EUR

Halvat mainostermokukit

Kahvin tai infuusion juominen, istuminen ja rauhallisuus on monien etuoikeus. Siksi mikä olisikaan parempi idea kuin antaa yksi henkilökohtaisista lämpömukeistamme ; Ihanteellinen kantaa aina kuuma juomasi ja mennä juomaan sitä matkalla. Minne ikinä menetkin, mene halvoilla mainostermosmukeillamme: toimistossa, bussissa, tien päällä... tuotemerkkisi kulkee aina lämpömukisi mukana. Luo alkuperäinen muotoilu ja personoi halpoja mainostermomukejamme! Löydä omasi eri värien, kokojen ja muotojen joukosta.  Pidätkö mieluummin kahvallisesta termomukista vai yksilöllisestä lämpölasista? Ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistettu, sekä repun koukulla, valinta on sinun!  Oli miten oli, meillä Garrampalla on täydellinen malli halpoja mainostermoskuppeja.
...
Suodata  
Värit  
Merkki  
 1. XD Design 1
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Merkki
 1. XD Design 1
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

 1. TRAM ruostumattomasta teräksestä valmistettu muki
  Kaksiseinäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu matkamuki, jossa PP-sisäpuoli ja kansi. Tilavuus: 455 ml.
  Hinta alkaen 2,43 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. RODEO COLOR Kaksiseinämäinen lämpömuki
  Kaksiseinämäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu matkamuki mustalla PP-kannella. Tilavuus: 400ml.
  Hinta alkaen 3,67 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 3. Kahvi mukaan Muki
  Kahvi mukaan Muki
  Vähemmän on enemmän. 8 cm korkeudellaan tämä on täydellinen kaksiseinämäinen muki kahvinkeittimellesi. PP sisällä. Helppo kierrettävä avaus estääksesi tippumisen. Sopii erinomaisesti Ristrettoon, Espressoon ja Largoon. Vain käsipesu. Sisältö 160ml. Rekisteröity Design®
  Hinta alkaen 5,37 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Thermo muki

Miksi antaa lahjaksi yksilöllisiä termoskuppeja?

Meillä on laaja valikoima edullisia mainostermoskuppeja, koska niiden toiminta on erittäin käytännöllistä. Juomien kantaminen ja niiden lämpötilan ylläpitäminen tekee tästä tuotteesta loistavan lahjan. Termoskuppimme kulkevat mukanasi kaikkialla, ja siksi ne tunnetaan kaikkialla maailmassa. Tule huomioimaan tämän katumarkkinoinnin ansiosta. Katso upea tarjouksemme ilmatiiviissä lämpömukissa , me kaikenlaisia ​​malleja odottaa sinua. Ota kahvisi aina kuumana Garrampan kädestä. Odotamme sinua!

Miten voimme personoida termosmukisi mainoslogoilla?

Räätälöimme mielellämme mainostermosmukisi valitsemasi yrityksen logolla tai iskulauseella. Hanki itsellesi lämpömuki teetä varten materiaalista, josta pidät eniten. Halvat mainostermokukit on valmistettu muovista tai ruostumattomasta teräksestä. Mukauta lämpömukisi käyttämällä tampotulostustekniikkaa : väripainotekniikkaa. Voit myös käyttää tyylikästä laserkaiverrustusta , joka naarmuuntuu kampanjatuotteen pintaa värjäämättä sitä.

Mitä etuja on antaa lahjaksi yksilöllisiä lämpömukeja?

Lämpökupit kahvia tai mitä tahansa haluamaasi juomaa varten, joissa on yrityksesi logo, ovat ihanteellinen lahja. Ja että niitä voidaan muokata mainoslahjaksi useaan otteeseen. Räätälöimällä yksi termoskahvimukeistamme logollasi saat pitkäaikaista mainontaa . Takuu, koska tuotteidemme laatu painona on täysin kestävä. Kaksiseinäisen rakenteensa ja materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen, ansiosta jokainen eristävä lasi pitää nesteen sisällä kylmänä tai kuumana, jotta sitä voidaan käyttää ulkoiluun .  Lisäksi, koska ne ovat uudelleenkäytettäviä tuotteita, ne tekevät sinusta eron. Kaikki näkevät yrityksesi ekologisena ja ympäristöystävällisenä brändinä.  Tutustu nyt edullisiin mainoslämpökukeihin, jotka löytyvät Garrampa-verkkosivustoltamme. Mainoslahjoja tapahtumiin tai loistavaksi lahjaksi asiakkaille, työntekijöille tai tavarantoimittajille. Suunnittele lämpömukisi verkkokaupassamme. Suosittu lahja, sopii kaikentyyppisiin toimistoihin.

Miten voin ostaa yksilöllisiä mainosmukeja?

Halpojen henkilökohtaisten lämpömukien ostaminen on erittäin helppoa Garrampan avulla.  Etsi tarpeisiisi parhaiten sopiva malli , valitse väri, painatus, määrä ja lähetä meille tiedosto muokataksesi sitä. Lisäksi lähetämme sinulle ilmaisen asiantuntijoidemme tekemän virtuaalinäytteen . Tarkista, että tämä vastaa ideaasi, ja vasta hyväksynnän jälkeen jatkamme mainoslämpömukien valmistusta.  Joten nyt tiedät, tule Garrampalle ja suunnittele oma henkilökohtainen termosmukisi.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Thermo muki
Keittiön pöydätKeittiön pöydät
Klassinen MukiKlassinen Muki
TermospulloTermospullo
MukitMukit
CocktailCocktail