EUR

Taloudelliset urheilureput

Garrampan halvat mainosurheilureput ovat paras lisä urheiluun. Ota urheilureppu mukaasi kuntosalille, tunneille, lenkille, retkelle tai vaellusreitille vuoristossa. Ja meillä on kaikenlaisia ​​malleja urheilureppuja naisille ja miehille, joissakin voit kuljettaa jopa 2 litraa vettä tai isotonista juomaa mukaan. Tutustu kaikkiin toimiviin ja moderneihin malleihimme . Voit valita urheilureppusi värin, josta pidät eniten: musta, valkoinen, oranssi, vihreä, punainen, sininen, keltainen ... valitse se, josta pidät eniten. Meillä on urheilureppuja, jotka on suunniteltu taittamaan ne laukussasi ja säilyttämään mahdollisimman vähän tilaa.  Harjoittele suosikkiurheiluasi Garrampan kanssa ja kanna yhtä miesten ja naisten urheilureppuistamme olkapäilläsi.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Merkki  
 1. Ki-mood 11
 2. Proact 2
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Merkki
 1. Ki-mood 11
 2. Proact 2
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

16 tuotetta

 1. Uusi tuote
  Polyesterista valmistetut joggy-urheilureput
  Ripstop-polyesteripakattava urheilureppu, jossa vetoketju edessä, verkkohihnat ja kiinnitetty hiha.
  Hinta alkaen 2,57 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 2. Ekologiset
  SCUBA MESH Vedenpitävä pussi 6L
  210D vedenpitävä RPET laukku vetoketjulla ja RPET verkkokassilla. Tilavuus: 6L.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 3. Ekologiset
  OLYMPIC Sport reppu 600D RPET
  Monitoiminen urheilureppu 600D RPET:stä, jossa on useita lokeroja (mukaan lukien pehmustettu lokero padelmailaa varten). Sisältää säädettävän olkahihnan.
  Hinta alkaen 20,64 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. MULTISPORT-VARUSTEET REPU
  Varustereppu - multisport 600D polyesteriä. Edessä suuri vetoketjullinen tasku ja sivutasku.
  Hinta alkaen 9,12 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 5. MULTISPORT-VARUSTEET REPU JÄYKÄLLÄ ALUSTALLA
  Reppu moniurheiluvarusteille 600D polyesteriä. Jäykkä alempi kenkälokero. Suuri etutasku ja 2 vetoketjullista sivutaskua.
  Hinta alkaen 17,76 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 6. TRAIL-REPU
  Reppu ripstopista ja hunajakennopolyesterista vesipussin kantamiseen. Edessä vetoketjullinen tasku. Vesipussin putken pääsy. Ultrakevyt. Ihanteellinen kilpailuihin.
  Hinta alkaen 10,11 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 7. Ulkoilureppu / Free Air
  100% polyesteriä. Kevyt 210D ripstop polyesteri urheilukassi. Sopii ulkoiluun ja maastopyöräilyyn. Siinä on kaksi joustavaa verkkotaskua ja leveä vetoketjulla suljettava etutasku, johon voidaan lisätä vesitasku. Kevyet kahvat ja hengittävä selkä tekevät siitä mukavan käyttää. Kompressiohihnat kumpaakin sivua, rintahihnaa ja vyötäröhihnaa voidaan säätää paremman tuen saamiseksi.
  Hinta alkaen 10,73 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 8. Urban-urheilureppu
  100% polyesteriä. Urban-tyylinen urheilureppu tiheää 420D polyesteriä, jossa on suuri etutasku vedenpitävällä vetoketjulla ja kaksi joustavaa verkkotaskua. Päälokerossa on tarviketaskut ja vetoketjullinen pussi Hengittävä selkä, säädettävät olkaimet ja rintahihna mahdollistavat paremman tuen.
  Hinta alkaen 12,32 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 9. monitoimireppu
  600D polyesterireppu. Kaksi sisätaskua, joissa vetoketjullinen tasku. Edessä säilytys joustava verkko. Pehmustetut ja hengittävät kahvat ja selkä. Sivuilla kaksi verkkotaskua. Säädettävät vyötärö- ja kantokahvat rinnassa.
  Hinta alkaen 13,25 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 10. Vapaa-ajan / ulkoilureppu
  100% polyesteriä. Ulkoreppu 300 polyesteriä. Ihanteellinen lyhyille kävelyretkille. Siinä on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen etutasku. Etuosan joustava nyöri helpottaa vaatteiden tai esineiden pitämistä liikkeen aikana Sen päälokerossa on sisätaskut tarvikkeille. Kompressiohihnat molemmilla puolilla, hengittävä selkä, ergonomiset kahvat ja säädettävä rintahihna tarjoavat optimaalisen mukavuuden.
  Hinta alkaen 16,71 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 11. Vedenpitävä reppu
  Vedenpitävä \"carry-all\" -reppu polyvinyylipeitteestä PVC (polyvinyylipeite). Roll-top-suljinjärjestelmä. Vetoketjullinen etutasku 100 % vedenpitävä. Hengittävät kahvat. Verkkotasku sivussa. Ihanteellinen käytettäväksi merellä, vesiurheilussa tai moottoripyörällä.
  Hinta alkaen 21,26 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 12. Outdoor / Free Air reppu
  100% polyesteriä. Ulkoreppu 210D ripstop polyesteriä. Siinä on päälokero vesisäiliöllä, kaksi joustavalla suljettavaa sivutaskua ja etutasku, jossa on vetoketjullinen sisäinen turvalaukku. Molemmilla sivuilla on puristuskahvat ja rintahihna mukavaan tukeen Säädettävä vyötärövyö integroiduilla vetoketjullisilla taskuilla , sen hengittävä selkä ja hengittävät ergonomiset kahvat tukevat selkää.
  Hinta alkaen 21,26 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 13. VAPAA-AIKAREPU
  Moniurheilu-/vaellusreppu ripstop- ja hunajakennopolyesteriä. Edessä vetoketjullinen tasku. 2 pääosastoa. Verkkotaskut sivuilla. Elastiset koukut vaellussauvoille. Säädettävät ergonomiset olkaimet ja hihna. Vesipussiputken pääsy.
  Hinta alkaen 21,48 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 14. Melareppu, jossa kaksiosastoinen mailapidike
  100% polyesteriä. Erityinen polyesteriurheilureppu paddle-tennikselle. Mailaosasto molemmilla puolilla. Tasku, jossa erillinen lokero kenkiä varten. Suuri volyymi.
  Hinta alkaen 25,40 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 15. Urheilureppu, jossa varkaudenestojärjestelmä ja irrotettava vyötärölaukku
  100 % polyamidia. Urheilureppu, jossa varkaudenestokaapeli ja karabiini numeroyhdistelmällä. Integroitu ja irrotettava vyötärölaukku. Suljetaan vetoketjulla. Lisää turvallisuutta rullasuljuksella ja turvahihnalla, joka on kiinnitetty karabiiniin. Suuri etutasku, joka on helppo muokata, kengänpidike sivuilla parempaa ilmanvaihtoa varten. Sisäinen pehmustettu kannettavan tietokoneen laukku. Vetoketjullinen säilytystasku yläosassa. Pehmustettu sivukahva ja yläkahva tarrakiinnitys. Vyölaukku arvoesineiden kuljettamiseen kiinnitettynä takapaneelin sisäpuolella olevalla painonapilla, jota voidaan käyttää repussa säädettävän soljellisen vyön ansiosta.
  Hinta alkaen 30,29 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 16. Vapaa-ajan/ulkoilureppu kypäräpidikkeellä
  100% polyesteriä. Urban-tyylinen reppu ja sopii vapaa-ajan toimintaan. Suuri päälokero, jossa säilytystilaa jopa 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Suuri etutasku. Väliosasto. Irrotettava kypäräverkko, joka taittuu ylös ja säilytetään sitä varten tarkoitetussa vetoketjullisessa taskussa repun alla. Sivussa puristushihnat ja vyötärövyö parempaa tukea varten. Sivuilla joustavat verkkotaskut kiristysnyörillä Ergonomiset kahvat ja hengittävä selkä.
  Hinta alkaen 33,32 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

16 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Urheilureput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
ReputReput
Räätälöidyt pyöräilypullotRäätälöidyt pyöräilypullot
UrheilukassitUrheilukassit
Urheilulliset tekniset poolopaidatUrheilulliset tekniset poolopaidat
Tekniset T-paidatTekniset T-paidat