EUR

Mukautetut kuorma-autojen lippalakit

Verkkokaupassamme myymme räätälöityjä rekkakuljettajien lippikset miehille ja pojille. Siirry verkkosivustollemme ja tutustu erilaisiin kuorma-autojen korkkimalleihin mukauttaaksesi. Trucker-kuorma-autojen lippiksille on yleensä ominaista kontrastivärit, jotka yhdistyvät valkoiseen ja muihin väreihin, kuten oranssiin, vihreään, vaaleanpunaiseen, keltaiseen, siniseen, mustaan ​​ja muihin väreihin, joita saatat tarvita. Meillä on rekkakuljettajan korkit, joissa on verkko, mikä on yksi tämäntyyppisten korkkien ominaisuuksista. Niiden takana on ruudukko, joka jättää etuosan ja visiirialueen, jotta niitä voidaan muokata logollasi tai mallillasi. kuorma-auton lippaat on valmistettu puuvillamateriaaleista ja muut puuvilla-polyesterisekoitteista. Joissakin malleissa on hieman pehmustettu etuosa ja toisten etuosa on valmistettu popliinista. Meillä on malleja rekkakuljettajan lippaista aikuisille miehille ja naisille sekä rekkakuljettajan lippaille lapsille lasten kokoisina.
...
Suodata  
Sukupuoli  
Värit  
Merkki  
 1. Beechfield 3
 2. K-up 11
Toimitus  
Suodattimet
Sukupuoli
Värit
Merkki
 1. Beechfield 3
 2. K-up 11
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

19 tuotetta

 1. Mesh baseball-lippis
  Baseball-lippis polyesteriä (verkko), jossa 5 paneelia. Säädettävä muovinen suljin. Erityisesti sublimaatioon. Etupaneeli ja visiiri polyesteri- ja vaahtomuovivahvisteista. Muut paneelit väriruudukossa. Mitta 7 1/4.
  Hinta alkaen 1,38 € /yksikkö
  8 saatavilla olevat värit
 2. Snapback Trucker Cap
  100 % puuvillaa etupaneelissa ja visiirissä. Takapaneeli 100 % polyesteriverkkoa. 5 paneelia. Valmiiksi kaareva visiiri. Retro-snapback-muotoilu säädettävällä sulkimella.
  Hinta alkaen 2,83 € /yksikkö
  17 saatavilla olevat värit
 3. Camo Trucker Snapback Cap
  100 % puuvillaa etupaneeli ja visiiri. Takapaneeli 100 % polyesteriverkkoa. 5 paneelia. Valmiiksi kaareva visiiri. Naamiointiaiheet. Retro-snapback-muotoilu säädettävässä suljetussa tilassa. Irrotettava TearAway-tarra.
  Hinta alkaen 3,60 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 4. 6 Paneeliverkkokorkki
  100 % polyesteriverkko - pehmeä kosketus. Irrotettava TearAway-tarra. Kuusi paneelia, strukturoidut etupaneelit. Ommeltu tuuletusreiät. Esikaartuva visiiri, puuvillatvillipohja ja teippaus. Hihna säädettävällä soljella.
  Hinta alkaen 4,75 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 5. Retro Trucker värillinen etukorkki
  60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä (verkko: 100 % polyesteri). Litteä muoto, etuosa vahvistetulla kankaalla ja Snapback-tyylinen keskisauma.
  Hinta alkaen 5,80 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 6. Camo Trucker Cap
  98% puuvillaa/2% elastaania; takaosa: 100 % polyesteriä. Klassinen ja rento samaan aikaan. Yksiosainen etuosa vahvistuksella. Hengittävä neule selässä. Sen muotoilua täydentää hieman kulunut naamiointipainatus.
  Hinta alkaen 8,39 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. Flexfit Mesh Trucker Cap
  60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä (verkko: 95 % polyesteriä, 5 % elastaania). Flexfitin ja Truckerin välissä: Flexfit Mesh Truckerissa on klassinen etuosa, kaareva visiiri ja yhteensopiva rekka-auton verkkoselkä. Patentoidun Flexfit-teknologian ansiosta korkki istuu täydellisesti ja verkko ja integroidut tuuletussilmukat tekevät siitä erittäin mukavan käyttää.
  Hinta alkaen 10,77 € /yksikkö
  8 saatavilla olevat värit
 8. W Trucker Cap
  100% puuvillaa. Kaareva reuna keinomokkanahkaa ompeleilla. Brodeeratut silmukat takaavat ilmanvaihdon. Säädettävä olkahihna takana. Nauha hajua estävällä käsittelyllä.
  Hinta alkaen 33,50 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 9. TRUCKER-LIIPPI LAPSILLE - 5 PANEELIA
  100 % polyesteriä, verkkokankaalla takana polyesteriä. Viisi paneelia. Helppo etupaneelin räätälöinti. Muovinen koristelista. Pään ympärysmitta: 53 cm.
  Hinta alkaen 2,12 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 10. 5-PANEELINEN TRAKKER-KAPPALE
  100% polyesteriä. 5 paneelia. \"Easy print\" mukautusalue etupaneelissa. Muovinen säätökieleke takana.
  Hinta alkaen 2,13 € /yksikkö
  7 saatavilla olevat värit
 11. TRUCKER CAPP - 5 PANEELIA
  100 % paksua kampapuuvillaa etupaneelissa ja visiirissä. 100 % polyesteriverkko. 5 paneelia. Muovinen säätökiinnitys. * Naamiointivärit: 85 % puuvillaa/15 % viskoosia.
  Hinta alkaen 2,33 € /yksikkö
  14 saatavilla olevat värit
 12. Trucker Cap - Öko-Tex-sertifioitu
  65% puuvillaa / 35% polyesteriä. 6 paneelin kuorma-auton hattu keskiprofiilisella visiirillä ja yhteensopivalla vahvistetulla etupaneelilla. Öko-Tex sertifioitu. STANDARD 100 -sertifikaatti, OEKO-TEX® No. CQ1007/8, IFTH.
  Hinta alkaen 3,01 € /yksikkö
  7 saatavilla olevat värit
 13. Trucker Cap - 6 paneelia
  100 % puuvillaa / 100 % polyesteriä. Trucker Cap - 6 paneelia.Etupaneelit ja visiiri puuvillaa, verkko polyesteria.Siellä on muovinen säätökieleke.
  Hinta alkaen 3,30 € /yksikkö
  14 saatavilla olevat värit
 14. 6 PANEELI TRUCKER-KAPPALE LATAAVALLA VIIRILILLÄ
  100% puuvillaa pipo, jossa 100% polyesteriverkko. 6 paneelia ja tasainen visiiri. Puuvillainen hikinauha hengittävyyttä varten. Muovinen säätökieleke takana.
  Hinta alkaen 3,35 € /yksikkö
  6 saatavilla olevat värit
 15. TRUCKER CAPP - 5 PANEELIA
  100% polyesteriä. Trucker cap - 5 paneelia. Etupaneeli polyesterineulosta, urheilukenkien verkkomainen ilme. Polyesteriverkko. Muovinen koristelista.
  Hinta alkaen 3,99 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 16. TRUCKER CAPP - 5 PANEELIA
  98% puuvillaa / 2% polyesteriä. 5 paneelin kuorma-auton korkki. Etupaneelit ja visiiri puuvillakangasta ja polyesteriverkkoa. Muovinen koristelista.
  Hinta alkaen 4,22 € /yksikkö
  5 saatavilla olevat värit
 17. Urban Trucker Cap - 6 paneelia
  100% polyesteriä. 6-paneelinen Urban Trucker -hattu kaareva visiiri. Etupaneelit ja verkkopaneelit ovat polyesteriä. Muovinen koristelista.
  Hinta alkaen 4,48 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 18. Klassinen Trucker Cap - 5 paneeli
  60% puuvillaa / 40% polyesteriä. 5 paneelia. Klassinen Trucker-malli korkealaatuisella vaahtomuovilla. Pörröinen pinnoite etupaneelissa (paksuus 6 mm), ihanteellinen painatukseen tai kirjontaan. Muovinen koristelista.
  Hinta alkaen 5,92 € /yksikkö
  4 saatavilla olevat värit
 19. Trucker cap retro malli - 6 paneelia
  60% puuvillaa / 40% polyesteriä. 6 paneelia. Laadukas retro-rekkausmalli, jossa keskiprofiilivisiiri ja etupaneelit väriin sopivalla vahvistuksella. Muovinen koristelista.
  Hinta alkaen 6,71 € /yksikkö
  8 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

19 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi
Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Trucker Caps
Lippikset painatuksellaLippikset painatuksella