EUR

Edulliset räätälöidyt huulirasvat ja huulipunat

Suojaa huulet auringolta ja kylmältä ja vältä leikattujen huulten ärsyttäviä tuntemuksia ja huolehdi niistä näillä balsameilla. Valitse malli, josta pidät eniten, ja lisää logosi.
...
Suodata  
Värit  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

 1. GLOSS Cocoa Cream huulipuna
  Luonnollinen huulirasva monipuolisessa värivalikoimassa. Dermatologisesti testattu.
  Hinta alkaen 0,27 € /yksikkö
  13 saatavilla olevat värit
 2. Metallinen viimeistely huulirasva
  Luonnollinen huulirasva pyöreässä pidikkeessä metallinen UV-viimeistely. Dermatologisesti testattu.
  Hinta alkaen 0,58 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 3. Cubic box huulirasva
  Pallo luonnollista huulirasvaa kuutiossa ABS-laatikossa. Dermatologisesti testattu.
  Hinta alkaen 0,59 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 4. peili huulirasva
  Luonnollinen huulirasva metallinen viimeistely, jossa peilattu kansi.
  Hinta alkaen 0,75 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 5. Bálsamos labiales balmo de varios materiales con publicidad vista 1
  Balmo huulirasvat eri materiaaleista
  Sydämenmuotoinen tölkki, jonka sisällä huulirasva. Balmo Coeur -huulirasvassa on dynaaminen, pieni sydämenmuotoinen muotoilu, joka lisää ripauksen erikoisuutta huuliisi. Väriltään hopea, se on helppo kuljettaa laukussa tai taskussa. Levitä sopiva määrä voidetta suun pinnalle välttäen huulten kuivumista. Voiteen levittäminen on helppoa sen pehmeän ja kostean koostumuksen ansiosta, joka kosteuttaa huomattavasti. Laatikko suojaa balsamia estämällä ilman pääsyn sisään kuivatakseen sitä säätä ja likaa vastaan. Voit personoida balsamin hopeanvärisen laatikon pinnalle kohopaino- ja silkkipainovaihtoehdollamme. Mahdollisten leimausvärien joukossa on se, joka sopii parhaiten yrityksesi logoon, jolloin voit hankkia odotetun esineen tapahtumiisi tai yritysesittelyihisi.
  0 saatavilla olevat värit
 6. huulirasva
  Vaniljanmakuinen huulirasva pyöreässä laatikossa, jossa on kiiltävä pinta. dermatologisesti testattu
  0 saatavilla olevat värit
 7. UV viimeistely huulirasva
  Luonnollinen huulirasva metallinen UV-viimeistely. Dermatologisesti testattu.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Huulivoiteet

Milloin huulirasvat kannattaa antaa mainoslahjaksi?

Huulirasva on erittäin hyödyllinen lahja kaikkina vuodenaikoina, sillä huulet on aina kosteutettava, talvella varmasti alhaisten lämpötilojen tullessa huulemme kuivuvat helpommin, joten huulirasva saa huulirasva personoituna liikelahjaksi , sinä tulet pitämään siitä. Huulivoiteet sekä persoonalliset peilit ovat varmasti yksi kauneussalonkien, kampaamoiden ja wellness-keskusten kysytyimmistä lahjoista niin joulun aikaan, suunniteltu lahjaksi vappujuhliin kuin vuosipäiviin tai uusiin avajaisiin. palkintona uskollisuudesta, hyödyllinen ja käytännöllinen mainoslahja uskollisimpien asiakkaiden palkitsemiseen.

Miten voin personoida huulirasvat logolla?

Kaakaovoita voidaan personoida erilaisilla painotekniikoilla: yksinkertaisella värityynypainatuksella, hienostuneemmalla digitaalipainatuksella tai hienovaraisella laserkaiverruksella valitusta mallista riippuen. Siksi lopulliset tulokset voivat olla hyvin erilaisia ​​ja mukautuvat kaikkiin tarpeisiin. Jos et ole varma valitsemastasi painotyypistä, voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, joka voi neuvoa sinulle sopivimman tekniikan tulostettavan logotyypin mukaan ja lähettää virtuaalisen näytteen tarjous ennen tilauksen jatkamista. Kummassakin tapauksessa kaakaovoipatukat on räätälöity toiselta puolelta pystysuoraan ulottuvaa tulostusaluetta varten; kun taas laatikon, pyöreät tai neliömäiset, on yksilöllinen kannessa.

Voinko tilata vain yhden yksilöllisen huulirasvan?

Ei, valitettavasti emme tee tilauksia alle 25 yksikölle. Painotuotannon kiinteät kustannukset ovat korkeat, joten kilpailukykyisen hinnan tarjoamiseksi meidän on asetettava minimitilaus, joka on lähes aina 25 yksikköä. Jos haluat tilata vain näytteen, koska et ole varma lopputuloksesta ja haluat nähdä, miltä persoonallinen huulirasva logollasi näyttäisi, muistutamme, että ennen tuotannon aloittamista lähetämme aina painetun vedoksen, joka näyttää kuinka se on henkilökohtainen. lahja logollasi. Myös sosiaalisilta sivuiltamme löydät esimerkkejä asiakkaillemme tehdyistä kampanjatuotteista.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Huulivoiteet
Terveys ja kauneusTerveys ja kauneus
PeilitPeilit
RentoutuaRentoutua
TerveysTerveys
Henkilökohtainen hygieniaHenkilökohtainen hygienia
StressipallotStressipallot