EUR

Halpoja mainossateenvarjoja

Halpojen mainossateenvarjojen valmistaminen voi parantaa asiakkaiden käsitystä yrityksestäsi, mitä odotat?
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Suodattimet
Värit
Eco
0
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

 1. Kokoontaittuva sateenvarjo hopeisella sisustuksella
  21 sateenvarjo Manuaalinen avaus. Valmistettu 190T polyesterista, metallipinnoitettu varsi ja kärjet Mustat metallipinnoitusrivat. 8 väristä paneelia hopeapinnoitteella takana. Hopeanvärinen muovikahva yhteensopivalla hihnalla. Taitettava 3 osaan. Sisältää yhteensopivan tupen hopeareunuksella. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 2. Automaattisesti taittuva sateenvarjo heijastavalla reunuksella
  Automaattisesti avautuva 21 taittuva sateenvarjo polyesteristä pongee-viimeistelyllä ja heijastavalla reunuksella. Muovinen kahva. Sisältää kantokahvan ja siihen sopivan kannen. Manuaalinen sulkeminen.
  Hinta alkaen 6,26 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. GENTLEMEN Luxe 21 automaattinen sateenvarjo
  Automaattinen myrskysateenvarjo pongessa 190T. Keppi sinkittyä terästä, mustat lasikuituribat ja kromikärjet. Kumikahva. Taitettava 3 osaan. Sisältää vastaavan kannen. Automaattinen sulkeutuminen.
  Hinta alkaen 7,29 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 4. Ekologiset
  LEEDS sateenvarjo 23"
  23\" sateenvarjo. Automaattinen avautuminen/sulkeminen RPET 190T -pongeeissä. Lasikuitu ribsit. Bambukahva, jossa puuvillainen rannehihna. Sisältää yhteensopivan RPET-laukun.
  Hinta alkaen 10,10 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 5. DUNDEE FOLDABLE Kokoontaittuva ja käännettävä sateenvarjo
  Kokoontaittuva sateenvarjo 23 automaattista ja käännettävää avautuvaa ja sulkeutuvaa 190T pongee kromatulla akselilla. Ribbit lasikuitua ja 1 osa mustaa pinnoitettua rungon sisäpuolella. Musta ABS-kahva painonapilla. Sisältää vastaavan kannen.
  Hinta alkaen 10,40 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 6. Ekologiset
  taitettava sateenvarjo
  21 kokoontaitettavaa sateenvarjoa, taitettava 3 osaan. 190T RPET Pongee, musta metallipinnoitettu runko ja tangot sekä puinen kahva. Manuaalinen avaaminen ja sulkeminen. pongee kansi
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Taitettavat sateenvarjot

Miksi antaa lahjaksi henkilökohtaisia taittuvia mainossateenvarjoja?

Kolmesta yksinkertaisesta syystä: ne ovat käytännöllisiä, eivät sotkeudu ja ovat hyödyllisiä. Kuinka monta kertaa sinulla on koskaan ollut sellainen käsillä, kun olet tarvinnut sitä? Epävarmana päivänä meillä on tapana olla kantamatta sateenvarjoa, koska emme periaatteessa halua kantaa sitä ja niin huijaamme itseämme, ettei lopulta sade, mutta sade tulee aina ajoissa. Taitettava sateenvarjo on siis ratkaisu, sillä sen saa helposti reppuun tai laukkuun. Vaikka ne ovat pienempiä kuin klassiset sateenvarjolaitteet, taittuvissa sateenvarjoissa on silti hyvä tulostusalue, jonka avulla logosi erottuu kaukaa ja joukosta.

Mitkä ovat logosateenvarjojen toimitusajat?

Kun kuponki on hyväksytty ja maksu suoritettu, räätälöityjen taittuvien sateenvarjojesi valmistus alkaa. Tästä eteenpäin saat ne noin 7-10 arkipäivässä. Heti kun se on valmis, sinulle lähetetään sähköposti, jossa on seurantanumero, jotta voit seurata lähetyksen tilaa. Muistutamme myös, että normaali toimitus on ilmainen. Sinua pyydetään maksamaan vain, jos haluat pikatoimituksen, joka sisältää mainossateenvarjojesi toimituksen pussista 24–48 tunnin sisällä tuotannosta.

Mitä etuja on antaa lahjaksi henkilökohtaisia kokoontaitettavia sateenvarjoja?

Mainossateenvarjot ovat ihanteellinen yrityslahja, jos olet järjestämässä tapahtumaa ja etsit kokoontaitettavia sateenvarjoja yrityksesi mainostamiseen tai viestisi välittämiseen. Näiden persoonallisten lahjojen ostaminen takaa sinulle pitkäkestoisen mainonnan, kaikkina vuodenaikoina, ja logosi näkyy kaukaakin monille muille, kiitos suuren painoalueen ja personointimahdollisuuden eri segmenteissä. Jos järjestät ulkotapahtumaa, tarjoa lahja, joka voi taata suojan sateelta, mutta myös suojaa auringolta. Luo täydellinen sarja vieraillesi ostamalla myös mukautetut aurinkolasimme. Mitä odotat? Osta nyt!

Millaisia yksilöllisiä kokoontaitettavia sateenvarjoja voit ostaa?

Tutustu laajaan valikoimaan tuotteita, jotka olemme valinneet mainontaan. Erityisesti tästä osiosta löydät taitettavat sateenvarjot, joissa on puinen kahva, muovikahva tai kumikahva. Löydät räätälöityjä taittuvia sateenvarjomalleja, joissa on manuaalinen avaus, automaattinen avautuminen ja automaattinen sulkeminen, ja joissakin malleissa on myös kantolaukku. Laajan tuotevalikoiman ansiosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin ja värin. Osta nyt räätälöidyt taitettavat sateenvarjot edulliseen hintaan laadusta tinkimättä!

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Taitettavat sateenvarjot
Klassiset sateenvarjotKlassiset sateenvarjot
SateenvarjotSateenvarjot
Sadetakit ja tuulitakitSadetakit ja tuulitakit
Räätälöidyt sateenvarjotRäätälöidyt sateenvarjot
Räätälöidyt aurinkolasitRäätälöidyt aurinkolasit
FanitFanit
AvaimenperätAvaimenperät