EUR

Mittatilausvaatteet teollisuudelle

Suodata  
Kategoria  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 8
 2. Keya 2
 3. Result 22
 4. ROLY 50
 5. Russell 2
 6. Valento 7
 7. Velilla 56
 8. Yoko 4
 9. Beechfield 1
 10. WORKTEAM 234
 11. XD Collection 1
 12. Kariban 14
Envio  
Talla  
3-4
5-6
7-8
11-12
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
0
Top Kategoria Tuotteet
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-paita ATOMIC 150 Mies
  Hinta alkaen 1,27 € /yksikkö
 2. Camisetas manga corta roly beagle de 100% algodón vista 2
  100 % puuvillaa Roly beagle lyhythihaiset t-paidat
  Hinta alkaen 1,75 € /yksikkö
 3. Sudaderas para trabajar roly clasica de algodon con logo vista 2
  Neulepaidat työskentelyyn klassista puuvillaa
  Hinta alkaen 5,73 € /yksikkö

Teollisuussektorille suunnitellut työvaatteemme ovat korkealaatuisia. Garrampalla tiedämme, että teollisuuden tarpeisiin räätälöityjen vaatteiden valitseminen, jotka on valmistettu uskomattomista materiaaleista, kuten polyesterista tai puuvillasta, on välttämätöntä.  Turvallisuuden, suojan ja mukavuuden tulee olla valinnassasi etusijalla. Tästä syystä tarjoamme verkkosivustoltamme kaikkia näitä yksilöllisiä vaatteita kaikentyyppisille teollisuudenaloille.  Garrampa on myös myymäläsi räätälöityjä univormuja varten teollisuudelle. Tarjoamme sinulle tuotteita esimerkiksi rakentamisen aloille: halvat työliivit, turvakengät, työhousut, työpaidat, mukavat t-paidat ja mukavat; pylväiden lisäksi. Meiltä löytyy myös asusteita, kuten käsineet tai pikkuhousut, sekä haalarit ja haalarit. Kylmään vuodenaikaan meillä on koko valikoima lämpövaatteita, fleecejä ja työtakki.  Tarjoa työntekijöillesi maksimaalista mukavuutta. Mukauta teollisuusvaatteemme leimaamalla, brodeeraamalla tai painatuksella.

Teollisuuden ja rakentamisen univormut


Garrampalla tarjoamme sinulle loistavan tarjouksen yksilöllisistä vaatteista teollisuudelle ja myös rakennusalalle.  Haluamme, että työntekijäsi ovat varusteltuja ja suojattuja mahdollisia riskejä vastaan, joita saattaa esiintyä tehtaalla tai rakennustyömaalla. Tällä tavoin tavoitteemme on, että pystyt suorittamaan työsi täysi toiminnallisuus.  Räätälöidyt vaatteet teollisuudelle ovat mukavia ja monipuolisia: löydät kaikenlaisia ​​vaatteita sekä erilaisia ​​malleja. Kesä- tai talvikäyttöön ja kaikenlaisiin töihin myös.  Tee työsi parhaalla mahdollisella tavalla, täydellisellä turvallisuudella ja mukavuudella. Löydä tästä luokasta kaikki nivelletyt työasut, joissa on vahvikkeet ja suojat , jotka on valmistettu tietyistä materiaaleista ja joissa on lisävaruste Lisäksi persoonallinen kirjonnan avulla.

Vaatteet ja turvavaatteet teollisuudessa ja rakentamisessa


Jos mietit, mistä ostaa työvaatteita Zaragozassa tai missä tahansa Espanjassa (jopa koko maailmassa!), Garrampa on suosikkiverkkokauppasi.  Tutustu tässä osiossa kaikkiin naisten ja miesten työhousuihin sekä erilaisiin ruokalappuihin, haalareihin ja haalareihin eri väreissä, jotka ovat ihanteellisia teollisuuteen ja rakentamiseen. Vaatevalikoimamme ja vaateturvallisuus teollisuus ja rakentaminen noudattavat kaikkia voimassa olevia säännöksiä sen lisäksi, että ne ovat hyvin varusteltuja: niissä on useita taskuja ja vahvikkeita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä missä tahansa työssä. Samoin teollisuuden ja rakentamisen mittatilausvaatteemme erottuvat korkeimmasta laadustaan, joka näkyy eri materiaaleissa. Garrampa tarjoaa sinulle mukavuutta ja vastustuskykyä liikkeissäsi. Haluamme helpottaa työtehtäviäsi: että olet mukava, suojattu ja suojattu kylmältä tai sateelta. Nyt tiedät, että meillä Garrampalla on laaja valikoima räätälöityjä teollisuusvaatteita, joissa on logo tai yrityksesi nimi.  Hyödynnä ja valitse yrityksesi univormu verkkokaupastamme.

Persoonalliset ja taloudelliset teollisuusvaatteet


Työvaatteet ja vaatteet Teollisuuden ei saa vain täyttää työntekijän perustarpeet, mutta sen on myös tarjottava lisämukavuutta , jota tarvitaan työtehtävien suorittamiseen.  Meillä on Garrampalla laaja valikoima työvaatteita rakentamiseen ja teollisuuteen. Naisten tai miesten työvaatteemme on valmistettu kestävistä kankaista, jotka takaavat työntekijöiden turvallisuuden. Kysytyin teollinen työvaate. Työhousut: Se on perusvaate rakennus- ja teollisuustyövaatteissa. Naisten ja miesten työhousumme tarjoavat erinomaisen liikkuvuuden työntekijälle. Ne on valmistettu kestävistä kankaista, mikä takaa työntekijän suojan aina.  Työtakit: Garrampan räätälöidyissä teollisuusvaatteissa teollisuustyötakit tarjoavat työntekijöiden turvallisuutta. Työhaalarit tai -haalarit: Yksi suosituimmista teollisuusvaatteissa käytetyistä vaatteista. Garrampa-haalarit ja -haalarit tarjoavat työntekijälle täydellisen suojan sekä keveyden ja mukavuuden.  Rakennusliivit: Rakennustyövaatteissa se on yksi lämpimimmistä vaatteista. Tärkeä työskentely kylmempinä kuukausina.

Työvaatemateriaalit rakentamiseen ja teollisuuteen


Garrampassa käytämme erilaisia ​​materiaaleja valmistaaksemme räätälöityjä vaatteita teollisuuteen tai räätälöityihin rakennustyövaatteisiisi.  Suunnittelemme tarpeidesi mukaan univormuja tai työvaatteita yrityksellesi. Näin meillä on laaja valikoima kestävistä, hengittävistä ja lämpökankaista valmistettuja teollisuusvaatteita.  Polyesteri, puuvilla, nylon, PVC ... ovat vain osa raaka-aineista, joita käytämme teollisuustyövaatteissamme. Haluamme tarjota sinulle mukavuutta, koska olemme tietoisia siitä, että tämä vaatteet ovat toiminnallisuutensa etusijalla.  Tutustu Garrampan teollisuuden räätälöityjen vaatteiden elastisiin viimeistelyihin. Astu verkkokauppaan nyt!