EUR

Halvat mainonta-kosketusosoitinkynät

Suodata  
Kategoria  
 1. Kirjoittaminen 703
 2. Mukautetut kynät 482
 1. Peruskynät 214
 2. Kosketusosoitinkynät 81
 3. Geelikynät 3
 4. Monitoimikynät 16
 5. Alkuperäiset kynät 38
 6. Rullakynät 42
 7. Laser kynät 2
 8. Luksuskynät 51
 9. Antibakteeriset kynät 0
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
Envio  
0
SuosituksemmeSuosituksemme
 1. Ekologiset
  RECYTOUCH Pahvillinen kosketuskynä
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 81

Sivu
 • You're currently reading page 1
 • Sivu 2
 • Sivu 3
 • Sivu Seuraava
 1. Ekologiset Suositeltu
  RECYTOUCH Pahvillinen kosketuskynä
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
 2. RIOTOUCH Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,13 € /yksikkö
 3. Alumiininen kuulakärkikynä kosketusosoittimella
  Hinta alkaen 0,21 € /yksikkö
 4. Rulets kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 5. haspor kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 6. Muovinen kääntyvä kuulakärkikynä kynällä
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
 7. Rondex metalliset kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,08 € /yksikkö
 8. naitel kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,08 € /yksikkö
 9. nilf touch kynäkynät
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
 10. Ekologiset
  Ympäristöystävällinen pahvi kuin kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
 11. sagurhopea kosketuskynäkynät
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
 12. Zalem kosketusosoitinkynät
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
 13. Tesku Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,09 € /yksikkö
 14. motul touch stylus kynät
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 15. lovit touch stylus kynät
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 16. miclas touch stylus kynät
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 17. Vamux Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 18. osoitinkynä
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 19. Bolígrafos puntero táctil sagur con logo vista 1
  sagur touch stylus kynät
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 20. osoitinkynä
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 21. Kostner Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 22. sagurwhite kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 23. Balty Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 24. lombys touch stylus kynät
  Hinta alkaen 0,10 € /yksikkö
 25. Barrox kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,11 € /yksikkö
 26. Syyrian kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,13 € /yksikkö
 27. Bolígrafos puntero táctil heban con impresión vista 1
  heban kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,14 € /yksikkö
 28. Alzar Pointer Pen
  Hinta alkaen 0,15 € /yksikkö
 29. Pyörivä osoitinkynä
  Hinta alkaen 0,16 € /yksikkö
 30. Kuulakärkikynä valaistulla logolla
  Hinta alkaen 0,17 € /yksikkö
 31. Parlex Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,18 € /yksikkö
 32. Ekologiset
  sirim ympäristöystävälliset bambu kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,18 € /yksikkö
 33. Besk Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,18 € /yksikkö
 34. Bolígrafos puntero táctil duser de metal vista 1
  Duser Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,18 € /yksikkö
 35. byzar metalliset kosketuskynät
  Hinta alkaen 0,19 € /yksikkö
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 81

Sivu
 • You're currently reading page 1
 • Sivu 2
 • Sivu 3
 • Sivu Seuraava
Tekniikka on tullut jäädäkseen, se on todellisuutta. Siksi yksilölliset kosketusosoittimella varustetut kynämme ovat etsimäsi . Nauti paperille kirjoittamisen ja sen tekemisestä tabletilla tai matkapuhelimella samalla kirjoitustarvikkeella. Kosketusosoittimella varustettu kynä on ehkä yksi käytännöllisimmistä esineistä. Tarkista laitteesi sähköpostit mukavimmalla ja hygieenisimmällä tavalla samalla, kun kirjoitat fyysisiä muistiinpanoja asialistallesi. Garrampa-kosketuskynät ovat sinua varten: antibakteeriset, kotelolla, eri väreissä, metalliset tai jopa yhteensopivalla USB:llä.  Löydä mallisi tästä halpojen mainoskyniemme joukosta, joissa on kosketusosoitin.

Kosketusnäytölliset kynät, joihin on painettu logo


Kosketusosoittimella varustetut kynät ovat välttämätön esine kongresseissa, messuilla ja tietysti toimistossa. Tämäntyyppisestä kosketuskumilla varustetusta kynästä on tullut erittäin kysytty työkalu niin työntekijöiden kuin tavallistenkin keskuudessa. käyttäjille, jotka surffaavat Internetissä ja joutuvat tekemään huomautuksen tällä hetkellä. Siksi Garrampa näyttää sinulle kaikki halvat mainoskosketusosoitinkynämme. Optimaalinen tapa antaa kaksi tuotetta yhdessä , jolloin asiakkaasi tekevät tästä logollasi varustetusta tuotteesta päivittäisen välttämättömän. Tutustu digitaalisen yhdistämiseen johonkin yksilöllisestä kynästämme , laajan tablet-kosketuskynävalikoimamme kautta. Paras tapa helpottaa tarkkuutta kosketusnäytöillämme.

Tablettikynät


Ensinnäkin on huomattava, että kosketusosoittimella varustetut kynät eivät naarmuta elektronisten laitteiden näyttöä ; Päinvastoin, tämäntyyppiset kynät suojaavat sitä käytön aikana. Näin niistä tulee yksi parhaista mahdollisista lahjoista ystäville ja muille tuttaville . Jos olet esimerkiksi ajatellut tilata halpoja mainoksia kosketusosoittimen kyniä myynninedistämistarkoituksessa, sinulla on ollut loistava idea. Nämä kynät näyttävät logosi ja yhteystietosi silkkipainotekniikalla. Mitä odotat yhteydenottoasi? Löydä metalli-, pahvi- tai muovikynäsi nyt.  Garrampassa voit valita tuotekuvaasi parhaiten sopivan materiaalin. Anna nyt markkinoiden monipuolisin kynä, jolla onnistut varmasti.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Kosketusosoitinkynät

Miksi antaa lahjaksi henkilökohtaisia kosketusnäyttökyniä?

Henkilökohtaiset kosketuskynät ovat erityisiä mainoskyniä , joiden päässä tai kärjessä on kumityyny, jota kutsutaan kosketusosoittimeksi. Tämän kumisen kosketuksen avulla voit olla vuorovaikutuksessa tablettien, tietokoneiden ja älypuhelimien kosketusnäyttöjen kanssa. Siksi mukautetuilla kosketusnäyttökynillä on kaksi toimintoa. Uskomme, ettemme erehdy, jos sanomme, että nämä kynät on tarkoitettu kaikentyyppisille ihmisille . Ja se on, että jokaisella on älypuhelin, pidemmälle menemättä. Siksi klassisen kirjoituskynän yhdistäminen elektronisten laitteiden kosketuspisteen hyödyllisyyteen on epäilemättä voittoisa yhdistelmä. Lopuksi on huomattava, että koska ne ovat innovatiivisia ja teknologisia myynninedistämiskyniä ; Kaikki arvostavat halvat mainontakosketusosoitinkynämme, ja niillä on suurempi vaikutus asiakkaille toimitettaessa. Nämä kynät liikelahjaksi ovat parhaita.

Mistä materiaaleista henkilökohtainen kosketusnäyttökynä on valmistettu?

Näiden mainoskynien tärkein ominaisuus on niiden kosketuspaneeli : osa, joka voidaan sovittaa mihin tahansa kynään. Jos katsot luetteloamme, näet, että tässä kategoriassa sinulla on kyniä alumiinista, muovista, kierrätetystä pahvista, voimapaperista ja jopa bambusta. Tällä tavalla voit antaa kosketuksen näyttökynä ilman, että sinun tarvitsee luopua sinua eniten kiinnostavasta materiaalista. Mainoskynä, jonka avulla voit yksilöidä logosi, jonka avulla voit kuvata parhaalla mahdollisella tavalla mainosviestiä, jonka haluat välittää yleisöllesi. Itse asiassa, jos yrityksesi on uskollisesti sitoutunut kestävään kehitykseen, tarjoamme sinulle Ympäristöystävälliset kaupalliset kynät . Myös, jos etsit tyylikästä kuvaa; tyylikkäät ja hienostuneet korkealaatuiset mukautetut kynämme ovat sinua varten. Vaikka meillä on myös laaja valikoima yksinkertaisia ​​ja edullisia mainoskyniä.

Milloin kosketusnäyttökynät kannattaa varustaa myynninedistämistarkoituksessa?

Logo- ja kosketusosoitinkynät ovat trendi. Tämäntyyppiset yksilölliset kynät mahdollistavat ketterän vuorovaikutuksen kosketusnäyttölaitteiden kanssa, mutta ovat silti suosittu yrityslahja, joka mukautuu erilaisiin tilanteisiin.  Tämän tyyppinen mainoslahja sopii jaettavaksi kaikenlaisiin tapahtumiin : vuosikokouksiin, kongresseihin, keskusteluihin, avoimien ovien päiviin kouluissa ja yliopistoissa... Myös, jos lisäät jotain seuraavista: personoidut muistikirjamme , yhdistelmä on täydellinen. Näihin tapahtumiin osallistujat voivat tehdä muistiinpanoja ilman, että heidän tarvitsee tuoda mitään kotoa. Samoin, kuten aiemmin mainitsimme, yrityksen logolla varustetut kynät ovat välttämättömiä kaikissa toimistoissa . Ei vain lahjaksi asiakkaille, vaan työntekijät itse voivat käyttää näitä logokyniä päivittäisessä toiminnassaan.

Kuinka personoida kosketusnäyttökynät?

Voit muokata kaupallisia kyniäsi Garrampassa käyttämällä 3 eri tulostustekniikkaa (selitämme ne sinulle juuri nyt). Mutta sitä ennen on otettava huomioon, että kaikki painotekniikat eivät ole saatavilla kaikkiin malleihin, koska ne riippuvat kynän fyysisistä ominaisuuksista. Ensinnäkin löydämme silkkipainatuksen . Silkkipainetut kynät painetaan käyttämällä tätä klassista ja edullista painotekniikkaa, jota käytetään monien mainostuotteiden personointiin. Silkkipainatuksen avulla voit upottaa logon valitsemasi mainoskynän runkoon, voit lisätä jopa 4 spottiväriä! Toisaalta silkkipainatuksen muunnelma on pyöreä silkkipainatus , joka mahdollistaa 360 asteen mustavalkotulostus kynän rungon ympärille. Tämä tekniikka on erittäin hyödyllinen logoille, jotka tuskin olisivat näkyvissä, jos ne soveltuisivat pystysuuntaiseen painatukseen. Lopuksi puu- ja alumiinimalleissa on mahdollisuus laserkaiverrukseen . Uusin tekniikka, joka tarjoaa tyylikkäämmän ja kestävämmän ammattimaisen viimeistelyn.