EUR

Paperikassit

Yksi henkilökohtaisista laukkutyypeistä, joita ei voi puuttua mistään liiketoiminnasta, ovat edulliset mainospaperikassit, jotka tuomme sinulle Garrampasta.  Räätälöidyt paperikassit, joissa on oma tuotemerkkisi ja ovat uudelleenkäytettäviä. Taitettavat pussit, joissa on minimalistinen viimeistely ja muotoilu, jotka sopivat kaikentyyppisiin yrityksiin. Itse asiassa ne ovat vaatekauppojen parhaat laukut, sillä niitä on eri kokoisina: isot, keskikokoiset ja pienet kassit kahvalla tai ilman ja valkoisen ja ruskean sävyinä. Toisaalta. On. toisaalta paperipusseissamme lämpöpussien mallit erottuvat joukosta. Nämä sopivat mainiosti take away -ruokaan, sillä niiden isoterminen sisäpuoli on valmistettu alumiinista ja niissä on jopa tarranauhakiinnitys. Toisaalta mainita Kolsar-kassin tapauksessa henkilökohtaiset ekologiset paperipussimmeLöydä tästä osiosta muokattava ja kestävä paperikassi.
Suodata  
Värit  
Eco  
Suodattimet
Värit
Eco
0
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

 1. Ekologiset
  pienet paperipussit
  Pieni paperipussi lahjoille. 150 g/m².
  Hinta alkaen 0,34 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. Ekologiset
  PAPER MEDIUM Keskikokoinen paperipussi
  Keskikokoinen paperipussi lahjoille. 150 g/m².
  Hinta alkaen 0,46 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  PAPER LARGE Iso paperipussi
  Iso paperipussi lahjoille. 150 g/m².
  Hinta alkaen 0,50 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Paperikassit

Miten määrittelen oikean kokoisen paperikassin, jonka voin personoida?

Minkä tyyppisiä tuotteita haluat säilyttää henkilökohtaisissa paperipusseissasi? Tämä on avain paperipussi koon määrittämisessä. Jos tuote on esimerkiksi 15 cm leveä, paperipussin tulee olla hieman suurempi, noin 19 cm tai enemmän, jotta varmistetaan käytännöllisyys, kun tuotteita asetetaan pussiin tai poistetaan siitä. Tällä tavalla jos yrityksellä on erikokoisia artikkeleita ; Älä epäröi toimittaa meille jokaisen yksilöllisen koon ja näin tiimimme neuvoo, mikä on sinulle sopivin koko edullisissa mainospaperipusseissa.

Mikä on yksilöllisten paperikassien tuotantoaika?

Tuotantoaika vaihtelee tilausmäärästä riippuen. Ennen tuotantoa tulostamme näytteen tai 3D-simulaation, jotta asiakkaat ymmärtävät paremmin, miltä lopullinen pussi tulee näyttämään. Jos asiakkaalla on jo suunnittelutiedosto tai hän käyttää tulostamatonta paperipussia; On selvää, että tuotantoaika on nopeampi.  Ota yhteyttä ja määritä halpojen räätälöityjen paperipussien valmistusaika.

Minkä kokoisia yksilöllisiä paperikasseja voimme tarjota?

Meillä on Garrampalla monen kokoisia edullisia mainospaperikasseja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Ne ovat kasseja vähittäiskauppaan, ruokaan, elektroniikkaan ... riippumatta siitä, mistä toimialasta on kyse. Henkilökohtaiset paperipussit ovat välttämättömyys, joita jokaisessa toimipaikassa on oltava. Valitse malli ja millaista mallia tarvitset. Toisaalta, jos tarvitset neuvoja sopivasta paperipussin koosta, Garrampalta voimme auttaa sinua.  Meillä on erikokoisia ja -hintaisia ​​räätälöityjä paperikassejamme. Lisäksi, jos näet sen sopivaksi, voimme suunnitella paperikasseillesi nimenomaisen koon. Ota meihin yhteyttä ja pyydä yksilöllinen tarjous nyt!

Miten valita painomenetelmä yksilöllisille paperikasseille?

Irtopaperipussit vaativat usein offsetpainatuksen. Miksi käytämme tällaista tekniikkaa? Koska kuvanlaatu on parempi, terävämpi ja koska kumileima on levitetty tasaisesti tulostuspinnalle. Lisäksi kannattaa huomioida kustannussäästöt: mitä enemmän tulostat, sitä halvempi hinta. Painoaika on erittäin nopea suurilla määrillä, soveltuu teollisuuspainamiseen. Tekee offsetpainon helpoimmalla tavalla. Tulostusprosessissa on vain 5 perusvaihetta. Tulosteet kestävät pidempään ja ovat helpompia huoltaa. Asiakkaat voivat tulostaa yksinkertaisen yksivärisen logon paperipusseihin tai tulostaa suuren määrän monimutkaisia ​​värejä erilaisilla tekstuureilla ja kuvilla. Tulostuskustannukset riippuvat tulostusprosessin monimutkaisuudesta.

Mistä ostaa paperipusseja ruokaa varten?

Sivuiltamme löydät ja räätälöidä erilaisia ​​paperiruokapusseja. Näiden joukossa meillä on kahvattomia pusseja voimapaperista valkoisina tai ruskeina muokattavissa väreissä, eri kokoisina ja suosittelemme pitkiä ajoja niiden suuren kulutuksen vuoksi. Laukut litteällä kahvalla tai kierretyllä kahvalla 90/100/110 paperilla, eri kokoja, jotta voit valita yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat.

Onko mahdollista ostaa paperikasseja pieninä määrinä?

Tietysti! Tuotteemme, kuten paperikassit, ovat ostettavissa niin yrityksille kuin yksityishenkilöille kilpailukykyiseen hintaan paperikasseja varastossa eri volyymejä. Riippuen siitä, mitä tuotetta etsit, meillä on paketteja, joissa on vähintään 200, 250, 300 tai 350 kappaletta.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Paperikassit
Laukut ja reputLaukut ja reput
Johdon salkutJohdon salkut
UrheilukassitUrheilukassit
ReputReput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
NarureputNarureput
OstoskassitOstoskassit