. Ekologiset
  NAGPUR COLOR Esiliina
  Säädettävä keittiöesiliina, jossa on 2 etutaskua 340 g/m² luomupuuvillaa/kankaasta. Valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta. Toimitetaan yksittäisessä laatikossa.
  Hinta alkaen 10,64 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. Esiliina vahattu kangaspuuvillakokki
  Esiliina vahattua puuvillakangasta säädettävillä nahkarannekkeilla. 2 rintataskua ja 1 iso vyötärötasku.
  Hinta alkaen 20,77 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 3. ARZAK esiliina
  Käännettävä unisex-laukku. - Kaksi etutaskua. - Säädettävät sivuhihnat. UNICA
  Hinta alkaen 6,08 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Delantales publicitarios lavender no tejido vista 2
  LAVENTELI. lasten esiliina
  Lasten esiliina. Kuitukangas: 80 g/m². Säädettävä. 1 taskulla.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Mainosesiliinat

Miksi tilata yksilöllisiä esiliinoja Garrampalta?

Garrampa valmistaa ja tukkutoimittajana räätälöitäviä esiliinoja, joissa on logo, valokuva tai mainosteksti edulliseen hintaan. Teemme korkealaatuisia mainosesiliinakuvia. Osta edullisia mukautettuja esiliinoja pieninä tai suuria määriä.

Miten valita halpa henkilökohtainen esiliina?

Räätälöidyn esiliinan valitsemiseksi suosittelemme, että analysoit tarpeitasi ja kysy itseltäsi muutama kysymys. Tarvitsetko yksilöllisen esiliinan tiettyyn tapahtumaan? Esiliina ammattikäyttöön? Yksilöllinen esiliina lahjaksi? Vai tarvitsetko mainosesiliinan mainostaaksesi yritystäsi? Räätälöidyt esiliinat ovat korkealaatuisia mainostekstiilejä, jotka sopivat täydellisesti painatukseen. Suosittelemme Garrampalta tutustumaan valikoimaan yksilöllisiä esiliinoja. Tilauksiasi varten sinulla on mahdollisuus valita korkealuokkaiset yksilölliset esiliinat, ruokalapulla tai ilman, taskulla tai ilman, ammattiesiliinoita, tavallisia tai kaksivärisiä, pitkiä tai lyhyet persoonalliset esiliinat, valmistettu puuvillasta, kuitukankaasta tai polyesteristä. Tehdäksesi valintasi, kutsumme sinut tutustumaan täydelliseen valikoimaan esiliinoja, joita voit muokata alennettuun hintaan. Esiliinat miehille, naisille ja lapsille. Henkilökohtaiset ammattiesiliinat, saatavana laajassa valikoimassa leikkauksia, värejä ja kokoja, ammattikeittiön esiliinat tilauksesta alkaen 5 kpl.

Mikä merkintä minun pitäisi valita esiliinaan, kirjontaan, silkkipainoon jne.?

Valitaksesi parhaan tavan personoida esiliina, suosittelemme, että valitset ensin merkintätilan esiliinan painatuksen, kirjonta, silkkipainatuksen, siirto- vai digipainatuksen mukaan? Esiliinan merkin tyyppi, logolla, valokuvalla vai tekstillä? Ja päättääksesi, kuinka monta väriä esiliinassa mukautetaan, 1, 2, 3 värissä tai prosessissa? Garrampa tarjoaa laajan valikoiman tulostusvaihtoehtoja. Valitse brodeerattu esiliina korkealuokkaiseen merkintään Valitse silkkipainatus edulliseen personointiin Valitse siirtomerkintä pieniin sarjoihin Valitse digitaalinen siirto valokuvatulostukseen Valittuasi esiliinan ja painatuksen räätälöinnin, voit määrittää budjettisi mainosesiliinan hankintaa varten.

Mikä on henkilökohtaisten mainosesiliinojen toimitusaika?

Garrampa tarjoaa laajan valikoiman yksilöllisiä mainosesiliinoita alennettuun hintaan, jotka toimitetaan nopeasti. Normaalit tuotantoajat ovat 10-11 työpäivää virtuaalisen näytteen vahvistamisesta, meillä on myös lyhyempiä tuotantoaikoja, kuten pikatuotantoaika, joka on 7-9 työpäivää ja premium-tuotantoaika, joka on 3-6 arkipäivää .

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Mainosesiliinat
Vaatteet ja tekstiilitVaatteet ja tekstiilit
T-paidatT-paidat
Yksilölliset pikeepaidatYksilölliset pikeepaidat
HupparitHupparit