EUR

Mainos luksuskynät

Jos haluat vaikuttaa käytännöllisellä ja tyylikkäällä lahjalla, nämä ylelliset mainoskynät ovat sinua varten. Katso, kuinka yllätät asiakkaasi tällä hienolla ja erottuvalla lahjalla. Seuraavat ylelliset mukautetut kynät ovat synonyymejä laadulle ja eleganssille. Täydellinen lahjaksi, Garrampalla on myös parhaiden merkkien luksusmainoskyniä parhaaseen hintaan. Täältä löydät kaikenlaisia ​​luksuskyniä annettavaksi miehelle tai naiselle. Malleja on erilaisia: puuta, metallia, kotelolla, ilman, eri väreissä, hopean ja kullan sävyissä... Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva , luksusmainoskynämme ovat edullisia elegantteja kyniä, pääsee käsiksi mihin tahansa taskuun. Hinta-laatusuhde erottaa meidät muista. Seuraavaksi yksilölliset tyylikkäät kynämme!
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

 1. Ekologiset
  INKLESS Kynä ilman mustetta
  Pitkäikäinen alumiininen musteton kuulakärkikynä. Kuulakärkikynä kirjoittaa metalliseoskärjellä.
  Hinta alkaen 1,97 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. OREGON Metallinen kuulakärkikynä
  Metallikärkikynä alumiinisessa lahjarasiassa. Metallikaivos mustalla musteella.
  Hinta alkaen 2,91 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  ETNA Bamboo Twist kuulakärkikynä
  Bambuinen pyörivä kuulakärkikynä bambukotelossa. Sininen muste. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 5,59 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Premier kynä metalli luksus kuulakärkikynät
  Metallinen kuulakärkikynä, jossa hopeanvärinen kromiviimeistely ja nahkapäällysteinen alumiiniputkikotelo. musta muste
  Hinta alkaen 6,23 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. OLYMPIA Metallinen kuulakärkikynä
  Metallinen kuulakärkikynä kiiltävällä viimeistelyllä. Toimitetaan pahvipakkauksessa. musta muste
  Hinta alkaen 3,87 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Sarjakynä, avaimenperä, lompakko
  Setti pahvi- ja EVA-laatikossa, joka sisältää: pyörivän kuulakärkikynän sinisellä musteella, metallisen avaimenperän PU-nauhalla ja PU-lompakon. PU-viimeistelyissä on kontrastiset saumat.
  Hinta alkaen 12,42 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. Quinkflow kuulakärkikynän täyttöpatruuna
  Quinkflow kuulakärkikynän täyttöpatruuna, tasainen kirjoitusjälki, kuivuu nopeasti. Kirjoituspituus 3500 metriä, kärjen koko 0.7mm (medium). Pakattu blisterikorttiin.
  Hinta alkaen 4,52 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Luksuskynät

Mikä on paras painotekniikka ylellisille mainoskynille?

Kaikista tuotteistamme metallikynät erottuvat tyylikkäästä ja hienostuneesta lahjasta, sillä ne voidaan mukauttaa optimaalisesti laserkaiverruksella . Tutustu niihin korkilla, napilla, yhteensopivalla kotelolla tai pasianssilla, vaihtoehtoja on useita! Metalliset kynät ovat kauniita ja erottuvia kyniä , koska teksti on kaiverrus eikä leima, joten se on pysyvä. ja ajan myötä ne eivät menetä väriään. Lisäksi metalliset sävyt antavat erottuvamman muotoilun ja viimeistelyn. Lopuksi, jos haluat, että kynän logossa on brändisi yritysväri, suosittelemme valitsemaan digitaalisen painatuksen; joka tarjoaa ainutlaatuisen tuloksen kirjoitusvälineellesi . Jos sitä ei kuitenkaan ole saatavilla, voit valita yksinkertaisen täysväritulostuksen, eli ilman varjoja. Toinen ihanteellinen vaihtoehto ylellisille mainoskynille.

Voinko tilata koteloita myynninedistämiseen tarkoitetuille ylellisyyskynille?

Vastaus on kyllä.  Garrampa tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä yksilöllisiä kyniä, joissa on vastaava kotelo . Tutustu luetteloon, sillä joissakin malleissamme on myös mahdollista räätälöidä sekä kynää että sen kantta, joten sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja tilausta tehdessäsi. Toisaalta on huomioitava, että Yksilölliset tyylikkäät kynät, jotka eivät sisällä koteloa, toimitetaan yhdessä laatikossa . Halutessasi meillä on myös laaja valikoima tapauksia ja kynäteline muistikirjan teipillä, jotta voit pitää henkilökohtaiset luksuskynäsi turvallisesti. Yhdistä molemmat tuotteet kynään, josta pidät eniten. Joten nyt tiedät, että jos sinulla on kysyttävää, selvennämme niitä sinulle, iloinen! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.  Kynien personointi verkossa on mahdollista Garrampan avulla.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Luksuskynät
KosketusosoitinkynätKosketusosoitinkynät
KynätKynät
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
Lyijykynät ja mekaaniset lyijykynätLyijykynät ja mekaaniset lyijykynät
TapauksetTapaukset