EUR

Halvat henkilökohtaiset pienet muistikirjat

Jos olet niitä luovia mieliä, joiden on tehtävä muistiinpanoja paikan päällä, Garrampan halvat henkilökohtaiset pienet muistikirjat ovat sinulle ihanteellisia. Kämmenen kokoinen, eri väreissä ja materiaaleissa ja joissain mukana kirjoitustarvikkeet, kuten kynät tai lyijykynät. Epäilemättä henkilökohtainen pieni muistikirjasi voi kulkea mukanasi minne ikinä menetkin . Ne mahtuvat taskuun tai laukkuun ja ovat erittäin hyödyllisiä töissä, osoitteen ottamisessa, tapaamisen varaamisessa tai ostoksilla. Nämä halvat ja kauniit muistikirjat ovat ihanteellinen lahja tapahtumiin, kuten keskusteluihin tai konferensseihin; häiden, kasteiden ja ehtoollisten lisäksi. Ja tämän tyyppiset henkilökohtaiset muistikirjat nimillä ovat yksityiskohta, joka ei jätä sinua välinpitämättömäksi.  Tutustu tässä osiossa edullisiin henkilökohtaisiin pieniin muistikirjoihimme.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

 1. Ekologiset
  MINI PAPERIKIRJA A6-kannen muistikirja
  Muistikirja pahvikannella (250 gr/m²) A6, jossa 40 arkkia kierrätyspaperia, 70 g.
  Hinta alkaen 0,47 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Ekologiset
  A6-taskuvihko kierrätyspaperilla 14x9 cm
  A6-taskuvihko, jossa 70 arkkia kierrätyspaperia. Sisältää kierrätetyn sinisen musteen kuulakärkikynän, jossa on biohajoavia muoviosia
  Hinta alkaen 0,70 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 3. a7 muistikirja pu-kansi ja kynä
  PU-kannen A7-muistivihko, jossa 60 arkkia valkoista paperia ja sininen mustekynä.
  Hinta alkaen 2,32 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Pienet muistikirjat

Mitä erityisiä yksilöllisiä taskuvihkoja teillä on?

Mitä tulee pieniin logomuistikirjoihin, meillä ei ole vain klassisia mukautettuja muistikirjoja; mutta myös ekologisilla malleilla pahvista ja kierrätyspaperista. Lisäksi meillä on pieniä henkilökohtaisia ​​vihkoja jaettavaksi pojille ja tytöille. Kaikki yksityiskohdat, joilla heidän mielikuvituksensa valloilleen. Yrityksille tarkoitetuissa taskuvihkoissamme on omat kynät sekä postit tai lyijykynät . Täydellinen lahja, valmis toimitettavaksi.

Milloin kannattaa antaa lahjaksi pieniä, halpoja, persoonallisia muistikirjoja?

Pienet persoonalliset muistikirjat ovat yrityslahja, monipuolisia ja saatavilla eri kokoisina. Itse asiassa jotkut pitävät pienestä mallista, koska sitä on paljon mukavampi säilyttää laukussa ilman, että mennään pidemmälle. Ja kyse on siitä, että näitä pieniä henkilökohtaisia ​​muistikirjoja käytetään kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja hetkiin: toimistossa, kirjastossa, kotona, konferenssin tai kongressin aikana, yliopistossa ... Kaikissa näissä paikoissa on välttämätöntä tee muistiinpanoja. Ja tehdä muistiinpanoja? Mikä olisikaan sen parempi tapa kuin käyttää pieniä alkuperäisiä muistikirjoja. Toisaalta toivottaaksesi uuden työntekijäsi tervetulleeksi, paketti, jossa on henkilökohtainen pieni muistikirjamme, on loistava tapa aloittaa uusi työ. Voit tehdä parhaan tervetuliaispaketin!

Mitä eroa on muistikirjan ja pienen muistikirjan välillä?

Ensinnäkin molemmat ovat osa halpoja henkilökohtaisia ​​pienikokoisia muistikirjojamme, joten molemmat on suunniteltu helposti kannettaviksi pienen koon vuoksi ja nopeaa muistiinpanojen tekemistä varten.  Niiden tärkein ero on muodossa. Pienet muistikirjat avautuvat kuten tavallinen muistikirja, mutta mukautetut taskumuistivihkot ovat hieman pienempiä, niissä on yleensä vähemmän arkkeja ja ne avautuvat pystysuunnassa.  Taskulehtiötä käytetään lyhyiden muistiinpanojen tekemiseen tiettyyn aikaan : poliisit tutkinnan aikana, tarjoilijat ottavat tilauksiasi tai toimittajat tekevät muistiinpanoja haastattelussa. Toisaalta pieni taskumuistivihko on suunniteltu pidempään käyttöön , kuten matkapäiväkirja, mutta menettämättä sitä etua, että se vie vähän tilaa.

Mitkä ovat logolla varustettujen pienten henkilökohtaisten muistikirjojen toimitusajat?

Garrampan tuotanto- ja toimitusajat vaihtelevat 7–10 arkipäivän välillä, kun vedos on jo hyväksytty. On totta, että pieniä eroja voi olla valitusta kuviosta ja painotekniikasta riippuen, mutta ne tapahtuvat pääasiassa tilausmäärään. Tällä tavalla näet verkkosivulla pienen yhteenvedon kustannuksista ja toimitusajasta, joka sijaitsee oikealla olevassa osiossa. Valitse väri, määrä ja painotyyppi ja jos sinulla on vähän Muista, että meillä on pikatoimituspalvelu, joka lyhentää toimitusaikoja. Kerro meille, niin teemme pikalähetyksesi. Normaali toimitus on ilmainen, kun taas pikatoimituksesta veloitetaan lisämaksu , joka lasketaan tilauksesi painon perusteella.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Pienet muistikirjat
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
KynätKynät
Liimaiset muistiinpanotLiimaiset muistiinpanot
Kansiot ja portfoliotKansiot ja portfoliot