EUR

Mainoskorkkiruuvi

Mainoskorkkiruuvit ovat tähtilahja ravintoloiden, baarien, viinitilojen ja gourmet-klubien keskuudessa. Auta asiakkaitasi avaamaan parhaat viinipullonsa henkilökohtaisen korkkiruuvisi ansiosta
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

 1. Ekologiset
  Erilaisista ekologisista materiaaleista valmistetut myöhäiset viinisetit
  Viinisetti bambulahjarasiassa, jossa on tilaa viinipullolle. Sisältää pullon kauluksen, kaatajan, tulpan ja korkkiruuvin. Viinipullo ei sisälly hintaan. Koska bambu on luonnonmateriaali, tuotteen väri voi vaihdella.
  Hinta alkaen 11,73 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Ekologiset Suositeltu
  Viini & juusto viinisetit erilaisista ekologisista materiaaleista
  Juustosarja tarvikkeineen viinille. Toimitetaan bambusta valmistetussa kotelossa. Sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun veitsen, juustoraastimen, korkkiruuvin ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun tulpan.
  Hinta alkaen 17,90 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Sacacorchos lucy plus de metal con logo vista 1
  LUCY Korkkiruuvi
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tarjoilijaveitsi, jossa kaksinkertainen korkkipidike ja taitettava veitsi.
  Hinta alkaen 0,88 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 4. vinometalliset viinisetit
  Viinisarja, joka sisältää: korkkiruuvin, tulpan, annostelijan ja tippumisenestorenkaan. Kaikki toimitetaan metallilaatikossa.
  Hinta alkaen 6,55 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. Suositeltu
  muovinen pikakorkkiruuvi
  Sähköinen pullonavaaja. Kotelo valmistettu ABS-materiaalista mattamustalla viimeistelyllä. Sisältää lyhyet kapselit. Toimii 4 AA-paristolla, jotka eivät sisälly toimitukseen.
  Hinta alkaen 12,22 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Magneettinen jalkapallon avaaja
  Pullonavaaja ABS-materiaalia jalkapallolla ja magneettisella selkänojalla.
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Korkkiruuvi

Millaisia yksilöllisiä korkkiruuveja on olemassa?

1. Tarjoilijan korkkiruuvi Tarjoilijan korkkiruuvit – tunnetaan myös nimellä viiniavaimet – ovat vakiotyökalu useimmissa laitoksissa. Ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän kohtuuhintaisuutta, kompaktia kokoa ja toimivuutta, ja niitä pidetään vanhimpana tapana avata viinipullo. 2. Taskukorkkiruuvi Pocket-korkkiruuvit ovat kooltaan kompakteja, joten ne sopivat erinomaisesti esiliina- tai housujen taskuihin. Monissa taskukorkkiruuveissa on kansi, joka estää korkkiruuvimatoa tunkeutumasta kankaaseen tai taskuihin. 3. Wing Corkscrew Wing, tai siivekäs, korkkiruuvit ovat suosittu valinta synteettisen korkin uuttamiseen helppokäyttöisyytensä vuoksi. Lisäksi niitä voidaan käyttää kaikenkokoisille korkille monipuolisuuden lisäämiseksi. 4. Sähkökorkkiruuvi Sähkökorkkiruuvit ovat helpoin tapa avata viinipulloja. Yksinkertainen yhden painikkeen käyttö tekee viinipullon avaamisesta helppoa. 5. Vipukorkkiruuvi Vipukorkkiruuvit ovat saamassa nopeasti suosiota helppokäyttöisyytensä ansiosta. Useimmat vipukorkkiruuvit vaativat vain kaksi liikettä, yksi eteenpäin, jossa mato työnnetään korkkiin ja toinen, joka vetää korkin varovasti ulos pullosta.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostat persoonallisen korkkiruuvin?

Helppokäyttöisyys: Painamalla käsin ruostumattomasta teräksestä valmistetun korkkiruuvin kahva viinikorkkiin Korkkiruuvia tai avaajaa ostettaessa kannattaa ottaa ensimmäisenä huomioon sen helppokäyttöisyys Laitokset, joissa on sommelierit tai viinikorkkien louhintaan koulutettu henkilökunta voivat valita tasku tai tarjoilijan korkkiruuvi. Koko: Pienemmät korkkiruuvit, kuten tarjoilija- ja taskukorkit, ovat loistava vaihtoehto liikkeellä olevalle henkilökunnalle Korkkityyppi: Erityyppiset korkkiruuvit sopivat erinomaisesti erityyppisten korkkien poistamiseen. Aluksi viinikorkkia on kahta tyyppiä: synteettinen ja luonnollinen.

Mikä on korkkiruuvi?

Perinteisesti korkkiruuvit tunnetaan työkaluina korkin poistamiseen pulloista, mutta ne voivat olla paljon enemmän. Korkkiruuvit ovat selvästi tärkeä baarityökalu niille, jotka nauttivat viinistä. Korkkiruuvit voivat sisältää sisäänrakennettuja teriä, pullonavaajia ja muita ominaisuuksia, jotka tekevät cocktailien tarjoilusta helppoa. Riippumatta siitä, juotko viiniä tai et, jokaisella hyvällä baarimikolla tulee olla korkkiruuvi tai viininavaaja saatavilla palvellakseen vieraita.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Korkkiruuvi
PullonavaajaPullonavaaja
Viini setitViini setit
Baari lahjatBaari lahjat
ViinipussitViinipussit
LasinalusetLasinaluset
CocktailCocktail
Jääkaapit ja jääkaapitJääkaapit ja jääkaapit