EUR

Räätälöidyt mainosnauhat tapahtumiin

Henkilökohtaiset kaulanauhat logollasi näyttämään sinut tunnistetuksi tapahtumissasi ja yritysmessuillasi
Suodata  
Värit  
Eco  
Suodattimet
Värit
Eco
0
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

 1. SINGLE LANY Nauha 20 mm
  Nauha metallikoukulla. 20mm leveä.
  Hinta alkaen 0,21 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 2. Henkilökohtainen jatkettava merkki akkreditoinneille
  Läpinäkyvä värimerkki metallipidikkeellä, ihanteellinen akkreditointien ripustamiseen.
  Hinta alkaen 0,26 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 3. PANY kaulanauha 20mm
  Nauha, jossa metallikoukku ja turvasuljin. 20mm leveä.
  Hinta alkaen 0,26 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 4. LANY Metallinen karbiininauha 20 mm
  Nauha, jossa metallikoukku, irrotettava solki ja turvasuljin. 20mm leveä.
  Hinta alkaen 0,36 € /yksikkö
  10 saatavilla olevat värit
 5. WIDE LANY Kaulanauha 25mm sulkurenkaalla
  Nauha, jossa metallinen karabiini, irrotettava solki ja turvasuljin. 25mm leveä.
  Hinta alkaen 0,47 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 6. Ekologiset
  LANY RPET 20mm RPET kaulanauha
  20 mm RPET-kaulanauha metallikarabiinilla ja turvasuljuksella.
  Hinta alkaen 0,48 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 7. Ekologiset
  BOWYARD Lanyard RPET sateenkaari
  RPET sateenkaarinauha, jossa metallinen hummerilukko, irrotettava solki ja turvasuljin.
  Hinta alkaen 0,64 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Nauhat

Mistä eri materiaaleista mainosnauhoja valmistetaan?

Valittavana on erilaisia ​​materiaaleja valittaessa kaulanauhaa. Yleisimpiä näkökohtia voivat olla käyttötarkoitukset, ulkonäkö ja hinta.NylonNylon on yleinen valinta kaulanauhoille, koska se on pehmeä, mukava ja edullinen materiaali.PolyesteriPolyesteri on kestävä materiaali, joka halvan hintansa lisäksi mahdollistaa myös sublimaatiotulostuksen, mikä on kirkas, täysvärinen prosessi Elastic Elastic on materiaali, joka venyy ja mahdollistaa yleisen istuvuuden Puuvilla Puuvilla on toinen suosittu valinta, koska se on pehmeä, mukava ja ympäristöystävällinen materiaali. Se on myös kestävä. Neopreeni Neopreeni on kestävä ja vettä hylkivä materiaali, joten se sopii ihanteellisesti nauhoiksi. Satiini, vaikka se kiiltää, on kestävä kangas, joka näyttää silti painatetulla logollasi PVC on kestävä materiaali. , joustava ja kevyt, joka on loistava vaihtoehto kaulanauhoille Löydät erilaisia ​​materiaaleja räätälöityihin kaulanauhoihin verkkosivustoltamme ja valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Mitä etuja henkilökohtaisiin kaulakoruihin sijoittamisesta on?

Henkilökohtaisten kaulanauhojen nimenomainen tarkoitus on työntekijöiden tunnistaminen ja brändin edistäminen. Yritykset voivat kuitenkin hyötyä kaulanauhoista monin tavoin. Nauhoja jaetaan usein messuilla ja tapahtumissa, jotta he voivat tunnistaa, mitä he etsivät. Anna lahjasta tulla Mainostyökalu, koska voit hyödyntää sitä henkilökohtaisessa ympäristössäsi ja se antaa brändillesi näkyvyyttä. Garrampalla on erilaisia ​​malleja yksilöllisistä kaulanauhoista.

Minkälainen kaulanauhakiinnitys minun pitäisi valita?

Nauhoille on olemassa erilaisia ​​kiinnikkeitä, kaikki on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan Bulldog Clip: Täydellinen kaulanauhoille, joissa on rintanappipidikkeet tai merkit Heavy Duty Snap Hook: Samanlainen, mutta vahvempi ja helpompi kääntyvä koukkutoiminto Avaimenperä: Joskus kutsutaan jaetuksi renkaaksi ja on yleinen mm. lisävaruste avaimille Avaimenperä, jossa metallinen krokotiilipidin ja lenkki: Rengas ommellaan kaulanauhaan, jonka jälkeen alligaattorin metalliklipsi ja lenkki kiinnitetään kaulanauhaan. metallikoukku: Kestävä ja monipuolinen metallikoukku Peukalokoukku: Jousisalpa metallikoukku on helppo avata ja käyttää Lobster Claw: Sama kuin peukalon koukun toiminnallisuus Karabiini: Metallilenkki, jossa on jousikuormitetut tai pultattavat ovet, joka mahdollistaa nopean asettamisen tai poistamisen köydestä tai muusta kiipeilyvarusteet Irrotettava puhelinlenkki - Pieni lenkki mobiili- tai USB-elektroniikkalaitteille jne.

Minkälainen yksilöllinen kaulanauha sopii parhaiten toimialalleni tai tapahtumalleni?

Meillä Garrampalla on vuosien kokemus kaulanauhasektorilta, meillä on erilaisia ​​yksilöllisiä kaulanauhoja, jotka mukautuvat tarpeisiisi Henkilökohtaiset kaulanauhat palvelevat turvallisuutta ja PCI-määräysten noudattamista Koska turvallisuus on tärkeä näkökohta. Monilla työpaikoilla ja että PCI-yhteensopivuus edellyttää merkkien käyttöä vyötärön yläpuolella, ja yhä useammat työntekijät käyttävät mukautettuja kaulanauhoja. Nauhan käyttäminen yrityksen tärkeimpien viestien vahvistamiseen on loistava tapa varmistaa, että viesti on näkyvissä joka aamu ja koko päivän. Terveydenhuoltoalan kaulanauhat Terveydenhuollon ammattilaisten on oltava välittömästi tunnistettavissa koko päivän ajan noudattaakseen turvallisuutta ja osoittaakseen legitimiteetin potilaille kun he tarvitsevat luottamusta huolenpitoonsa.Kaulanauhat koulutukseen Kouluympäristöissä painotetaan luonnollisesti paljon turvallisuutta. Peruskoulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen opettajilla sekä vierailla on oltava henkilöllisyystodistus, vieras- tai vapaaehtoiskortti henkilökohtaisessa kaulanauhassa, jotta he olisivat helposti tunnistettavissa henkilöiksi, joilla on oikeus olla koulun tai yliopiston rakennuksessa Messujen ja tapahtumien kaulanauha Messuilla ja tapahtumissa on erittäin tärkeää tunnistaa henkilöitä, joille yleensä toimitetaan persoonallinen kaulanauha sisäänkäynnin yhteydessä.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Nauhat
HäätHäät
MagneetitMagneetit
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
KynätKynät
ViilutViilut