EUR

Halvat mainonta-kosketusosoitinkynät

Tekniikka on tullut jäädäkseen, se on todellisuutta. Siksi yksilölliset kosketusosoittimella varustetut kynämme ovat etsimäsi . Nauti paperille kirjoittamisen ja sen tekemisestä tabletilla tai matkapuhelimella samalla kirjoitustarvikkeella. Kosketusosoittimella varustettu kynä on ehkä yksi käytännöllisimmistä esineistä. Tarkista laitteesi sähköpostit mukavimmalla ja hygieenisimmällä tavalla samalla, kun kirjoitat fyysisiä muistiinpanoja asialistallesi. Garrampa-kosketuskynät ovat sinua varten: antibakteeriset, kotelolla, eri väreissä, metalliset tai jopa yhteensopivalla USB:llä.  Löydä mallisi tästä halpojen mainoskyniemme joukosta, joissa on kosketusosoitin.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

 1. Ekologiset
  RECYTOUCH Pahvillinen kosketuskynä
  Kierrätetystä pahvista valmistettu automaattinen kuulakärkikynä, jossa ABS-kärki ja klipsi. Sininen muste ja osoitin kosketusnäytöille.
  Hinta alkaen 0,14 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 2. Pyörivä kuulakärkikynä
  Kuulakärkikynä kiertymismekanismilla ABS-muovia metallipinnalla, ABS-kahva ja joustava silikonikärki kosketusnäyttölaitteille. Sininen muste.
  Hinta alkaen 0,17 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. RIOTOUCH Stylus Pen
  Muovinen kääntyvä kuulakärkikynä pehmeällä kahvalla ja kynällä kosketusnäytöille. Sininen muste.
  Hinta alkaen 0,20 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 4. Alumiininen kuulakärkikynä kosketusosoittimella
  Alumiininen kääntyvä kuulakärkikynä, jossa on kiiltävä kromipidike ja kosketusnäyttökynä. Sininen muste.
  Hinta alkaen 0,22 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 5. Ekologiset
  BAYBA Bambukuulakynä
  Bambukuulakynä, jossa on kosketusnäyttö ja kiiltävä kromiviimeistely. Sininen muste. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja per tuote, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 0,24 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Kolmivärinen kosketuskynä
  ABS kuulakärkikynä, jossa 3 mustetta (sininen, punainen, musta) ja kosketusosoitin.
  Hinta alkaen 0,25 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. Ekologiset
  Ympäristöystävällinen bambusta ja metallista valmistettu kuulakärkikynä kosketuskynällä
  ABS ja bambu kuulakärkikynä metalliklipsillä, kosketuskärjellä. Sininen muste.
  Hinta alkaen 0,27 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Erityinen alumiininen osoitinkynä laserkaiverrukseen
  Alumiininen osoitinkynä painonapilla. Kun laserkaiverrus on tehty, sylinterin ulkokerroksen alta paljastuu osoittimen väriä vastaava kerros. Sininen muste.
  Hinta alkaen 0,31 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 9. TOOLPEN Monitoimikynä
  Kynä vaaka, viivain, kynä ja kaksoisruuvimeisseli. musta muste
  Hinta alkaen 0,64 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 10. Pyörivä kynä. sinistä mustetta
  Alumiininen kääntyvä kuulakärkikynä mattapinnalla ja kynällä kosketusnäytöille. Sininen muste.
  Hinta alkaen 0,72 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Kosketusosoitinkynät

Miksi antaa lahjaksi henkilökohtaisia kosketusnäyttökyniä?

Henkilökohtaiset kosketuskynät ovat erityisiä mainoskyniä , joiden päässä tai kärjessä on kumityyny, jota kutsutaan kosketusosoittimeksi. Tämän kumisen kosketuksen avulla voit olla vuorovaikutuksessa tablettien, tietokoneiden ja älypuhelimien kosketusnäyttöjen kanssa. Siksi mukautetuilla kosketusnäyttökynillä on kaksi toimintoa. Uskomme, ettemme erehdy, jos sanomme, että nämä kynät on tarkoitettu kaikentyyppisille ihmisille . Ja se on, että jokaisella on älypuhelin, pidemmälle menemättä. Siksi klassisen kirjoituskynän yhdistäminen elektronisten laitteiden kosketuspisteen hyödyllisyyteen on epäilemättä voittoisa yhdistelmä. Lopuksi on huomattava, että koska ne ovat innovatiivisia ja teknologisia myynninedistämiskyniä ; Kaikki arvostavat halvat mainontakosketusosoitinkynämme, ja niillä on suurempi vaikutus asiakkaille toimitettaessa. Nämä kynät liikelahjaksi ovat parhaita.

Mistä materiaaleista henkilökohtainen kosketusnäyttökynä on valmistettu?

Näiden mainoskynien tärkein ominaisuus on niiden kosketuspaneeli : osa, joka voidaan sovittaa mihin tahansa kynään. Jos katsot luetteloamme, näet, että tässä kategoriassa sinulla on kyniä alumiinista, muovista, kierrätetystä pahvista, voimapaperista ja jopa bambusta. Tällä tavalla voit antaa kosketuksen näyttökynä ilman, että sinun tarvitsee luopua sinua eniten kiinnostavasta materiaalista. Mainoskynä, jonka avulla voit yksilöidä logosi, jonka avulla voit kuvata parhaalla mahdollisella tavalla mainosviestiä, jonka haluat välittää yleisöllesi. Itse asiassa, jos yrityksesi on uskollisesti sitoutunut kestävään kehitykseen, tarjoamme sinulle Ympäristöystävälliset kaupalliset kynät . Myös, jos etsit tyylikästä kuvaa; tyylikkäät ja hienostuneet korkealaatuiset mukautetut kynämme ovat sinua varten. Vaikka meillä on myös laaja valikoima yksinkertaisia ​​ja edullisia mainoskyniä.

Milloin kosketusnäyttökynät kannattaa varustaa myynninedistämistarkoituksessa?

Logo- ja kosketusosoitinkynät ovat trendi. Tämäntyyppiset yksilölliset kynät mahdollistavat ketterän vuorovaikutuksen kosketusnäyttölaitteiden kanssa, mutta ovat silti suosittu yrityslahja, joka mukautuu erilaisiin tilanteisiin.  Tämän tyyppinen mainoslahja sopii jaettavaksi kaikenlaisiin tapahtumiin : vuosikokouksiin, kongresseihin, keskusteluihin, avoimien ovien päiviin kouluissa ja yliopistoissa... Myös, jos lisäät jotain seuraavista: personoidut muistikirjamme , yhdistelmä on täydellinen. Näihin tapahtumiin osallistujat voivat tehdä muistiinpanoja ilman, että heidän tarvitsee tuoda mitään kotoa. Samoin, kuten aiemmin mainitsimme, yrityksen logolla varustetut kynät ovat välttämättömiä kaikissa toimistoissa . Ei vain lahjaksi asiakkaille, vaan työntekijät itse voivat käyttää näitä logokyniä päivittäisessä toiminnassaan.

Kuinka personoida kosketusnäyttökynät?

Voit muokata kaupallisia kyniäsi Garrampassa käyttämällä 3 eri tulostustekniikkaa (selitämme ne sinulle juuri nyt). Mutta sitä ennen on otettava huomioon, että kaikki painotekniikat eivät ole saatavilla kaikkiin malleihin, koska ne riippuvat kynän fyysisistä ominaisuuksista. Ensinnäkin löydämme silkkipainatuksen . Silkkipainetut kynät painetaan käyttämällä tätä klassista ja edullista painotekniikkaa, jota käytetään monien mainostuotteiden personointiin. Silkkipainatuksen avulla voit upottaa logon valitsemasi mainoskynän runkoon, voit lisätä jopa 4 spottiväriä! Toisaalta silkkipainatuksen muunnelma on pyöreä silkkipainatus , joka mahdollistaa 360 asteen mustavalkotulostus kynän rungon ympärille. Tämä tekniikka on erittäin hyödyllinen logoille, jotka tuskin olisivat näkyvissä, jos ne soveltuisivat pystysuuntaiseen painatukseen. Lopuksi puu- ja alumiinimalleissa on mahdollisuus laserkaiverrukseen . Uusin tekniikka, joka tarjoaa tyylikkäämmän ja kestävämmän ammattimaisen viimeistelyn.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Kosketusosoitinkynät
KynätKynät
Lyijykynät ja mekaaniset lyijykynätLyijykynät ja mekaaniset lyijykynät
TapauksetTapaukset