EUR

Taloudelliset mainonta vuoristoreput

Jos olet urheilun ja luonnon ystävä, yksilölliset vuoristoreput ovat sinulle ihanteellisia.  Tutustu kaikkiin edullisiin mainosvuoristoreppuihin ja ota Garrampa mukaan kaikille retkillesi. Meillä on parhaat yksilölliset vuoristoreput, joissa voit ilmentää vuoristoseurasi, kuntosalisi tai kaveriporukkasi logoa. Ihanteellinen kaikentyyppisille vaiheille, koska meillä on jopa malleja vuoristoreppuja, joiden tilavuus on 30 litraa.  Löydä tästä osiosta ergonominen vuoristoreppu, joka mukautuu täysin selkään ja jonka kanssa voit kuljettaa kaikkea mitä tarvitset nauttiaksesi ulkoilmasta.  Tutustu kaikkiin vaellusrepputyyppeihimme, joita on saatavana eri väreinä ja eri kokoisina. Samoin ekologiset retkeilyreput erottuvat joukosta, ja ne on valmistettu materiaaleista, kuten kierrätettävästä polyesterista. Garrampan verkkokatalogi odottaa sinua.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Merkki  
 1. Quadra 2
 2. Ki-mood 8
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Merkki
 1. Quadra 2
 2. Ki-mood 8
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

12 tuotetta

 1. Ekologiset
  MONTE LOMO Kirjallinen reppu 600D RPET
  Marmoroitu 600D RPET -reppu, jossa kontrastivärinen vuori ja koristeellinen kiristysnyöri edessä. Verkkotaskut molemmilla puolilla.
  Hinta alkaen 8,84 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Uusi tuote
  Polyesterihohtoiset vuoristoreput
  Kaksivärinen 600D polyesterireppu, jossa kontrastivärinen pinnoite ja koristeellinen kiristysnyöri edessä. Verkkotaskut molemmilla puolilla.
  Hinta alkaen 10,06 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 3. Vintage Canvas -reppu
  Pesty kangas. Pronssiset yksityiskohdat. Edessä vetoketjullinen tasku. Sisällä vetoketjullinen tasku. Pehmustettu pohja. Kiristysnyörillä sulkeminen. Säädettävät pehmustetut olkaimet. Kantokahva.
  Hinta alkaen 22,47 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 4. SLX®-Lite reppu
  100% polyesteriä. 210D Box Check Dobby Polyesteri/300D Polyesteri. 35 litraa. Ultrakevyt ja kestävä. Vedenpitävä kangas. Vedenpitävä ja irrotettava sadesuoja. Kiinnityspisteet vaellussauvoille. heijastavia yksityiskohtia. Joustavat verkkotaskut sivuilla. Sisätasku. Hengittävä takapaneeli. Säädettävät olkaimet. Säädettävät ja pehmustetut olkaimet. Avaimen koukku Kantokahva. Irrotettava TearAway-tarra helpottaa merkitsemistä.
  Hinta alkaen 43,80 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 5. TRAIL-REPU
  Reppu ripstopista ja hunajakennopolyesterista vesipussin kantamiseen. Edessä vetoketjullinen tasku. Vesipussin putken pääsy. Ultrakevyt. Ihanteellinen kilpailuihin.
  Hinta alkaen 10,11 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 6. Ulkoilureppu / Free Air
  100% polyesteriä. Kevyt 210D ripstop polyesteri urheilukassi. Sopii ulkoiluun ja maastopyöräilyyn. Siinä on kaksi joustavaa verkkotaskua ja leveä vetoketjulla suljettava etutasku, johon voidaan lisätä vesitasku. Kevyet kahvat ja hengittävä selkä tekevät siitä mukavan käyttää. Kompressiohihnat kumpaakin sivua, rintahihnaa ja vyötäröhihnaa voidaan säätää paremman tuen saamiseksi.
  Hinta alkaen 10,73 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 7. Urban-urheilureppu
  100% polyesteriä. Urban-tyylinen urheilureppu tiheää 420D polyesteriä, jossa on suuri etutasku vedenpitävällä vetoketjulla ja kaksi joustavaa verkkotaskua. Päälokerossa on tarviketaskut ja vetoketjullinen pussi Hengittävä selkä, säädettävät olkaimet ja rintahihna mahdollistavat paremman tuen.
  Hinta alkaen 12,32 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 8. monitoimireppu
  600D polyesterireppu. Kaksi sisätaskua, joissa vetoketjullinen tasku. Edessä säilytys joustava verkko. Pehmustetut ja hengittävät kahvat ja selkä. Sivuilla kaksi verkkotaskua. Säädettävät vyötärö- ja kantokahvat rinnassa.
  Hinta alkaen 13,25 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 9. Vapaa-ajan / ulkoilureppu
  100% polyesteriä. Ulkoreppu 300 polyesteriä. Ihanteellinen lyhyille kävelyretkille. Siinä on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen etutasku. Etuosan joustava nyöri helpottaa vaatteiden tai esineiden pitämistä liikkeen aikana Sen päälokerossa on sisätaskut tarvikkeille. Kompressiohihnat molemmilla puolilla, hengittävä selkä, ergonomiset kahvat ja säädettävä rintahihna tarjoavat optimaalisen mukavuuden.
  Hinta alkaen 16,71 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 10. Vedenpitävä reppu
  Vedenpitävä \"carry-all\" -reppu polyvinyylipeitteestä PVC (polyvinyylipeite). Roll-top-suljinjärjestelmä. Vetoketjullinen etutasku 100 % vedenpitävä. Hengittävät kahvat. Verkkotasku sivussa. Ihanteellinen käytettäväksi merellä, vesiurheilussa tai moottoripyörällä.
  Hinta alkaen 21,26 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 11. Outdoor / Free Air reppu
  100% polyesteriä. Ulkoreppu 210D ripstop polyesteriä. Siinä on päälokero vesisäiliöllä, kaksi joustavalla suljettavaa sivutaskua ja etutasku, jossa on vetoketjullinen sisäinen turvalaukku. Molemmilla sivuilla on puristuskahvat ja rintahihna mukavaan tukeen Säädettävä vyötärövyö integroiduilla vetoketjullisilla taskuilla , sen hengittävä selkä ja hengittävät ergonomiset kahvat tukevat selkää.
  Hinta alkaen 21,26 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 12. VAPAA-AIKAREPU
  Moniurheilu-/vaellusreppu ripstop- ja hunajakennopolyesteriä. Edessä vetoketjullinen tasku. 2 pääosastoa. Verkkotaskut sivuilla. Elastiset koukut vaellussauvoille. Säädettävät ergonomiset olkaimet ja hihna. Vesipussiputken pääsy.
  Hinta alkaen 21,48 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

12 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Vuoristoreput
TaskuveitsetTaskuveitset
Mukautetut laukutMukautetut laukut
ReputReput
RetkeilymateriaaliaRetkeilymateriaalia
PiknikkiPiknikki