EUR

Edulliset mainoskankaiset ostoskassit

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
 2. Result 1
 3. Stanley Stella 5
 4. XD Collection 1
 5. Ki-mood 17
Envio  
Talla  
S
M
L
XL
0
SuosituksemmeSuosituksemme
 1. Kuitukangaspussi pitkällä kahvalla 80 g/m²
  Hinta alkaen 0,27 € /yksikkö
 2. ZEVRA Puuvillakassi 140 g/m²
  Hinta alkaen 0,66 € /yksikkö
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 202

Sivu
 1. Suositeltu
  Kuitukangaspussi pitkällä kahvalla 80 g/m²
  Hinta alkaen 0,27 € /yksikkö
 2. 80 g/m² kuitukangaskassi
  Hinta alkaen 0,32 € /yksikkö
 3. Ekologiset
  TOTEPET RPET ostoskassi 100g
  Hinta alkaen 0,55 € /yksikkö
 4. COTTONEL COLOR + puuvillapussi 140 gr / m²
  Hinta alkaen 0,59 € /yksikkö
 5. Ekologiset
  TOTE Ostoskassi RPET 100 100 gr/m²
  Hinta alkaen 0,62 € /yksikkö
 6. PUUVILLA ++ Puuvillapussi 180 gr/m²
  Hinta alkaen 0,63 € /yksikkö
 7. Suositeltu
  ZEVRA Puuvillakassi 140 g/m²
  Hinta alkaen 0,66 € /yksikkö
 8. Ekologiset
  TRIBE TOTE Bambupuuvillalaukku
  Hinta alkaen 0,67 € /yksikkö
 9. PUUVILLA VÄRI ++ Puuvillapussi 180 gr/m²
  Hinta alkaen 0,87 € /yksikkö
 10. Ekologiset
  ZIMDE Luomupuuvillaostoskassi
  Hinta alkaen 1,10 € /yksikkö
 11. Ekologiset
  JUHU Juutti ostoskassi
  Hinta alkaen 1,25 € /yksikkö
 12. Ekologiset
  ZIMDE COLOR Luomupuuvillainen ostoskassi
  Hinta alkaen 1,25 € /yksikkö
 13. 140 g/m² vahvistettu värillinen puuvillaostoskassi
  Hinta alkaen 1,29 € /yksikkö
 14. Ekologiset
  DUOFOLD Taitettava pussi 140 g/m²
  Hinta alkaen 1,44 € /yksikkö
 15. RASSA Canvas ostoskassi 270 gr/m²
  Hinta alkaen 1,65 € /yksikkö
 16. RASSA VÄRITTY 270 g/m² kangaskassi
  Hinta alkaen 1,87 € /yksikkö
 17. BOREALIS 200 g/m² puuvillakassi
  Hinta alkaen 2,12 € /yksikkö
 18. Ekologiset
  SAQUITA Elintarvikekääre
  Hinta alkaen 2,31 € /yksikkö
 19. KLEUREN BAG Canvas-ostoskassi
  Hinta alkaen 2,44 € /yksikkö
 20. Ekologiset
  TASLO RPET huopaostoskassi
  Hinta alkaen 2,63 € /yksikkö
 21. Ekologiset
  FAMA Ostoskassi 600D RPET
  Hinta alkaen 2,87 € /yksikkö
 22. Ekologiset
  DUO INDICO Huopaostoskassi RPET
  Hinta alkaen 3,07 € /yksikkö
 23. Ekologiset
  RESPECT Kangaskassi 280 gr/m²
  Hinta alkaen 3,33 € /yksikkö
 24. Ekologiset
  NAIMA TOTE Hampun ostoskassi 200 gr/m²
  Hinta alkaen 3,41 € /yksikkö
 25. Ekologiset
  SAQUITO Elintarvikekääre
  Hinta alkaen 3,54 € /yksikkö
 26. Ekologiset
  RESPECT VÄRITTY Kangaskassi 280 gr/m²
  Hinta alkaen 3,81 € /yksikkö
 27. STYLE TOTE Kierrätetty farkkukassi
  Hinta alkaen 4,11 € /yksikkö
 28. Ekologiset
  TOP MARKINAT Canvas-laukku
  Hinta alkaen 6,55 € /yksikkö
 29. Ekologiset
  DAEGU BAG 600D RPET olkalaukku
  Hinta alkaen 11,04 € /yksikkö
 30. PRAIA Kudottu pajulaukku
  Hinta alkaen 19,75 € /yksikkö
 31. Varvastossut kuitukangaskassit
  Hinta alkaen 0,08 € /yksikkö
 32. Bolsas compra blaster no tejido con impresión vista 1
  Kuitukankaiset blaster-ostoskassit
  Hinta alkaen 0,11 € /yksikkö
 33. Rostar-kuitukangaskassit
  Hinta alkaen 0,13 € /yksikkö
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 202

Sivu
Tutustu edullisiin kankaisiin mainosostoskasseihimme, jotka on hieno ottaa mukaasi supermarkettiin taitettuna ja käyttää kaikissa asioissa.  Meillä on 100 % puuvillakassit, yksilölliset kantokassit kestävistä ja orgaanisista materiaaleista. Tässä osiossa meillä on myös erilaisia ​​antibakteerisia pusseja, jotka ovat ihanteellisia suojaamaan laukkusi sisältöä erilaisilta ulkoisilta aineilta. . Erottelemme myös taitettavat ja verkkokassit sekä repun muotoiset laukut.  Henkilökohtaisia ​​kangaskassejamme on saatavana useissa eri väreissä : vaaleanpunainen, valkoinen, musta, vihreä, oranssi, sininen, violetti, keltainen, harmaa, jopa metallinen. Valitse halvat kangaskassit Garrampa-mainontaan;  edullisen hinnan lisäksi meillä on erilaisia ​​kierrätyskankaita, kuten aware tai polyesteri .

Kangaskassien painatus


Muokattavat kangaskassit on helppo kuljettaa ja taittaa kokoon milloin tahansa. Lisäksi ne vievät vähän tilaa tyhjinä ja ovat erittäin kestäviä, koska ne kestävät kaiken kuorman, jonka haluat ostaa. Tällä tavoin ne ovat suuri väite yritysten keskuudessa suuresta näkyvyydestään , koska jokaisella on oma taitettava ostoskassi. Optimaalinen tapa lisätä brändisi näkyvyyttä kaikkien asiakkaidesi keskuudessa.  Garrampa tarjoaa erilaisia ​​ostoskasseja eri väreillä ja kestävyydillä. Unohtamatta vegaanisia puuvillakassejamme; ihanteellinen ympäristöstä huolehtimiseen ja ekologisten arvojesi ottamiseksi mukaan. Löydä kangaskassi kaikista malleistamme.

Kangaskassit, joihin on painettu logo


Epäilemättä ihanteellinen tapa näyttää logosi yleisölle on seulontapainatus johonkin halvoista kangaskasseistamme . Mukaudumme jokaisen hetken tarpeisiin ja myös kaikentyyppisiin taskuihin, esimerkiksi laukkujen painatusvaihtoehdot ovat erilaisia; riippuen valitsemasi pussin materiaalista.  Luotamme aina korkeimpaan laatuun, kuten luomu- ja 100 % luonnonpuuvillaamme. Silkkipainatuista kangaskasseista on tullut välttämätön lisä joka tilanteeseen. Voit käyttää laukkujamme perinteisiä supermarketteja, koska ne ovat erittäin mukavia ja erittäin helppoja taittaa ja säilyttää. Loistava lahja jokaiselle asiakkaallesi. Sen lisäksi, että edistät ekologisia toimenpiteitä (Garrampa-kassit ovat uudelleenkäytettäviä), vahvistat myös brändisi imagoa. Tee logosi näkyväksi missä tahansa tilanteessa Ja se on, että halpoja mainoskangaskassejamme käytetään ostoksille kyllä; mutta ne ovat myös täydellinen lisävaruste uima-altaalle tai mukaasi kuntosalille.  Sinä päätät Garrampan kanssa!

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Ostoskassit

Miksi ostaa yksilöllisiä kangaskasseja Garrampalta?

Garrampalla voimme tarjota sinulle kaikenlaisia ​​mainoskangaskasseja ostoksia varten, jotka voit mukauttaa logollasi, mukaan lukien teksti tai kuva. Luettelostamme löydät kaikenlaisia ​​suuria ja pieniä kangaskasseja, jotka ovat ihanteellisia yrityksille, tapahtumille, yrityksille, yhdistyksille tai jopa yliopistoille tai korkeakouluille.  Valitse tilaisuus, jossa kannattaa suunnitella persoonalliset kangaskassit. Hyödynnä ja anna kangaskassistamme edullisia mainosostoksia. Toteutamme niiden personoinnin erilaisilla tekniikoilla, kuten kirjonta, silkkipainatus tai siirto. Lisäksi personoidut kangaskassimme ovat erittäin edullisia , joten ne ovat saatavilla missä tahansa tapahtumassa tai laitoksessa . Jos omistat esimerkiksi ruokakaupan, voit valita yhden yksilöllisistä leipäpusseistamme. Samoin Garrampan pienet kangaskassit ovat täydellinen yksityiskohta häihin tai ehtoolliseen . Unohtamatta, että ne ovat ihanteellinen kauppapaikka festivaaleille, konserteille ja kaikenlaisille kulttuuritapahtumille. Garrampa-tiimi koostuu loistavista, korkeasti koulutetuista ammattilaisista, joten leimauksen laatu ja toimitusajat ovat sitä, mitä tuhannet meihin jo luottavat asiakkaat vaativat.  Tutustu laajaan luetteloon verkkosivustollamme.

Miten valita henkilökohtainen kangasostoskassi?

Kangaspussi valitsemaasi mainosostokseen riippuu kulloisistakin tarpeistasi. Erikoistapahtuma, kuten häät, messut, seminaari tai loistava tapa mainostaa asiakkaillesi. sinulle laaja valikoima yksilöllisiä kangaskasseja, jotka on valmistettu erilaisilla painotekniikoilla. Lyhyillä tai pitkillä kahvoilla, kulmakivellä tai ilman, voit tilata pieniä määriä, alkaen 10 yksiköstä! Ja jos vielä teet. et tiedä minkä mallin kangaskassi valita, älä epäröi tutustua luetteloomme tai kirjoittaa meille ilman minkäänlaista sitoutumista.

Mikä painotekniikka minun pitäisi valita mainoskassiini?

Jotta valintasi olisi oikea, on tärkeää tietää, mihin kangaspusseja käytetään; Lyhyesti sanottuna, mitä hyötyä aiot antaa niille, koska saatat harkita ekologisten kangaskassien käyttöä personoituina pusseina tai yksinkertaisesti vaihtoehtona muoville ostoksilla. Oli miten oli, Garrampalla on laaja valikoima kangaskasseja, joita voit muokata yrityksesi tai yhdistyksesi valokuvalla, tekstillä tai logolla. Garrampa tarjoaa sinulle laajan valikoiman leimaustuotteita. tekniikoita valitun laukkutyypin, tapahtuman tai logon mukaan.  Valitse kirjonta laadukkaaseen lopputulokseen tai halutessasi silkkipainatukseen, jos sinulla on tiukka budjetti. Siirtotekniikka on omalta osaltaan suosituin vaihtoehto pienille määrille. Ja digitaalinen painatus, suosikki täysväritulosteissa.  Hyödynnä ja valitse räätälöityjen kangaskassien budjettiin parhaiten sopiva tekniikka. Tutustu alkuperäisiin malleihin ja leimaustekniikoihin verkkosivuillamme verkkoluettelostamme.

Mikä on henkilökohtaisten ostoskassien toimitusaika?

Garrampalla voimme tarjota sinulle laajan valikoiman mainoskangaskasseja edulliseen hintaan, toimitukset noin 10-12 arkipäivän kuluessa virtuaalisen näytteen vahvistamisesta. Espanjan ulkopuolelta ostettavien henkilökohtaisten laukkujen tilausten termi riippuu kohdemaasta ja kuljetuksen kestosta. Kiireellisille tilauksille Espanjassa voimme tarjota sinulle 4-5 arkipäivän pikatoimitusajan tietyssä pussivalikoimassa. Älä epäröi tutustua laajaan verkkoluetteloon!

Voinko ostaa yksilöllisiä ostoskasseja yksityishenkilöille?

Tietysti! Myymme enemmän yrityksille, mutta palvelemme myös henkilöitä, jotka haluavat usein lahjoittaa persoonallisia laukkuja vierailleen erityistilaisuuksissa, kuten häissä tai syntymäpäivinä. Ilmeisesti tarjoamme samaa laadukasta palvelua ja ennen kaikkea samoilla hinnoilla, jotka vaihtelevat vain pyytämäsi määrän ja valitsemasi painotekniikan mukaan.

Mitä voin tehdä, jos minulla on vaikeuksia tilauksen tekemisessä?

Asiakaspalvelumme on aina valmiina tarjoamaan sinulle parasta tukea. Jos sinulla on vaikeuksia tilata verkkokaupan henkilökohtaisilta ostajilta, voit ottaa meihin yhteyttä kolmella tavalla: ● chatilla, ● puhelimitse numeroon 976 09 90 54 ● lomakkeella, jonka löydät verkkosivuiltamme. Yksi asiantuntijoistamme auttaa sinua: sinun tarvitsee vain ilmoittaa artikkelit, määrä ja mahdolliset mukautukset. Tämän jälkeen saat vahvistuksen tilauksestasi tai budjetistasi.