EUR

Räätälöidyt sateenvarjot mainoksilla

Älä anna sateen olla esteenä brändisi logon esittelemiselle!  Mainosvarjomme ovat selkeä sinetti katumarkkinointikampanjassasi. Hanki nyt yksi halvoista yksilöllisistä sateenvarjoistamme, jotka ovat ihanteellisia mihin tahansa vuodenaikaan ja säähän. Kesällä ne suojaavat sinua auringolta; talvella he ovat liittolaisiasi lumihiutaleita vastaan. Tutustu kaikkiin yksilöllisiin mainoksilla varustettuihin sateenvarjoihimme , joita on saatavana eri kokoisina ja väreinä. Garrampalla on laaja valikoima sateenvarjoja: keltaisia, punaisia, sinisiä, vihreitä, vaaleanpunaisia, mustia, valkoisia... Unohtamatta koko personoitujen läpinäkyvien ja moniväristen sateenvarjojen valikoimaamme. Tutustu golfsateenvarjoihimme nyt, samoin kuin automaattisiin, käännettäviin ja ekologisiin malleihin. Tästä osiosta löydät myös taitettavat sateenvarjot laukkuun tai tuulisuojajärjestelmällä.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Merkki  
 1. Proact 1
Suodattimet
Värit
Eco
Merkki
 1. Proact 1
0
Aseta laskevaan järjestykseen

25 tuotetta

 1. Paraguas clásicos boda de varios materiales con publicidad vista 1
  WEDDING Sateenvarjo 8 paneelia
  23 sateenvarjo 8 paneelilla. Valmistettu PVC:stä, rannenauha kahvassa. Manuaalinen avaaminen.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Kokoontaittuva sateenvarjo hopeisella sisustuksella
  21 sateenvarjo Manuaalinen avaus. Valmistettu 190T polyesterista, metallipinnoitettu varsi ja kärjet Mustat metallipinnoitusrivat. 8 väristä paneelia hopeapinnoitteella takana. Hopeanvärinen muovikahva yhteensopivalla hihnalla. Taitettava 3 osaan. Sisältää yhteensopivan tupen hopeareunuksella. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 3. 27 automaattinen sateenvarjo eva-kahvalla
  27 sateenvarjo automaattisella avautumisella. Valmistettu 190T pongeesta, jossa suora EVA-kahva, musta metallivarsi ja kärjet. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 5,88 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 4. sateenvarjo 21
  Automaattisesti avautuva sateenvarjo 190T pongee, jossa keppi, rivat ja kärjet sinkittyä terästä. Musta kumikahva ABS. Taitettava 2 osaan. Mukana yhteensopiva laukku. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 6,16 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 5. Automaattisesti taittuva sateenvarjo heijastavalla reunuksella
  Automaattisesti avautuva 21 taittuva sateenvarjo polyesteristä pongee-viimeistelyllä ja heijastavalla reunuksella. Muovinen kahva. Sisältää kantokahvan ja siihen sopivan kannen. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 6,26 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. sateenvarjo 27
  27 automaattisesti avautuva sateenvarjo 190T polyesterimateriaalia ja sisällä hopeapinnoite. Akseli ja tangot musta metallipinnoite. Mustat muovikärjet ja suora musta EVA-kahva. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 6,35 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. DUNDEE Käännettävä sateenvarjo
  23\'\' käännettävä sateenvarjo kaksikerroksisessa 190T pongee. Lasikuituvarsi ja tangot. Manuaalinen avaus ja automaattinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 7,28 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. GENTLEMEN Luxe 21 automaattinen sateenvarjo
  Automaattinen myrskysateenvarjo pongessa 190T. Keppi sinkittyä terästä, mustat lasikuituribat ja kromikärjet. Kumikahva. Taitettava 3 osaan. Sisältää vastaavan kannen. Automaattinen sulkeutuminen.
  Hinta alkaen 7,29 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 9. Ekologiset
  GRUSA Sateenvarjo 27" tuulenpitävä
  27 tuuman sateenvarjo manuaalisella avauksella, tuulenpitävä, suoralla ABS-kahvalla ja mustalla kumipinnoitteella. Varsi ja rivat lasikuitua, muovikärjet. Pongee 190T. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 7,48 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 10. Tuulenpitävä sateenvarjo 23
  Automaattisesti avautuva tuulenpitävä sateenvarjo Pongee 190T -materiaalia, jossa mustaksi lakattu metallivarsi, lasikuituruoteet ja mustat muovikärjet. Kaareva ABS-kahva, jossa musta kumipinnoite ja harmaa painike.
  Hinta alkaen 7,81 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 11. Uusi tuote
  BOWBRELLA 27 tuuman sateenkaari sateenvarjo
  Rainbow 27 automaattisesti avautuva sateenvarjo Pongee 190T:ssä, jossa puinen varsi, lasikuituripusteet, kärjet ja musta metallipäällinen. 16 paneelia.
  Hinta alkaen 8,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 12. VISIBRELLA Heijastava sateenvarjo
  23\'\' käsikäyttöinen avoin sateenvarjo erittäin heijastavaa polyesteriä, jossa lasikuituvarsi ja rivat. Musta muovikärjet ja toppi. Musta kumikahva.
  Hinta alkaen 10,05 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 13. Ekologiset
  LEEDS sateenvarjo 23"
  23\" sateenvarjo. Automaattinen avautuminen/sulkeminen RPET 190T -pongeeissä. Lasikuitu ribsit. Bambukahva, jossa puuvillainen rannehihna. Sisältää yhteensopivan RPET-laukun.
  Hinta alkaen 10,10 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 14. DUNDEE FOLDABLE Kokoontaittuva ja käännettävä sateenvarjo
  Kokoontaittuva sateenvarjo 23 automaattista ja käännettävää avautuvaa ja sulkeutuvaa 190T pongee kromatulla akselilla. Ribbit lasikuitua ja 1 osa mustaa pinnoitettua rungon sisäpuolella. Musta ABS-kahva painonapilla. Sisältää vastaavan kannen.
  Hinta alkaen 10,40 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 15. Ekologiset
  QUORA korkkisateenvarjo 25 tuumaa
  25 korkkisateenvarjo automaattisella aukeavalla bambuvarrella ja vanerisella kahvalla, lasikuituripusteet. Musta muovikärjet ja toppi. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 14,20 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 16. CALA Sateenvarjo puisella kahvalla
  23 tuuman sateenvarjo. Manuaalinen avaaminen. Valmistettu 190T polyesterista, puinen varsi ja kärjet. Mustat metallipinnoitetut kylkiluut. Luonnollisesti viimeistelty kaareva puinen kahva. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 3,66 € /yksikkö
  9 saatavilla olevat värit
 17. Sateenvarjo kahvalla ja puisella kepillä
  23 tuuman sateenvarjo. Automaattinen avaus. Valmistettu 190T polyesterista, puinen varsi ja kärjet. Mustat metallipinnoitetut kylkiluut. Luonnollisesti viimeistelty kaareva puinen kahva. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 3,97 € /yksikkö
  7 saatavilla olevat värit
 18. Paksut polyesteri mainossateenvarjot
  30 tuuman sateenvarjo manuaalisella avauksella, tuulenkestävä, suoralla mustalla EVA-kahvalla. Varsi ja rivat lasikuitua, muovikärjet. 190T polyesteri. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 6,08 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 19. ammattimainen golfsateenvarjo
  29,5\" (75 cm) pitkä golfsateenvarjo. Manuaalinen avaaminen turvaluukussa. Lasikuitumasto ja -tangot, polypropeenitankojen päät. 210T polyesterikangas, jossa kaksisävyinen tuulenpitävä kangas yläosassa. Ergonominen ja luistamaton kahva. Kontrastinvärinen vetoketjullinen kansi.
  Hinta alkaen 12,71 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 20. Uusi tuote
  STERLING. Sateenvarjo
  Polyesterisateenvarjo automaattisella avautumisella ja metallikahvalla, 8 paneelia. ø 1000 x 900 mm
  0 saatavilla olevat värit
 21. Paraguas clásicos hulk de poliéster con publicidad vista 6
  Uusi tuote
  HULK. Sateenvarjo
  16-paneelinen nylonsateenvarjo manuaalisella avauksella ja puisella kahvalla. ø 1050 x 890 mm
  0 saatavilla olevat värit
 22. Automaattinen sateenvarjo eva-kahvalla ja kannella
  Sateenvarjo 23. Automaattinen avaus. Valmistettu 190T polyesterista ja metallipinnoite varrella, rivoilla ja piikkeillä.Musta kumipäällinen. Värilliset paneelit harmaalla koristella. Suora harmaa EVA-kahva, jossa värillinen päässä. Sisältää yhteensopivan huotra harmaalla koristeella. Manuaalinen sulkeminen.
  0 saatavilla olevat värit
 23. Ekologiset
  Ekologinen kierrätetty RPET Pongee Sateenvarjo 23.5
  Automaattisesti avautuva sateenvarjo 23 pongee 190T RPET varrella, kärjillä ja puisella kannella. Mustat metallipinnoitetut temppelit. Kaareva puinen kahva luonnollisella viimeistelyllä. Manuaalinen sulkeminen.
  0 saatavilla olevat värit
 24. Ekologiset
  Ekologinen pongee-sateenvarjo RPET 190T 23 puisella kahvalla
  23 tuuman automaattinen pongee RPET 190T sateenvarjo mustalla metallipinnoitetulla varrella ja ulokkeilla. Suora puinen kahva. Manuaalinen sulkeminen.
  0 saatavilla olevat värit
 25. Ekologiset
  taitettava sateenvarjo
  21 kokoontaitettavaa sateenvarjoa, taitettava 3 osaan. 190T RPET Pongee, musta metallipinnoitettu runko ja tangot sekä puinen kahva. Manuaalinen avaaminen ja sulkeminen. pongee kansi
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

25 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Räätälöidyt sateenvarjot

Miksi ostaa yksilöllisiä sateenvarjoja Garrampasta?

Garrampa on mainossateenvarjojen toimittaja, joka voidaan personoida logolla, tekstillä tai iskulauseella edulliseen hintaan. Olemme monen vuoden ajan räätälöineet sateenvarjoja silkkipainatus- tai siirtotekniikalla työpajoissamme korkeasti pätevän tuotantotiimimme kanssa, jolla on kokemusta innovatiivisimmista leimaustekniikoista, mikä mahdollistaa yksilöllisten sateenvarjojen kustannusten ja laadun hallinnan. ajat. Siksi tuhannet asiakkaat luottavat meihin ostamaan heidän mainossateenvarjot. Nämä räätälöidyt sateenvarjot ovat ihanteellisia kaikkiin ulkoilmatapahtumiin, matkoille, piknikille. Ne voivat olla hyvä matkakumppani, koska meillä on luettelossamme pieniä kokoontaitettavia sateenvarjoja. Tarjoamme laajan valikoiman yksilöllisiä sateenvarjoja yrityksille, yhdistyksille ja kouluille. Nämä mainossateenvarjot ovat ihanteellisia yrityksesi, brändisi jne. mainontaan. , tarjota lahjaksi asiakkaillesi. Mukauta sateenvarjojasi logollasi tai mainosviestillä alkuperäistä yrityslahjaa varten. Älä epäröi tutustua verkkosivuillamme olevaan luetteloon.

Miten valita mainossateenvarjo?

Henkilökohtaisen sateenvarjon valitsemiseksi on kätevää kysyä itseltäsi muutama kysymys: Tarvitsenko sateenvarjot tapahtumaan vai henkilökohtaisesti annettavaksi tiimilleni? Ovatko ne sateenvarjoja propagandaksi yritykselleni, koululleni tai kaupalleni? Nämä kysymykset auttavat sinua tekemään oikean valinnan. Käytöstä ja sääolosuhteista riippuen mukautettuja sateenvarjoja voidaan käyttää kesällä suojaamaan auringolta tai talvella suojaamaan sateelta. Se on artikkeli, joka sopii täydellisesti mihin tahansa vuodenaikaan, ja haluamme tarjota sen mainoslahjaksi, koska edullisia mainosvarjoja on joka makuun ja kaikkiin hintoihin ja useissa eri väreissä ja koossa. markkinointitapahtuma tai kaupallinen toiminta , on myös kätevää tietää laatu, jota haluamme tarjota asiakkaillemme, sekä koko. Mainosvarjovalikoimamme on erittäin laaja, ja siinä on useita malleja, jotka tyydyttävät kaikkia asiakkaitamme. Meillä on 4-, 6- tai 8-sivuisia sateenvarjoja, joissa on klassinen automaattinen tai manuaalinen avaus tai tuulitakki. Voit myös valita vaihtoehdoksi suuren, keskikokoisen tai taskukoon. Miksi valita suurikokoinen sateenvarjo? Voit valita suuren sateenvarjon suojaamaan jopa kahta henkilöä, koska ne tarjoavat suuren suojapinnan, jonka halkaisija on 120–150 senttimetriä, ihanteellinen suojautua sateelta kävellessäsi kumppanisi tai ystäväsi kanssa.Miksi valita keskikokoinen mukautettu sateenvarjo? Keskikokoisen räätälöidyn sateenvarjon valinta on täydellinen varustamaan henkilökuntasi tai tarjoamaan asiakkaillesi käytännöllinen ja hyödyllinen sateen aikana. Ergonomiset tai kepin muotoiset kahvat tarjoavat laajan valikoiman värejä. Varmasti on saatavilla malli, joka mukautuu toiveisiisi ja budjettiisi. Tämä mainossateenvarjo tarjoaa välikokoillaan suuren painoalueen, jolla voit leimata yrityksesi tai yhdistyksesi kuvan selkeästi ja tehokkaasti.Miksi valita henkilökohtainen minitaskuvarjo? mitat, mikä mahdollistaa sen kuljettamisen laukussa tai repussa. Niitä on saatavana automaattisella tai manuaalisella avauksella ja useissa väreissä. Voit myös valita mukautetun taitettavan sateenvarjomallin, joka on ihanteellinen ja erittäin toimiva lahjaksi asiakkaille, perheenjäsenille tai yritys- tai yksityistapaamisiin. Voit tarjota sitä yrityksesi tilaisuuksissa, kuten seminaarissa tai messuilla, mutta myös osallistujille tarkoitettujen urheilu- ja kulttuuritapahtumien aikana Mainosvarjoilla on erinomainen laatu/hinta-suhde, jonka ansiosta voimme tehdä tästä artikkelista median Markkinointimainonta, joka saa brändisi, logosi tai mainosviestisi leviämään erittäin hyvin, tehden persoonallisesta sateenvarjosta brändisi parhaan lähettilään. Garrampalla voimme tarjota sinulle räätälöityjä ammattimaisia ​​sateenvarjoja laajassa valikoimassa muotoja, värejä ja kokoja. luettelo verkkosivuillamme.

Mikä painotekniikka minun pitäisi valita henkilökohtaista sateenvarjoa varten?

Kun olet valinnut mainossateenvarjosi, voit valita eri painatustekniikoista niiden merkitsemiseksi. Silkkipainatus on yleisimmin käytetty painotekniikka yksinkertaisten merkkien painamiseen, se on tekniikka, joka voi olla kallista pienillä määrillä. Silkkipainosiirto logojen painamiseen eri väreissä on suositeltava tekniikka. Tulostusalueille voit tulostaa sateenvarjon yhdelle tai kahdelle puolelle, neljälle puolelle tai kahdeksalle puolelle budjetistasi riippuen. Jotta voimme valita räätälöidyn sateenvarjon leimaustekniikan oikein, meidän on tiedettävä haluamamme merkinnän koko, jos se on yksinkertainen logo tai täysvärinen tai se on lause. Näiden yksinkertaisten kysymysten avulla voit määrittää budjettisi mainossateenvarjojesi ostoon edulliseen hintaan, tarjotaksesi yrityslahjaksi työntekijöillesi tai asiakkaillesi.Sateenvarjojen räätälöintimahdollisuus on erittäin mielenkiintoinen. Hyödynnä nämä upeat näkyvyysmahdollisuudet tehdäksesi yrityksesi tai yhdistyksesi näkyväksi ulkomailla. Logon laittaminen mainossateenvarjoon on kaikkien nähtävä viestintäväline. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme.

Mikä on mainossateenvarjojen toimitusaika?

Garrampalla voimme tarjota sinulle laajan valikoiman räätälöityjä sateenvarjoja edullisin hinnoin, toimitettuna 10-12 arkipäivän sisällä virtuaalisen näytteen vahvistamisesta. Espanjan ulkopuolelta tilattujen mainossateenvarjojen termi riippuu kohdemaasta ja kuljetuksen kestosta. Kiireellisille tilauksille Espanjassa voimme tarjota 4-5 arkipäivän pikatoimitusajan tietylle sateenvarjovalikoimalle lahjaksi mihin tahansa promootiotapahtumaan. Älä epäröi tutustua laajaan luetteloon verkossa.

Minkälaisen painatuksen voin valita mainossateenvarjoihin?

Oikean sateenvarjon räätälöinnin valitsemiseksi sinun on otettava huomioon logon tai tekstin muotoilu, sateenvarjojen määrä sekä logon tai tekstin värien määrä. Garrampa tarjoaa yksilöllisiä sateenvarjoja logollasi tai tekstilläsi. Tutustu halpojen mainossateenvarjojen valikoimaan. Miksi sateenvarjot mukautetaan? Mukautettu sateenvarjo, jota käytetään ulkona ammatti- tai ammattitapahtumassa tai messuilla, suojaa joukkueitasi huonolta säältä. Personoitu mainossateenvarjo on korkeatasoinen lahja, joka annetaan asiakkaalle kiitoksena ja ilahdutuksena. Mainossateenvarjo on olennainen osa sateelta suojaamista. Hyödynnä nämä upeat näkyvyysmahdollisuudet saadaksesi yrityksesi tai yhdistyksesi esille. Logon laittaminen mainossateenvarjoon on kaikkien nähtävä viestintäväline. Mitkä ovat painotekniikat ja -alueet? Kun olet valinnut mainossateenvarjosi, voit valita eri painatustekniikoiden välillä räätälöityjen sateenvarjojesi merkitsemiseen: Silkkipainatus on yleisimmin käytetty painotekniikka 1- tai 2-värisille kuvioille ja digitaalinen painatus monivärisille logoille. . Tulostusalueille sinulla on mahdollisuus tulostaa yhdestä segmentistä segmenttien kokonaismäärään, jos budjettisi sallii, eri vaihtoehdoista valitaksesi alkuperäisen ja ainutlaatuisen personoidun sateenvarjon.

Mitkä ovat yksilöitävien sateenvarjojen mitat?

Kun tiedät räätälöityjen mainossateenvarjojen koon, voit tietää, sopiiko sateenvarjo tarpeisiisi ja tyyliisi. Klassiset mainossateenvarjot ovat halkaisijaltaan 20–40 tuumaa, yleisessä käytössä olevat ovat yleensä alle 30 tuumaa. Kun löydät kirjoituksen, että mainossateenvarjo on kooltaan 21 tuumaa, se tarkoittaa, että sen säde on 53,5 cm ja halkaisija sateenvarjon alla on 95 cm, joten sen pinta-ala on noin 89,8 cm². Jos etsit sateenvarjoa, jonka peittoalue on suuri, on hyvä valita 29 tuuman mainossateenvarjot, joiden säde on 73,5 cm ja halkaisija sateenvarjon alla 131 cm, jotta ne peittävät 169,6 cm alueen cm .

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Räätälöidyt sateenvarjot
SateenvarjotSateenvarjot
Räätälöidyt aurinkolasitRäätälöidyt aurinkolasit
TupakointituotteetTupakointituotteet
FanitFanit
Sadetakit ja tuulitakitSadetakit ja tuulitakit
AvaimenperätAvaimenperät