EUR

Halpoja yksilöllisiä laukkuja. Mainosta yritystäsi

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
 2. Result 1
 3. Stanley Stella 5
 4. XD Collection 1
 5. Ki-mood 27
Envio  
Talla  
S
M
L
XL
0
Top Kategoria Tuotteet
 1. Kuitukangaspussi pitkällä kahvalla 80 g/m²
  Hinta alkaen 0,27 € /yksikkö
 2. MARKETA + Puuvillakassi 140 gr/m²
  Hinta alkaen 0,46 € /yksikkö
 3. ZEVRA Puuvillakassi 140 g/m²
  Hinta alkaen 0,66 € /yksikkö

Mainoskassit ovat tehokkain mainostuote pienille ja suurille yrityksille. Se on erittäin käytännöllinen mainoslahja, sillä voit aina kuljettaa niitä mukanasi. joko autossa tai laukussa. Garrampan halvat henkilökohtaiset laukut sopivat täydellisesti käytettäväksi kauppatavarana missä tahansa tilaisuudessa. Tästä syystä ne ovat suosittu lahja messuilla ja kongresseissa , varsinkin kun ne ovat erittäin hyödyllisiä esineitä. Mainoskassien sisällä voit säilyttää kaikenlaista mainosmateriaalia, kuten esitteitä tai lentolehtisiä. Anna lahjaksi kestävyyttä Garrampan persoonallisten ostoskassien ansiosta ja unohda turhat muovit.  Logosi on kaikkien nähtävillä painettujen laukkujemme ansiosta. Mallistostamme löydät erilaisia ​​mainoslaukkumalleja eri kankaissa ja väreissä, jotka sopivat budjettiisi ja erityisesti yrityksesi brändikuvaan .  Juuttia, paperia, puuvillaa, polyesteriä tai kuitukangasmateriaalia ; ostaa, käydä torilla, käyttää kukkaroa tai kantaa töitä. Tutustu alla laajaan valikoimaan edullisia yksilöllisiä laukkuja.

Laukut, joissa on logosi


Etsitkö halpoja räätälöityjä tulosteita logosi seulomiseen? Olet onnekas Garrampalla! Tarjoa mukavuutta, tyyliä ja mainosta asiakkaillesi; käsi kädessä logolla varustettujen laukkujemme kanssa. Suunnittele laukkusi mainoksilla Garrampassa! On erittäin helppoa valita materiaali, joka mielestäsi sopii parhaiten brändiisi (puuvilla, juutti, paperi, kuitukangas…), Samoin malli (naruilla, vain yksi kädensija, iso, pieni jne.) ja, älä unohda värejä! Garrampalla sinulla on käden ulottuvilla laukkumalli, jossa on enemmän kapasiteettia, ja se sopii kaikkiin tuotteisiisi tai markkinoiden omaperäisimpiin laukkuihin, voit valita, miten erotut joukosta!  Tutustu Garrampan silkkipainettuihin laukkuihin yksilöllisten laukkujen verkkokaupassamme. Tervetuloa!

Mainoskassien tukkumyynti


Harkitsetko suuren laukkutilauksen tekemistä yritykseen, tapahtumiin tai mainoskampanjoihin?  Garrampa on epäilemättä henkilökohtaisten uudelleenkäytettävien pussien verkkokauppasi. Tutustu tukkukasseihimme! Mainoskassimme ovat edullisia, koska tiedämme erittäin hyvin, että tapahtumien valmistelu on erittäin vaikeaa ja kallista. Tästä syystä Garrampa ajattelee sinua: halvat mainoskassimme odottavat sinua. Alkuperäiset kangaskassit sekä kaikenlaiset mainoskassit, jotta voit vaikuttaa asiakkaidesi ja vieraidesi kanssa Emme voi kuvitella parempaa lahjaa yllätykseksi toimistoon tai hääjuhlaan. Lisäksi personoidut ostoskassimme ovat ihanteellisia jatkamaan ekologisen ajatuksen välittämistä yleisösi keskuudessa. Valitse laajasta mallivalikoimastamme , voit muokata mainoskassi haluamallasi tavalla ja materiaalissa, joka sopii paremmin brändiisi. Tule sisään nyt!

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Mukautetut laukut

Miksi ostaa halpoja personoituja laukkuja Garrampasta?

Garrampa on mainoskassien toimittaja, jossa voit muokata laukkusi muun muassa yrityksesi, seurasi, kuntosalisi tai yrityksesi logolla. Lisäksi voit halutessasi lisätä kuvan ja tekstin Tiesitkö, että teemme painatuksen omissa työpajoissamme? Garrampasta sinulla on mahdollisuus ostaa persoonallisia mainoslaukkujamme erittäin pieninä erinä, jopa halpoja tukkukassejamme. Viimeksi mainitut ovat erittäin toivottuja yritysten, käsityöläisten, koulujen, yhdistysten, kauppiaiden sekä kaikenlaisten käyttäjien keskuudessa. Unohtamatta halpoja yksilöllisiä laukkujamme myymälöihin ja supermarketteihin; kestävä ja käytännöllinen erilaisten kuormien kuljettamiseen.  Räätälöimme kaiken tyyppisiä ja -mallisia laukkujasi erilaisilla painotekniikoilla: silkkipainatus, digipainatus, flocking jne. Tutustu edullisiin henkilökohtaisiin laukkuihimme tapahtumia, kuten kilpailuja tai konsertteja varten. Olemme erittäin pätevä ja kokenut tuotantotiimi missä tahansa leimaustekniikassa , jonka avulla voimme valvoa laukkujesi laatua sekä valmistus- ja räätälöinnin määräaikoja . Tästä syystä tuhannet asiakkaat luottavat Garrampaan tilaamaan henkilökohtaiset laukkunsa.  Tutustu yksilöllisten laukkujen luetteloomme verkkosivustollamme.

Minkälainen mainospussi minun pitäisi valita kuhunkin tilanteeseen?

Voit valita laukkusi kankaasta tai mistä tahansa muusta materiaalista , olet varmasti oikeassa lahjasi kanssa! Lisäksi edulliset yksilölliset laukkumme ovat ihanteellisia tapahtumiin sekä yrityksesi mainostamiseen asiakkaillesi. Tällä tavalla Garrampan ehdotamme, että tutustut täydelliseen täysin muokattavissa oleviin mainoslaukkuihin , joita on saatavana useissa eri muodoissa ja väreissä sekä lyhyellä tai pitkällä kahvalla. Älä epäröi tutustua verkkoluetteloomme.

Mikä painotekniikka sopii mainoskasseihini?

Laukuille sopivan painotekniikan valinnassa on otettava huomioon eri näkökohdat. Määrästä logoon tai tekstiin, jonka haluat leimata; käymme läpi laajan värivalikoimamme. Kaikki tämä budjettisi mukaan.  Garrampalla voimme tarjota sinulle erilaisia ​​merkintöjä , jotka kaikki on valmistettu suurimmalla takuulla ja laadulla. Selvä esimerkki tästä on silkkipainatus, joka soveltuu suurille määrille alhaisen hintansa vuoksi. Lisäksi meillä on siirto, jota suosittelemme pienille määrille. Unohtamatta digitaalista painatusta logoille, teksteille jne. jotka ovat täysvärisiä (nelivärisiä). Kaikki nämä tekijät antavat sinulle mahdollisuuden saada henkilökohtainen budjetti, jotta voit päättää ostaa mainospussejamme jaettavaksi myynninedistämistapahtumissa.  Mitä odotat päästäksesi katsomaan verkkosivustoamme?

Mikä on halpojen henkilökohtaisten laukkujeni toimitusaika?

Garrampalla voimme tarjota sinulle laajan valikoiman mainoslaukkuja edulliseen hintaan, jotka toimitamme sinulle enintään 10-12 arkipäivän kuluessa siitä hetkestä, kun vahvistat virtuaalinäytteesi. määräaika riippuu kohdemaasta ja kuljetuksen kestosta. Toisaalta kiireellisissä tilauksissa Espanjassa voimme tarjota sinulle 4-5 arkipäivän kiireellisen toimitusajan tietyssä pussivalikoimassa . Ja löydä parhaat persoonalliset lahjakassit!

Minkä yksilöllisten ostoskassien mallin valitsisin?

Mallistostamme löydät useita eri värejä, kokoja ja eri kankaisia ​​mainoslaukkumalleja, jotta voit valita budjettisi ja mainostettavan tapahtuman tyypin mukaan. Meillä on kirkkaanvärisiä laukkuja ja klassisia beigejä kangasostoksia; pitkillä ja lyhyillä kahvoilla; taitettavat pussit, vetoketjulliset laukut ja kuumasaumatut ostoskassit.  paperikassit ja persoonalliset kuitukangaskassit ovat edullisimpia ja mainoskangas-, kangas- ja puuvillapussien vieressä; Ne ovat messujen kuningattaret ja niitä voidaan käyttää myös kaupoissa ostoskasseina. Lopuksi persoonalliset juuttipussimme ovat erittäin tyylikkäitä ja hienostuneita, ja ne sopivat ihanteellisesti brändisi mainostamiseen erityisten tai eksklusiivisten tapahtumien aikana.

Miten voin personoida mainosostoskassini?

Mainospussit ovat yleensä silkkipainattuja, jos yrityksesi logo koostuu yhdestä neljään litteään väriin. Jos logosi tai kuvasi vaatii kuitenkin enemmän värejä tai sävyjä; Räätälöimme mainoslaukkusi digitaalisen painatuksen tai digitaalisen siirron avulla. Haluamme tarjota sinulle todella ainutlaatuisen lopputuloksen. Haluamme ylittää odotuksesi työmme perusteella. Kysy meiltä mitä haluat ja me neuvomme sinua ilman sitoutumista.