EUR

Alkuperäiset halvat mainosavaimenperät

Alkuperäiset halvat mainosavaimenperät ovat uusi tapa yllättää asiakkaasi ja heidän avaimensa, oletko nähnyt kaikki mitä meillä on?
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Merkki  
 1. Beechfield 1
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Merkki
 1. Beechfield 1
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

11 tuotetta

 1. CAP Avaimenperä korkilla
  Korkkitulppa avaimenperällä.
  Hinta alkaen 0,31 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. LOVY RING Sydän avaimenperä PU:ta
  Sydämenmuotoinen PU-avaimenperä.
  Hinta alkaen 0,36 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  BOAT kelluva korkkiavaimenperä
  Soikea kelluva korkkiavaimenperä punotulla polyesteriköydellä.
  Hinta alkaen 0,51 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 4. Metallinen avaimenperä sydämenmuotoisella nauhalla
  Sydämenmuotoinen metallinen avaimenperä, jossa mattahelmiefekti ja punainen polyesterinauha. Toimitetaan yksittäisessä laatikossa.
  Hinta alkaen 1,02 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Ekologiset
  BURNIE Talo ja bambu avaimenperä
  Sinkkiseoksesta valmistettu talon avaimenperä bambupinnalla. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja per tuote, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 1,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Ekologiset
  BLESS Suorakaiteen muotoinen bambu-avaimenperä
  Suorakaiteen muotoinen sinkkiseoksesta valmistettu avaimenperä bambupinnalla. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 1,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. Ekologiset
  BALLARAT Pyöreä ja bambu avaimenperä
  Pyöreä sinkkiseoksesta valmistettu avaimenperä, jossa bambupinta. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 1,13 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. nallekarhu avaimenperä
  Avaimenperä nallella. T-paita on 100 % puuvillaa logon painamista varten.
  Hinta alkaen 1,69 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 9. LÖYDÄ MINUT Avaimenhaku
  Bluetooth 4.0 avaimien paikannus, valmistettu ABS:stä. Vaatii ilmaisen sovelluksen (iSearching), joka on saatavilla iOS:lle ja Androidille. Sisältää laukaisinpainikkeen selfieitä varten ja mobiilipaikannuspainikkeen. Mukana 1 CR2032-paristo.
  Hinta alkaen 2,33 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 10. Pompon avaimenperä
  Kangashihna. Pom pom on suunniteltu irrotettavaksi ja vaihdettavaksi, valmistettu tekoturkiksesta. Mukautuva B412-korkin kanssa.
  Hinta alkaen 2,29 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 11. VISIBLE RING Heijastinliivin avaimenperä
  PVC-avaimenperä heijastavan liivin muotoinen.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

11 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Alkuperäiset avaimenperät

Miksi tehdä alkuperäisiä yksilöllisiä avaimenperiä yrityslahjaksi?

Alkuperäiset yksilölliset avaimenperät tiivistävät kaikki ominaisuudet, joita liikelahjalta vaaditaan ja ollakseen tehokas mainosväline. Ensinnäkin hyödyllisyys. Harvat päivän aikana käsittelemämme esineet pystyvät näyttämään jatkuvasti personoituja kodin ja auton avainnippuja. Jos muokkaat avaimenperää, panostat sen käytännöllisyyteen ja kykyyn viedä brändiäsi. Toinen avainrenkaiden ominaisuus on kestävyys: PVC, polyuretaani, silikoni ovat kaikki materiaalit, jotka tekevät avainrenkaastasi kestävän tuotteen. Henkilökohtaiset avaimenperät eivät siis vain täytä alkuperäistä tehtäväänsä, vaan ovat moniajoja ja monipuolisia. Itse asiassa superpromoissa sinulla on todella täydellinen luettelo, siellä on henkilökohtainen avaimenperä, jossa on ostoskorin merkki ja LED-valo (valkoinen, punainen, kahdella kirkkauslähteellä), tai mukautetun muotoinen avaimenperä, ehkä kaivostyöntekijän kypärä taskulampulla tai muovinen avaimenperä, johon liina lasien puhdistamiseen tai miniruuvimeisseli aina laseille. Tai eri versiot yksilöllisistä teknisistä avaimenperistä, joissa on kumikynä kosketusnäytölle yhdessä magneettikiinnikkeiden kanssa, USB-kaapelit ja liitin älypuhelimen lataamiseen.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin tilaamani alkuperäiset avaimenperät toimitetaan?

Henkilökohtaisten alkuperäisten avaimenperäjen toimitus kestää yleensä noin 10 työpäivää, vaikka joidenkin lahjaksi annettavien avaimenperämallien kohdalla toimitusajat voivat olla hieman pidempiä. Kuitenkin kaikkien muovisten avainrenkaiden tuotesivulla on kunkin eri mallin todelliset tekniset tiedot, joten voit lukea mainosavaimenperäsi arvioidun toimituspäivän ehdottomalla läpinäkyvyydellä ja selkeydellä. Ymmärrämme, että prosessia voidaan nopeuttaa maksamalla pieni lisämaksu ja että henkilökuntamme on täysin käytettävissänne kaikissa erityistarpeissa.

Mitä halpoja avaimenperiä suosittelet mainoslahjaksi?

Saatavilla on täysi valikoima henkilökohtaisia ​​auton avainrenkaita ajoneuvon tai avaimen muodossa, jossa on sisäänrakennettu valo, tai henkilökohtaiset talon avaimenperät irrotettavalla kolikolla ja kahdella kirkkaalla LED-valolla, jotka on varustettu kahdella paristolla; tai persoonallisia avaimenperät läpinäkyvällä rakenteella, irrotettavalla yläosalla ja mahdollisella digitaalisen avaimenperän tulostukseen soveltuvan kortin asetuksella. Nämä ovat kuitenkin vain esimerkkejä: tutustu superpromos.es-verkkoluetteloon ja valitse suosikkisi halvat avaimenperät. Muoviset avaimenperät ovat kymmenen suosituimman liikelahjan joukossa. Koska ne ovat käytännöllisiä, toimivia, edullisia ja houkuttelevia mainoksissa. Sivuiltamme löydät monipuolisimmat avainnippumallit personoitaviksi. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa superpromos.es ja astua maagiseen maailmaan

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Alkuperäiset avaimenperät
AvaimenperätAvaimenperät
KynätKynät
Palapelit ja palapelitPalapelit ja palapelit
Mukautetut lelutMukautetut lelut