EUR

Halvat henkilökohtaiset kuminauhamuistikirjat

Jos etsit omaperäistä muotoilua mainosmuistikirjallesi, muista katsoa Garrampan halpoja yksilöllisiä kuminauhallisia muistikirjojamme. Meillä on niitä kaikenlaisissa väreissä, jotka sopivat täydellisesti niiden yhdistämiseen. kaikenlaisissa tilanteissa. Mukauta muistikirjaasi brändilläsi, ilmauksellasi tai personoidulla suunnittelullasi.  Nämä kuminauhalla varustetut henkilökohtaiset muistikirjat sopivat ihanteellisesti kaikenlaisiin yrityksiin : akatemiasta; jopa toimistossa, käyden läpi viestintävälineitä. Et koskaan tiedä, milloin muokattava kuminauhamuistikirja on tarpeen.  Garrampalla on erilaisia ​​malleja. Muokattavat kierrätysmateriaaleista valmistetut ekologiset muistikirjat sekä antibakteeriset muistikirjamallimme erottuvat joukosta. Kirjoita siitä, mistä pidät eniten kaikkien terveyden suojelemisen lisäksi.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

14 tuotetta

 1. Ekologiset
  A6-taskuvihko kierrätyspaperilla 14x9 cm
  A6-taskuvihko, jossa 70 arkkia kierrätyspaperia. Sisältää kierrätetyn sinisen musteen kuulakärkikynän, jossa on biohajoavia muoviosia
  Hinta alkaen 0,70 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 2. Ekologiset
  Ekologinen kierrätysvihko A6 14x1,4 cm
  Kierrätysmateriaalista valmistettu A6-muistivihko, jossa 96 valkoista sivua värillisillä kirjanmerkeillä ja yhteensopivalla kuminauhalla.
  Hinta alkaen 0,91 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 3. Ekologiset
  SONORACORK A6 muistikirjan korkkikansikynä
  A6-muistivihko, jossa 70 vuorattua arkkia kierrätyspaperia ja korkkikansi. Kynä on valmistettu kierrätetystä pahvista ja osista maissitärkkelystä (PLA). musta muste
  Hinta alkaen 1,09 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Ekologiset
  SONORABAM Bamboo muistikirja A6
  A6-muistivihko, jossa bambukansi ja 70 vuorattua kierrätyspaperiarkkia. Sisältää yhteensopivan kierrätetyn kynän, jossa on PLA-kärki ja klipsi. Sininen muste.
  Hinta alkaen 1,26 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Suuri muistilehtiö a5-ruudukkopaperi
  A5-kokoinen muistikirja jäykällä kannella. 96 neliöistä arkkia. Joustonauha ja kirjanmerkki.
  Hinta alkaen 1,70 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 6. Ekologiset
  HUOMAA RPET Kannettavan A5-kansi RPET
  A5-kokoinen muistikirja, jossa 600D RPET kovakantinen kansi ja 80 vuorattua kierrätyspaperiarkkia kuminauhalla ja sivumerkinnällä.
  Hinta alkaen 1,90 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 7. Ekologiset
  SUBER A5 muistikirja korkkikansi
  A5-muistivihko korkkikansi. 96 arkkia rivipaperia. Kirjanmerkki, kuminauha ja kynäteline.
  Hinta alkaen 2,08 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 8. Ekologiset
  BAOBAB kierrätetty PU A5 muistikirja
  A5-kokoinen muistikirja, jonka kovakantinen on valmistettu pehmeästä kierrätetystä PU:sta. 80 viivaa arkkia. Joustonauha ja kirjanmerkki.
  Hinta alkaen 2,44 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 9. Ekologiset
  Ekologinen muistivihko A5 kuminauhalla ja kirjanmerkillä
  A5-muistivihko kanvaskangasella. 96 vuorattua arkkia. Joustonauha ja kirjanmerkki.
  Hinta alkaen 2,71 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 10. Kovakantinen A5-muistivihko. kuminauha
  A5-kokoinen muistikirja jäykällä kannella. 72 vuorattua arkkia. Joustonauha ja kirjanmerkki. Sisältää kuulakärkikynän sinisellä musteella.
  Hinta alkaen 3,59 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 11. Pehmeäkantinen A5-muistikirja
  Pehmeäkantinen A5-muistikirja. 80 vuorattua lakanat ja taitettava tasku takakannessa. Tilaa kynälle. Joustonauha ja kirjanmerkki.
  Hinta alkaen 4,69 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 12. RUOHAA HUOMAUTUKSET Notebook A5 ruohopaperi
  A5-kokoinen muistivihko, jossa pahvikansi ja 80 ruohopaperia (40%). Valmistettu EU:ssa.
  Hinta alkaen 5,82 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 13. Täysvärinen henkilökohtainen kuminauha suuri muistikirja
  A5-kokoinen muistikirja, jossa pehmeä PU-kansi. 96 tavallista arkkia. Joustonauha ja kirjanmerkki.
  0 saatavilla olevat värit
 14. ARCONOT A5 vuorattu muistikirja
  A5-kokoinen muistikirja, jossa pehmeä PU-kansi. 96 vuorattua arkkia. Joustonauha ja kirjanmerkki.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

14 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Joustava nauha muistikirjat

Miksi antaa lahjaksi halpoja yksilöllisiä kuminauhavihkoja?

Halvat, henkilökohtaiset, joustavalla nauhalla varustetut muistikirjamme ovat erittäin käytännöllinen työväline. Tämän tyyppisellä henkilökohtaisella muistikirjalla voit tehdä muistiinpanoja, kerätä ideoita, kirjoittaa tapaamisia ja muistaa tärkeitä tapahtumia. Tutustu muistivihkoihimme ja henkilökohtaisiin vihkoihimme, joita voit lahjoittaa logolla tai iskulauseella ja tarjota niitä kaikille asiakkaillesi. Näiden promootiotuotteiden ansiosta saat mainosviestisi näkymään kaikille asiakkaillesi. Joustonauhalla varustetut muistikirjat ovat alkuperäinen lahja jaettavaksi erilaisiin tapahtumiin, kuten festivaaleihin, kongresseihin tai konferensseihin.

Onko parempi antaa lahjaksi kuminauhavihko vai asiakirjapidike?

Sano ensinnäkin, että molemmat mainostuotteet ovat pieni mutta loistava lahja kaikille työntekijöillesi. Kiitos myös henkilökohtaisella kuminauhalla varustetun muistikirjan tai mukautettavan asiakirjapidikkeen; Saat positiivisen, ammattitaitoisen ja osaavan kuvan asiakkaidesi silmissä, mutta Garrampalta kerromme sinulle, että jos olet järjestämässä konferenssia, tapaamista tai kurssia; Mielestämme on parasta hankkia yksi halvoista yksilöllisistä muistikirjoista, joissa on kuminauha. Lisää logosi ja yhdistä se halvalla kynälläsi, jonka voit antaa kaikille osallistujille täydellisenä ja hyödyllisenä tervetuliaispakkauksena. Päinvastoin, jos etsit tuotetta myynnin edistämiseen; Yrityksen logolla personoidut asiakirjapidikkeet ovat sinulle sopivin lisävaruste. Tilit, joissa on muistilehtiö, lokero käyntikorteille ja joissakin niistä on myös laskin tai paikka tehopankille; ihanteellinen matkapuhelimen lataamiseen.

Miten kaupalliset kuminauhavihkot personoidaan?

Epäilemättä halutuin tulostustekniikka halvoille yksilöllisille kuminauhallisille vihkoillemme on silkkipainatus. Joustonauhalla varustetut muistikirjat voidaan silkkipainata yhdellä tai kahdella värillä, koska se on erittäin taloudellinen menetelmä ja edullinen mihin tahansa taskuun. Räätälöi halpoja yksilöllisiä muistikirjojasi kuminauhalla Garrampassa ja anna ne ihmisille messujen ja myynninedistämistapahtumien promootiokampanjoiden aikana. Toisaalta, jos aiot personoida muistikirjan kannen valokuvalla tai kuvalla, jossa on useita värejä, jopa lisäämällä vivahteita; Voit käyttää digitaalista siirtoa tai silkkipainettua siirtoa. Joissakin malleissa, kuten muokattavilla joustonauhalla varustetut muistikirjat, on mahdollista painaa logo bareljeefissä tai laserkaiverruksella todella ainutlaatuisen vaikutelman saavuttamiseksi. Näin tapahtuu esimerkiksi kangas- tai keinonahkaisten mallien kanssa. Muista: muistivihkoidemme voidaan yksilöidä kannesta, etu- ja takapuolelta, mutta ei sivujen sisäpuolelta. Lisäksi Tulostusalue vaihtelee mallin ja valitun räätälöintitekniikan mukaan. Tällä tavalla digitaalinen painatus mahdollistaa koko pinnan personoinnin ; kun taas tampotulostus, joka mahdollistaa 4 spottiväriä, ei ole aina käytettävissä koko pinnalla. Meillä on myös malleja, joissa on mahdollista sijoittaa logo tai kirjoittaa vain tietylle alueelle, kuten alle tai keskelle. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Minkä mallin halpoja yksilöllisiä kuminauhamuistiinpanovihkoja minun pitäisi valita?

Meillä on kaikenlaisia ​​muistikirjoja, joissa on mukautettavat kuminauhat. Valikoimastamme löydät erilaisia ​​yksilöllisten muistikirjojen malleja, joita voit tarjota asiakkaillesi markkinointitoimissasi ja mainoskampanjoissasi. Kun valitset mainosmuistikirjojasi. , sinun tulee ottaa huomioon seuraavat seikat: koko (A4, A5 tai muistikirjat joustavalla taskunauhalla), materiaali , jolla teet kannet ja arkit (polyesteri, paperi , pahvi, kangas jne.) ja myös sivujen muoto . On erittäin tärkeää tietää, miten haluat sivut. Kuminauhavihko, jossa on neliömäiset, viivat tai täysin tyhjät sivut? Valitse itse Garrampassa! Löydä tästä joustavalla nauhalla varustettujen muistikirjojen valikoimasta erilaisia ​​malleja , jotka mukautuvat kaikenlaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Sinun tarvitsee vain valita se, josta pidät eniten, se on niin yksinkertaista! Lopuksi on syytä huomata, että uusimpien uutuuksien joukossa meillä on valikoima ekologisia, kierrätyspaperista valmistettuja kuminauhallisia muistikirjoja tai henkilökohtaisia ​​​​muistivihkoja, joissa on korkki- tai kierrätyspahvikansi. Lisäksi meillä on erilaisia ​​luonnossa esiintyvistä kivi- ja kivijäämistä valmistettuja sivuja, jotka tekevät siitä vettä ja repeytymistä kestäviä.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Joustava nauha muistikirjat
KynätKynät
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
Pienet muistikirjatPienet muistikirjat
Kansiot ja portfoliotKansiot ja portfoliot