EUR

Mainosmatkasovittimet

Kuinka monta kertaa olet matkustanut toiseen maahan ja kun saavuit määränpäähäsi, huomasit, että et pysty lataamaan matkapuhelintasi? Mainosmatkoille tarkoitettujen sovittimien avulla asiakkaasi, työntekijäsi ja sinä voit matkustaa rauhallisesti huoletta
...
Suodata  
Värit  
Suodattimet
Värit
0
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

 1. universaali pistokeadapteri
  SKROSS Universal Adapter for Europe on ihanteellinen matkustettaessa maissa, joissa käytetään tavallista Schuko-pistoketta. Se voidaan liittää kaikkiin 2- ja 3-napaisiin laitteisiin. 3-napainen adapteri ja maadoitusliitäntä. Täyttää kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset. Turvallinen lapsille.
  Hinta alkaen 7,65 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Skross muoviset matkaadapterit
  SKROSS universaali matkasovitin. Liitännät sopivat Eurooppaan, Yhdysvaltoihin / Japaniin, Australiaan / Kiinaan. 2-napainen adapteri, ilman maadoitusta. Täyttää kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset. Turvallinen lapsille.
  Hinta alkaen 12,69 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Matkasovitin kahdella USB-portilla
  SKROSS® Universal MUV USB -sovitin on kompakti ja voi suorittaa useita toimintoja samanaikaisesti. Kun sähköparranajokone on kytkettynä, Dual USB -laturi voi ladata älypuhelimen ja tabletin samanaikaisesti. 2-napainen järjestelmä ilman maadoitusta. Täyttää kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset. Turvallinen lapsille.
  Hinta alkaen 21,35 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Pro-maailma ja USB. 3-napainen
  SKROSS 3-napainen matkasovitin, ihanteellinen eurooppalaisille matkustajille (standardi Schuko-pistorasia). Sopii tehokkaiden laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden ja hiustenkuivaajan, liittämiseen kaikkialla maailmassa. 3 napaa ja maadoitus. Täyttää kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset. Turvallinen tuote lapsille.
  Hinta alkaen 31,77 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Matkasovittimet
ReputReput
Henkilökohtaiset matkalaukutHenkilökohtaiset matkalaukut
KenkätelineKenkäteline
Mukautettu matkalaukkuMukautettu matkalaukku
ToalettilaukutToalettilaukut