EUR

Halpa henkilökohtainen sormuskansio

Yksi parhaista toimistotarvikkeista on epäilemättä halvat, henkilökohtaiset rengasmuistikirjamme. Sensaatiomainen lahja, sillä sivujen purkaminen tämän tyyppisellä muistikirjalla on erittäin helppoa.  Tutustu kaikkiin näihin kauniisiin sormuksella varustettuihin muistikirjoihin , joita on saatavana kaikenlaisissa väreissä: sininen, oranssi, musta, punainen, vihreä, harmaa, keltainen, valkoinen, vaaleanpunainen… valitse niistä, joista pidät eniten! Lisäksi meillä on koko valikoima ekologisilla renkailla varustettuja muistikirjoja, jotka on valmistettu bambupuusta, luonnonkorkista ja kierrätyspahvista.  Anna kestävyyttä Garrampan kädestä. Toisaalta meillä on halpoja muistikirjoja ja muistikirjoja yksilöllisillä renkailla ja erilaisilla lisävarusteilla: mukana kotelo, kyniä, sarjakuvia tai hauskoja kuvioita, kuten muotoiltu vihkomme. emojista. Astu verkkokauppaamme nyt ja löydä tämä uskomaton luettelo.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

 1. Ekologiset
  SONORA PLUSCORK Corc kannen muistivihko kynällä
  Muistikirja, jossa 70 vuorattua arkkia kierrätyspaperia ja korkkikansi. Kynä on valmistettu kierrätetystä pahvista ja osista maissitärkkelystä (PLA). musta muste
  Hinta alkaen 1,53 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Ekologiset
  Ekologiset paperikivisormusmuistivihkot
  Sormusvihko, jossa 70 arkkia kivipaperia ja kierrätettyä pahvia. Valmistettu luonnonkivestä (kalsiumkarbonaatti) ja muovista (HDPE). Vuoratut sivut.
  Hinta alkaen 1,77 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 3. Ekologiset
  Ekologinen bambumuistivihko yhteensopivalla kynällä 13x18 cm
  Muistikirja, jossa bambukansi ja 70 arkkia kierrätyspaperia. Sisältää yhteensopivan bambukuulakynän, jossa on ABS-kärki ja klipsi.
  Hinta alkaen 4,15 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Ekologiset
  GROWNOTEBOOK™ Pine muistikirja
  Palauta puu maan päälle tällä paperilla. 72 kierreviivattua arkkia. Sisältää männyn siemeniä, jotka antavat planeetalle uuden elämän. Puu kasvaa noin 30 cm vuodessa. Valmistettu EU:ssa.
  Hinta alkaen 4,34 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. GRASS BOOK Sormusvihko A5 ruohopaperia
  A5 rengaskansio, jossa pahvikansi 80 ruohopaperia (40%). Valmistettu EU:ssa.
  Hinta alkaen 5,49 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Ekologiset
  Kierrätetty ekologinen vihko kynällä 18x13 cm
  Kierrätetty muistikirja mustalla tai luonnonruskealla kansilla. Sisältää 70 arkkia kierrätyspaperia ja biohajoavan kierrätetyn kuulakärkikynän sinisellä musteella.
  Hinta alkaen 1,19 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. Ekologiset
  Kierrätyspaperista vihko ja ekologinen kynä 26x19 cm
  Vihko mustalla tai luonnonruskealla kansilla, jossa on 70 sivua kierrätyspaperia ja biohajoava kierrätetty kuulakärkikynä sinisellä musteella.
  Hinta alkaen 2,13 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Sormuskansiot

Mitä etuja on antaa lahjaksi henkilökohtaisia rengaskirjoja?

Muistikirjat, joissa on henkilökohtaiset sormukset, ovat ihanteellinen lahja, jonka voit antaa yhteistyökumppaneille. Ja henkilökohtaiset muistikirjat ovat hyödyllisiä kokoushuoneissa tapaamisten tai kokouksen yksityiskohtien huomioimiseen. Lisäksi edulliset persoonalliset sormuskansiomme ovat plussaa tapahtumissa ja messuilla.Tässä osiossa on personoitujen muistivihkojen ja muistivihkojen lisäksi käden ulottuvilla erilaisia ​​muistilappuja post-it-lapuilla, joitain erittäin käytännöllisiä lahjoja ja arvostettuja, että asiakkaasi ja toimittajasi eivät jätä välinpitämättömäksi. Älä missaa tätä tilaisuutta mainostaa yrityksesi logoa päivittäisillä käyttötuotteilla tai tuotteilla, jotka jaetaan konferensseissa, messuissa tai kaikenlaisissa tapahtumissa. Hyödynnä tämä laaja valikoima edullisia mutta laadukkaita tuotteita.  Valitse sinulle ja brändillesi parhaiten sopiva malli.

Mitä mahdollisia painotekniikoita henkilökohtaisten muistikirjojen painamiseen on?

Tärkeimmät promootiomuistikirjoissa käytetyt räätälöintitekniikat ovat silkkipainatus, digipainatus ja tampopainatus. Valikoimastamme löydät kuitenkin myös personoidut muistikirjamallit laserkaiverruksella. Tulostustapa riippuu mallista ja materiaali, josta henkilökohtainen muistikirjasi on tehty. Ota meihin yhteyttä nyt ja valitse tilauksellesi parhaiten sopiva tulostusmenetelmä, ja jos sinulla on kysyttävää, autamme sinua valitsemassasi räätälöintityypissä.

Mistä malleista voin valita henkilökohtaisia muistikirjoja?

Tähän kategoriaan olemme valinneet sinulle erilaisia ​​persoonallisten muistikirjojen malleja, kuten pehmeäkantiset tai pahviset muistikirjat, joissa on vuoratut sivut tai täysin tyhjät tai muistikirjat, joissa on joustava suljin tai kirjanmerkki. Lisäksi meillä on muistikirjoja, joissa on edullisia yksilöllisiä sormuksia eri väreissä ja lisätarvikkeilla, kuten post-it, penaalit tai yhteensopivat kynät. Tutustu tähän osioon ja älä missaa tuotteitamme. Meillä Garrampalla on laaja verkkokatalogi, joka odottaa sinua. Älä missaa tätä tilaisuutta!

Miten voin tilata henkilökohtaiset mainosmuistikirjat?

Yhdellä napsautuksella voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin.  Henkilökohtaisten muistikirjojen ostaminen verkkosivustoltamme on erittäin helppoa. Katsotaanpa! Valitse väri, tulosteen sijainti, määrä ja odota tiedoston latautumista. voi nähdä kaavion esikatselun ja siten varmistaa, että ehdotuksemme luo täydellisesti ideasi. Aloitamme tuotannon vasta kun olet täysin tyytyväinen! Mitä odotat? Siirry Garrampa-verkkokauppaan!

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Sormuskansiot
KynätKynät
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
Pienet muistikirjatPienet muistikirjat